Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τέσπα τα μεγαλά νέα επιτέλους έρχονται!!!
    http://www.bungie.net/defaultsi.aspx
    Σε 4 ώρες και 55 λέπτα (δλδ στις 17:00) ανακοινώνει η bungie το νέο Halo (απο οτι φαίνεται δλδ!)
    Σήμερα το απόγευμα θα είναι απο τις ελάχιστες φορές που θα έρθω νωρίτερα στο γραφείο για "δουλειά"
    [/b]
    Αντε να δουμε!Απο την E3 περιμενω την ανακοινωση,μακαρι να ειναι prequel(θελω πολλους Spartans ).1 ωρα εμεινε ακομα...

Comment

• rebooting λέει εδώ και κάμποση ώρα.άντε τελείωνε
      Carpe diem

Comment

• Μολις ειδα το teaser!!!!!!!!&#33 ;!!

EXPANSION ΤΟΥ HALO 3

PREPARE TO DRΟP

Επειδη στο video φαινονται pods να πεφτουν απο τον ουρανο στην Metropolis στο παιχνιδι μαλλον θα ελεγχεις ODST.

Comment

• μόλις το είδα κι εγώ.άντε να δούμε.
          Carpe diem

Comment

• Αναμενόμενο.
            Από όσο είδα στο net,εικάζεται πως θα αφορά το campaign από την πλευρά του Arbiter-λογικά σε άλλες πίστες.Άντε να δούμε.
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Just a teaser, οποτε υπομονη για πιο solid info....

Comment

• ή ίσως να αποτελεί εισαγωγή για έναν άλλο χαρακτήρα,που θα μας συνοδέυει ίσως στους επόμενους τίτλους της σειράς.αν και πιο πιθανό αυτό που λες Μπουράι.
                Carpe diem

Comment

• Eχώ διαβάσει 30 διαφορετικές θεωρίες στο νετ και άκρη δεν βγάζω! Για την ώρα θα κρατήσω το σχόλιο απο το eurogamer και θα περιμένω περισότερες info
                  Mystery still surrounds this extremely recent Halo project trailer from Bungie, just released after a twelve hour countdown on the Bungie site. We figure it's Halo related, because it says so. [/b]
                  Μα πόσο παρτάλια!!
                  I attack sharks
                  when i smell them bleed
                  I dont go swimming
                  water just wants to be around me.

Comment

• Eχώ διαβάσει 30 διαφορετικές θεωρίες στο νετ και άκρη δεν βγάζω! Για την ώρα θα κρατήσω το σχόλιο απο το eurogamer και θα περιμένω περισότερες info

Μα πόσο παρτάλια!!
                    [/b]
                    Απλα δε γραφεις κατι τετοιο αν θες να θεωρεισαι σοβαρο site...
                    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Kαι απλά δεν γράφεις οτι δεν σου αρέσει το diablo αν θες να θεωρείσαι σοβαρός gamer&#33;&#33; ;)
                      Πέρα απο την πλάκα ενας λόγος που μου αρέσει το συγκεκριμένο site είναι οτι δεν είναι δήθεν και σοβαροφανές (σε σχέση με τα περισσότερα τουλάχιστον) Κατα καιρούς έχω διαβάσει καφρίλες που ούτε ο dantesparda δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.
                      Τώρα περί του βιντεου έχω καποια παράπονα απο την (λατρεμένη κατα τα άλλα) bungie. Περιμέναμε ανακοίνωση απο την Ε3 οι οποία τελικά ακυρώθηκε (δεν εφταιγε η bungie για αυτό βέβαια) περάσαν τόσοι μήνες με φήμες περι νέου Halo απο την gearbox, νέο Halo με το νέο ΧΒΟΧ κλπ κλπ μας πετάξανε και μια 12ωρη αντίστροφή μέτρηση και τελικά μας ρίξανε ενα teaser το οποίο περισσότερα ερωτήματα δημιουργεί παρα απαντήσεις δίνει.
                      Τέσπα, the hype begins again απο οτι φαίνεται. Εν αναμονή.
                      I attack sharks
                      when i smell them bleed
                      I dont go swimming
                      water just wants to be around me.

Comment

• Οντως το teaser ειναι κομματακι γενικο ομως κατα τη γνωμη μου οι εικασιες και η αναμονη για κατι σταθερο ειναι κι αυτα ενα ομορφο μερος της ολης επαφης με τον χωρο.
                        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Μην ξεχαστει κανεις για σημερα ε?

Εxpansion δεν πιστευω να ειναι, πιστευω ειναι καινουργιο game.

Comment

• Πέρα απο την πλάκα ενας λόγος που μου αρέσει το συγκεκριμένο site είναι οτι δεν είναι δήθεν και σοβαροφανές (σε σχέση με τα περισσότερα τουλάχιστον) Κατα καιρούς έχω διαβάσει καφρίλες που ούτε ο dantesparda δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.[/b]
                            Aκριβώς αυτό. Είδαμε και την κουλτούρα του edge. No more, προτιμώ gamers.

Comment

• Μην ξεχαστει κανεις για σημερα ε?

Εxpansion δεν πιστευω να ειναι, πιστευω ειναι καινουργιο game.
                              [/b]
                              Γιατί όμως τότε έγραφε "Halo 3" στο τέλος;

Comment

• Λοιπόν η <<Αγία Τριάδα>> (λέμε τώρα) TAL,FiOth και Ren of Heavens(αρρωστούλης και με πονοκέφαλο) ολοκληρώσαμε μονοκοπανιά Halo 3 campaign σε skullάτο (4 skulls - Tough Luck,Fog,Famine,Thunderstorm) Legendary.Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για αυτή την επική εμπειρία των 6 ωρών που βιώσαμε.Ένα playthrough με σοβαρότητα και σωστή τακτική και με δόσεις καμμένου χιούμορ σε σημείο να τρώμε απανωτά ownage - hat-trick κυρίως στο τελευταίο επίπεδο τις περισσότερες φορές έπειτα από δικές μου οτινανιστικές προσπάθειες που ποικίλλουν από friendly kills/betrayals μέχρι και ρίξιμο grenades που κάνουν γκέλα στην μάπα μου.
                                Περιττό να πω ότι και οι δύο μου συμπαίκτες σε συνολικό επίπεδο έπαιξαν πολύ καλά με τον FiOth να συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους.

Το κρατούμενο είναι ένα και γνωστό.Το Halo 3 δεν είναι ένα συνηθισμένο FPS...

Comment

Working...
                                X