Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Firefight θέλω εγώ να πέσει λίγο ξύλο που είμαστε και τοπικά και δεν το παίρνει η σύνδεσή μου αλλιώς Live θα τρέχω πιο γρήγορα από την σφαίρα μου και θα έχω πεθάνει από πριν.

Comment

• Ren, i'm so in για Firefight
      Πες ώρα και μέρα και κανονιστηκε

Comment

• Originally posted by Bartman@r@s View Post
        Ren, i'm so in για Firefight
        Πες ώρα και μέρα και κανονιστηκε
        Αν θέλει κανείς σήμερα μετά τις 12 το βράδυ να παίξουμε θα είμαι παρών.Corporal Shepherd σε θέλω online να δείρουμε πιθήκια.Bart κι εσύ μέσα.Σάββατο είναι μην μου πείτε ότι έχετε έξοδο.Ο σωστός gamer δεν βγαίνει για ποτά και βόλτες αλλά λιώνει με το χειριστήριο στο χέρι.

Comment

• Παιδιά μπείτε εσείς να παίξετε και αν μπορέσω θα μπω και εγώ.Προέκυψε κάτι τελευταία στιγμή και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να παίξω.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

• Hell i'm in
            Σάββατο βράδυ τι καλύτερο να κάνεις από pure λιώσιμο στην κονσόλα ;

Comment

• Originally posted by Deus View Post
              Παιδιά μπείτε εσείς να παίξετε και αν μπορέσω θα μπω και εγώ.Προέκυψε κάτι τελευταία στιγμή και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να παίξω.
              Αν μπορείς και έλθεις σφύρα να ξέρουμε ότι μπήκες.

Comment

• Originally posted by Bartman@r@s View Post
                Hell i'm in
                Σάββατο βράδυ τι καλύτερο να κάνεις από pure λιώσιμο στην κονσόλα ;
                Υπερβολικά πολλά πράγματα :xp: .

Comment

• Ψηθειται να μαθουμε στον Παρταλο πως παιζεται το παιχνιδάκι

Comment

• 27 χρονος νέος μοναχικός (μεχρί πρότινος), δραστήριος, ευστοχος με μεγάλα προσόντα στο gaming αναζητεί σοβαρούς κυριους για μοναδικές εμπειρίες στο halo 3, halo odst, gears 2!
                    Διαθέσιμος μετα τις 6 το απόγευμα. Σοβαρές προτάσεις δεν γίνονται δεκτές.

Ελα να περάσουμε καλά!
                    I attack sharks
                    when i smell them bleed
                    I dont go swimming
                    water just wants to be around me.

Comment

• Μέσα για ότι θες , όποτε θες και όπως το θες από την επόμενη εβδομάδα

Comment

• 00:00 όλοι για Halo 3!!!! Το ωράριο είναι ελαστικό!! Πάω να φάω μπορεί να αργήσω αλλά θα μπω!
                        The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Ειμαι που ειμαι μεσα στο σπιτι, επρεπε να ειχα ενα Halo 3, θα μπαινα να σας τρολαρω λιγο.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Μπείτε όλοι τώρα μέσα να παίξουμε Halo3.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

• Deus σε βρίσκω προκλητικότατο. Κάποιοι από εμάς στο φόρουμ ΔΕΝ έχουν Halo 3 και λογικό είναι να έχουν κάποια κόμπλεξ. Δείξε λίγο σεβασμό. Ειδικά όταν πρόκειται για admin. Πώς μπορείς και γράφεις μπείτε ΟΛΟΙ μέσα;
                              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Σε λίγο θα έχει και αυτός ;) Το καλό που του θέλω να το λιώσει , όπως κάνουμε και εμείς σαν καλά παιδάκια και να δώσει το καλό παράδειγμα σε κάτι άτομα που δεν το έχουν ανοίξει καν γκουχ ferryman γκουχ .
                                Τέσπα , χθες παίχτηκε μέγιστη μπάλα ! Για μια ακόμα φορά δείξαμε οτι η ελληνική ψυχή και ψ.....λη ειναι μεγάλες Well done μάγκες

Comment

Working...
                                X