Announcement

Collapse
No announcement yet.

DmC: Devil May Cry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Esy ftais
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Κοίτα εμένα στην αρχή δεν με χάλαγε τόσο όσο τους όλους τους άλλους που διάβαζα στο νετ, αλλά σε αυτό το trailer μου χτύπησε άσχημα. Γενικά πάντως δεν με χαλάνε ούτε τα μαλλιά ούτε τα ρούχα και το στυλ, η φάτσα είναι που μου την σπάει .

Comment

Φατσα που αν αρχισεις να την κοπανας δυσκολα σταματας...

Comment

Den exei kati to idiaitero pou me xalaei afto pou mou thn spaei emena einai oti den einai o Dante.
          "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
            Den exei kati to idiaitero pou me xalaei afto pou mou thn spaei emena einai oti den einai o Dante.
            Αυτό!
            Αντί να βγει ένα Devil May Cry 5 με πρωταγωνιστή τον Vergil,πάνε και βγάζουν το DMC.
            Carpe diem

Comment

Το ότι στα πρώτα βίντεο ήταν σαν πρεζάκιας δεν σε πείραζε ?

Comment

θεωρω αυτονοητο οτι θα βγει dlc με skin του dante που ξερουμε οποτε δεν καταλαβαινω προς τι η βαβουρα για την εμφανιση, στο 2012 ειμαστε οχι στο 2002

edit: εκτος και αν στα μισα του παιχνιδιου γινεται κανενα flashforward και ξαναπαιρνεις τον γνωστο dante

Comment

Δεν είναι θέμα εμφάνισης πλέον.
                  Είναι γενικά το όλο concept.Κωλοδάχτυλα,κάμερες,τηλεπαρουσιαστές...πόσ ο fail πια.
                  Carpe diem

Comment

πρεπει να πουλησουνε στους πιτσιρικαδες του 2012. οσο cool και αν ειναι ο dante που ξερουμε, ο καινουργιος υποθετω θα φαινεται περισσοτερο ''lifestyle/fashion correct'' στα ματια της νεας γενιας αλλα και ηλικιακα, δεν ειμαστε το βασικο tatget grp τους πλεον

Comment

Ισχύει.Εύχομαι μόνο το target group τους να τους φτύσει αγοράζωντας κάνα fps της κακιάς ώρας,μπας και δούμε κανονικό sequel καμιά ώρα.
                      Carpe diem

Comment

ο καινουργιος υποθετω θα φαινεται περισσοτερο ''lifestyle/fashion correct'' στα ματια της νεας γενιας
                        Δηλαδή στη γενιά μας κυκλοφορούσαμε με άσπρα μαλλιά και με κόκκινη καπαρντίνα;
                        Το ότι στα πρώτα βίντεο ήταν σαν πρεζάκιας δεν σε πείραζε ?
                        Μόνο γι'αυτό νομίζω πως έχει βελτιωθεί πολύ από τον αρχικό.
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Vlakeies ths capcom... oute kan prospathisan na poulisoun stous shmerinous dekapentaxronous ton palio Dante gia na doun oti symferei na alaksoun h oxi.
                          Prwth fora vlepw ena game na prospathei na ksefortothei tous Fans tou, den yphrxe oute enas pou na eixe provlhma me ton palio Dante.
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                            Και για να λέμε την αλήθεια ποτέ δεν πούλησαν τρελά τα dmc ειδικά το 4, ενώ πχ τα πιο casual friendly GΟW ήταν πιο επιτυχημένα οπότε ήταν πιθανό ότι κάποια στιγμή θα το κάνουν το reimagining. Και νατο τώρα .
                            Χμ, δε νομίζω ότι το God of War πουλάει καλύτερα λόγω της πιο casual friendly προσέγγισης. Περισσότερο θα έλεγα ότι είναι το setting και η δυτική αισθητική.

Γενικά η Ιαπωνική αισθητική δεν έχει πια μεγάλη πέραση στη δύση.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

gz δεν διαφωνω, απλα προσπαθω να βρω μια οσο το δυνατον λογικη εξηγηση και δυσκολευομαι να σκεφτω αλλες , δεν μπορει να ειναι οι πωλησεις το dmc4 που βγηκε πριν 4 χρονια εκανε εξαιρετικες

@loggo

μα ο dante ειναι απο τους πλεον δημοφηλεις ηρωες σε vg οπως ακριβως ειναι τωρα , δεν ειχανε λογο να αμφιβαλουνε τωρα για την αισθητικη

Comment

Ναι όντως είχε κοινό ο Dante, απλά πωλήσεις επιπέδου God of War νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να κάνει σήμερα. Πάντως, ούτε εγώ συμφωνώ με την αλλαγή της αισθητικής (τουλάχιστον όχι προς τα εκεί που τη πήγανε).

Είμαι βέβαια περίεργος να δω αν θα τους βγει ή όχι.
                                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Working...
                                X