H Fire Sprint στο Luigi μου έβγαλε την πίστη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
New Super Mario Bros U
Collapse
X
-
Originally posted by Aion View PostΤόσο πολύ ρε παιδιά? Πάντως τώρα που παίζω το SM3DW δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Βεβαια ακόμα είμαι στον τρίτο κόσμο. Είναι πολύ πιο δύσκολο το NSMBU?
Altair έχεις και το Luigi U;
Comment
-
Το τελείωσα κι εγώ.Πήρα ελάχιστα νομίσματα και γενικά δεν το προσπαθούσα καθόλου γιατί μου φαινόταν αρκετά ζόρικο.Η έλλειψη κανονικού save,παρά μόνο μετά από κάποιο boss με άγχωνε αρκετά με αποτέλεσμα να παίζω απλά για να φτάσω στο επόμενο save.Όταν έφτασα στον τελευταίο κόσμο,είχα μόνο 16 ζωές,οπότε φάρμαρα για ένα λεπτό στην 1-1 να τις πάω 99 και μετά πήγα για να το τελειώσω.Τελικά το τελείωσα με 85 ζωές που σημαίνει ότι στο τσακ θα τα κατάφερνα με legit τρόπο.Τώρα που επιτέλους έχει κανονικό save θα προσπαθήσω να βρω όσο περισσότερα γίνεται μπας και παίξω και τον 9ο μυστικό κόσμο.
Από κει και πέρα,αν και με δυσκόλεψε περισσότερο απ'όσο περίμενα το καταευχαριστήθηκα.Πολύ καλό level design και ένα σωρό νέες ιδέες,ο τίτλος κάθε φορά καταφέρνει να σε εκπλήσσει.Πολλά πράγματα μάλιστα,τα συναντάς σε μόνο 1 πίστα από τις 80+ που διαθέτει ο τίτλος.
Γενικά πολύ καλό παιχνίδι,όσοι έχετε την κονσόλα αξίζει και με το παραπάνω.Περιμένω μέσα στη βδομάδα και το New Super Luigi U.Carpe diem
Comment
-
Αυτή τη βλακεία με το ηλίθιο σύστημα save δεν την έχουν ξεπεράσει ακόμη;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Δεν μίλαγα με σένα Αltair, αλλά στον άλλο που δεν του αρέσει το save, όταν προσφέρει τρελλή αγωνία στο παιχνίδι.
Αλλά επειδή θίχτηκες και μίλησες με άσχημο τρόπο:
Demon's/Dark Souls τελειωμένα.το δεύτερο ντύο φορές.
Είμαι αρκετά hardcore για σένα αγάπη μου;
Όταν τελειώσεις και του Λουίτζι, 100%, τα ξαναλέμε.
Happy sessions!
Comment
-
Όχι δεν προσφέρει αγωνία, εκνευρισμό προσφέρει. Ειδικά αν είχες σκοπό να παίξεις μόνο μία πίστα.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment