Θελω να ΔΩ αυτη την ταινια...και δεν εννοω πως θελω να παρεβρεθω σε καποια προβολη μα θελω να δω κατι χειροπιαστο, ονοματα συντελεστων, μια ημερομηνια κυκλοφοριας εστω...το κοβω να καταληγει σα το αλλο project, ασε που αν οντως γραψει το σεναριο αυτος που εγραψε και των "Πειρατων" δε τα βλεπω πολυ καλα τα πραγματα...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo 3
Collapse
X
-
Halo 3 co-op on Legendary. Θα έλεγα ότι έμεινα να θέλω κι άλλο αλλά τουλάχιστον αρκετά πιο ικανοποιημένος από το campaign του 2. Επικές μάχες και με καλή παρέα είχε ακόμη περισσότερο γέλιο και πόρωση... Η δυσκολία του ανώτερη από του πρώτου μέρους αλλά αρκετά πιο εύκολη από του 2 λόγω ύπαρξης respawn στον συμπαίκτη...
Comment
-
Halo 3 co-op on Legendary. Θα έλεγα ότι έμεινα να θέλω κι άλλο αλλά τουλάχιστον αρκετά πιο ικανοποιημένος από το campaign του 2. Επικές μάχες και με καλή παρέα είχε ακόμη περισσότερο γέλιο και πόρωση... Η δυσκολία του ανώτερη από του πρώτου μέρους αλλά αρκετά πιο εύκολη από του 2 λόγω ύπαρξης respawn στον συμπαίκτη...
[/b]
Comment
-
Η δυσκολία του ανώτερη από του πρώτου μέρους αλλά αρκετά πιο εύκολη από του 2 λόγω ύπαρξης respawn στον συμπαίκτη...
[/b]
Comment
-
Ξέχασα να αναφέρω ότι μιλάω για το campaign σε co-op κυρίως. Σε single mode έφαγα πολύ περισσότερα checkpoint restarts. Έχει σημεία όπου μαζεύεται κόσμος και δεν βγαίνει άκρη εύκολα! Όπως στην 8η αποστολή που δεν ξέρεις από που σου έρχονται αν κάνεις το λάθος και βιαστείς να καθαρίσεις... Θέλει μελέτη. Εντόπισα σε κάθε αποστολή κάποια σημεία όπου καλύπτεσαι και σου έρχονται ένας-ένας κι έτσι βγαίνει λιγότερο εκνευριστικά!
Α! Επίσης οι σύμμαχοι δεν έχουν ιδέα από οδήγηση και τακτικές... Έναντι των αντιπάλων που είναι απόλαυση να τους βλέπεις να σε φέρνουν σε δύσκολες στιγμές!
Ren θα έγραφα σχόλιο στο review σου αλλά δεν ήξερα πως γίνεται. Τώρα δεν πειράζει...
Comment
-
Bungie Teases Future at Edge Awards
http://xbox360.ign.com/articles/898/898431p1.html
In its video acceptance speech for winning an Edge Award for Interactive Innovation, Bungie talks about working on a new project and then closes with the line "Wait a second, there is no way we're showing this yet." The video then zooms out to show what appears to be a map editor. Perhaps a full map editor is on the way for Halo 3?[/b]I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Bungie Teases Future at Edge Awards
http://xbox360.ign.com/articles/898/898431p1.html
Δείξτους ρε Bungie τι σημαίνει υποστήριξη! B)
[/b]
Comment
-
Φιλαράκι FiOth δεκτή η αποψή σου αλλά (πάντα υπάρχει ένα αλλά!) δεν θα είναι άδικο για μένα (και λοιπούς νουμπάδες) να χάνουμε γεγονότα που επηρεάζουν την ιστορία του παιχνιδιού επειδή δεν έχουμε σύνδεση στο live? Το να μην μπορώ να κατεβάσω map editor ή επιπλέον χάρτες για multi ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αλλά θα με ενοχλήσει αφάνταστα να βγάλουν επιπλέον υλικό για το campaign και εγώ να μην μπορώ να το παίξω λόγω έλλειψης ιντερνετ.I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
Comment
-
Σε καταλαβαινω κουκλε μου αλλα (παντα υπαρχει ενα αλλα):
-H MS λειτουργει εδω και χρονια με βαση το online κοινο της κονσολας.
-Ειναι πολυ ευκολο να βαλεις Live αν και πολλοι δε μπαινουν στον κοπο ή δε διαθετουν καποιο μεσο (οπως συνδεση DSL).
-Μπορουν να προσφερουν καποιον εναλλακτικο τροπο παροχης του περιεχομενου (οπως να το κυκλοφορησουν σε καποιο DVD).
Οπως βλεπει το νομισμα εχει δυο οψεις.
Comment
-
-Μπορουν να προσφερουν καποιον εναλλακτικο τροπο παροχης του περιεχομενου (οπως να το κυκλοφορησουν σε καποιο DVD).[/b]) απο τη στιγμή που το halo έχει την μεγαλύτερη online κοινότητα στο live και ίσως στα Vgs γενικότερα δεν νομίζω η bungie (και καμία bungie δλδ) να μπεί στο κόπο να κυκλοφορήσει ένα expansion σε DVD ενώ άνετα και ωραία μπορεί να το διανέμει μέσω live και να έχει τεράστια κέρδη! Δεν είναι δλδ σαν το oblivion που κυκλοφόρησε το expansion σε DVD όντας καθαρά single player εμπειρία. Για αυτό τον λόγο και είμαι αντίθετώς σε expansion του Halo3 (αν είχα live βέβαια δεν θα είχα κανένα πρόβλημα
) )
Τέσπα υποθετική τελείως η κουβέντα, προσωπικά θεωρώ απίθανο να κυκλοφορήσει expansion.
Για τα πρακτικά να δηλώσω οτι δεν έχω σύνδεση στο ιντερνετ στο σπίτι και για αυτό δεν έχω και liveI attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
Comment
-
Comment
Comment