Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Firefight θέλω εγώ να πέσει λίγο ξύλο που είμαστε και τοπικά και δεν το παίρνει η σύνδεσή μου αλλιώς Live θα τρέχω πιο γρήγορα από την σφαίρα μου και θα έχω πεθάνει από πριν.
Ren, i'm so in για Firefight
Πες ώρα και μέρα και κανονιστηκε
Αν θέλει κανείς σήμερα μετά τις 12 το βράδυ να παίξουμε θα είμαι παρών.Corporal Shepherd σε θέλω online να δείρουμε πιθήκια.Bart κι εσύ μέσα.Σάββατο είναι μην μου πείτε ότι έχετε έξοδο.Ο σωστός gamer δεν βγαίνει για ποτά και βόλτες αλλά λιώνει με το χειριστήριο στο χέρι.
27 χρονος νέος μοναχικός (μεχρί πρότινος), δραστήριος, ευστοχος με μεγάλα προσόντα στο gaming αναζητεί σοβαρούς κυριους για μοναδικές εμπειρίες στο halo 3, halo odst, gears 2!
Διαθέσιμος μετα τις 6 το απόγευμα. Σοβαρές προτάσεις δεν γίνονται δεκτές.
Ελα να περάσουμε καλά!
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Deus σε βρίσκω προκλητικότατο. Κάποιοι από εμάς στο φόρουμ ΔΕΝ έχουν Halo 3 και λογικό είναι να έχουν κάποια κόμπλεξ. Δείξε λίγο σεβασμό. Ειδικά όταν πρόκειται για admin. Πώς μπορείς και γράφεις μπείτε ΟΛΟΙ μέσα;
Σε λίγο θα έχει και αυτός ;) Το καλό που του θέλω να το λιώσει , όπως κάνουμε και εμείς σαν καλά παιδάκια και να δώσει το καλό παράδειγμα σε κάτι άτομα που δεν το έχουν ανοίξει καν γκουχ ferryman γκουχ .
Τέσπα , χθες παίχτηκε μέγιστη μπάλα ! Για μια ακόμα φορά δείξαμε οτι η ελληνική ψυχή και ψ.....λη ειναι μεγάλες Well done μάγκες
Comment