Announcement
Collapse
No announcement yet.
Heavy Rain
Collapse
X
-
Φίλε Big Boss , για να έχεις πρόσβαση στο precint 52 κάνεις acc. στο εδώ και αφού το φτιάξεις πας πάλι εδω http://www.precinct52.com/case1117_briefing , βάζεις τα στοιχεία και μετά προχωράς.Originally posted by BigBOSS View PostTo precint 52; και τι έκανες εκεί; ζητάει email και κωδικό, ποια εννοεί; αυτά που έχουμε για το PSN για log in;
Τέλος πάντων, εσύ Bart που τα κατάφερες διαφωτισέ μας..
Διαλέγεις τα στοιχεία που δίνει το link που παρέθεσες :
Και είσαι κομπλέThe short cigarette butt from the cigarette butts
The odd right hand driver picture from the tire tracks
The diner with a Sphinx picture on it
The Origami Bird
Αν δεν μπορείς να πατήσεις τα στοιχεία όπως συνέβη και με τον Evans μπες msn να σε help
Leave a comment:
-
Ο ΒΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣ~
Άντε να ξυπνήσει τώρα ο πατέρας για να πάω στο δωμάτιο που έιναι το PS3
.
Leave a comment:
-
To precint 52; και τι έκανες εκεί; ζητάει email και κωδικό, ποια εννοεί; αυτά που έχουμε για το PSN για log in;
Τέλος πάντων, εσύ Bart που τα κατάφερες διαφωτισέ μας..
Leave a comment:
-
Eμένα με βάζει κανονικά, αλλά δε μου ανοίγει τα τσιγάρα και τα tyre tracks. Τέλος πάντων, in Bart we trust
.
Leave a comment:
-
Ποια διαδικασία; Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να μπω στον εσωτερικό χώρο όπου παίζεται το Heavy Rain mini game για να λύσω τον γρύφο. Έχει μια πόρτα με κοκκινο θαυμαστικό. Άλλοι βλέπω να μπαίνουν σαν να μην υπάρχει, αλλά εγώ δεν μπαίνω!Originally posted by Bartman View PostΚαλά εμένα μισή ώρα μου πήρε να μου γίνει διαδικασία 5 λεπτών.
Εσύ Bart τι έκανες;
Leave a comment:
-
Καλά εμένα μισή ώρα μου πήρε να μου γίνει διαδικασία 5 λεπτών.Τα στοιχεία του psn ή αυτά που έβαλα για το Heavy Rain (e-mail + psw )
Leave a comment:
-
Eμένα με τίποτα δε μου άνοιγε τα τσιγάρα και τα tyre trucks. Θα με βοηθήσουν, θα πάω στη λίστα με τα downloads σου και θα το κατεβάσω από εκεί
. Αν μπορείς να μου τα δώσεις είσαι μέγιστος. Κωλο servers
. Για να μην κρατάω και το account σου με το που το βάλω να κατεβαίνει θα κάνω sign out (συνεχίζει να δουλεύει ο download manager).
Μπες msn :xp: .
Leave a comment:
-
Μόλις μου κατεβαίνει...
Εvans να στα δώσω τα στοιχειά μου αλλά δεν ξερω πως θα σε βοηθήσουν
Leave a comment:
-
Μπα δεν ανοίγει με τίποτα. Κρίμα και ήλπιζα να το κατεβάσω σήμερα. Όποιος το κατέβασε ας μου δώσει τα στοιχεία του PSN ID του να το κατεβάσω κι εγώ. Υπόσχομαι να μην τα χρησιμοποιήσω πουθενά
.
Leave a comment:
.
Leave a comment: