Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Witcher 3: Wild Hunt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    [YOUTUBEHD]Sr-DKyAVU34[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    The Witcher 3: Wild Hunt Will Have 36 Different Endings, No Load Times, and More

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Νέες εικόνες.

Έγινε γνωστό επίσης ότι η διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι 50 ώρες και θα μπορεί να φτάσει στις 100 αν ο παίκτης κυνηγήσει προαιρετικό περιεχόμενο.

Θα υπάρχουν και εδώ επιλογές βαρύνουσας σημασίας που θα καθορίζουν την έκβαση της ιστορίας καθώς και εναλλακτικά τέλη.

Exp θα κερδίζουμε μόνο μέσω quests και όχι από την εξόντωση των mobs.

Αυτά για την ώρα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ έχω ήδη πουλήσει τη ψυχή μου στην CD Projekt. Το παιχνίδι αυτό θα βγει ΠΡΩΤΑ στον υπολογιστή και ΜΕΤΑ στις κονσόλες. Το έχει πει η ίδια. Το απέδειξε ότι είναι PC fan δίδοντας μας το καλύτερο παιχνίδι με τα υψιστότερα γραφικά και με τις καλύτερες επιδόσεις του. Αυτό να το βλέπουν οι άλλες κωλοεταιρείες που κοιτάνε μόνο το χρήμα!

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Δώσε πόνο ρε CD Project να τρελαθούμε τελείως να 'ουμ. Δείξε στους τύπους της Bethesda πως πρέπει να ναι τα RPGs.

Άσχετο με τον τίτλο, αλλά χτυπάει άσχημα το άρθρο του enternity που παρουσιάζει τα Axii και Ignii σαν τελείως καινούργια ξόρκια. Βάλτε να το γράψει κάποιος που χει παίξει Witcher ρε.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Παραθέτω παράγραφο από το enternity με κάποιες πρώτες λεπτομέρειες από το gameplay.

Μέσα από previews του The Witcher 3: Wild Hunt που έκαναν τα γερμανικά περιοδικά PC Games και Gamestar, είδαν το φως τη δημοσιότητες νέες λεπτομέρειες για τον πολυαναμενόμενο τίτλο της CD Projekt RED. Πιο συγκεκριμένα η διάρκεια του open-world The Witcher 3 θα κυμαίνεται στις 50 ώρες, με τους 3 διαφορετικούς επιλόγους του τίτλου να διαρκούν μια επιπλέον ώρα. Ακόμα, τα saves από τα δυο προηγούμενα The Witcher θα υποδεικνύουν ποιοι χαρακτήρες θα επανεμφανίζονται στο τρίτο κεφάλαιο του franchise, με το παρελθόν του Geralt ωστόσο να παραμένει απαράλλαχτο.

Καινούργιες προσθήκες είναι τα 2 νέα ξόρκια που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο Geralt με το ένα, το Axii, να του δίνει την δυνατότητα να ημερεύει άγρια άλογα και το άλλο, με όνομα Ignii, να μπορεί να τυλίξει τα πάντα γύρω του στις φλόγες. Ο Geralt ακόμα θα κυνηγάει άγρια ζώα με αντάλλαγμα τη γούνα τους και άλλους πόρους, ενώ η εναλλαγή μεταξύ ημέρας και νύχτας αλλά και των καιρικών φαινομένων θα καθιστά κάποιες περιοχές προσβάσιμες μόνο σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Τέλος το νέο σύστημα μάχης θα επιτρέπει στον πρωταγωνιστή να στοχεύει συγκεκριμένα μέρη του σώματος των αντιπάλων του ενώ τα QTEs αφαιρέθηκαν από τον τίτλο τελείως.

Σελίδα Uh oh ... it's a 404! (Page Not Found) - Ο πιο έγκυρος προορισμός για την αγορά των videogames, του hardware, του κινηματογράφου και των gadgets.

Εντάξει,τι να πω τώρα;Χαλαρά το πιο φιλόδοξο rpg των τελευταίων ετών,οι τυπάδες θέλουν να συνδυάσουν τα πλεονεκτήματα και των open ended rpg kai tvn story heavy,το περιμένω πως και πως και είναι ένας από τους λόγους που θα πάρω play 4.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    The Story Of The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt RED has been lauded for the studio's implementation of a mature and gripping storyline throughout The Witcher and The Witcher 2: Assassins of Kings. Despite the new open-world structure for the third and final game in the trilogy, the writers behind The Witcher 3: Wild Hunt are hoping to make the story in the new game the most satisfying yet.
    Watch the interview below to hear the writers for The Witcher 3: Wild Hunt explain where the story of the game begins and where Geralt's new perspective on life will bring him.
    http://www.gameinformer.com/b/featur...wild-hunt.aspx

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Αυτά τώρα είναι next gen γραφικά ; Σαν του 2 μου φαίνονται εμένα
    Οι screenshots είναι παρμένες με τη μηχανή του 2, αυτή τη στιγμή δουλεύουν τους shaders της 3. Λογικό είναι να σας φαίνονται ίδια.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Καλά δεν είπα ότι δεν είναι καλά τα γραφικά, διάβασα και για την έκταση του χάρτη. Απλά δεν μου έκαναν και για holy shit

Το next gen πήγαινε για τις κονσόλες γιατί το game είναι confirmed για “PC and high-end consoles"

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    το Witcher 2 ήδη έχει γραφικάρες,αναφέρομαι στην pc έκδοση

και πράματι δεν είναι και τόσο διαφορετικά από του δύο με τη μόνη διαφορά ότι θα κινήσε σε ένα κόσμο κατά 20% μεγαλύτερό από αυτόν στον Skyrim. Aν το κάνουν αυτό κανένα άλλο game δεν θα έχει τέτοια ποιότητα γραφικών σε κόσμο τέτοιας έκτασης.

επίσης στο pc δεν στέκει ο όρος next gen.

lol

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    holy shit

οι πρώτες εικόνες!!!

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=it&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.4news.it%2F13709-the-witcher-3-wild-hunt-nuove-immagini-di-gioco-in-alta-risoluzione.php

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    O Geralt έχει μούσια!!!! Γουστάρω!!!
    + Need more questing info!!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    [YOUTUBEHD]weCw2s2U3Rw[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    World supposedly 20% bigger than Skyrim's, says development team.

Leave a comment:

Working...
X