Announcement

Collapse
No announcement yet.

Destiny (Bungie)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by Aion View Post
    Γιατί ρε? Κατά μέσο ορο 9 δεν του βάζουν? Και με μια ματια που του έριξα φαίνεται παιχνιδάρα (Halo κλώνος μεν, αλλα παιχνιδάρα). Πρωτοπορεί, FPS + MMO, το κάνει καλά απότι φαίνεται.
    Απο έξι reviews στο gamerankings βγαίνει μέσος όρος 76%, βαθμός όχι κακός αλλά ούτε και αντιπροσωπευτικός του "πιο φιλόδοξου τίτλου στην ιστορία", όπως ονομάστηκε από πολλούς. Το review του Escapist για παράδειγμα είναι ιδιαίτερα καυστικό:

    It's somewhat ironic that Bungie makes a big deal about how "alive" Destiny is, because of all the games I've played recently, few feel quite so static and cold. Indeed, the overly hyped deal between Halo's creators and Activision has been home to all manner of pretentious attempts to call an orange a banana - it's not an MMO, it's a "shared-world shooter" in a "mythic science fiction" universe. Except it's not really those things. At its core, Destiny is an MMO, in a derivative science fiction universe.

    Comment


    • #47
      Εχει και ενα 75αρι στο metacritic, απο οτι καταλαβα ανθρακας ο θυσαυρος.
      Τα λεφτα που επενδυσαν παντως πιστευω θα τα βγαλουν, εκαναν τοσο πολυ διαφήμιση που το παιχνιδι πουλησε πολυ καλα. Αν βγαλουν και στο μελλον ενα destiny 2 και το βελτιωσουν σε στυλ assasins creed 2 μπορει και να εχουν το επομενο μεγαλο fanchise τους.
      Αυτη η γενια θα ειναι η γενια των MMO στις κονσολες

      Comment


      • #48
        lololol αυτα βλεπω κι αναρωτιεμαι ξεχασε η Bungie να φτιαχνει games ή μηπως ειχαμε δικιο οσοι λεγαμε οτι και τα Halo δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο;
        Do a barrel roll!

        Comment


        • #49
          Το GameSpot του έβαλε 6/10. Δείτε και τα comments από κάτω.



          Βασικά απότι κατάλαβα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι είναι repetitive. Ιστορία αδιάφορη, όμως όπλα και gameplay μια χαρά. Στα ματια μου φαίνεται ποιοτικό και πιστεύω είναι, όμως αν όντως είναι επαναλαμβανόμενο ίσος το βρω βαρετό.

          Υπάρχουν Halo fans που δεν το πήραν σαν διαμαρτυρία του ότι μοιάζει υπερβολικά με Halo, και από την άλλη υπάρχουν SONY fanboys που ξαφνικά τους άρεσε Halo-like game μονο και μονο επειδή κυκλοφόρησε στην κονσόλα τους.

          Για το αν τα Halo δεν ήταν ποτε κάτι το ιδιαίτερο δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, ούτε καν σαν αστείο.

          Θα πάω σήμερα στον ξάδερφο μου να το δοκιμάσω.

          Πάντως ακόμα τα raids δεν βγήκαν όπως λέει και στο review, και γενικά το παιχνίδι φαίνεται να έχει πολύ ψωμί μπροστά του.

          Comment


          • #50
            Originally posted by Ramparter View Post
            lololol αυτα βλεπω κι αναρωτιεμαι ξεχασε η Bungie να φτιαχνει games ή μηπως ειχαμε δικιο οσοι λεγαμε οτι και τα Halo δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο;
            Η σημασία του Halo είναι πλέον αδιαμφισβήτητη: αποδείχθηκε το πλέον καθοριστικό παιχνίδι του είδους του. Τα sequels πάτησαν πάνω στην καλή συνταγή με πετυχημένες προσθήκες. Απο το Halo 4 και έπειτα υποθέτω, αλλάζει το πράγμα, μπορείς να πεις πως είναι άλλο ένα αξιόλογο franchise του συρμού.

            Comment


            • #51
              Εγώ διαβάσα ρηβιού χτες,που γράφει πως ο τίτλος ξεκινάει από το 20ο επίπεδο και εκεί αλλάζει όλος ο τίτλος.Οπότε μην παίρνετε σοβαρά τις κριτικές της 1 ημέρας.

              Ναι Roronoa,δε βγήκε για υπολογιστή,άνθρακας ο θησαυρός.Έτσουξε το φτύσιμο από τη Bungie;
              Ramparter ετοιμάσου εσύ να αποθεώσεις το Splatoon.
              Carpe diem

              Comment


              • #52
                Originally posted by Altair View Post
                Εγώ διαβάσα ρηβιού χτες,που γράφει πως ο τίτλος ξεκινάει από το 20ο επίπεδο και εκεί αλλάζει όλος ο τίτλος.Οπότε μην παίρνετε σοβαρά τις κριτικές της 1 ημέρας.
                Τα περισσότερα reviews και γνώμες που διαβάζω πάντως λένε το αντίθετο. Ότι μέχρι το 20 είναι ενδιαφέρον, αλλά μετά γίνεται αρκετά βαρετό.

                Comment


                • #53
                  ή μηπως ειχαμε δικιο οσοι λεγαμε οτι και τα Halo δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο;
                  Εγω παντως συνεχιζω να ρωτω, κατω απο ποια λογικη ακριβως τα Halo δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο ?

                  το Halo 4 και έπειτα υποθέτω, αλλάζει το πράγμα, μπορείς να πεις πως είναι άλλο ένα αξιόλογο franchise του συρμού.
                  Δεν ειναι ακριβως ετσι, βασικα το Halo 4 χαντακωθηκε παρα πολυ απο το hardware στο οποιο κυκλοφορησε... overall ισχυει αυτο που λες οτι παρουσιαζει κατι πιο τετριμενο (οχι τοσο στην συνταγη οσο στο level design) αλλα θεωρω οτι το 360 τους τραβηξε πολυ πολυ πισω δεδομενου του presentation του παιχνιδιου και των ιδεων της ομαδας.

                  Τα περισσοτερα reviews του Destiny μιλανε για πολυ καλο gameplay και πολυ κακο structure. Ελλειψη ποικιλιας, κενοι κοσμοι, επαναληψη, fetching κλπ τωρα βεβαια αν το παιχνιδι ειναι οντως MMO shooter, γενικα δεν εχει πολυ νοημα ο παραπανω σχολιασμος τουλαχιστον σε πρωτο χρονο, αφου αυτα τα παιχνιδια κρινονται με τον καιρο. Απο την αλλη βεβαια ειναι σιγουρα απογοητευτικο που ενα τετοιο project για το οποιο ακουμε τοσα χρονια, καταληγει να εχει τοσα και τετοια θεματα (ανεξαρτητα απο τον αν θα βελτιωθει στην πορεια ή οχι).

                  Comment


                  • #54
                    Οτιδήποτε είναι ΜΜΟ whatever είναι κατά βάση ΜΜΟ, οπότε τα προβλήματα που αναφέρονται είναι απολύτως αναμενόμενα.
                    Γιατί είναι ΜΜΟ είναι άλλη ιστορία βέβαια.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                    Comment


                    • #55
                      Λοιπόν, είμαι ξέρω 'γω στις πόσες ώρες, level 12, με τον δεξί μου αγκώνα να πονάει. Άρχισα να φοβάμαι για τενοντίτιδα. Δεν ξέρω αν με πείραξε ο μοχλός της SONY που έχει τόσα χρονια να κρατήσω.

                      Το παιχνίδι σηκώνει μέχρι και 3 άτομα, όμως εγώ το παίζω με τον ξάδερφο μου και σε αποστολές-bosses που θέλει 3 μας βρίσκει random.

                      Και... εκεί που ετοιμαζόμουν για ένα mini review μου έστειλε ο ξάδερφος μου στο FB να παίξουμε. Later...

                      CaveMan

                      Comment


                      • #56
                        Λοιπόν...

                        Απίστευτα επαναλαμβανόμενο. Κάθε πλανήτης έχει περίπου 5-6 στάδια/αποστολές σε διαφορετικά σημεία πάνω του, όμως από ένα στάδιο μπορείς να πας σε όλα τα σημεία του, να γυρίσεις όλο τον πλανήτη αν θέλεις, ΤΟΣΟ vast. Σου βγάζει και στάδιο-patrol όπου σε ρίχνει κάπου μέσα στον πλανήτη και κανεις συνεχεια random αποστολές που δεν τελειώνουν για λόγους level up. Αυτά είναι ίσος ο κύριος λόγος που το κάνει επαναλαμβανόμενο. Μάλλον θα ήταν καλύτερα να υπήρχαν εντελώς ξεχωριστά στάδια με διαφορετικό περιβάλλον. Κάπου βαριέσαι κάποιες στιγμές, αλλα για κάποιον άγνωστο λόγο δεν μπορείς να σταματήσεις να παίζεις.

                        Οι μάχες, τα όπλα, μηχανισμοί, τρόπος λειτουργίας, όλα παρα πολύ ποιοτικά και καλοσχεδιασμένα, ακόμα και ο τρόπος που κανεις dismantle τα items (πολύ γουστάρω το κράτησε-πατημένο-το-τετράγωνο feature για κάποιες in-game εκτελέσεις).

                        Κάτι πολύ θετικό για μένα είναι η απλότητα του. Όταν πήγα για πρώτη φορα στο Tower (την πόλη/βάση/σπίτι μας) σκέφτηκα "Οχχχ... Κάτσε τώρα να την γυρίσεις όλη, να μιλήσεις με 200 πλάσματα, να σε βομβαρδίσουν με options tasks ιστορία συζητήσεις... Του κόσμου το μπέρδεμα χωρίς να με αφήνουν να παίξω!". Καμια σχέση. Απλά τα πράματα, απλά τα options (σε σχέση με τέτοιου είδους παιχνίδι), λίγες κουβέντες και καλές, χωρίς να μπερδεύεσαι ιδιαιτερα, χωρίς να πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις κείμενα. Απλά και πρακτικά, όπως πρέπει και ταιριάζει για το style του παιχνιδιού. Η ιστορία ξεδιπλώνεται με απλούς ρυθμούς, χωρίς αχρείαστο μπλα-μπλα, κάτι που ενόχλησε πολλούς φαίνεται που περίμεναν heavy-RPG ιστορία, και λάθος τους. IMO ταιριάζει με το παιχνίδι έτσι όπως είναι και το κάνει καλύτερο και πιο προσιτό, κάτι περισσότερο θα ήταν αχρείαστο και ίσος να έκανε κακό παρα καλο.

                        Το αστείο είναι ότι όλοι τρελάθηκαν (ειδικά οι PS4 owners) παίζοντας ένα παιχνίδι τόσο όμοιο του Halo (να μην πω κλώνο). Το πιο αστείο πιο είναι? Παρόλη την ποιότητα στα όπλα και στις μάχες, τα Halo συνεχίζουν να είναι level πιο πάνω, even πιο fun!

                        Το AI το τίμησαν ιδιαιτερα. Αυτό είναι από τα μεγαλύτερα + για κάποιο παιχνίδι (για κάποιους ίσος το μεγαλύτερο). Δεν φτάνει το AI του Halo σε Legendary Mode όμως έγινε παρα πολύ καλή δουλειά. Του ξαδέρφου μου που δεν έπαιξε παιχνίδι Halo του έκανε εντύπωση.

                        Τα γραφικά είναι ok, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλα είναι μια χαρά, όμορφα.

                        Το voice acting φοβερό, δεν xortenoume να ακούμε τον Peter Dinklage (ο νάνος του Game of Thrones) στον ρολο του Ghost (Cortana σε ένα άλλο σύμπαν).

                        Πήγα level 15 και θέλω να δω αν συνεχίσει να με κρατα το παιχνίδι σε 10 ακόμη levels, όπου θα αρχίσουν και τα raids.

                        Έπαιξα και PVP και τα πήγα καλύτερα απότι περίμενα. Halo λέμε.

                        Comment


                        • #57
                          Με ψηνει πολυ οτι εχουν βαλει στοιχεια leveling & mmo σε παιχνιδι FPS, ειναι κατι φρεσκο αν μη τι αλλο και κατι που δεν υπαρχει.

                          Μπορει να χει θεματα το game αλλα respect που επενδυσαν τοσα λεφτα σε μια νεα ιδεα.
                          Do a barrel roll!

                          Comment


                          • #58
                            Ναι εννοείτε, πολύ πρωτοπόρο και το κάνει αρκετά καλά.

                            Comment


                            • #59
                              Για όσους έχουν όρεξη να το δουν, ένα διασκεδαστικό και αποκαλυπτικό review του Destiny από τον Angry Joe. Συμφωνώ με όλα όσα λέει. Τώρα που το τελειωσα η ιστορία είναι όντως poor, όπως και η ερμηνεία του αγαπημένου Peter Dinklage για κάποιο άγνωστο λόγο λόγο.

                              Comment


                              • #60
                                Μα καλά, πριν απο τρεις μέρες έλεγες πως δε χορταίνεις να τον ακούς.

                                Comment

                                Working...
                                X