Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Τα βρήκα κι εδώ μαζεμένα. Αυτά που με ενδιαφέρουν:

    • 21 Φεβρουαρίου το άνωθεν patch
    • 28 Μαρτίου το σουλούπωμα στο chapter 13 (ο λόγος ύπαρξης του NG+ )
    • Έδειξαν λέει ένα all-terrain Regalia. Ένα patch που να αποτρέπει το Game Over με το Type-F χρειαζόμαστε τώρα, και μία αυτόματη προσγείωση για να εξιλεωθούν λίγο για αυτήν την αηδία που έφτιαξαν.

    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

    Comment


    • Για το NG+, εγώ γιατί βλέπω ότι ξεκλειδώθηκαν κάποια πράγματα, και ειδικά το Adamantoise που μου πήρε 2 ώρες να σφάξω; Το NG+ μπορεί να μην κάνει πλέον δυνατά τα τέρατα, αλλά μπορεί να ξεκλειδώσει κάποια καλούδια που δεν υπήρχαν την πρώτη φορά.

      Ωραίος ο Έβανς που βρήκε τα νέα. Ήδη το επίπεδο 99 για μένα είναι πρόκληση και γουστάρω. Το ψήνω να πάω τώρα στα βραδινά μπουντρούμια για να τα τελειώσω. Ήδη έσφαξα το Daemonwall επιτέλους.

      Originally posted by i Have no Equal View Post
      Υπαρχει level 120 boss οποτε λογικο, απλα λιγο χαζομαρα που σπαταλήσαμε τοσο experience αφου χτυπησαμε το cap. Τωρα πρεπει να ψαχνουμε τα coins για expericast παλι.
      Υπάρχει και δεν το ξέρω; Μήπως είναι το Adamantoise;
      Last edited by 丹野; 02-02-2017, 03:36 PM.
      sigpic

      Comment


      • Εμένα πάντως το 9ο κεφάλαιο δε μου φάνηκε τόσο χάλια. Μην παρεξηγηθώ γίνεται ο κακός χαμός- ακολουθεί spoiler σε λίγο- και δίνονται με ένα πολύ απλό τρόπο όλα, ωστόσο δε με χάλασε κάτι, όπως πχ η μάχη στο τέλος.

