Announcement

Collapse
No announcement yet.

DmC: Devil May Cry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DmC: Devil May Cry

Το ξέρω ότι ίσως να είμαι και ο μόνος στο GO που καλοβλέπει το νέο dmc, αλλά δεν πτοούμε

DmC Devil May Cry TGS 2011 Trailer

TGS 2011 Japanese Stage Demo
    Part 1

Part 2

Δεν είσαι ο μόνος.
    Και εμένα καλό μου φαίνεται.
    I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Χαχαχα βασικα και εμενα μου αρεσει, εχουν σουλουπωσει καπως και τον Dante σε σχεση με τα πρωτα video. Αισθητικα ως εχει, πλεον δεν το βρισκω ασχημο, το gameplay μου φαινεται οτι το εχουν κανει αρκετα κλικ πιο αργο σε σχεση με τους τιτλους της capcom.

Comment

Έτσι για να μαζευόμαστε οι true hardcore fans του dmc

Χαχαχα βασικα και εμενα μου αρεσει, εχουν σουλουπωσει καπως και τον Dante σε σχεση με τα πρωτα video. Αισθητικα ως εχει, πλεον δεν το βρισκω ασχημο, το gameplay μου φαινεται οτι το εχουν κανει αρκετα κλικ πιο αργο σε σχεση με τους τιτλους της capcom.
        Προσωπικά έμενα ο Dante όπως είναι στα βίντεο που ποσταρα (όχι όπως ήταν στο πρώτο που είχε βγει) μου αρέσει περισσότερο απο παλιά .
        Και γενικά σαν ατμοσφαίρα και αισθητικά γουστάρω, το μόνο κακό είναι τα 30 fps

Comment

To neo DMC san game den exw idea ti tha leei, h Maimou einai pou den vlepetai me tipote.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Από Captivate , νέο trailer για dmc.

Comment

Wraio game, alla poios einai aftos sthn thesh tou prwtagwnisth?
              "

Greek Gaming Videos

Comment

Δεν ήξερα πως ο καινούργιος Δάντης ήταν γκέι.
                Πάντως φαίνεται να σταμάτησε τα ναρκωτικά.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Thn agglikh shmaia sto maniki tou mpoufan den thn eixes proseksei?
                  Fws fanari!
                  Flwrakos einai.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Not impressed.. Ειδικα απο τον main character που δε μου αρεσει καθολου..

Comment

Se poion aresei?
                      Oloi exoume matia.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

Ελάτε ρε παιδιά κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να γίνει άνθρωπος, ας μην τον κράζουμε κι εμείς

Comment

Σαν gameplay μου αρέσει ότι βλέπω, και από τότε που είχε γίνει announcement του dmc είχα πει ότι δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με την εμφάνιση του Dante, αλλά η αλήθεια είναι πως ο συνδυασμός πιτσιρικάς με αλαζονικό χαρακτήρα μου την σπάει αρκετά . Αντίθετα η αλαζονια του παλιού Dante μου άρεσε πολύ.

Βέβαια ως ένα βαθμό καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό, όταν είχε βγει το πρώτο dmc ήμουν 13-14 χρονών ο Dante ήταν ακριβώς ότι θεωρούσα cool,awesome και badass. Ο Dante του νέου dmc στοχεύει στους σημερινούς 13χρόνους-14χρόνους (με τα emo-anime μαλλιά, τα vans παπούτσια και τα χαμηλοκαβαλα μέχρι τα γόνατα παντελόνια) που το τι θεωρούν cool και stylish είναι αρκετά διαφορετικό. Πάρτε το χαμπάρι ρε μεγαλώνουμε και δεν στοχεύει σε εμάς o νέος Dante .

Eτσι όπως ο Vaan ήταν πρωταγωνιστής του FFXII έτσι και αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του dmc. Και για να λέμε την αλήθεια ποτέ δεν πούλησαν τρελά τα dmc ειδικά το 4, ενώ πχ τα πιο casual friendly GΟW ήταν πιο επιτυχημένα οπότε ήταν πιθανό ότι κάποια στιγμή θα το κάνουν το reimagining. Και νατο τώρα . Θέλω να δω όμως πόσο θα πουλήσει και τι θα κάνει μετά η capcom.

Comment

Sorry alla o Vaan tou FF12 den einai etsi opws ton fantazetai o polys o kosmos.
                            Aftos pou theleis na peis einai mallon o Tidus tou FF10.
                            O Vaan me to zori paizei kapoio rolo sto story tou 12 kai aftos den exei kamia sxesh me allazoniko kwlopaido, einai poly poio sovaros apoti deixnei.

Pragmatika den nomizw na yparxei kanenas 13xronos pou na thewrei afton ton Dante poio cool apo ton prwhgoumeno, sovara twra...
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

Σωστό, αλλά μιλάω για την εμφάνιση του Vaan. Όχι ότι ο Tidus πήγαινε πίσω βέβαια . Αλλαζονικό χαρακτήρα είχε πάντα ο Dante, για το κωλόπαιδο συμφωνώ .

Pragmatika den nomizw na yparxei kanenas 13xronos pou na thewrei afton ton Dante poio cool apo ton prwhgoumeno, sovara twra...
                              Τα 15χρονα στην πολυκατοικία μου και την γειτονιά μου έχουν αντίθετη άποψη για αυτό κατέληξα σε αυτήν άποψη.

Comment

Working...
                              X