Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Tank beats Ghost... Tank beats Hunter...! Tank beats everything! Man, I could do this all day!" -Marine

    ’Αρχισα να το παίζω officially πριν καμια εικοσαριά μέρες. Η πρώτη φορα που το έπαιξα στο compaign ήταν στο heroic και το τελειωσα μέσα σε δυο περίπου μέρες (είναι κάπως μικρό). Μετά σειρά είχαν τα skulls, το Legendary Mode και τα Marathon Man achievements (Terminal), κάποια από τα online achievements, και τέλος το Meta game. Μου έχουν μείνει κάποια online achievements για να κάνω.

    Το παιχνίδι δεν σου προσφέρει και κάτι το νέο, ούτε κάνει τον πάταγο μιας νέας και φρέσκιας ιδέας, όμως λειτουργεί αρκετά καλά και γενικά είναι ένα καλο Halo παιχνίδι. Είχε στιγμές συγκίνησης για μένα στο παιχνίδι, η μουσική όπως πάντα με παρέσυρε στο tempo τις, και η ιστορία όπως πάντα με λίγο περισσότερες "πισομαχεριες" θα έλεγα (βεβαια, δεν έχω ασχοληθεί βαθιά με την ιστορία, υπάρχουν και τα βιβλία). Το gameplay διασκεδαστικό και πραχτικά καλο με λίγα νέα στοιχεια, αν και σε κάποιες φάσης τα environments γίνονταν η αιτια να σωριαστώ νεκρός . Το κύριο μειονέκτημα του πιστεύω είναι τα γραφικά, που απότι ξέρω έχουν απογοήτευση αρκετούς. Όχι πως δεν βλέπονται, απλός θα άρμοζε κάτι πολύ ανώτερο σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

    Το Legendary mode δεν είναι και τόσο δύσκολο (τουλάχιστον όχι τόσο όσο στα προηγούμενα Halo), πιθανότατα λόγο η έλλειψη τον Elites (όσες και αν τους έριχνες, αν δεν τους αποτέλειωνες θα έπρεπε να ξαναρχίσεις από την αρχή λόγο του ότι η ασπίδα τους ήταν rechargeable. Επίσης τους Hunters τους θυμάμαι αρκετά δυσκολότερους. Η Brutes, καλά, easy target. Τους πιο δύσκολους μακράν εχθρούς βρήκα τους Grunts. Με εξέπληξαν! Ύπουλοι, μοχθηροί, έτοιμη να χτυπήσουν την καταλληλότερη στιγμή, όταν θα είσαι σε κρίσιμη κατάσταση, κάνοντας shadow steps σαν Rogues made in WoW! Καλά μπορεί να το παράκανα λίγο .

    Επίσης έχει δοθεί ιδιαίτερη βάση στο online mode, και γενικά δουλεύει αρκετά καλά. Αυτό είναι αρκετά θετικό για κάποιον που παίζει αρκετά online, όπως εγώ .

    Γενικά το παιχνίδι δεν με εντυπωσίασε ιδιαιτερα, όμως το απόλαυσα και το διασκέδασα. Το θεωρώ σταθερή αξια, και μου χάρισε συγκινητικές στιγμές.

    "Wake me, when you need me..." B)

    <span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

    Comment


    • Aν και δε συμφωνω, για μενα ηταν πολυ δυνατη εμπειρια μου αρεσει παντα ο τροπος που τοποθετεισαι m8 μου .

      Green ειμαι μεσα φιλος, lock and load ;) .
      <div align="center">

      "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

      Comment


      • Sexy New Halo War Box Art, Screens
        http://kotaku.com/5041426/sexy-new-h...ox-art-screens




        ΜΑΜΑΕΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ

        Comment


        • Επειδη απλα μπορει...
          <div align="center">

          "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

          Comment


          • New Purple Halo 3 Map - Play Through
            http://kotaku.com/5043773/new-purple-reign...ap-play-through

            Comment


            • H legendary edition μεγάλη απάτη. Εδώ κλαίω ακόμα και τα 20 υρώ που έδωσα... Λυπάμαι αυτούς που είχαν σκάσει 120

              Comment


              • Χαχαχαχαχαχαχα βρίσκω το δίκιο μου&#33; Δώσε μωρή αρρώστια sub .

                Comment


                • H legendary edition μεγάλη απάτη. Εδώ κλαίω ακόμα και τα 20 υρώ που έδωσα... Λυπάμαι αυτούς που είχαν σκάσει 120
                  [/b]

                  Mπορεις να πεις περισσότερα;
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                  Comment


                  • Mπορεις να πεις περισσότερα;
                    [/b]
                    To κράνος και η βάση είναι για γέλια. Το κράνος ειδικά δίνει πολύ την αίσθηση πλαστικούρας. Η βάση περιμενα να είναι φιαγμένη για να δέχεται μέσα τα 3 παιχνίδια της σειράς αλλά μάλλον δεν σχεδιάστηκε για αυτό το λόγο... Το κουτί τίποτα το ιδιαίτερο και καμία σχέση με το Limited tou halo 2. Εντάξει για 20 ευρώ και για το παιχνίδι σκέτο ακόμα δεν είναι πολλά λεφτά αλλά τα 120 της αρχικής τιμής είναι πραγματική ληστεία. Τουλάχιστον ας κάναν μία πιο πορσεγμένη δουλειά με το κράνος...

