Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Επαιξα και εγω το demo.
Ο χειρισμος μου φανηκε πολυ απλος και μου αρεσε πολυ.Δεν με δυσκολεψε το R2 για την κινηση αντιθετα πιστευω οτι ηταν η καλυτερη επιλογη τελικα.Το κομματι με τον dedective ηταν υπεροχο.Eχω χρονια να νιωσω τετοια ενταση σε παιχνιδι,λογο της αισθησης οτι παιζω κατι καινουριο,διαφορετικο.Σκηνες εντασης υπαρχουν και πιο δυνατες σε αλλα παιχνιδια αλλα το HR καταφερε να με κανει να κολλησω στην TV.Με γυρισε χρονια πισω οταν και ζουσα πιο εντονα τα παιχνιδια.
Χθές το βράδυ - και αφού το κατέβαζα για 2 ώρες - έπαιξα και γω το demo και πραγματικά είναι η δεύτερη φορά απο τότε που πήρα ps3 που θα τα σκάσω για τίτλο στο ντεμπούτο (πρώτη ήτανε για το MGS4).Το παιχνίδι υπερχείλιζε ποιότητα,και η λέξη "interactive movie" κυριολεκτικά σε κοπανάει απο παντού.
Το Crime Scene ήτανε φανταστικό,αλλά αντικειμενικά ο ρόλος του private detective μου φάνηκε καλύτερος,καθώς ο Scott(καλά τον λέω?) είναι σολίστας και αυτό συνεπάγεται ότι θα λειτουργεί και με βάση το ένστικτο του.Thumbs up για αυτό το Noir αστυνομικό θρίλερ.Must buy.
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Εχθες εις την οικιαν του Evans επαιξα το demo του παιχνιδιου. Οι εντυπωσεις που μου αφησε ειναι εν ολιγοις οι εξης: ετσι επρεπε να ειναι το Farhenheit.
Κατανοω πως ο Cage πηρε το πειραμα του προηγουμενου του τιτλου, το μελετησε, πεταξε απο πανω του τα κακα και ενυσχησε τα καλα. Αυτο και μονο λεει πολλα για το Heavy Rain σε οσους επαιξαν το farhenheit.
Απο εκει και περα θεωρω οτι εχουμε μπροστα μας ισως το καλυτερο adventure στην μετα-point-n-click εποχη. Και αυτο λεει ακομα περισσοτερα.
Συζητοντας με τον reviewer του Authority τηλεφωνικως, μου ειπε οτι το παιχνιδι εχει καποια μικρα λαθη, τα οποια ομως πραγματικα εξαφανιζονται απο την ατμοσφαιρα, την ροη και την εξελιξη της ιστοριας. Ισως ειναι το μοναδικο παιχνιδι το οποιο δεν μπορεις να δεις 100% σκομα και μετα απο 3 playthroughs.
Θα πρεπει να καταλαβουμε οτι μιλαμε για ενα adventure game και οχι εναν action τιτλο. Κοινως το interface και ο χειιρισμος περναν σε δευτερη μοιρα. Προφανως ενα τετοιο παιχνιδι στηριζεται στην ατμοσφαιρα, το συναισθημα, την προκληση και την διηγηση. Και ως τετοιο πρεπει να το εκλαβουμε.
Ετσι προσωπικα δικαιολογω το 10αρι του Authority, τα 9αρια των αλλων sites και κατουραω πλεον πανω στα reviews του EDGE, το οποιο απο βιβλο καταντησε χαλι για το μπανιο.
Comment