Προσωπικά μου αρέσει γιατί πάντα μου την έσπαγε να ψάχνω να βρω health items.Αλλά οκ δε με χαλάει κανένα σύστημα αρκεί να είναι καλός ο τίτλος.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo 3
Collapse
X
-
Originally posted by Evans View PostΌπως και κάποιοι πλέον, περισσότερο αγοράζουν παρά απολαμβάνουν.
Το trailer δεν με χάλασε, νιώθω βέβαια ότι εκβιάζει το συναίσθημα. Παρόλα αυτά δεν νομίζω να το παίξω, θα με καλύψει το Halo 3 πιστεύω, όχι βέβαια ότι το ODST δεν έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο, αλλά ντάξει θα προτιμήσω άλλο είδος παιχνιδιού όταν και αν τελειώσω το 3.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Εσυ που το παιζεις μαγκας και τους βαζεις ολους στη θεση τους (εγω θα σε βγαλω απο τη θεση σου τη Δευτερα παντως, κανονισε να "ευκαιρεις" - no is not an option) πως μεταφραζεις στα ελληνικα το your friendly neighbourhood; Σαν φραση οντως στεκει βεβαια.
Αντε γιατι μας εφαγε η μαρμαγκα εδω μεσα.
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostJedah τα μισα post που βλεπω σε forums ειναι ενθουσιασμου, οπως αυτου του Altair, επειτα απο καποια ανακοινωση, trailer, εικονες κλπ. Αν καταλαβα καλα αυτο που λες τοτε θα εκανες καριερα στα bans.
Υ.Γ. Evans μην ασχολείσαι άλλο...Insert Coin
Comment
-
Για να πεφτουν οι τονοι σιγα σιγα, εκτος αν οντως θελετε να το τραβηξουμε τοσο περα.
Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει ο,τι θελει οσο δε γινεται προσβλητικος κατα των αλλων.
Σιγα μην ορισουμε και επιτροπη που θα αξιολογει το ποσο ουσιαστικα posts κανει ο καθενας.
Comment
-
Κι εσυ οταν θα χεις καθαρο μυαλο ελα πες μου αν σε κανουν περηφανο τετοια posts.
Comment
-
Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λέτε ότι χάνει την ταυτότητά του.Μια σειρά αλλάζει και εξελίσσεται με το πέρασμα του χρόνου,μην περιμένετε να μείνει στο ίδιο μοτίβο με όταν πρωτοκυκλοφόρησε.Το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι αυτό είναι καθαρά δικό του θέμα.Εγώ προσωπικά γουστάρω την όλη προσέγγιση.
Μα αν οι διαφημίσεις ήταν αντιπροσωπευτικές του προϊόντος δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα..! Βλέπει το μικρό παιδί π.χ όμως τη διαφήμιση και ψαρώνει επειδή νομίζει οτι θα ζήσει στο παιχνίδι κάτι απο το "cool" της διαφήμισης. Το Halo σαν παιχνίδι είναι στον πυρήνα του ίδιο, απο το Combat Evolved μέχρι το Halo: ODST, έτσι θα είναι και το Reach πιστεύω. Αυτό δεν είναι κακό. Απλά είναι αυτό που είχε πει ο Jedah στη προηγούμενη σελίδα, προσπαθούν να το μεταλλάξουν όσον αφορά το μάρκετινγκ πάντα σε σημείο που καταντά γελοίο.
Raphael όταν τερμάτισα το HALO 2 ήμουν απίστευτα ενθουσιασμένος. Σκηνοθετικά το βρήκα απίστευτο, δεν περίμενα να δω τέτοιο πράγμα. Η κάθε σκηνή ήταν ουσιαστική και το γενικότερο αίσθημα ήταν απερίγραπτο. Δυστυχώς το 3 τα κατέστρεψε όλα, δεν έμεινε τίποτα από εκείνον τον ενθουσιασμό και από όλες εκείνες τις φοβερές στιγμές. Ευτυχώς που λίγους μήνες μετά το Η3 έπαιξα τα δύο επεισόδια του HL2. Τότε έστρωσε το πράγμα για τα καλά
Ουσιαστικά συμφωνούμε λοιπόν.