         
        Από την άλλη πλευρά γίνεται ο κακός χαμός. Διαπραγματεύεσαι με την Camelia, σχεδόν όπως διαπραγματεύονται οι ελληνικές κυβερνήσεις- λες ναι σε όλα με κομψότητα Σκοτώνεται η Luna από τον Ardyn- who didin't see that coming, ειλικρινά? Πλημμυρίζει η Βενετία aka Αltissia, γίνεται summon o Leviathan που είναι μεγάλος τραμπούκος και παράλληλα στο τέλος τυφλώνεται παροδικά ο Ignis μέσα στον χαμό που ακολουθεί παράλληλα με τη μάχη του Noctis με τον Leviathan.
        Η μάχη δεν μου φάνηκε τόσο τραγική όσο διάβασα τώρα στο GAF( το παραξηλώνουνε και εκεί ειλικρινά όμως) Βασικά ένα imba battle system του τίτλου ήταν με μια μίξη από τα QTE του God of War και Asura's Wrath( φοβερό game btw) Την γκρίνια γι'αυτό το setpiece δεν την συμμερίζομαι. ΩΣΤΟΣΟ Γίνονται ένα σωρό πολύ σημαντικά γεγονότα, αποκαλύψεις χαρακτήρων( έστω και αν τις ψιλοπεριμέναμε)και τα game στις περνάει με έναν πολύ απλό τρόπο ενώ στη συνέχεια σε προκαλεί να συγκινηθείς για έναν χαρακτήρα που ο μέσος παίκτης του FF 15 δεν παίζει να έχει αναπτύξει ένα συναισθηματικό δέσιμο μαζί του. Δλδ αν πέθαινε η barwoman από το Golden Quay περισσότερο θα στεναχωριόμουν. Έγινε πολλή κοπτοραπτική στο game για να κυκλοφορήσει και να δημιουργηθεί ένα σχετικά coherent σύνολο το αντιλαμβάνομαι. Το κεφάλαιο 9 μπορεί να μην με ενόχλησε ιδιαίτερα δε με συνεπήρε όμως. Δηλαδή θα ήταν τόσο δυσκολο να δούμε τις μάχες του party όσο ο Noctis πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Leviathan? Δύο τρεις μάχες ρε αδερφέ και ένα tank/ mech boss στο τέλος να έχουμε να λέμε και να μας δείξουν τι έγινε και με τον Ignis ή έστω να δούμε τι παίχτηκε στο τέλος( προφανώς κάτι παίζει με τις απουσίες/ τραυματισμούς καθώς και ο Gladio όταν έλειψε επέστρεψε τραυματισμένος) Εκτός κι αν αυτό είναι το DLC που προορίζουν για τον κάθε χαρακτήρα... Είναι κρίμα που το σενάριο για να γίνει αντιληπτό πρέπει να βασιστεί κανείς σε εκτός του game υλικό, όπως το Βrotherhood, το novel , το A King's Tale και τέλος το Kingsglaive... Ας πούμε με το που έφτασα στο bar στην Alitssia ήταν φοβερό να βλέπω ποιον έχω μπροστά μου. Μέσα από το King's Tale αναπτύσσεις έναν στοιχειώδη δεσμό με την ομάδα του Regis. Κρίμα κρίμα, έπρεπε να είχαν δώσει το King's Tale σε όλους όσοι το προπαρήγγειλαν imho από το να κάθονται να προσπαθούν να υπερπροωθήσουν το game με κάθε τρόπο( exclusivities με retailers και δη το gamestop για να εξασφαλίσουν προώθηση αλλά οκ business side αν βοήθησε τις πωλήσεις πάσο)


        Δεν ασχολούμαι άλλο με side περιεχόμενο. Έκανα όλα τα hunts- έστω όσα ήταν διαθέσιμα στην Αltissia- έφαγα και τα Lasagna και ένα πιάτο με προσούτο(?)και δε χάλασα άλλα λεφτά γιατί θα έμενα στον άσσο. Πλέον πάω σερί μόνο για ιστορία.
        Last edited by Sinclair; 02-02-2017, 04:55 PM.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

        Comment


        • Αν διαβάσεις τα προηγούμενά μου σχόλια σε spoilers θα δεις ότι συμφωνώ με πολλά από όσα γράφτηκαν στο GAF, αλλά και με όσα γράφεις εσύ εδώ.

          Θυμάμαι ακόμα και τώρα που με το που το τελειώσα γκρίνιαζα ασταμάτητα και την επόμενη μέρα έγραφα ότι μιλάμε για ένα από τα καλύτερα FF ever.

          Συνέχισε το έπος, κατάπινε αμάσητα τα κακώς κείμενα και #believe στο μεγαλείο του . The best is yet to come που να πάρει!!!!!!!!!!

          Βάζω theme του προτελευταίου boss να γουστάρω XD .

          Comment


          • Κι εγώ σε αυτό το σημείο που είσαι, δεν είχα φράγκο στην τσέπη. Από το 9ο κεφάλαιο ως και τον τερματισμό, το έβγαλα με μηδέν (0) gil στο πορτοφόλι, ο ορισμός του αρχιτσιγκούνη. Του στυλ «το πιο κοντινό Hunt είναι στον αγύριστο, γιατί να πουλήσω κάποια από τα 60-70 άχρηστα αντικείμενα και παλιά όπλα που έχω; Θα τα βγάλω με τις προμήθειες». Οι οποίες προμήθειες, ήταν 10-15 το πολύ από κάθε αντικείμενο. Το θυμήθηκα από το σύνδρομο που έγραψες προηγουμένως. Εγώ κορόιδευα τον εαυτό μου και το δικαιολογούσα ως επιπρόσθετο challenge

            PK World - Τα πάντα για Disney comics!

            Comment


            • Πάντως εγώ στο 15 ήμουν τελείως σπάταλος: λεφτά, αντικείμενα, spells, τα πάντα έφευγαν αβέρτα κουβέρτα . Μπορώ να δηλώσω ότι ήμουν ιδιαίτερα ευτυχισμένος με αυτήν την αλλαγή τακτικής XD .

              Comment


              • Όχι η τσιγκουνιά μου σε games του είδους είναι εξωπραγματική Όταν λέω θα έμενα στον άσσο, εννοώ θα έπεφτα κάτω από τα 58k gils που έχω τώρα xD Απλώς ήθελα από περιέργεια να δω το φαγητό με τα 300κ gils αλλά οκ θα πάθαινα ingame έμφραγμα αν έδινα τόσα.

                Όσον αφορά τα updates καιρός ήταν. Αυτά τα 60fps στην PS4 Pro έκδοση πονάνε αρκετά. Η κονσόλα μου φαίνεται άσχημη όμως σε σχέση με τον σχεδιασμό του πρώτου PS4 που έχω( από τις πιο όμορφες κονσόλες ever για εμένα)oπότε θα περιμένω είτε για το PS5/ Pro 2/ w/e ή αν πάνε σε redesign-price drop θα το σκεφτώ. Έρχεται και το Switch/ Zelda combo και δεν είμαι για μεγάλα ανοίγματα... To Level cap μαλλον έγινε για την μάχη με το Αdamantoise που κράζουνε όλοι. Το Αll-terrain Regalia δεν ακουγεται άσχημο, αλλά το game απέχει από το να χαρακτηριστεί κλασικό open world( υπάρχουν αρκετά invisible walls)προκειμένου κάτι τέτοιο να είναι διασκεδαστικό. Πέραν αυτού θεωρώ πως το chocobo riding ως έχει είναι μια χαρά και το μόνο που έλειπε ήταν να μπορείς να ακούς μουσική( το chocobo theme μετά την 100στή φορά αρχίζει και κουράζει) Τέλος πάντων θα επανέλθω πλέον όταν τελειώσω το game.
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                Comment


                • Προσωπικά θεωρώ ότι εστιάζουν σε λάθος σημεία. Όπως είπα παλιότερα, τα σημαντικότερα προβλήματα για μένα είναι:

                  1. Η κάμερα
                  2. Η κάμερα
                  3. Η κάμερα
                  4. Η κάμερα
                  5. Η κάμερα
                  ...
                  10. Η κάμερα
                  11. Τα κενά στο σενάριο.
                  12. Το balancing

                  MP3 player πάνω σε chocobo είναι ευπρόσδεκτο (άνετα update μίας μέρας), το all-terrain Regalia περιττό (το παιχνίδι δεν είναι σχεδιασμένο για κάτι τέτοιο) και το level cap καλό, αλλά πιστεύω ότι νέα accessories, πανοπλίες και re-balancing θα έκαναν περισσότερο ενδιαφέρον το παιχνίδι και τα δύσκολα bosses, παρά η δυνατότητα να ανέβουμε άλλα 21 levels.

                  Comment


                  • Originally posted by Evans View Post
                    Προσωπικά θεωρώ ότι εστιάζουν σε λάθος σημεία. Όπως είπα παλιότερα, τα σημαντικότερα προβλήματα για μένα είναι:

                    1. Η κάμερα
                    2. Η κάμερα
                    3. Η κάμερα
                    4. Η κάμερα
                    5. Η κάμερα
                    ...
                    10. Η κάμερα
                    11. Τα κενά στο σενάριο.
                    12. Το balancing

                    [...]
                    Επίσης να αναφέρουμε και την κάμερα που την ξεχάσαμε, τα Game Over από το καταραμένο Regalia F (αν και παίζει να είμαι ο μόνος που με πόνεσε τόσο πολύ, δύο ημέρες έκανα να ανοίξω την κονσόλα εξ αιτίας του, τέσπα), την κάμερα, το confirm / jump, και τέλος την κάμερα. Αν τα φτιάξουν αυτά, θα είμαι πανευτυχής.

                    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                    Comment


                    •  
                      Μετά τη μάχη με το Malboro. Το κεφάλαιο 10 παίζει να είναι μέχρι στιγμή το χειρότερό μου. Καταρχάς ξεκινάει μια χαρά με το τρένο και την ωραία μουσική και στη συνέχεια μέχρι να πας στον tomb μετατρέπεται σε ένα από τα πιο βαρετά dungeons με μία αχρείαστη, ειλικρινά, quest με τις γεννήτριες. Τεράστιοι χώροι, σχεδόν απογυμνωμένοι από εχθρούς, ψιλο άχρηστα αντικείμενα διασκορπισμένα σε διάφορα κενά σημεία του χάρτη( βάλτε κάτι παραπάνω ρε παιδιά από ένα remedy ) και τέλος για μία ακόμη φορά οι αόρατοι τοίχοι. Τα πρώτα τα προσπερνάω αλλά αυτό το τελευταίο ήταν που μου έσπασε τα νεύρα. Έβλεπα το quest marker μπροστά μου δηλαδή μισό άλμα πιο κάτω και με υποχρεώνουν να κάνω ολόκληρη παράκαμψη για να βρεθώ στο ίδιο σημείο???

                      Το οποίο σημειωτέον δεν ήταν το σημείο όπου ολοκληρωνόταν η αναζήτηση του κλειδιού αλλά με οδηγούσε στην αποθηκούλα από όπου είχα περάσει ήδη και λογικά θα μπορούσα να το είχα πάρει( αν έπεσα σε bug, mea culpa)

                      Η μάχη με το Malboro μπορεί να παρουσίαζε πρόκληση αν πήγαινε κάποιος με τη λογική του να δει μόνο το main scenario- άντε να κάνει και καμμία sidequest( να είσαι δλδ γύρω στο 35-40) Εγώ που ήμουν 60 το τελείωσα μονο και μόνο για να κάνει auto heal προκειμένου να ανασυνταχθώ στο σημείο που μου υποδείκνυε και να εξελιχθεί η σκηνή με τον Ignis... Αφού λυπήθηκα το tricast Fira που ξόδεψα.


                      Εγώ πιστεύω πως η camera έχει τα θέματά της αλλά θέλει διόρθωση και το targeting που ειναι και αλληλένδετα. Προσωπικά θα μου άρεσε να προσθέτανε ένα καλύτερο soft lock και να μπορείς να κάνεις switch μεταξύ των εχθρών με απλό πάτημα( όχι hold) του R1.

                      Για το Regalia συμφωνώ. Δεν λείπει από το game ένα mode που μπορείς να πάς όπου θες με το αυτοκίνητο( βασικά το game δεν είναι καν σχεδιασμένο για κάτι τέτοιο όπως σωστά επισήμανε και ο Evans)
                      νέα accessories, πανοπλίες και re-balancing θα έκαναν περισσότερο ενδιαφέρον το παιχνίδι και τα δύσκολα bosses, παρά η δυνατότητα να ανέβουμε άλλα 21 levels.
                      Ειδικά το rebalancing είναι απαραίτητο. Για πανοπλίες δεν το βλέπω πολύ πιθανό σαν free update, μάλλον για paid dlc το βλέπω. Aλλά μην είμαστε και γκρινιάρηδες ανακοινώσανε το ακόλουθο

                      Revealed at the Final Fantasy 30th Anniversary event in Tokyo, the Booster Pack DLC will release on February 21, 2017 worldwide and include the "Magitek Exosuit" which will improve your fishing ability (don't ask me) and grant invincibility for 30 minutes.

                      The suits can only be used once per 24 hours, but whether these time restraints refer to real-time or in-game time is unclear. Remaining details of the pack, including whether this and other additions will be in the free version or not, is yet to be announced.

                      Last edited by Sinclair; 02-02-2017, 09:28 PM.
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                      Comment


                      • Originally posted by Phantom Duck View Post
                        Για το NG+ γελάει ο κόσμος, δεν το συζητάμε. Πιστεύω το έβαλαν για να το φτιάξουν αργότερα. Εγώ αυτό που περιμένω πώς και πώς, είναι το beastiary που είχε ανακοινωθεί πως θα έρθει κάποια στιγμή. Τότε είναι που δεν θα μείνει τέρας για τέρας στον χάρτη Κρίμα πάντως που ακόμα και η ναυαρχίδα της Square Enix καταλήγει σε post game patches για να διορθώσει ένα παιχνίδι που έπρεπε να ήταν έτοιμο εξ αρχής. Λίγα οχυρά έχουνε μείνει πλέον (βλέπε Nintendo) για να πούμε πως περνάμε οριστικά και ανεπιστρεπτί στα τεμαχισμένα παιχνίδια, που θα διορθώνονται στην πορεία με patches (και ενίοτε επί πληρωμή).
                        Βασικά αυτή η πρακτική δεν είναι ΄καινούρια για την squarexnix, σε πολλά από τα final fantasy προστέθηκε περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του πρωτότυπου τίτλου, μόνο που γινότανε με διαφορετικό τρόπο επειδή τότε δεν υπήρχε η δυνατότητα update/patch ενός game πλέον μέσω του ιντερνετ. Παλιότερα απλά κυκλοφορούσε ξανά το ίδιο παιχνίδι βελτιωμένο και με επιπλέον περιεχόμενο. Όπως καταλάβατε, αναφέρομαι στις international εκδόσεις κάποιων ff. Το καλό βέβαια είναι ότι στην δύση ερχόταν κατευθείαν η international έκδοση και έτσι παίρναμε την καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού, στην Ιαπωνία όμως οι καταναλωτές έπρεπε να ξαναγοράσουν το ίδιο παιχνίδι αν θέλουν να παίξουν το βελτιωμένο προϊόν. Ενδεικτικά να αναφέρω πως η πρωτότυπη έκδοση του ff7 δεν είχε τα emerald, ruby weapons και το ffx δεν είχε τα dark aeons, penance, ένα μεγάλο μέρος του post game αυτών των παιχνιδιών δηλαδή ήταν λειψό.

                        Που θέλω να καταλήξω; Αυτό που συνέβη με πολλά final fantasy στο παρελθόν συμβαίνει τώρα και με το 15, η square το αναβαθμίζει σιγά σιγά και όταν θα έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα μπορούμε να πούμε πως έχουμε την final fantasy xv international version. Σε έναν χρόνο από τώρα το παιχνίδι θα είναι απλά πολύ καλύτερο, μόνο το ότι προσθέτουν bestiary, θα αυξηθεί το level cap, θα συμμαζευτεί η ιστορία και θα προστεθεί περιεχόμενο είναι ενδεικτικό.

                        Το καλοκαίρι που δεν έχω σχολή απλά θα καταστραφώ με το 15. Απλά.
                        Last edited by Deus; 03-02-2017, 10:23 AM.


                        Tidy!

                        Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

                        Comment


                        • Τώρα που το λες έχεις δίκιο, δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Όντως από τις International εκδόσεις των FF μέχρι τα Final Mix των Kingdom Hearts, κοίτα να δεις, χαμός γινότανε, κοίτα πράγματα. Και πάλι βέβαια, το τελικό προϊόν ήταν αισθητά καλύτερο προ-ίντερνετ. Απλά τώρα φαίνεται είδαν πως τους παίρνει άνετα να φτιάχνουν διορθώσεις από τις καρέκλες των γραφείων τους και εμείς να τις λαμβάνουμε ύστερα από λίγα λεπτά στους καναπέδες μας, και έχουν ξεσαλώσει Τελικά Deus, με την συνεχή ροή που θα έχουν σταδιακά τα διάφορα releases, μου φαίνεται πως δεν θα έχει χαθεί καν η κινητικότητα στο thread και θα μας λες κι εσύ σε απ' ευθείας μετάδοση τις εντυπώσεις σου όταν με το καλό το ξεκινήσεις.

                          Sinclair, εγώ που έχω συναντήσει τα χίλια μύρια bugs, δεν θυμάμαι να είχα κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο dungeon. Ίσα ίσα που το θυμάμαι ως βατό, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ή έστω χωρίς κάποιο παραπάνω από τα υπόλοιπα Αόρατους τοίχους που με εκνεύρισαν συνάντησα κυρίως στον χάρτη και δευτερευόντως σε μπουντρούμια. Εν τω μεταξύ, στο σημείο που είσαι, γίνεται πιο story focused το παιχνίδι. Λογικά θα το έχεις πάρει χαμπάρι ήδη, αλλά θα σου πρότεινα να πας μέχρι τον τελικό όπως είσαι, να ευχαριστηθείς την ιστορία και να μας κάνεις updates ώστε να βλέπουμε τις εντυπώσεις σου, αν συμφωνούμε / διαφωνούμε κλπ Τα υπόλοιπα τα κάνεις post game, μην σε ανησυχεί αυτό, έχει άαααπειρο πράμα. Εγώ είμαι LV 65-70 με 80 ώρες περίπου και έχω ακόμα πολύ πράμα που θέλω να κάνω. Το πάω σιγά σιγά τώρα που ξεμπέρδεψα (δηλαδή με τους ρυθμούς που πίστευα πως θα πάω και το υπόλοιπο παιχνίδι ). Άρα Deus, όταν είχα πει στην αρχή αρχή πως μάλλον θα το πηγαίνουμε μαζί, δεν έπεσα και πολύ έξω απ' ό,τι φαίνεται, αφού μέχρι τότε θα παίζω ακόμα.

                          PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                          Comment


                          • Originally posted by Phantom Duck View Post
                            Τώρα που το λες έχεις δίκιο, δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Όντως από τις International εκδόσεις των FF μέχρι τα Final Mix των Kingdom Hearts, κοίτα να δεις, χαμός γινότανε, κοίτα πράγματα. Και πάλι βέβαια, το τελικό προϊόν ήταν αισθητά καλύτερο προ-ίντερνετ. Απλά τώρα φαίνεται είδαν πως τους παίρνει άνετα να φτιάχνουν διορθώσεις από τις καρέκλες των γραφείων τους και εμείς να τις λαμβάνουμε ύστερα από λίγα λεπτά στους καναπέδες μας, και έχουν ξεσαλώσει Τελικά Deus, με την συνεχή ροή που θα έχουν σταδιακά τα διάφορα releases, μου φαίνεται πως δεν θα έχει χαθεί καν η κινητικότητα στο thread και θα μας λες κι εσύ σε απ' ευθείας μετάδοση τις εντυπώσεις σου όταν με το καλό το ξεκινήσεις.

                            Sinclair, εγώ που έχω συναντήσει τα χίλια μύρια bugs, δεν θυμάμαι να είχα κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο dungeon. Ίσα ίσα που το θυμάμαι ως βατό, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ή έστω χωρίς κάποιο παραπάνω από τα υπόλοιπα Αόρατους τοίχους που με εκνεύρισαν συνάντησα κυρίως στον χάρτη και δευτερευόντως σε μπουντρούμια. Εν τω μεταξύ, στο σημείο που είσαι, γίνεται πιο story focused το παιχνίδι. Λογικά θα το έχεις πάρει χαμπάρι ήδη, αλλά θα σου πρότεινα να πας μέχρι τον τελικό όπως είσαι, να ευχαριστηθείς την ιστορία και να μας κάνεις updates ώστε να βλέπουμε τις εντυπώσεις σου, αν συμφωνούμε / διαφωνούμε κλπ Τα υπόλοιπα τα κάνεις post game, μην σε ανησυχεί αυτό, έχει άαααπειρο πράμα. Εγώ είμαι LV 65-70 με 80 ώρες περίπου και έχω ακόμα πολύ πράμα που θέλω να κάνω. Το πάω σιγά σιγά τώρα που ξεμπέρδεψα (δηλαδή με τους ρυθμούς που πίστευα πως θα πάω και το υπόλοιπο παιχνίδι ). Άρα Deus, όταν είχα πει στην αρχή αρχή πως μάλλον θα το πηγαίνουμε μαζί, δεν έπεσα και πολύ έξω απ' ό,τι φαίνεται, αφού μέχρι τότε θα παίζω ακόμα.
                            Έτσι θα γίνει, το thread αυτό θα συνεχίσει να έχει κίνηση για πολύ καιρό, ακόμα και εσείς που το έχετε προχωρήσει πολύ ή/και τελειώσει θα επιστρέφετε για να δοκιμάζετε το καινούριο περιεχόμενο.

