Τι γίνετε? Καλές κριτικές και scores πήρε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, μιας και δεν είμαι και fan της σειράς, είναι το γιατί το κατακρίνουν πολλοί. Κακό gameplay? Not enough combos? Τι παίζει? Θα το παίξω ούτος η αλλιώς αργά η γρήγορα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
DmC: Devil May Cry
Collapse
X
-
Το gameplay πρέπει να είναι αρκετά καλό, όμως η εταιρία πετάει στα σκουπίδια ένα πολύ όμορφο σύμπαν που είχε χτίσει προσεγμένα, και αντικατέστησε τον trademark αγαπητό κατά κύριο λόγο χαρακτήρα με μία άσχημη ξενέρωτη απομίμηση. Έχεις δηλαδή για πιθανές επιλογές τους Dante, Virgil και Sparda (που θα έκανε έναν ωραίο πρωταγωνιστή σε έναν prequel τίτλο) και επιλέγεις τη χειρότερη δυνατή επιλογή. Εξ' ου και η κατακραυγή.
Αν κάποιος νοιάζεται αποκλειστικά και μόνο για το gameplay, το παιχνίδι πρέπει να αξίζει αρκετά. Μάλλον θα το παίξω, όμως αποκλείεται να το αγοράσω. Όσο καλό και να είναι στον τεχνικό τομέα, προσωπικά δεν γίνεται να παραβλέψω το γεγονός πως η αισθητική του μου χαλάει το στομάχι. Πάντως από τα όσα έχω δει, είμαι σύμφωνος με τον Angry Joe. Όπως και με τα περισσότερα review του άλλωστε.
Comment
-
μια χαρά γαματο action game μέχρι στιγμής και εξαιρετική μεταφορά στο pc, εύγε στην team ninja. Με βάση το μισάωρο που έπαιξα άνετα του βάζω 8/10.
Comment
-
A δηλαδή εμενα που δεν μου αρέσει ιδιαιτερα ο Dante, ειδικά μετά από το DMC1, ίσος αυτός να μου αρέσει (αν και δεν το βλέπω). Βασικά αν κατάλαβα καλά αυτοί που το κατακρίνουν είναι οι fans, όχι για το gameplay, αλλα για την ιστορία (που σε τέτοιο παιχνίδι δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρολο) και για τους χαραχτήρες (που για μένα προσωπικά ο Dante χάλασε μετά το πρώτο), άρα δεν είναι θέμα ουσίας και κακού παιχνιδιού, αλλα το κλάμα τον fans. Εγώ σαν fan τον RE κατέκρινα το RE6, όμως κυρίως για το gameplay και την ατμόσφαιρα, άλλο παιχνίδι είναι, άλλη η ουσία.
Η ατμόσφαιρα τον DMC μονο του προτού μου άρεσε, του δυο μου ήταν αδιάφορη, τον υπολοιπων δεν είμαι σίγουρος ακόμη (του 3 στην αρχή δεν μου άρεσε, τώρα το ξαναπαίζω).
Η Team Ninja το έκανε? Ενδιαφέρον...
Comment
-
Δεν το έχω παίξει ακόμα, όμως δεν νομίζω να έχει την ατμόσφαιρα του πρώτου Devil May Cry. Το DMC προοριζόταν ως Resident Evil τίτλος όμως τον ονόμασαν αλλιώς επειδή τον διαφοροποίησαν αρκετά στον gameplay τομέα. Γι' αυτό έχει κρατήσει και RE στοιχεία, δηλαδή τρομακτικά σημεία, γρίφους, βίλες, κλπ κλπ. Αυτό εδώ πρέπει να είναι περισσότερο στα μονοπάτια του 3 και του 4 όπως το κόβω.
Comment
-
βρισκομαι στο τριτο playthrought (dante must die) δεν ειναι μεγαλο σε διαρκεια και ας εχει 20 chapters, κοιταξτε σε γενικες γραμμες αρεσει(0%) , δεν αρεσει(100%) ο νεος dante πιστευω οτι ειναι απο τα συγχρονα action games που πρεπει να παιχτει απο τους fans του ειδους , ειναι η καλυτερη δουλεια της team ninja so far
παντως με το dlc costume (παραβλεπω το γεγονος οτι το πληρωνεις) υποτιθεται οτι λυνει το αισθητικο προβλημα (δυστυχως ομως η σκατοφατσα παραμενει)
το ost εχει πολλα κομματια απο combichrist μονο και μονο γι αυτο τους συγχωρω το παντα
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΕπιτέλους,βαρέθηκα να διαβάζω τόσα ποστ σερί,ότι είναι της Team Ninja.Μπράβο ρε Γκριμ.
Comment
-
Έχοντας παίξει το ντεμο πάντως θα πω ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι με πολύ καλά γραφικά και σύστημα μάχης με μεγάλη ποικιλία σε κινήσεις και μεγάλη δυνατότητα για καλά combos,απλά πρέπει να το δει κανείς σαν ένα νέο παιχνίδι και όχι σαν το επόμενο dmc.Οκ,ο νέος δάντης δεν είναι κουλ και ωραίος σαν τον παλιό όμως σαν παιχνίδι είναι εξαιρετικό και δεν βρίσκω λόγο να το απορρίψει κανείς εφόσον πειστεί ότι είναι κάτι νέο.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Vaynard me thn downloadable content stolh allazei h emfanish mono, oxi o xarakthras tou kwlopaidara pou exei o Dante, oute o nenonazi Vergil.
Vergil: We make a good team
Dante: I am stronger
Vergil I am Smarter
Dante I am better looking
Vergil: I got bigger dick...
REALLY??????"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment