Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μπορει να μην εχουν σιγουρη βαση, ομως το setting του trailer θυμιζει κατι απο την ιστορια του graphic novel "Second Sunrise over New Mombasa" οποτε δε θα μου κανει εντυπωση αν η θεματολογια του νεου υλικου περιστρεφεται γυρω απο αυτο το σεναριο.Θα μου αρεσε να το δω, σιγουρα θα ειναι κατι διαφορετικο.
    [/b]

To ποιό;Τι έχω χάσει;

Edit:Τώρα είδα πως μιλάτε για νεο campaign,όχι game,το έχω δει ναι,λολ,σομαρι phail.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Χμμ το είχα ψάξει και γω φίλε Jedah αλλά η μοναδική επιλογή ήταν να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης με αποτέλεσμα να χάνει πολύ το παιχνίδι στον οπτικό τομέα. Τώρα το γεγονός οτι παίζεις σε 22αρα κάνει πολύ ποιο τραγικά τα πράγματα! Στην 32αρα πάντως είναι υποφερτό το παιχνίδι σε splitscreen co-op.

Ρε Σομάρι!!
      I attack sharks
      when i smell them bleed
      I dont go swimming
      water just wants to be around me.

Comment

• Somari is baaaaaad!

Jedah δεν ηξερα οτι μιλουσες για 22''.Ετσι κι αλλιως δυσκολα θα παρεις σωστο ratio σε αυτο το μεγεθος, αν θελεις δε και split screen θα παιδευτεις πολυ.
        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Νέο τρειλερ του Halo Wars
          http://www.gametrailers.com/player/40830.html
          Απο οτι έχω δει μέχρι τώρα το παιχνίδι φαίνεται οτι εκτος απο το όνομα (το βαρυ σαν ιστορία όνομα θα έλεγα&#33;) έχει και τη χάρη&#33;
          Α ρε Ensemble κατάρα στη MS που σε έκλεισε, ΚΑΤΑΡΑ&#33;&#33; σνιφ κλαψ λυγμ&#33;
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

Comment

• Πολυ ομορφο FMV.Γενικα πιστευω τα παλικαρια το κανουν σωστα, ειναι δυσκολο πλεον να περιμενω για την κυκλοφορια...
            <div align="center">

Comment

• @Pilgrim: Τι σε καιει η Ensemble; Ενα αμπαλο studio ηταν ρε νουμπα. Οκ, κι εγω επαιζα ΑοΕ το 1997, αλλα δε σημαινει πως ηταν καποιο ιδιαιτερο παιχνιδι.
              Το 2 δεν αλλαξε και πολλα και το 3 περασε σχεδον απαρατηρητο.
              Go Go MS, κρατα στη ζωη τα studio που πραγματικα αξιζουν, οπως η Rare καλη ωρα που μας δινει το ενα ΑΑΑ-game μετα το αλλο .

Comment

• @Pilgrim: Τι σε καιει η Ensemble; Ενα αμπαλο studio ηταν ρε νουμπα. Οκ, κι εγω επαιζα ΑοΕ το 1997, αλλα δε σημαινει πως ηταν καποιο ιδιαιτερο παιχνιδι.
                Το 2 δεν αλλαξε και πολλα και το 3 περασε σχεδον απαρατηρητο.
                Go Go MS, κρατα στη ζωη τα studio που πραγματικα αξιζουν, οπως η Rare καλη ωρα που μας δινει το ενα ΑΑΑ-game μετα το αλλο .
                [/b]
                Mεχρι να δω την τελευταια σειρα του post σου ημουν ετοιμος να πω wtf&#33;?&#33;
                <div align="center">

Comment

• Τι εννοεις; Σοβαρα ειπα ο,τι ειπα στις υπολοιπες σειρες.

Comment

• Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Τι εννοεις; Σοβαρα ειπα ο,τι ειπα στις υπολοιπες σειρες.
                      [/b]
                      Nαι αγορι το καταλαβα.Συμφωνω πως οσον αφορα τις δομες των τιτλων της η ομαδα αυτη εμεινε καπως στασιμη σχεδον απο την αρχη της ιστοριας της, δε μπορουμε ωστοσο να της στερησουμε το ενσημο της γενικοτερης ποιοτητας που χαρακτηριζε παντα τα δημιουργηματα της.

Οσον αφορα την Rare τωρα, η dev team το εχει οντως χασει τα τελευταια χρονια αν κι ορισμενα της δημιουργηματα (κυριως τα Viva Pinata κατα τη γνωμη μου) εχουν μια μοναδικοτητα στο στησιμο τους, χαρακτηριστικο της "μαμας" εταιρειας.
                      <div align="center">

Comment

• Τι αξια εχει ενα studio που εχει φτιαξει ενα franchise με 3 (τρια) παιχνιδια μεσα σε 10+ χρονια; Οσοι ασχολουνται σοβαρα ποτε δεν τα θεωρησαν καλα και αν δεν ειχαν τετοιο promotion θα ειχαν μεινει στα αζητητα.
                        Α περαν αυτων εχουν και τα Age of Mythology.
                        Meh.

Comment

• Τι αξια εχει ενα studio που εχει φτιαξει ενα franchise με 3 (τρια) παιχνιδια μεσα σε 10+ χρονια; Οσοι ασχολουνται σοβαρα ποτε δεν τα θεωρησαν καλα και αν δεν ειχαν τετοιο promotion θα ειχαν μεινει στα αζητητα.
                          [/b]
                          Μεχρι εδω νομιζα οτι αναφεροσουν στο Halo LOL, αλλωστε η περιγραφη ταιριαζει απολυτα αν εξαιρεσεις τα 10+ χρονια
                          Do a barrel roll!

Comment

• <div class='quotetop'>(Ramparter &#064; Oct 4 2008, 05&#58;49 PM) [snapback]40553[/snapback]</div>
                            Μεχρι εδω νομιζα οτι αναφεροσουν στο Halo LOL, αλλωστε η περιγραφη ταιριαζει απολυτα αν εξαιρεσεις τα 10+ χρονια
                            [/b]

ρε παλιοτρολ :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: .

πάντως κι εγώ την ensemble δεν την είχα σε τόση εκτίμηση μιας και συνέχεια τα ίδια πράγματα κυκλοφορούσε απλώς με καλύτερα γραφικά.βέβαια το age of mythology παραμένει ένα από τα αγαπημένα μου strategy.
                            Βούλομαι.Δρυτόμος.Θηρευτής.
                            Carpe diem

Comment

• Quality > Quantity
                              Και η Valve λίγα παιχνίδια έχει βγάλει, αλλά αν δεν υπήρχε αυτή...σήμερα δε θα είχαμε Half-Life (OMG).
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Χαιρω πολυ. Εγω λεω τι γινεται οταν δεν υπαρχει ουτε το ενα, ουτε το αλλο.

Comment

Working...
                                X