                    Comment


                    • Προσωπικά το βρίσκω και πολύ προσεγμένο και πολύ καλόγουστο. Το κράνος είναι πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα από τα αγαπημένα μου gaming-related αντικείμενα. Τα ?120 δεν δικαιολογούνται αλλά για την τιμή στην οποία πωλείται αυτήν την στιγμή είναι φοβερή προσφορά.


                      Comment


                      • Είπαμε, κλέψιμο τα 120? (και τα 80,70,60 ΙΜΗΟ) αλλά η ποιότητα είναι καλή. Γενικά καλή είναι σαν έκδοση αλλά υπερβολικά overpriced. Με 120? εγώ θα ήθελα τεράστιο artbook, OST, making of, φιγούρα, τα extra dvds που είχε και πολλά πολλά άλλα. Μην πω τα βιβλία και τα δύο παλιότερα παιχνίδια της σειράς, μπλουζάκι, μπρελόκ και ό,τι άλλο άχρηστο υπάρχει (Βλέπε FF VII AC Ultimate Edition, πανάκριβη αλλά ό,τι είχε μέσα ήταν ένα-και-ένα, μαζί και επανέκδοση του FFVII εν έτει 2005).

                        Comment


                        • To Halo 3 ειναι ενα απο τα καλυτερα δειγματα τιτλου του ειδους του που μας εχουν δοθει ποτε κι αξιζε full price μεχρι το τελευταιο cent.Το οτι θα μπορουσε να περιεχει κι αλλα πραγματα μια εκδοση των 120 ευρω το δεχομαι, ομως ας μη τα ισοπεδωνουμε ολα, αλλο το να θεωρουμε τα χρηματα που δινουν ορισμενοι ανθρωποι για την ασχολεια τους πολλα κι αλλο το να μετατροπουμε σε καθημερινη πρακτικη το να τους πριζουμε...
                          <div align="center">

                          "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

                          Comment


                          • Tι σχέση έχει η αξία του halo σαν παιχνίδι με την "ληστεία" που έγινε με την legendary;

                            Είπαμε, κλέψιμο τα 120? (και τα 80,70,60 ΙΜΗΟ) αλλά η ποιότητα είναι καλή. Γενικά καλή είναι σαν έκδοση αλλά υπερβολικά overpriced. Με 120? εγώ θα ήθελα τεράστιο artbook, OST, making of, φιγούρα, τα extra dvds που είχε και πολλά πολλά άλλα.[/b]
                            Εγώ έκρινα την ποιότητα και την τιμή με βάση αυτά που είχε μέσα η έκδοση και όχι με αυτά που θα ήθελα-θα μπορούσε να έχει με βάση την τιμή. Επειδή το μόνο ουσιαστικό extra είναι το κράνος, λέω λοιπόν ότι για τα 120 ευρώ που την πουλούσαν θα έπρεπε να ήταν 10 φορές καλύτερο σε ποιότητα για να πεις ότι αξίζει να τα σκάσεις άμα έχεις την τρέλα.

                            *Προφανώς και τα 20 ευρώ αξίζουν και για το παιχνίδι και μόνο αλλά δεν είναι τόσο εκεί το θέμα

                            Comment


                            • Στα όσα λες για τα 120? συμφωνώ, υπερβολική ήταν η τιμή και ακόμα πιο υπερβολική η ισοτιμία 120&#036;=120?. Δε συμφωνώ στα όσα λες για την ποιότητα κατασκευής, αλλά μάλλον το εξέλαβα διαφορετικά από το πώς το εννοούσες.

                              Όπως και να έχει, καταλαβαίνω ότι πολλοί ήθελαν να το έχουν day-one λόγω της πώρωσής τους, αυτό όμως δεν μπορεί να με κάνει να θεωρήσω overpriced το όλο πακέτο.

                              Comment


                              • Τώρα που λες για ισοτιμία θα βγω λίγο off-topic αλλά πρέπει να μας έχουν για μεγάλα κορόιδα τους ευρωπαίους. Είναι εκνευριστικό παντού να βλέπεις την ίδια τακτική/λογική του στυλ 100€=100&#036;. Όχι μόνο στα VG αλλά και σε άλλα προϊόντα.

                                Όσο για την Legendary (για άλλη μια φορά) θα προτιμούσα να έδιναν το επικό OST παρά το bonusdisc...


                                Comment

                                Working...
                                X