Αυτό για την μέτρια δυσκολία του το έχω ακούσει και από άλλον. Μπορεί να μην είναι το πιο δύσκολο game, όμως κρατάει τέλεια κάποιες ισορροπίες, όπως αυτό του fun και του difficulty. Αυτά είναι καλούδια που απότι φαίνεται μονο η Nintendo μπορεί να προσφέρει nowadays και πραγματικά αξίζουν βραβεία. Δεν θυμάμαι να είχα rage ούτε όταν έπαιζα το Champion's Road και μάλιστα χωρίς την χρήση power ups/suits (αυτή είναι η μαγκιά
), όπου και στο τέλος την προσωπική ευχαρίστηση-βραβείο την συγκαταλέγω σαν lifetime experience λαμβάνοντας υπόψη και το όλο σύνολο του παιχνιδιού. Πάντως δεν μπορείς να πεις ότι ολοκλήρωσες το παιχνίδι αν δεν τελειώσεις και τον τελευταίο κόσμο σε καμια περίπτωση, από την στιγμή κιόλας που προσφέρει ιδιαίτερες και έντονες συγκινήσεις. Το μονο που μπορεί να θεωρηθεί "αχρείαστο" είναι το 100% completion που απαιτεί τελείωμα όλον τον σταδίων με όλους τους χαραχτήρες. Τα μουσικά κομμάτια μου φάνηκαν μια χαρά, με το κομμάτι που παίζει και στο Champion's Road να έχει μπει στην λίστα με τα αγαπημένα μου soundtracks.
Το online interaction πως σου φάνηκε? Το βρήκα διασκεδαστικό και έξυπνο. Ένιωθα μονος και ταυτόχρονα με παρέα, χωρίς πιέσεις. Fun, fun everywhere!

Το online interaction πως σου φάνηκε? Το βρήκα διασκεδαστικό και έξυπνο. Ένιωθα μονος και ταυτόχρονα με παρέα, χωρίς πιέσεις. Fun, fun everywhere!
Comment