Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FiOth
    replied
    Owned

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Μιας και είναι Halo General

Halo Wars Is In Control
    http://kotaku.com/5027722/halo-wars-is-in-control

Διαθέτει όμορφο οπτικό τομέα και μη πολύπλοκο χειρισμό

και εικόνες...Πάρτε για παράδειγμα μία μεγάλη
    http://www.ga-forum.com/showthread.php?t=327523

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Halo 3 στο Heroic σήμερα το πρωί , πραγματική απόλαυση...Αν και σχετικά πιο εύκολο από το 2 (έτσι μου φάνηκε) χρειάστηκε στρατιγική και υπομονή ...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    noob τρελό είμαι αλλά θέλω πολύ να το παίξω στο legendary. Ίσως όταν έρθει η καινούρια τηλεόραση, τότε θα το χαρώ απόλυτα. Το αστείο είναι ότι δεν βρήκα κανένα skull .

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Δεν υπάρχει καλύτερη απόλαυση από το να παίζεις Halo 3 Legendary με τα skulls ενεργοποιημένα.Δοκιμάστε όσοι δεν το έχετε πράξει και θα με θυμηθείτε.

Στο σημείο της τρίτης πίστας(ένα από τα πολλά) Tsavo Highway λίγο μετά το σημείο που κόβεται ο δρόμος είστε σε ένα μικρό μέρος όπου πολιορκείστε από 15 Brutes ταυτόχρονα κι ένα Wraith (αν περιμένετε λιγάκι) που ποικίλλουν από Chieftains μέχρι Highjackers lol.Η αγωνία που έχεις όταν προσπαθείς να τους νικήσεις με τα γήινα όπλα(το plasma pistol βοηθάει πολύ) τα οποία δεν κάνουν ζημιά στους Brutes (ενεργοποιημένο Skull) συν ένα σωρό άλλα Skulls που σου κάνουν την ζωή δύσκολη είναι μεγάλη.Η ικανοποίηση που νιώθεις όταν τους εξοντώνεις με απόλυτη επιτυχία είναι τεράστια.Κανένα άλλο FPS όπως και κανένα άλλο Halo δεν συγκρίνεται με το Halo 3 σε αυτό τον τομέα.Όπως έχω ξαναπεί τα skulls δίνουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση ή τακτική στις μάχες.

Ξέρεις τι τρέλλα κατεβάζεις όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε 3 Grunts σε κοντινή απόσταση που πετάνε 1 plasma grenade το καθένα ανα 2 δευτερόλεπτα και με πολλή μεγαλύτερη ευστοχία και την γλυτώνεις?

Η γνώμη μου είναι ότι τα Halo θέλουν να ασχοληθείς μαζί τους καιρό για να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους.Εύκολο να το μάθεις αλλά δύσκολο να το δαμάσεις...

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Προσωπικη γνωμη του καθενος το τι του αρεσει βεβαια, αλλα ρε Θανο ειναι αδυνατο να λες πως το Halo 3 ηταν κατωτερο απο τα αλλα δυο, απλουστατα γιατι δεν εκανε τα λαθη των προηγουμενων.Δεν ειναι επαναλαμβανομενο, εχει καλυτερη ΑΙ, οι Brutes ειναι πιο διασκεδαστικος αντιπαλος απο τους Elites (γνωμη μου οσον αφορα αυτο το στοιχειο), δεν εχει τα bugs του Halo 2 κα.Το μονο στο οποιο χανει λιγακι ισως ειναι πως εχει παρα πολλα οπλα σε βαθμο που χανεται η ιδιαιτεροτητα καποιων.Κατα τα αλλα ειναι ενα απολυτα τακτικο και εντυπωσιακο shooter (βασικα ειναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ αλλα εδω προσπαθω να μιλησω με τον αθεο ).Ρε μπας και το επαιζες στο Normal???

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Eγώ το πρώτο δεν το χάρηκα γιατί το έπαιζα σαν καθυστερημένο, επομένως δεν μπορώ να το κρίνω.

Το δεύτερο το αγάπησα απίστευτα πολύ, δεν ξέρω τι με έκανε να πωρωθώ τόσο άσχημα.

Το τρίτο με απογοήτευσε σεναριακά, ήταν αισθητά πιο εύκολο από το 2 στο heroic αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για το σύνολο του τίτλου μέχρι να παίξω το legendary.

Γενικά, μετά από πολύ καιρό που τα έπαιξα και έχω ηρεμήσει από εκείνο το overdose, πιστεύω ότι τη σειρά πρέπει να τη βλέπουμε ως ένα αλληλοσυμπλήρωμα και όχι ως 3 ξεχωριστά παιχνίδια. Το πρώτο είχε πράγματα που δεν είχαν τα άλλα 2, το δεύτερο είχε ΙΜΗΟ τους καλύτερους κλειστούς χώρους και την πιο στρατιγική δράση σε αυτούς ενώ το 3ο ήταν ένας εξαιρετικός συνδυασμός των δύο προηγούμενων. Σα σύνολο πάντως και τα τρία είναι εκπληκτικές εμπειρίες.

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Το Halo Wars δεν έχει καμία σχέση με το Halo 3. Επίσης, η δύναμη του Halo 3 είναι στο multiplayer και το forge. Δοκίμασε κι αυτά και μετά βγάλε τέτοια άποψη.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Ξεκίνα μωρή καφρίλα Bungie που μας αρρωσταίνεις με τις δημιουργίες σου.Φτιάξε το Halo 4,14 ή 0,4 δεν ξέρω ότι νά ναι αλλά κάντο παιχνιδάρα όπως τόσα χρόνια κάνεις.Βγάλε το να φάμε ownage ξανά και παρέδωσε μαθήματα FPShooteritidas

Σπέρνει και σαρώνει λέμε...

Leave a comment:

• Link_Thanos
    replied
    WTF?!?! :blink:

[/b]
    Yes,afto pou eipa dystyxos.Me tin seira Halo 1 9,Halo 2 5,Halo 3 3 se vathmologia.
    Den peirazei o monos logos pou xairomai einai oti exo tin Collector's me to kranos
    gia tribute ston Masterchief tou Halo 1 mias kai einai to kallytero by far kai to proto game pou
    epaixa sto Xbox 1 kai eipa nai na enas logos pou axize to Xbox.Elpizo to Halo Wars na einai pio kalo
    apo to Halo 3.Tha doume.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Halo 3 just finished.
    Worst Halo ever.Terastia apogoitefsi.
    [/b]
    WTF?!?! :blink:

Thx songoku για τα καλα σου λογια...η αληθεια ειναι πω προχωρουσα και προχωρουσα κι ελεγα "where is the challenge?!".Μαλλον μου φανηκε κομματακι ευκολο.Παντως προκειται για εξαιρετικο τιτλο, αξιζει να τον προσεξεις περισσοτερο.

Leave a comment:

• Link_Thanos
    replied
    Halo 3 just finished.
    Worst Halo ever.Terastia apogoitefsi.Thank God pira tora Eternal Sonata kai mporo na asxolitho me afto kai Lost Odyssey gia na xeplino tin pikra me apolafsi.
    Krima pantos.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Bungie making new Halo title :blink: :blink:
    http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=185546
    Αυτό επιβεβαίωσε ο Don Mattrick σε συνέντευξή του στο MTV!
    Mattrick explained it was held back from the Microsoft E3 conference because the briefing was already "loaded" with content.
    -this Bungie title was in no way related to the mysterious Peter Jackson project we've still heard nothing about. [/b]
    Προσωπικα θα γούσταρα τρελά ενα νέο Halo! απο την άλλη όμως θα ήθελα να δείξει και κάτι καινούργιο η Bungie!
    Αντε να δούμε

Leave a comment:

• Altair
    replied
    τι νουμπάς θέε μου. ;)
    πλάκα πλάκα ούτε εγώ έχω live(bigger noob)

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Bungie day στις 07/07 παίδες!
    http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...pnews&cid=14568

-Cold Storage will be available for free beginning on July 7,
    -free gamerpics and theme
    -Additionally, on 7/7, Microsoft is dropping the price of the Legendary Map Pack from 800 spacebucks to 600 spacebucks

Τί κάθομαι και τα ποστάρω αυτά? αφου δεν έχω live!

Leave a comment:

Working...
X