Πήγα χύμα και το πάλεψα στα 99 level, χωρίς να έχω καλά accessories και όπλα, έχοντας φάει lasagna. Το θέμα είναι πως κοπανάει συνέχεια με κινήσεις που βγάζουν 9999 dmg και φαντάζομαι χωρίς lasagna θα μου είχε σπάσει λίγο παραπάνω τα νεύρα με τα blizzaga που κάνει. Με τίποτα που το χτύπαγα δεν έκανα κανονικό dmg, οπότε υποθέτω πως και τα 100% crits είναι καλή επιλογή, αφού το τέρας έχει αρκετή ζωή και θέλει τον χρόνο του. Phoenix και elixirs φεύγαν βροχή για να κρατιέμαι στη μάχη. Συνοπτικά δεν θα το έλεγα καθόλου δύσκολο, απλά θέλει να πας φορτωμένος με items. Φαντάζομαι όποιος πάει καλύτερα εξοπλισμένος από εμένα θα του είναι ακόμα πιο εύκολο. Βέβαια, τα rewards είναι πολύ καλά: 1.000.000gil, 999AP και αρκετά xp που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Γνώμη μου είναι να το βάλεις μόνο για αυτά αν σε ενδιαφέρουν, αλλιώς συνέχισε με την παιχνιδάρα και τα λέμε ξανά στο episode Gladio.
Υ.Γ. Μια στο τόσο πιάνω το παιχνίδι και κάνω άχρηστα πράγματα. Έχω κάνει μόνο ένα secret dungeon και από την άλλη μάζεψα όλα τα ψάρια. Τώρα ασχολούμαι σιγά σιγά με την αρένα για να βγάλω τα 3.600.000 tokens.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XV
Collapse
X
-
Εχει να πει κανένας τίποτα για το νέο τέρας; Εγώ βαριέμαι αφάνταστα να βάλω ξανά αυτό το παιχνίδι, ειδικά τώρα που λιώνω με το Zelda. Έβγαλε και ήλιο Αγγλία και πλέον έχουμε 14 βαθμούς και δε με τραβάει να παίζω όσο έχει φως.
ΙΗΝΕ διάβασα ότι με το unlocked frame rate δε διορθώθηκε το stuttering σε light mode. Care to enlighten us a bit? Σαν εμπειρία overall πώς το συγκρίνεις με το απλό PS4; Επίσης, έχεις HDR TV να μας πεις εντυπώσεις;
Εγώ έχω βάλει στόχο 65" LG OLED στο black friday 2017, λογικά για entry level μοντέλο γιατί μέχρι κι αυτό θα με πάει πίσω πολλά λεφτά. XD Μέχρι τότε κρατιέμαι για PS4 Pro.
Leave a comment:
-
Το εβαλα σε ps4pro, lite mode φαινεται να κραταει 60fps, απο την αλλη στο "high" προσωπικα δεν βλεπω καμια διαφορα.
Δεν εχω ασχοληθει ακομα με αυτα λογο zelda και λοιπων τιτλων αλλα νομιζω το grind για 120 ειναι αρκετο και δεν ξερω και αν χρειαζεται. Λογικα το build που επαιζα με zwill crossblades 100% crits και 150% recovery δουλευει και διαλυει τα παντα ακομα.
Leave a comment:
-
Έβαλαν timed quest με το πλέον πιο δυνατό boss του παιχνιδιού. Dread Behemoth στα 140lvl. Πάω να δοκιμάσω την τύχη μου και έρχομαι για εντυπώσεις.
Leave a comment:
-
Προφανώς λες το Costlemark Dungeon. Να μας πεις τις εντυπώσεις σου όταν το τελειώσεις.Originally posted by Phantom Duck View PostΈφυγε και το 100 floor dungeon στο Steyliff, το ξεκίνησα το πρωί και το τελείωσα σιγά σιγά με την ησυχία μου το μεσημεράκι. Αν δεν το ήξερα όμως και τύχαινε να πρέπει να φύγω κλπ, θα ξενέρωνα
Ας είναι καλά το Ribbon, μία φορά το έβγαλα για δοκιμή και τα ailments & debuffs πέφτανε βροχή. Κατά τ' άλλα κομπλέ, κάποιοι εχθροί ήταν ζόρικοι αλλά με το που τους έπαιρνες τον αέρα, πέφτανε εύκολα. Βρήκα και αυτό το αρχειάκι που αναφέρει τι υπάρχει σε κάθε έναν από τους 100 ορόφους και το συμβουλεύτηκα στα τελευταία 2 περίπου camps για το τι να φάω, τι εξοπλισμό βολεύει να έχω στο περίπου κλπ.
Ωραία φάση. Μένει ακόμα λοιπόν το no items dungeon. Εκεί έχει να δουλέψει regroup φουλ (μα τι abilitαρες έχει αυτός ο Ignis πια!). Λογικά θα πέσει το επόμενο Σ/Κ και μετά ξεκινάει φαρμ για ψάρεμα
Leave a comment:
-
Έφυγε και το 100 floor dungeon στο Steyliff, το ξεκίνησα το πρωί και το τελείωσα σιγά σιγά με την ησυχία μου το μεσημεράκι. Αν δεν το ήξερα όμως και τύχαινε να πρέπει να φύγω κλπ, θα ξενέρωνα
Ας είναι καλά το Ribbon, μία φορά το έβγαλα για δοκιμή και τα ailments & debuffs πέφτανε βροχή. Κατά τ' άλλα κομπλέ, κάποιοι εχθροί ήταν ζόρικοι αλλά με το που τους έπαιρνες τον αέρα, πέφτανε εύκολα. Βρήκα και αυτό το αρχειάκι που αναφέρει τι υπάρχει σε κάθε έναν από τους 100 ορόφους και το συμβουλεύτηκα στα τελευταία 2 περίπου camps για το τι να φάω, τι εξοπλισμό βολεύει να έχω στο περίπου κλπ.
Ωραία φάση. Μένει ακόμα λοιπόν το no items dungeon. Εκεί έχει να δουλέψει regroup φουλ (μα τι abilitαρες έχει αυτός ο Ignis πια!). Λογικά θα πέσει το επόμενο Σ/Κ και μετά ξεκινάει φαρμ για ψάρεμα
Leave a comment:
-
Για τις χρονικές αποστολές, ναι, γίνεται. Απλώς, σφάζεις και την ολοκληρώνεις, πας στο κοντινότερο κάμπινγκ να κοιμηθείς, και μετά ξανά πάλι τα ίδια σφάζεις ξανά και την ολοκληρώνεις ξανά. Εγώ την έκανα 2 φορές.Originally posted by Phantom Duck View PostΤο timed quest μην το αφήσετε, έχει πολύ χαβαλέ. Λήγει στις 7 του μήνα, αξίζει να το κυνηγήσετε τουλάχιστον μία φορά (δεν έχω τσεκάρει να δω αν γίνεται να το κάνεις συνεχώς).
Με το patch που πάει 120 LV ξενέρωσα, ήθελα να τα βγάλω όλα στα 99, να δω κι εγώ το challenge που είχε στην αρχή. Μου φαίνεται θα βάλω τον εξοπλισμό για no EXP, και όταν τα τελειώσω όλα τα dungeons, bosses κλπ, θα πάω 120 μόνο και μόνο για να ρίξω πιο εύκολα τον Adamantoise.
Για το Ανταμαντόιζ, μπορείς και τώρα. Απλώς θα σου πάρει τουλάχιστον κάποια ώρα για να το νικήσεις, γιατί έχει τρελό ΗΡ.
Leave a comment:
-
Ok, όλος ο κόσμος παίζει Zelda αυτές τις ημέρες, λογικό, αλλά εγώ έβγαλα το ένα LV 99 Dungeon όντας LV 80 και ήθελα να το αναφέρω. Στην αρχή πήγα για ένα Hunt που ήταν στο τελικό επίπεδο του πρώτου dungeon, μετά είδα την είσοδο για το μυστικό και είπα δεν μπαίνω να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε; Τα είδα λίγο σκούρα, δεν ήθελα να ξαναγυρίσω πίσω και έβαλα για πρώτη φορά equipments για EXP + EXP meal ώστε να πάω επιτόπου κάνα LV παραπάνω και την παλέψω. Πήγαινα επίτηδες και στα παρακλάδια ώστε να πάρω όσο το δυνατόν παραπάνω. Τελικά οκ, βατό ήτανε, το τελικό boss μόνο με δυσκόλεψε αλλά ας είναι καλά το Overwhelm του Ignis. Όταν βγήκα ήμουν περίπου 10 LV παραπάνω, πολύ κομπλέ.
