Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Super Mario Bros U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ε το μονο 2d mario που μου πηρε πανω απο 8 ωρες καθαρου play time παιζει να ναι το world, για τα NSMB ουτε καν πραγματικα...
    Δε στεκομαι τοσο στο αν ηταν 8 ή 10 κτλ κτλ, απλα ο Παιχτης ειπε πως 8 ωρες δε δικαιολογουν 30ε, οταν οι 8 ωρες κοστολογουνται απο καμποσους devs πλεον σε full price καταστασεις.

Comment

Το αν είναι λίγα 50 ευρώ για ένα παιχνίδι εξαρτάται από το... παιχνίδι.Για ένα platform 8 με 10 ώρες είναι καλή διάρκεια.Εξάλλου υποτίθεται ότι ένα πλατφορμ θα το παίξεις και θα το ξαναπαίξεις για να πάρεις όλα τα αντικείμενα, να κάνεις speedruns, να παίξεις coop και πάει λέγοντας. Αν είναι να το παίξεις απλά για να βγάλεις όλες τις πίστες και μετά να το αφήσεις τότε απλά παίζεις λάθος το παιχνίδι. Είναι σαν να παίζεις rpg και να μην παρακολουθείς το σενάριο ή να παίζεις dmc χωρίς να πειραματίζεσαι με combos.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

Γι'αυτό κ δν με ελκύουν τα 2d platformers.Δίνεις τόσα λεφτά πραγματικά για το τπτ.Αν το nsmbU μαζί με το dlc είναι τόσο χορταστικό όσο λέτε και έχει και extra υλικό για να ξεκλειδώσεις τότε ευχαρίστως να δώσω 30 και 40Ε για το σύνολο(η κονσόλα θα παρθεί για άλλους λόγους στην ώρα της).
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Ποιο τίποτα βρε; Το νόημα σε αυτά τα παιχνίδια στο περιέγραψα πιο πάνω,τώρα αν σε εσένα δεν αρέσει είναι άλλο θέμα.

Μιλώντας καθαρά προσωπικά, τα sonic του genesis τα έχω παίξει δεκάδες φορές (τα ξαναπαίζω αυτόν τον καιρό) κλείνοντας εκατοντάδες ώρες.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

Λεφτα για το τιποτα ειναι τα τελευταια Zelda, τουλαχιστον τα Mario παραμενουν γαματα (trololo mood).

Comment

Ναι σε platform δεν παιζει ρολο το μεγεθος αλλα το level design. Αν ειναι καλο μπορεις να τα παιξεις ξανα και ξανα. Αν ειναι κακο δε τα τερματιζεις καν.
              Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Xeno
                Λεφτα για το τιποτα ειναι τα τελευταια Zelda, τουλαχιστον τα Mario παραμενουν γαματα (trololo mood).

Ναι τα 3d Mario...
                Nintendo I.D.: paixtis
                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα για να ξεκλειδωσω και να παρω τα παντα στο nsmbu μου πηρε πιο πολυ απο τα περισσοτερα ΑΑΑ games

Comment

Λογικο, τα Mario ειναι τα μονα παιχνιδια κατηγοριας ΑΑΑΑ.
                    Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Deus View Post
                      Το αν είναι λίγα 50 ευρώ για ένα παιχνίδι εξαρτάται από το... παιχνίδι.Για ένα platform 8 με 10 ώρες είναι καλή διάρκεια.Εξάλλου υποτίθεται ότι ένα πλατφορμ θα το παίξεις και θα το ξαναπαίξεις για να πάρεις όλα τα αντικείμενα, να κάνεις speedruns, να παίξεις coop και πάει λέγοντας. Αν είναι να το παίξεις απλά για να βγάλεις όλες τις πίστες και μετά να το αφήσεις τότε απλά παίζεις λάθος το παιχνίδι. Είναι σαν να παίζεις rpg και να μην παρακολουθείς το σενάριο ή να παίζεις dmc χωρίς να πειραματίζεσαι με combos.
                      Ή να παίζεις fighting και να ασχολείσαι μόνο με το story mode

Ισχύει πως η φύση του είδους είναι τέτοια που δεν παίζει και τόσο ρόλο η συνολική διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά το level design όπως είπε και ο Ramparter παραπάνω. Για παράδειγμα, το Sonic Generations έχει μόνο 9+9 πίστες, όμως με τα side quests, τα επιπλέον trials, κλπ κλπ, γίνεται ένα χορταστικό παιχνίδι. Ας μην αναφέρω τα speed runs που σε συνδυασμό με leaderboards σε μερικά παιχνίδια είναι ουσιαστικά το νόημα του παιχνιδιού.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                        Ε το μονο 2d mario που μου πηρε πανω απο 8 ωρες καθαρου play time παιζει να ναι το world, για τα NSMB ουτε καν πραγματικα...
                        Σορρυ εγραφα απο το κινητο... Το NSMBW ειχα κατα νου... και (οπως και στο world) δεν εννοουσα να κανεις εναν τερματισμο, αλλα να βρεις τα παντα
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ναι δε διαφωνω, αλλωστε οπως ειπε και ο Deus αυτα τοσο κρατανε για εναν απλο τερματισμο, αλλα αν θες να κανεις τα παντα θα τα παιξεις ξανα και ξανα (καλη τυχη σε οποιον εκατσε να βρει τα 96 νομιζω exits του SMW) και γι' αυτο κατεληξα στο οτι μια χαρα αξιζουν τετοια παιχνιδια αφου λογικα σηκωνουν καμποσα replays χωρις να γινονται αγγαρεια οπως αλλα παιχνιδια στα οποια καποιος θα ξαναπαιξει ξερω γω ενα campaign για να παρει ενα achievement.

Comment

Το NSMB U δεν παύει να με εκπλήσσει. Έχω βγάλει κάποια από τα challenges και σε ένα έκανα πρπ 40 προσπάθειες μέχρι να το βγάλω. Tα οποία challenges βοηθούν στο να αντιληφθείς τις δυνατότητες των power ups και βλέπεις stages που έχεις περάσει ή επόμενες τελείως διαφορετικά- πχ τη σκιουροστολή έμαθα να τη χειρίζομαι στο 100% σε μια challenge stage( από τις καλύτερες btw) Από τα καλύτερα 2d Mario και δεν το περίμενα με τπτ να το γράφω. Αν το DLC είναι αυτό που πρέπει πιθανώς θα μιλήσουμε για τον πιο ολοκληρωμένο τίτλο της new σειράς- κοινώς μετά από αυτό καλό θα ήταν να κλείσει το μαγαζί και να μην πάμε παραπέρα με άλλα NSMB τουλάχιστον για κάποιο σεβαστό χρονικό διάστημα. Το πρώτο του DS και αυτό του Wii τα αφήνει αρκετά πίσω- του 3DS δεν το έχω.
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Γράψε και κάνα χρόνο να κάνουμε σύγκριση :

Εγώ έχω:

Time Attack Trial: 20.59
                              Accors Plains Speed Run: 52.62
                              Full Speed Ahead: 30.56
                              Stone-Eye Desert Dash: 55.34
                              The Boo Ballet: 14.82
                              The Boo-Ballet Encore: 14.91
                              Icicle Skating: 72.63

Αυτά μέχρι στιγμής.

Comment

Time Attack Trial: 20.59
                                Accors Plains Speed Run: 52.62
                                Full Speed Ahead: 30.56
                                Stone-Eye Desert Dash: 55.34
                                The Boo Ballet: 14.82
                                The Boo-Ballet Encore: 14.91
                                Icicle Skating: 72.63
                                Από τις time attack έχω παίξει μόνο τις τρεις πρώτες και στην τρίτη μου βγήκε το λάδι για το gold...

Time Attack Trial: 20.66
                                Acorn Plains Speed Run: 51.79
                                Full Speed Ahead 29.87

και έχω ολοκληρώσει με gold από τις special
                                Fire, Bro!
                                Graceful Glide
                                Mole to Goal!
                                Bubble up
                                Nonstop Flight
                                ενώ έχω με bronze την Balancing Act που δεν την έχω πολυπαλέψει

EDIT:
                                τώρα μόλις έβγαλα και την Stone Eye Desert Dash με 54.96
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X