(εγώ έπαιξα τα δύο επεισόδια HL2 λίγες μέρες μετά το Halo 3!!)
Δεν το κατάλαβες καθόλου και για αυτό πέταξες την βλακεία σου. Τράβα να διαβάσεις λίγο και άσε το forum για όταν έχεις καθαρό μυαλό.
Το είχες πει σαρκάζοντας;
Comment
-
Τελείωσα το ODST.
Πέρα απο τις κοινοτυπίες του σεναρίου (κυρίως απο άποψη στερεότυπων χαρακτήρων και διαλόγων) είναι ένας υπέροχος τίτλος που αξίζει ο καθένας να ασχοληθεί μαζί του. Το πόσα πολλά πράγματα προσφέρει αυτός ο τίτλος και το πόσο καλά δεμένα είναι μεταξύ τους αυτά δε περιγράφεται. Εκπληρώνει θεωρώ τα απωθημένα των Halo fans.
Comment
-
Υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας, ζητώ συγγνώμη, δεν ήμουν αρκετά σαφής.
Σου ζητάω να μας αναλύσεις λίγο κάποια πραγματάκια για το campaign (σαν mini-review) για να μην πάμε να δώσουμε 60 ευρώ για να το πάρουμε με την εντύπωση ότι σου άρεσε, άρα είναι καλό, άρα θα μας αρέσει και εμάς.
Μπορώ βέβαια να περιμένω να το πάιξουν και άλλοι, αλλά από την στιγμή που το τελείωσες τόσο γρήγορα, καλό είναι να μας δώσεις τα φώτα σου. Thanks.Insert Coin
Comment
-
Κοίτα, το campaign δεν είναι πολύ μεγάλο. Κλίνει προς τη μικρή διάρκεια θα έλεγα. Ακριβές νούμερο δε μπορώ να πω γιατι έπαιζα αποσπασματικά, δεν έχει ένδειξη και έπαιξα ξανά 2 επίπεδα. Όμως, εγώ προσωπικά θέλω εδώ και τώρα 2o playthrough σε υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας. Μη ξεχνάμε οτι ο πρώτος απο τους δύο δίσκους περιέχει το campaign και το γνωστό πια firefight που έχει τελικά υλοποιηθεί περίφημα.
Δεν είναι κλασσικό Halo όπως το ξέρουμε, με τίποτα. Γιατί όμως δε με ξένισε μα με άφησε με ένα συναίσθημα συναρπασμού ίσως είναι και λόγω του γούστου μου.
Περιπλανιέται ο Rookie λοιπόν στη Νέα Μομπάσα τη νύχτα, 6 ώρες μετά τη πτώση όπου τις πέρασε αναίσθητος, και προσπαθεί να βρει στοιχεία για το τι απέγινε η ομάδα του. Με το κάθε στοιχείο που βρίσκεις ξεκλειδώνεις το flashback του κάθε χαρακτήρα. Η ιστορίες των άλλων τεσσάρων (ή πέντε δε θυμάμαι) κεντώνται πολύ όμορφα ώστε μέχρι το τέλος να έχεις μία συνολική εικόνα του τι απέγιναν και το πως ενώθηκαν.
Η περιπλάνηση στη πόλη τη νύχτα είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρική, αφού συνοδεύεται και απο τη κατάλληλη μουσική, ένα πιάνο ενίοτε ή ένα βιολί ή ένα σαξόφωνο ή και άλλα...Πολλές φορές συναντάμε και Covenant μα επειδή τα πυρομαχικά για κάποιον περίεργο λόγο δεν είναι πάρα πολλά στη πόλη, υπάρχει και η πολύ βολική λύση της αποφυγής...Μα γενικά επικρατεί μία σιωπηλή και μυστηριώδης ατμόσφαιρα σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού που διεγείρει το συναίσθημα της μοναξιάς.
