Announcement

Collapse
No announcement yet.

Heavy Rain

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το οfficial thread του neogaf για το heavy rain.

Αρκετες πληροφοριες για το παιχνιδι μαζεμενες σε ενα ποστ.

Comment

• Περριτή η όλη διαδικασία, πάντως το demo κατεβαίνει!
      sigpic

Comment

• Περιμένουμε εντυπώσεις .

Comment

• Αυριο νομιζω οτι θα βγει ετσι και αλλιως στο psn.

Comment

• Έπαιξα 3-4 φορές με τον detective γιατί συνέχεια τις έτρωγα Με τον τυπά του FBI βαρέθηκα τη ζωή μου, μια φορά έπαιξα μόνο. Ψιλοσπαστικό το R2 όντως και επίσης η εναλλαγή κάμερας με μπερδεύει λίγο, αλλάζει απότομα οπτική γωνία και για κλάσματα του δευτερολέπτου αποπροσανατολιζόμουν.....

Το καλύτερο πράγμα του demo ήταν η ένταση στο ξυλίκι με τον τυπά. Επίσης όσες φορές κι αν προσπάθησα, κάνοντας ερωτήσεις με διαφορετική σειρά, αλλάζοντας θέσεις την ώρα της "ανάκρισης", η κατάληξη ήταν πάντα να μην παίρνω πολλά στοιχεία απ'τη δύσμοιρη εκδιδώμενη. Στο ξυλίκι, αφού την τελευταία φορά έκανα μόνο ένα miss στα qte, κατάφερα να κερδίσω ένα thanks και, αφήνοντας την κάρτα, λογικά και την εμπιστοσύνη της. Όταν τις έτρωγα ούτε thanks ούτε τίποτα. Όταν δε της άφησα λεφτά και αντί για trick διάλεξα buy, μου έριξε τα μπινελίκια της και πήρα πόδι....

Όλα αυτά σε μια και μόνο σκηνή. Δεν είναι μόνο το πως μου έδωσε μια πολύ καλή γεύση του τι θα είναι το game, περισσότερο με ιντρίγκαρε ο τρόπος που θα συνδέονται όλες οι αποφάσεις και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα προκαλούν. Απογοητεύτηκα λίγο γιατί ήθελα να παίξω με τη δημοσιογράφο Τώρα η φάση της συλλογής στοιχείων με τον FBI τύπο ψιλοαδιάφορη μου φάνηκε όπως και ο χαρακτήρας...

Τεχνικά τι να πω, φυσάει ο τίτλος και σε γραφικά και σε ήχο.
            sigpic

Comment

• Όλα αυτά σε μια και μόνο σκηνή. Δεν είναι μόνο το πως μου έδωσε μια πολύ καλή γεύση του τι θα είναι το game, περισσότερο με ιντρίγκαρε ο τρόπος που θα συνδέονται όλες οι αποφάσεις και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα προκαλούν. Απογοητεύτηκα λίγο γιατί ήθελα να παίξω με τη δημοσιογράφο Τώρα η φάση της συλλογής στοιχείων με τον FBI τύπο ψιλοαδιάφορη μου φάνηκε όπως και ο χαρακτήρας...
              Κι εμένα αδιάφορη μυο φάνηκε, μέχρι που ανακάλυψα ότι μπορείς να ανέβεις το λόφο με τις λάσπες και να συλλέξεις παραπάνω στοιχεία για το έγκλημα.

Comment

• Ωχ μόλις είδα authority.gr (που για μένα κάποιες φορές ίσως έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από ένα videogame) λέω θα το έχουν βάλει κανά 7 και θα γελάμε. Αλλό βλέπω το έβαλαν 10! Νομίζω πως είναι το δεύτερο game στο οποίο βάζουν δεκάρι, μαζί με το Uncharted 2.

Kατά το authority
                Το Heavy Rain έχει απλά το καλύτερο σενάριο που έχει γραφτεί ποτέ για Videogame.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Απαιτητικο το Authority? Πραγματικα το Game Over ειναι πιο αυστηρο. Και δε το λεω μονο για αυτη τη περιπτωση, γενικα στο Authority βλεπω ψηλες βαθμολογιες.
                  Do a barrel roll!

Comment

• Review απο το 1up A-

IGN review 9

Kαι video review

Eurogamer review 9
                    Games typically begin and end with killing. In between, there will be a lot of killing. And if you get bored, you can a…

Comment

• Ίσως περισσότερο ρομαντικό απ' ότι θα έπρεπε το κείμενο του Authority, όμορφο μεν, αλλά αποτυγχάνει να δώσει κατευθύνσεις σε συγκεκριμένα πράγματα, όπως είναι τα, ελάχιστα απ' ότι έχω καταλάβει, μειονεκτήματα του τίτλου.

Comment

• Χωρίς να έχω παίξει το παιχνίδι παρατηρώ ότι το review του authority αναλώνεται αποκλειστικά στο σενάριο και τα συναισθήματα που σου δημιουργεί ο τίτλος. Για gameplay ούτε λέξη.
                        Το να μείνουμε στα συναισθήματα εμένα δεν μου λέει τίποτα. Για συναισθήματα έχω και άλλα πράγματα. Μην ξεχνάμε τον ρόλο των videogames.

Βέβαια από τα μέχρι τώρα reviews, το gameplay του Hevay Rain τα σπάει οπότε η ισορροπία μάλλον επιτεύχθει.

Comment

• Μαζί με τα υπόλοιπα βάζουμε κι αυτά.
                          Computer and Video games
                          GamesRadar+ takes you closer to the games, movies and TV you love.

You have to appreciate Heavy Rain for what it is; a fantastic and absorbing narrative, and a bold new venture in interactive storytelling. Not Shenmue.
                          8.0

TVG
                          http://www.totalvideogames.com/Heavy...iew-14979.htmlHeavy Rain is not perfect, and we're certainly not saying this is a game for everyone. We are however celebrating Quantic Dream's determination to create a unique experience and one that manages to shift our perception of what a video game is. If interactivity is a key factor then perhaps Heavy Rain could disappoint; it could be cynically viewed as little more than stringing together cut-scenes - a thoroughly pedestrian affair. But ultimately, the sense of fulfillment both throughout the game and once the end credits roll is something that other games struggle to match.
                          10/10

Gamesradar

The way in which Heavy Rain presents its story makes it an undeniably engrossing and involving experience in the same way that shooting your way through Gears of War makes you forget all about the knuckleheaded bravado attached.And that’s just ironic. Because instead of eliminating the traditional evils of and excuses for video game storytelling, Heavy Rain simply repeats them in a classier-looking way. And despite its gloss, style, genuinely affecting moments and pervasively dense atmosphere – actually because of them – those failings become more obvious than they’ve ever been.
                          7/10
                          Μου αρέσει που ο τυπάς κάνει σύγκριση το παιχνίδι με το Mass Effect 2 και το Dragon's Lair λες και έχουν κολλητή σχέση μεταξύ τους.Το Fahrenheit πάντως καλώς το βάζει.

Comment

• Originally posted by Ormion View Post
                            Χωρίς να έχω παίξει το παιχνίδι παρατηρώ ότι το review του authority αναλώνεται αποκλειστικά στο σενάριο και τα συναισθήματα που σου δημιουργεί ο τίτλος. Για gameplay ούτε λέξη.
                            Το να μείνουμε στα συναισθήματα εμένα δεν μου λέει τίποτα.
                            Ormion πως δεν μιλάει για το gameplay, μιλάει στην δεύτερη κυρίως σελίδα ας πούμε:
                            Αuthority
                            Το gameplay βασίζεται, όπως και στο Fahrenheit, κυρίως σε σκηνές δράσης που παίζονται μέσω QTEs και σε σκηνές όπου ο παίκτης απλά εξερευνά την καθημερινότητά του και συνομιλεί με άλλους χαρακτήρες. Συχνά – πυκνά ο παίκτης καλείται επίσης να σηκώσει το χειριστήριο στον αέρα ή να το σπρώξει σε διάφορες κατευθύνσεις, δίνοντας επιτέλους και ένα νόημα στο SIXAXIS.
                            παρακάτω εάν δεις λέει και άλλα πράματα πάνω στο gameplay, όπως αυτό που είναι πράγματι το Heavy Rain και το καταλάβαμε όσοι παίξαμε το demo με την σκηνή μάχης, πως δηλαδή:

Αuthority
                            σκηνές δράσης που πρωταγωνιστής είναι ο παίκτης και όχι το cut-scene.
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Μερικά off-topic posts μεταφέρθηκαν στο Το σήμερα και το αύριο των videogames
                              sigpic

Comment

Working...
                              X