Δύο dungeons μου μένουν τώρα, το ένα με τα πολλά επίπεδα και το άλλο χωρίς items. Το δεύτερο θα είναι το μεγαλύτερο ζόρι. Άντε με το καλό να ξεμπερδεύουμε. Πήρα επίσης και Ultima Weapon, σιγά τα ωά end game, ισάξιο με τους υπόλοιπους εξοπλισμούς είναι αλλά οκ, αν το πάρεις στο chapter 3 αξίζει με τα μπούνια.
Το timed quest μην το αφήσετε, έχει πολύ χαβαλέ. Λήγει στις 7 του μήνα, αξίζει να το κυνηγήσετε τουλάχιστον μία φορά (δεν έχω τσεκάρει να δω αν γίνεται να το κάνεις συνεχώς).
Με το patch που πάει 120 LV ξενέρωσα, ήθελα να τα βγάλω όλα στα 99, να δω κι εγώ το challenge που είχε στην αρχή. Μου φαίνεται θα βάλω τον εξοπλισμό για no EXP, και όταν τα τελειώσω όλα τα dungeons, bosses κλπ, θα πάω 120 μόνο και μόνο για να ρίξω πιο εύκολα τον Adamantoise.Last edited by Phantom Duck; 04-03-2017, 10:08 PM.
Leave a comment:
-
Χθες βράδυ λίγο πριν κοιμηθώ για την μεγάλη μέρα σήμερα (συνέντευξη και μαλακίες για δουλειά) πήγα κι έκανα την χρονική αποστολή (τους κάκτους). Τους λιάνισα αρκετά γρήγορα.
Leave a comment:
-
Κάποια στιγμή θα πάρω αυτό το θηριάκι τώρα που βρήκα δουλειά.Originally posted by BigBOSS View PostΜάλλον αναμένουμε έκδοση για το pc
Square Enix showcases Final Fantasy XV running on NVIDIA’s GeForce GTX1080Ti
http://www.dsogaming.com/news/square...rce-gtx1080ti/
Leave a comment:
-
Μάλλον αναμένουμε έκδοση για το pc
Square Enix showcases Final Fantasy XV running on NVIDIA’s GeForce GTX1080Ti
As we already know, Square Enix is currently experimenting with a PC version of Final Fantasy XV. And during this year’s GDC, Final Fantasy XV Director Hajime Tabata showcased a tech demo of Final Fantasy XV running on the PC. The PC that was running this tech demo of Final Fantasy XV was equipped with … Continue reading Square Enix showcases Final Fantasy XV running on NVIDIA’s GeForce GTX1080Ti →
Leave a comment:
-
Tough.Νομίζω ήμουν 60 όταν τελείωσα το παιχνίδι,οπότε θα το βάλω κι εγώ.
Leave a comment:
-
40+ προτεινόμενο LV βλέπω σε κάποιους οδηγούς, όμως δεν νομίζω πως είναι στάνταρ. Επίσης δεν θυμάμαι να μου έβγαλε in-game κάποια ειδοποίηση. Για να καταλάβεις, αυτό που πρέπει να κάνεις στο quest, είναι
να φας 100 Cactuars & Slactuars σε μία συνεχόμενη μάχη. Απ' ό,τι κατάλαβα, θα αρχίζουν να κάνουν hit n run ορδές από δαύτα, και πρέπει μάλλον να φας 50 από το καθένα, κάτι τέτοιο
Νομίζω πως αξίζει για τον χαβαλέ να το κάνεις, για να δεις την όλη φάση, το νέο update κλπ. Θα το κάνω λογικά κάποια στιγμή μέσα στο Σ/Κ.
Leave a comment:
Leave a comment: