Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aντε σιγα σιγα να μαζευωμαστε...Θα γινει χαμος,και εγω γυριζω Αιγιο για λιωσιμο
    [/b]
    Για να είμαι ειλικρινής 31 Αυγούστου επιστρέφω.Δεν μπορώ καθόλου νωρίτερα οπότε αν βιάζεστε αρχίστε ένα campaign αλλά όταν γυρίσω δεύτερη πατρίδα και τακτοποιηθώ και μου πείτε όχι θα κλάψω.

Comment

• Count me in , από Παρασκευή και μετά όποτε γουστάρετε

Comment

• Ο Fioth είπε σήμερα ότι δεν θέλει να παίξει co-op δυστυχώς. Νομίζω πως φοβάται μη χάσει στο σκορ πάλι ;)

Comment

• Ο Fioth είπε σήμερα ότι δεν θέλει να παίξει co-op δυστυχώς. Νομίζω πως φοβάται μη χάσει στο σκορ πάλι ;)
          [/b]
          Alexandros εσυ εισαι μεσα?

Comment

• Πάντα (όχι το ζώο)

Comment

• Watch out, Alexandros' lamedom is approaching at blinding speeds...πραγματικα μλκ ειχα ξενερωσει τοσο ασχημα την τελευταια φορα που αν σε ειχα μπροστα μου θα σε ειχα δαγκωσει στη μυτη!!!
              <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Χαχαχα δεν φταίω εγώ που δεν έχεις humour ;p Τα παιχνίδια είναι για να περνάς καλά&#33;&#33; Την επόμενη θα προσπαθήσω να παίξω λίγο πιο σοβαρά όμως επειδή είσαι παλίκαρος

Comment

• Μην φοβάσαι Alexander the Great όταν μπω κι εγώ θα μοιραζόμαστε την νουμπαμάρα οπότε ο FiOth θα έχει να δαγκώσει 2 μύτες ή μήπως όχι?

Comment

• Μεχρι τωρα εχουμε

Μe
                    Alexandros
                    Ren of Heavens
                    Bart Simpson
                    FiOth(?)

κανεις αλλος?οι εγγραφες τελειωνουν

Comment

• Δώστε 48ωρη gold και είμαι μέσα xD .

Comment

• Ανάψτε και μια λαμπάδα ίσα με το μποι σας και ευχαριστήστε τον θεό που εγώ και ο altair δεν έχουμε live γιατι θα τρώγατε τρελά ownage παλιονουμπίδια&#33; Μου θέλετε και Halo&#33; ΟΥΣΤ&#33;&#33;&#33;
                        I attack sharks
                        when i smell them bleed
                        I dont go swimming
                        water just wants to be around me.

Comment

• Oι εγγραφες συνεχιζονται στο Ηalo 3 4player co-op campaign Με τιτλο Πρασινοςgr παρεα με Noobιδες

Y.Γ.O Master Chief δεν ειναι για τα noobικα controllers σας θα βολευτειτε με τα αχρηστα Βrutes :icon_twisted:

Comment

• Elites ειναι&#33;

Αν μου εγγυηθειτε πως θα υπαρχει σοβαροτητα κατα τη διαρκεια του playthrough ειμαι μεσα, αλλωστε απο την αρχη εκανα μεγαλο αγωνα για να μαζευτει party.

Αν θελετε ομως να το κανετε team killing fest sorry παιδες αλλα με ξενερωνουν κατι τετοια.
                            <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Ο pilgrim το έθεσε σωστά.Ρε pilgrim Κανονίσου βάλε internet σπίτι,μέχρι κι εγώ θα αρχίσω να μπαίνω στο live από Σεπτέμβρη.Μπες ρε να τους μάθουμε 1-2 πραγματάκια.
                              Carpe diem

Comment

• Elites ειναι&#33;

Αν μου εγγυηθειτε πως θα υπαρχει σοβαροτητα κατα τη διαρκεια του playthrough ειμαι μεσα, αλλωστε απο την αρχη εκανα μεγαλο αγωνα για να μαζευτει party.

Αν θελετε ομως να το κανετε team killing fest sorry παιδες αλλα με ξενερωνουν κατι τετοια.
                                [/b]

Περα απο την πλακα παμε φυσικα για σοβαρο playthrough,να το ξερουν απο τωρα οσοι θα συμμετασχουν.

Comment

Working...
                                X