Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ουφ πια με τα spoilers, σε topic για το Ηalo 3 είσαι, τι περίμενες να δεις; Τέλος πάντων, soz xD .

Τέλος πάντων, ο παράγοντας multi δεν είναι για μένα η δικαιολογία για τα πάντα. That's all.

Comment

<div class='quotetop'>(DjSolid &#064; Apr 2 2008, 01&#58;45 PM) [snapback]16810[/snapback]</div>
      Δυστυχως η γενικοτερη εντυπωση που αφησε το παιχνιδι ειναι πως το HALO 3 φτιαχτηκε περισσοτερο για το multiplayer παρα για το single, κατι το οποιο δεν υπαρχει για τα δυο πρωτα...
      [/b]
      Κοιτα σε αυτο δε συμφωνω καθολου...μπορει καποιοι να περιμεναν περισσοτερα πραγματα σεναριακα ( αν και οπως εχω ξαναπει το σεναριο δινει πολλα πραγματα , απλα δεν τα δινει με τον αμεσο τροπο που τα εδινε το 2 ) αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι το campain (που δεν ειναι μονο το σεναριο ) ειναι κατα πολυ ανωτερο απο αυτο των προηγουμενων επισοδειων .

Evans οταν το ξαναπιασεις για legendary ( αν δεν το εχεις κανει ηδη ) προσπαθησε να βρεις τα διαφορα terminals που προσθετουν ενδιαφερουσες πινελιες στο σεναριο και φυσικα να προσεξεις το επιπλεον κομματι που προστιθεται στον τερματισμο ;) .

Στα υπολοιπα περι σεναριου δε θα διαφωνησω...απο τη στιγμη που το πρωτο παιχνιδι ηταν η εισαγωγη , το τριτο ειναι λογικο να αποτελει εναn επιλογο . Απλα οπως εχω ηδη πει η ολη τριλογια αποτελει μια εισαγωγη σε κατι πολυ πολυ μεγαλυτερο , κατι που διευκρινιζεται περαιτερω με το τελος του 3 στο legendary .

Comment

Δυστυχως η γενικοτερη εντυπωση που αφησε το παιχνιδι ειναι πως το HALO 3 φτιαχτηκε περισσοτερο για το multiplayer παρα για το single, κατι το οποιο δεν υπαρχει για τα δυο πρωτα...[/b]
        Μπορεί να το ισχυριστεί κάποιος (κι εγώ μαζί) για το 2</span>, που ήταν και το πρώτο τότε mainstream online console fps κι εκεί έπεσε το βάρος της δημοσιότητας, ενώ δεν είχε τόσο polished campaign όσο το 3ο μέρος ή το 1ο για την εποχή του.Το έχει παραδεχτεί κι η ίδια η Βungie άλλωστε.
        Mην αναφέρω και το cliffhanger ending...

Πέρι της σειράς τώρα...

Συμφωνώ με αυτό που λέει ο evans ότι είναι λίγο οverrated από μερίδαν οπαδών του(τι δεν είναι όμως; ) ελέω console exclusivity hype (βέβαια, για τον ίδιο λόγο είναι και underrated... ;) ) και επειδή είναι mainstream (οπότε είναι μονίμως μέτρο σύγκρισης ή κομπλεξικών εμμονών) και κατά διαστήματα υποπίπτει σε κλισέ ή cheesy <<αμερικανιές>>.Eπίσης σωστή είναι και η διατύπωση ότι υπάρχουν <<ανεξήγητες τρύπες>> στην όλη ιστορία (τα εισαγωγικά για...legendary λόγους )

Σίγουρα, αρχίζοντας φίλε evans την ενασχόληση με την σειρά περιμένοντας ανάπτυξη χαρακτήρων, φιλοσοφικά διλήμματα κτλ. όπως ίσως σου προσφέρουν αγαπημένα παιχνίδια ρόλων, δεν θα σε καλύψουν τα Ηalo.
        Με την ίδια λογική, κάποιος που περιμένει να δει φανταστικό,δυναμικώς εναλλασόμενο ΑΙ και set pieces με άμεση,έντονη δράση θα απογοητευθεί αν ασχοληθεί με ενα από τα προαναφερόμενα παιχνίδια ρόλων,παραβλέποντας τα θετικά τους.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κρίνοντας το γι αυτό που είναι, με κριτήρια του είδους καλύπτει πιστεύω.
        Το συνολικό <<πακέτο>> είναι άφταστο ακόμα.

Η πλοκή κατ εμέ δεν είναι μόνο τα όσα δείχνουν τα cut-scenes, αλλά και τα όσα κάνει ο παίκτης κατά το gameplay, οι καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, κτλ.Ούτε κι εγώ έχω διαβάσει τα βιβλία, ωστόσο ο λόγος που θεωρώ ότι έχουν πολύ καλό σενάριο τα Halo, είναι το όλο setting, η δυναμική κι οχι στατική εξέλιξη,oι χαρακτήρες κτλ. και -κυρίως- πως αυτά ενσωματώνονται στο gameplay.. ΙΜΗΟ εκεί εστιάζεται η ουσία παρά στην παθητική παρακολούθηση βίντεο ή κειμένου.

Μπορεί τα 1ο και το 3ο μέρος να μην έχουν τόσα cut-scenes όσο το 2ο μέρος αλλά είναι πολύ πιο balanced και <<γεμάτα>> παιχνίδια στο campaign.

Τόσο τα terminals που ανέφερε κι ο songoku όσο και οι πληροφορίες για τις φυλές,την ιστορία τους κτλ. προσθέτουν επίσης ΙΜΗΟ. Τέλος, [ spoiler ] <span style="color:#99FFFF">the fight is not over...yet
        [ /spoiler ]
        Τα βιβλία απλώς είναι αν κάποιος θέλει να εντρυφήσει περαιτέρω στο lore της σειράς.

Υ.Γ. Το Co-op λέει τρελά btw...
        NDS themes

Comment

Μωρέ θα συμφωνήσω πλήρως, ούτε φιλοσοφικές προεκτάσεις περίμενα να έχει, ούτε ανάπτυξη χαρακτήρων. Σαν ένα sci-fi σενάριο το πήρα από την αρχή, απλώς ο πήχης εκτοξεύτηκε στα ύψη με το δεύτερο μέρος της σειράς, το οποίο έδωσε ΠΑΡΑ πολλά πράγματα, έθεσε πολλά ερωτήματα και πραγματικά με μάγεψε.

Το 3, όμως, πιστεύω ότι έδωσε μία πολύ απλή και λιτή εξήγηση για τα πάντα, αποφεύγοντας να εξηγήσει πάρα πολλά πράγματα και μένοντας απλώς στην επιφάνεια. Οι αμερικανιές aka στερεότυπα με χάλασαν επίσης πολύ, ακριβώς γιατί δε φάνηκε, από το 2, να πέφτει σε τέτοια, κατ&#39;εμέ, λάθη. Με χάλασε πολύ ο ρόλος της Cortana (sentimental AI, noooo), το cheesy φινάλε (o masterchief έμεινε στο πουθενά) και ο ρόλος της ανθρωπότητας. Αν τα δω καθαρά σαν ένα απλό σενάριο θα πω ΟΚ, ωραία όλα αλλά πραγματικά τίποτα ιδιαίτερο. Ξαναλέω, όμως, ότι το 2 έδωσε πάρα πολλά και έθεσε τις βάσεις για κάτι πραγματικά άψογο.

Τέλος πάντων, θα ψάξω λίγο τα links που με έδωσαν οι songokou και ren για το σενάριο πέραν των παιχνιδιών, αν και για μένα μόνο δύο είναι τα ερωτήματα που χρειάζονται απαραίτητα απάντηση: Από που προέκυψε το Covenant και από που προέκυψε το Flood. Αν, πάλι, υπάρχει και περαιτέρω εξέλιξη του σεναρίου, πάω πάσο και θα ήθελα να το δω σε παιχνίδι και όχι σε νουβέλα.

Τέλος πάντων, ίσως να μην έχει αξία να το ψάχνω και τόσο πολύ. Απλώς μου έκανε πραγματικά πολύ κακή εντύπωση το τέλος και η όλη τροπή που πήρε το σενάριο με το τρίτο επεισόδιο. Περίμενα πολλά και δε μου δόθηκε ούτε καν μία σκηνοθεσία ισάξια του 2. Kudoz βέβαια πρέπει να δοθούν στο art direction, υπήρχαν κάποιες πραγματικά τέλειες σκηνές. Κρίμα που δε συνοδεύτηκαν και από τις ανάλογες σκηνές.

Ουφ, πάμε για άλλα και σύντομα για replay σε legendary .