                            Πάντως, αν κάποιος το έπαιξε και το τελείωσε και του άρεσε αν το ξαναπιάσει μετά από ένα χρόνο θα νομίζει ότι παίζει το game of the year.

                            Εγώ πάντως εννοείται πως θα γράφω καθώς το προχωράω.

                            Αλήθεια τι ακριβώς παίζει με το chocobo event; Από ότι κατάλαβα δεν θα είναι διαθέσιμο μετά από κάποιο διάστημα; Κατάλαβα σωστά;


                            Tidy!

                            Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

                            Comment


                            • Το Chocobo event είναι για έναν μήνα περίπου αν δεν κάνω λάθος. Ψιλοχαζομαρούλα, όμως ήταν ένα πολύ ανάλαφρο συμπλήρωμα, ό,τι έπρεπε μετά τον τερματισμό. Ουσιαστικά πηγαίνεις σε μία πόλη του παιχνιδιού και κάνεις χαλαρά και ανούσια side quests, με θεματολογία Moogles & Chocobo. Διακοσμείς τις περιοχές, μαζεύεις μωρά Chocobo που έχουν χαθεί στους δρόμους, παίζεις mini games να βαράς εχθρούς με πλαστικό σπαθί αντίστοιχο του Roxas στο ξεκίνημα του Kingdom Hearts 2, έχει και 2 αγώνες Chocobo Racing, χώρο για ψάρεμα (δεν ξέρω αν έχει missables ψάρια, δεν έχω ασχοληθεί) κλπ. Ο σκοπός του main quest είναι να δεις τα πυροτεχνήματα το βράδυ, μου θύμισε έντονα Kingdom Hearts φάση σε ορισμένα σημεία. Αλλά γενικά μην ανησυχείς, και να μην το προλάβεις δεν χάθηκε ο κόσμος, πιθανώς να το κάνω να ακούγεται και καλύτερο απ' όσο είναι. Μέσα σε 3-4 ώρες ξεμπερδεύεις με το κύριο κομμάτι του.

                              Γουστάρω πολύ πάντως που έχουν τέτοια υποστήριξη, έστω και για τέτοια χαλαρά χαζοπραγματάκια, έχουν κι αυτά την φάση τους. Σαν να πήρε κάπου το μάτι μου πως θα είναι ετήσιο event, όμως μπορεί να λέω και χαζομάρες, δεν είμαι σίγουρος. Αλλά αν έχει κίνηση, λογικά θα ξανακάνουν αντίστοιχες κινήσεις στο μέλλον.

                              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                              Comment


                              • Μιλώντας για την κάμερα στο ιπτάμενο Ρεγκάλια, συμφωνώ με σας. Ούτε κι εγώ το πετούσα, γιατί είναι λίγο ατσούμπαλος και πολύ χαλαρός ο έλεγχος του εν ώρα πτήσης. Εξαιτίας αυτού του χειρισμού πέθανα μετά την ολοκλήρωση της κρυμμένης πίστας, κι εννοώ αυτήν που μόνο ο Νόκτις μπαίνει.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X