Αυτή η ατμόσφαιρα όμως διακόπτεται απο τις αποστολές-flashbacks που οι περισσότερες είναι αδιάκοπη δράση απο την αρχή μέχρι το τέλος. Εκεί υπάρχει η κλασσική Halo βαβούρα, η μουσική αγριεύει, το περιβάλλον αλλάζει και ούτω καθ'εξής. Σε αυτές τις αποστολές θα δείτε κάτι επίπεδα που μοιάζουν πολύ παράξενα για κάποιον που έχει συνηθίσει το Halo. Μιλάω φυσικά για γήινα κτίρια, χώροι που θυμίζουν πάρα πολύ την εποχή μας και αυτά που βλέπουμε γύρω μας καθημερινά.
Υπάρχει και ένα υποτυπώδες πλην ενδιαφέρον (για εμένα τουλάχιστον) σενάριο μα ίσως, ή μάλλον σίγουρα, θα ενοχλήσουν οι χαρακτήρες και η γενικότερη αμερικανικότατη παρουσία τους. Ο Rookie σιωπηλός πάντοτε, μα όλο το παιχνίδι έχει αρκετές σκηνές που παραπέμπουν έντονα σε χόλλυγουντ με τρόπο που το Halo 3 δεν έκανε και δε μπορούσε να κάνει έτσι και αλλιώς. Δεν θα μαρτυρήσω όμως.
Είναι απλό: Όποιος γουστάρει τα Halo θα γουστάρει και το ODST και θα δει κάποια πρωτοφανή στη σειρά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι που πιθανότατα θα του αρέσουν. Όποιος δε γουστάρει τα Halo δύσκολα θα συμπαθήσει το ODST.
Comment
-
Jedah το παιχνιδι καποιος το πουλαει σε γνωστο ελληνικο xbox related forum (ποιο να ναι αραγε) προς 45ε και ειναι αξιοπιστο ατομο (εχει μαγαζι κτλ).
Δεν ξερω αν φαινεται σαν διαφημιση, απλα ειναι ατομο απο το οποιο ειχα παρει το sf4 1-2 μερες πριν βγει επισημα, οποτε οποιος καιγεται αμεσα για φτηνο odst ισως να ναι μια καλη προταση για να μη δινετε τσαμπα 60ε.
Comment
-
ODST Reviews
IGN - 9.0
There are places where Halo 3: ODST could be improved, but when it comes right down to it, every Halo fan should buy this game. Even if you've lost interest in the franchise over the years or haven't ever given a Halo game a look, you'd do well to grab ODST and a few friends for some of the best multiplayer gaming around, especially with as wonderful an addition as Firefight. The campaign is a tad short, but well-crafted and exciting. Then there's a whole disc full of multiplayer maps, though you may already own the bulk of them. Halo 3: ODST isn't a true sequel, but it is more than a standard expansion. If you're on the fence about buying it, drop your reservations and go snag a copy. If you love Halo, you owe it to yourself to pick this up as soon as you can.
EuroGamer - 8
Horribly, it's that price tag that ultimately does for Halo 3: ODST. This is a marvellous campaign, and its clever pacing, shifting focus and expert storytelling all heave effortlessly under cover of wisdom inherited from the phenomenal Halo 3. Our fear had been that the Orbital Drop Shock Troopers would struggle to escape the Master Chief's shadow, but the developer's improving craft means they have no difficulty doing so over a short distance. Instead, it's the shadow cast by Halo 3 itself, and its contemporaries then and since, that proves slightly too long and broad for Bungie's valiant efforts of the past 18 months to escape, because no matter the quality of what's on offer, they can't reasonably make the same demand of your wallet, and yet they still do. It's all the more disappointing, because as a roadmap to the future of Halo, if not the future of Bungie, Halo 3: ODST is fantastic.
Comment
Comment