Comment

Minor Spoilers Altair ;)

Σεβαστες και τεκμηριωμενες οι αποψεις που παρατεθηκαν αν και θα διαφωνησω αγαπητοι συν-forumαδες μου.Για μενα το σεναριο και συναισθηματικες προεκτασεις εχει και φιλοσοφικες και η αναπτυξη των χαρακτηρων ειναι ικανοποιητικοτατη.Απλως υπαρχει ενα γενικα μινιμαλιστικο,λακωνικο υφος οσον αφορα αυτη την κατευθυνση πραγμα που πιστευω συμβαινει λογω του οτι η σειρα (οπως ειχα συζητησει και με τον Boy μια μερα over Live) δε θελει να κουρασει τον χρηστη με σοβαροφανεις τοποθετησεις και κινειται (σε γενικες γραμμες) σε πιο ευπεπτα πλαισια.Για τον πραγματικο ενδιαφερομενο υπαρχει απειρο lore για αναζητηση και αναλυση χωρις να ειναι απαραιτητο για να απολαυσει κανεις τον τιτλο.Ορισμενοι - το καταλαβαινω - θα μουτρωσαν με τη σχεση Cortana - John ομως για να κατανοηθει αυτο το μερος του σεναριου πραγματικα φιλτατοι πρεπει να διαβαστουν τα βιβλια (τονιζω πως αυτο το υλικο ειναι για τους hardcore fans της σειρας κι οχι για ολο τον κοσμο).Το τελος προσωπικα με αφησε δακρυβρεχτο - κυριως διοτι τρεφω μεγαλη αγαπη για τον 117 και παραλληλα το ολο concept της αδελφοσυνης των φυλων με τις οποιες ο χρηστης μαχοταν απο τις αρχες του 2002 προκαλει ριγη μεσα απο τον τροπο με τον οποιο δινεται (η σκηνη οπου οι Sangheili μεταφερουν τα οπλα των ανθρωπων and vice versa ειναι κατα τη γνωμη μου απο τις καλυτερα σκηνοθετημενες ever).Τωρα οσον αφορα το τελος για μενα ηταν παρα παρα πολυ καλο αν οχι τελειο κι οπως και να εχει σημασια εχει το ταξιδι κι οχι ο προορισμος...Αυτα,με σεβασμο στις γνωμες ολων.
            <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Halo 3 Legendary Map Pack Tailer
              http://www.gametrailers.com/player/32506.html

AWESOME&#33;

Comment

Σημερα εκανα μια περιεργη διαπιστωση...εχω κατεβασει εδω και μερες το "Heroic Map Pack" ομως οταν η κοπελα μου προσπαθησε με τον δικο της λογαριασμο να παιξει ranked της ειπε πως δεν εχει το απαραιτητο περιεχομενο.Χρειαζεται να κατεβασει ο καθε χρηστης τους χαρτες,αναρωτιεμαι...κι αν ναι ποσο μαλακες πρεπει να ειναι στη Bungie για να το κανουν,ετσι τα εχουμε τα 490 ΜΒs,για πεταμα;
                <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Είμαι σίγουρος ότι τα MS Points είναι user-specific αλλά ξέρω επίσης πως τα XBLA Games μου δουλεύουν και logged out να είμαι (και τα αγορασμένα όχι μόνο τα trials) οπότε μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες. Κοίταξες στο support της Bungie;

Comment

Bungie Weekly Update: 4/04/08

http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...pnews&cid=13475

εχει ενδιαφεροντα πραγματα μεσα σχετικα με το legendary map pack αλλα και στοιχεια για νεες επιλογες που δινονται...

edit -> εκανα επιτελους edit , ενα μπραβο στους altair και dj

Comment

Downloadable Halo 2 HD cut scenes now complete
                      http://www.blogsmithmedia.com/www.xbox360f...cenesetcetc.jpg
                      http://www.xbox360fanboy.com/2008/04/07/do...s-now-complete/

NDS themes

Comment

Μικρό μου πόνυυυ, μίκρο μου πόνυ.. ήρθε η άνοιξη ξανά&#33;

Comment

WTF?
                          Carpe diem

Comment

Δεν ξέρω ποιος το έφτιαξε αλλά έχει πολύ γέλιο Θα το παιρνα αν ήταν φτηνό για πλάκα.

Comment

Anyway, για να σοβαρευτούμε λίγο :

Halo 2 Deleted Scenes

NDS themes

Comment

Blackout Map Gameplay
                                http://www.gametrailers.com/player/32730.html

Ghost Town Map Gameplay
                                http://www.gametrailers.com/player/32741.html

Avalanche Map Gameplay
                                http://www.gametrailers.com/player/32734.html

Γενικά προτιμώ περισσότερο single player εμπειρίες&#33; αλλά πραγματικά μου την δίνει που δεν έχω νετ σπίτι για αυτο το παιχνίδι και μόνο
                                I attack sharks
                                when i smell them bleed
                                I dont go swimming
                                water just wants to be around me.

Comment

Working...
                                X