Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

<div class='quotetop'></div>
    Εχεις στόφα μεγάλου gamer τελικά&#33; Τρώς φόλες και δεν φοβάσαι να το δείξεις
    Ζηλέυω ρε γμτ&#33; Θέλω να join the fight και να τρώμε ownage παρέα&#33;[/b]
    LOL , ετσι ετσι . Εγω εχω πει πως αν καποιο παιχνιδι αξιζει πραγματικα το live αυτο ειναι το halo 3 ( αντε και το gears ) . Παντως ο Pilgrim εχει δικιο , αν δειτε τι σκηνικα γινονται σε καθε παιχνιδι... εγω συνηθως πηγαινω στο theater και παρακολουθω και τους υπολοιπους παικτες , γινονται πραγματικα απιστευτες φασεις.. ριχτε και ματια στο αντισοιχο Topic του neogaf και θα διαπιστωσετε πως τα ατομα εχουν ξεφυγει . Ξεκουβαλατε και βαλτε live ρε .

Ειλικρινα περιμενω την ωρα και την στιγμη που θα βαλει ο pilgrim live Η ωρα της αποκαλυψης για τρελο ownage

<div class='quotetop'></div>
    Η προδοσία του Αιώνα&#33;&#33;
    http://www.youtube.com/watch?v=KicJSFEgB_U[/b]
    Απιστευτo video

Comment

κι εγώ θέλω να βάλω live αλλά περιμένω τον νουμπά τον Πίλγκριμ να βάλει κι αυτός για να μην λέει μετά ότι τον κερδίζω επειδή ασχολούμαι περισσότερο καιρό.
      πάντως δε θα ξεχάσω ένα σκηνικό όταν παίζαμε συνεργασία με τον Ρεν και με σκότωσε καταλάθος.αλλά αφήνω αυτόν να τα πει.Ρεν η τιμή είναι δική σου...
      Carpe diem

Comment

Ετσι όπως τα βλέπω τα πράγματα περισσότερες είναι η πιθανότητες κάποτε να πάρουμε σύνταξη παρά να βάλω live&#33;

πάντως δε θα ξεχάσω ένα σκηνικό όταν παίζαμε συνεργασία με τον Ρεν και με σκότωσε καταλάθος[/b]
        Καταλάθος???? Αθώε altair, δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι ο Ren ειναι the ultimate killing machine&#33; Για αυτόν δεν υπάρχουν εχθροί και σύμμαχοι στο παιχνίδι&#33; Υπάρχει μόνο ο Ren&#33; Τα υπόλοιπα είναι απλά κινούμενοι στόχοι.
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

Comment

Χαχαχαχαχα πολύ γέλασα με το ποστ σου Pilgrim.Τώρα για το συμβάν του θανάτου του pownage αλα Altair είχε πολλή φάση.Στην τρίτη πίστα Tsavo Highway καταστρέφω ένα turret από μακριά με plasma grenade και αφού ξεκόλλησε από την βάση του έκανε λόγω φυσικής γκέλες στον αέρα.Ο Altair σαν Arbiter κοίταζε τον ουρανό και χάζευε το τοπίο αγνοώντας την συνέχεια.Εγώ σαν περίεργος που ήμουν κοίταζα να δω που θα καταλήξει το πάνω μέρος του turret.Λέω από μέσα μου "φάση θα έχει να πέσει στην κράνα του Altair" και το σκασμένο τον έφερε τάβλα.
          Βέβαια αυτό είναι κάτι συνηθισμένο αλλά η όλη φάση ήταν τέτοια που δεν περίμενα να φάει φατούρο ο Altair. Ότι να ναι.Προσπαθούσα να τον προστατεύω από τους εχθρούς (καθώς το έπαιζε για πρώτη φορά το παιχνίδι)και τον έφαγε η Havoc...όχι ότι ήμουν και καλός συμπαίκτης...

Άντε μετά από καιρό έβαλα Halo 3 multiplayer να παίξω με τον P.E.K(my brother) την Standoff πίστα από το Heroic map pack.Γλυκιά αίσθηση.

Boy περιμένω... ;)

Comment

μια χαρά συμπαίκτης ήσουν...απλά εγώ είμαι "άμπαλος".σε καμιά βδομάδα μάλλον θα το ξεκινήσω πάντως στο νόρμαλ και 2-3 μέρες μετά LEGENDARY.(θα φάω καλά αλλά δε βαριέσαι.πρέπει να εξασκηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο για το live)
            Carpe diem

Comment

Microsoft Hiring A ?Halo? Team For Peter Jackson
              http://multiplayerblog.mtv.com/2008/04/23/...kson-this-week/

και μια ενδιαφέρουσα φήμη βρίσκεται στα x360 news...(post #202)
              http://www.gamers-odyssey.com/forum/index....topic=10&st=195
              NDS themes

Comment

Bungie Weekly Update 04/25/08 .To get Recon

http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...pnews&cid=13690

Comment

Originally posted by Ren of Heavens
                  φατούρο
                  &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;

ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ??????
                  Την λέω με τον πατέρα μου και κάτι φίλους μου να γελάσουμε.

Comment

Περναει ο καιρος και ξερετε τι μου εχει κανει εντυπωση;Δεν προσεθεσαν κανενα νεο achievement στον τιτλο,κατι ας πουμε για να κανει τους χρηστες να ξανασχοληθουν με το Campaign.Βλεπουμε πληθωρα τιτλων να εμπλουτιζονται με νεους στοχους αλλα το Halo 3 παραμενει εκει,στο 1000 (985 για μενα δεν εκανα 3 του multi και βαριεμαι - blasphemy ).Εσας θα σας ενδιεφερε κατι τετοιο;
                    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Δεν πιστεύω ότι το Halo 3 χρειάζεται νέα achievements να ανακτηθεί ξανά το ενδιαφέρον των παικτών.Το campaign του παιχνιδιού παίζεται το ίδιο ευχάριστα και χωρίς την προσθήκη νέων achievements.Αν από την άλλη προτιμήσουν να δώσουν τσάμπε δεν μας χαλάει...

Καλά και ευχάριστα τα achievements αλλά πιο πολύ το βλέπω σαν χρηματολαγνεία από την μεριά της Microsoft να προσελκύσει περισσότερους παίκτες(κάτι που από την μεριά της καλά κάνει όταν το κάνει στους τίτλους της) ενώ είμαι και αντίθετος σε αυτήν την λογική "προσθέτω ελαφρώς νέο περιεχόμενο με κανά νέο achievement επί πληρωμή",Μακάρι να ακολουθούσαν όλοι την τακτική της Irrational που έδωσε δωρεάν το νέο περιεχόμενο,οτιδήποτε συνεπάγεται σε αυτό.Το ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να αγοράζουμε τίτλους
                      (όχι και πολύ αρεστούς) που χωρίς την υποστήριξη των achievements μάλλον ποτέ δεν θα σκεφτόμασταν να προμηθευτούμε είναι άλλο θέμα.

Το ενδιαφέρον μου για το κυνήγι των achievements έχει πέσει αρκετά μπορώ να πω καθώς η εύρεσή τους στην συντριπτική πλειοψηφία των games δεν προσφέρει κάποια ιδιαιτερότητα και αποτελεί κατ&#39;εμέπερισσότερο ανούσια και χρονοβόρα διαδικασία παρά ουσιώδη λήψη εμπειριών.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν καιγόμαστε πια με αυτό το "χομπάκυ"αλλά οπωσδήποτε δεν με απασχολεί τόσο πολύ.Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft θα μπορούσε να πετύχει,προσφέρει,κερδίσει πολλά περισσότερα πράγματα αν είχε εκμεταλλευτεί αισθητά καλύτερα ή διαχειριστεί αυτό το νέο της σύστημα ή αλλιώς αυτήν την νέα της πηγή αύξησης του κεφαλαίου της.

Πάντως μέχρι στιγμής από άποψη software μία χαρά τα πάει...αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα.

Comment

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ren.

Πάντως, από τα παιχνίδια που έχω παίξει και τερματίσει ως τώρα στο μηχάνημα (στο σύνολο τους 6 και έχω προχωρήσει αρκετά Kameo και Lost Odyssey), το Mass Effect, το Bioshock και το HALO 3 είχαν πολύ ωραία achievements τα οποία και βρήκα ουσιαστικά.

Comment

Φυσικα και μιλουσα για δωρεαν περιεχομενο.Απλα,υπαρχουν πραγματα <εφικτα> στο campaign που δεν αξιοποιηθηκαν απο αυτο τον μηχανισμο,πχ. ολοκληρωση του σεναριου με ολα τα κρανια "on" κτλ.

Απο την αλλη ειμαι 100% υπερ του,αφου κατα τη γνωμη μου μπορει να ωθησει τον χρηστη στο να δοκιμασει πραγματα τα οποια υπο αλλες συνθηκες μπορει να μην επιχειρουσε.Σε πολλες περιπτωσεις αποτυγχανει οικτρα ομως σε πολλες αλλες τα καταφερνει μια χαρα.
                          <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

άσχετο αλλά το jumping warthog που περιλαμβάνεται στη legendary edition του Halo 3 το έχετε παίξει;πως σας φάνηκε;εμένα μου φάνηκε ως άλλη μια πολύ απλή ιδέα έξυπνα υλοποιημένη,τόσο που μου θύμισε portal.άντε και το σαβ/κο μάλλον θα το ξεκινήσω και το main game.
                            Carpe diem

Comment

κοιτάχτε τα 2 παρακάτω links, έχουν ενδιαφέρον για το μέλλον της σειράς
                              Get A Closer Look At WETA&#39;s Warthog
                              πολλές εικόνες εδώ:
                              pt. 1
                              http://www.nzgamer.com/x360/features/618/c...hog-part-1.html
                              pt. 2
                              http://www.nzgamer.com/x360/features/620/c...hog-part-2.html

NDS themes

Comment

Πανέμορφες οι στολές Master Chief. Do want.

Comment

Working...
                                X