Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Θα ήμουν κι εγώ μέσα, αλλά φεύγω για Αθήνα σήμερα :/ . Αν δεν έχει κανονιστεί τίποτα μέχρι την επόμενη βδομάδα, τα λέμε τότε ;) .
    [/b]
    παιδες περιμενα χθες μεχρι τις 2 και κατι και επειδη ειδα οτι o greengr μπηκε και βγηκε κατα τις 1μιση και τα friend requests μου δεν εγιναν accepted, υπεθεσα οτι κατι ετυχε και δεν θα μπαινατε. τελικα μπηκατε?

Comment

• παιδες περιμενα χθες μεχρι τις 2 και κατι και επειδη ειδα οτι o greengr μπηκε και βγηκε κατα τις 1μιση και τα friend requests μου δεν εγιναν accepted, υπεθεσα οτι κατι ετυχε και δεν θα μπαινατε. τελικα μπηκατε?
      [/b]
      Ολη νυχτα φυτευα καροτα ρε μαν! (Viva Pinata ftw!!!).Δε με ειδες;Τελος παντων, ενας ακομα και παιζουμε, δε λεει να ειμαστε τρεις.
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Mεσα και γω για ματσακια &#33;&#33; αν και προειδοποιω ειμαι n00b

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• Mεσα και γω για ματσακια &#33;&#33; αν και προειδοποιω ειμαι n00b
          [/b]
          Ieon μιλαμε για Legendary λιωσιματικη ολονυχτια.Αν ενδιαφερεσαι στειλε ενα πμ και ξεκιναμε μολις μιλησουμε ολοι, θα ειμαστε τεσσερις.
          <div align="center">

Comment

• Παιδιά πόσο θα ήθελα να μπορούσα και&#39;γω να παίξω μαζί σας. Είμαι ειδικός πια στο Halo Legendary, μεταπτυχιακό έχω πάρει.
            Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο το co-op σε online.

Comment

• Πέρα από την πλάκα και επειδή για τον α&#39; ή β&#39; λόγο δεν μπορούσα να παρερευθώ στην σύναξή σας πείτε μου πότε θα κανονίσετε να παίξουμε ένα campaign σε αυτό το μουφοπαίχνιδο.Γουστάρω να παίζω χαζά FPS...

Comment

• Ναι ρε σαπιε, αλλα πως θα παιξεις αφου δε παιρνεις τα ποδια σου να πας μεχρι μια τραπεζα να βγαλεις χρεωστικη για να εχεις gold&#33;;&#33;
                <div align="center">

Comment

• Legendary ε ? πρεπει να προπονηθω περισσοτερο για να μπορεσω να σας φτασω εχετε φτασει σε πολυ υψηλα επιπεδα καψηματος

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• Πεμπτη πρωι δινω το τελευταιο μαθημα, ψηνεστε για πεμπτη βραδυ μεχρι οσο παει? Να το κανονισουμε απο τωρα αν ειναι. 4 ατομα.

Comment

• Πεμπτη πρωι δινω το τελευταιο μαθημα, ψηνεστε για πεμπτη βραδυ μεχρι οσο παει? Να το κανονισουμε απο τωρα αν ειναι. 4 ατομα.
                      [/b]
                      Πέμπτη βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα πάει (έχω μάθημα μέχρι τότε) ας μπορείς TAL εγώ είμαι μέσα.Με το μαλακό πάντως παίδες οκ? Δεν το ξέρω και καλά το παιχνίδι.

FiOth η θεία από το Redmond μου το έκανε δώρο το καναρίνι. ;)

Comment

• Πέμπτη βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα πάει (έχω μάθημα μέχρι τότε) ας μπορείς TAL εγώ είμαι μέσα.Με το μαλακό πάντως παίδες οκ? Δεν το ξέρω και καλά το παιχνίδι.

FiOth η θεία από το Redmond μου το έκανε δώρο το καναρίνι. ;)
                        [/b]
                        Αμην μωρη σαπιλα&#33; ομορφα λοιπον παιδες κανονιστηκε για Πεμπτη μετα τις 12:00 πμ.Αν ειμαστε περισσοτεροι απο τεσσερις θα κανουμε δυο parties.Pls απλα να ειστε online, πολυ το εχουμε κουρασει το πραγμα.
                        <div align="center">

Comment

• Μεσα εγω ειπαμε&#33;

Comment

• Γμτ να μην έχω νετ ρε τσογλάνια&#33; Θα έριχνα πολλά headshots στον FiOth (καταλάθος βέβαια&#33;)

Bungie teases new Halo
                            The developer has also confirmed for the first time that the new game, which carries the tagline "keep it clean", does indeed take place in the Halo universe.
                            In the teaser&#39;s fake computer gibberish, which we bet Bungie&#39;s best writers spent ages coming up with, the post makes references to the UNSC, the Earth military organisation from the Halo games.[/b]
                            Ελα αρρώστια Bungie&#33;&#33;&#33;
                            I attack sharks
                            when i smell them bleed
                            I dont go swimming
                            water just wants to be around me.

Comment

• Παιδια τα νεα achievements προστεθηκαν στο παιχνιδι ( κοιταξτε τα ποσοστα στα gamercards και κλαψτε&#33;&#33;&#33;) και αναλυτικα ολα υπαρχουν εδω http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...pnews&cid=15545 . Δεν εχουμε εκπληξεις και ουσιαστικα ειναι αυτα που ειχαμε ποσταρει και παλιοτερα . Anyway εγω περιμενω να δω τι θα γινει με το legendary map pack .

Ευχαριστη μουσικη διακοπη - Pilgrim βαλε live &#33;&#33;&#33; -

Για το campain σας ζηλευω , μολις τελειωσω με τα μαθηματα οποτε θελετε θα ειμαι και εγω μεσα .

Comment

• Ευχαριστη μουσικη διακοπη - Pilgrim βαλε live &#33;&#33;&#33;[/b]
                                Ετσι όπως πάνε τα πράγματα αδερφέ με το ΧΒΟΧ720 με βλέπω να βάζω νετ

Τέσπα τα μεγαλά νέα επιτέλους έρχονται&#33;&#33;&#33;
                                http://www.bungie.net/defaultsi.aspx
                                Σε 4 ώρες και 55 λέπτα (δλδ στις 17:00) ανακοινώνει η bungie το νέο Halo (απο οτι φαίνεται δλδ&#33;)
                                Σήμερα το απόγευμα θα είναι απο τις ελάχιστες φορές που θα έρθω νωρίτερα στο γραφείο για "δουλειά"
                                I attack sharks
                                when i smell them bleed
                                I dont go swimming
                                water just wants to be around me.

Comment

Working...
                                X