Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Soldier76
    replied
    Welcome to the official SQUARE ENIX website. Find all the latest news and updates about your favourite games and upcoming releases.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Internet required λέει, wtf, τι εννοεί ο ποιητής Απ' ό,τι βλέπω περιέχει ό,τι είχε το season pass (3 boi stories) + επιπλέον πραγματάκια, τα οποία όμως δεν τα παίρνουν όσοι είχαν αγοράσει το season pass, επομένως τι να είχες πάρει την απλή έκδοση, τι να είχες πάρει την deluxe, τα ίδια φράγκα θα χρειαστεί να ξανασκάσεις Ξεφτυλίκια μεν, αναμενόμενα δε. Χαίρομαι που αγόρασα την limited έκδοση με ξεχωριστό steelbook που έχει εξαντληθεί και θεωρείται συλλεκτικό ήδη, επομένως μπορώ άνετα να την δώσω σε κάνα χρόνο και να ανταλλάξω ουσιαστικά με την ultra complete edition που θα βγει. Το μόνο κακό είναι πως ο συλλέκτης μέσα μου επιμένει να την κρατήσω και να αγοράσω εκ νέου, όμως οκ, αυτό είναι δικό μου χούι, θα δούμε όταν έρθει η ώρα.

Όσο και να μου αρέσει το παιχνίδι, θα πάω πάσο στην έκδοση. Εξ άλλου να παίξω τόσο μεγάλο παιχνίδι δύο φορές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι overkill για εμένα, πόσο μάλλον όταν ξέρω πως θα πρέπει να το παίξω και τρίτη, γι' αυτό θα περιμένω. Πάντως όσο και να κράζω, από την άλλη χαίρομαι που δεν το άφησαν στην τύχη του και εξακολουθούν να του προσθέτουν τόσο πράμα ύστερα από τόσον καιρό. Απλά πρέπει να ξανακοιτάξουν λίγο το οικονομικό μοντέλο επειδή όσο πιο πολύ τους στήριξες day one, τόσο πιο ριγμένος νιώθεις. Αν ανταμείψουν τους season pass owners με free update σε roayl edition πιστεύω θα είναι καλή κίνηση.

Το Nifleheim expansion map πιστεύετε ότι θα το δούμε κάποτε;

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Θα κυκλοφορήσει σε δισκάκι ή μόνο ψηφιακά;

Νομιζω με αυτη την εκδοση παιρνεις τα παντα ολα, και το καινουργιο dlc και το περιεχομενο του season pass. To κακο ειναι οτι για εμας που εχουμε την original εκδοση πρεπει να σκασουμε κανενα 50αρι ακομα για ολα αυτα .

Επισης νομιζω οτι ναι υπαρχει extended final chapter αν κρινω απο το βιντεο και το γεγονος οτι εχει μπει επιτελους και η insomnia στο game ως νεα περιοχη. Εχει μπει επισης και ελεγχος των team members (που βγαζει και νοημα αφου τo gameplay του εγινε introduced στα dlcs). Τελος παντων, οντως απο τη στιγμη που εχουν πει οτι θα υπαρξει και year 2 πιθανον προς το τελος του ετους να βγαλουν και την complete edition (imο καλυτερα να εβγαζαν την complete κατευεθειαν).

Επρεπε να βγαλουν το παιχνιδι στο τελος του 18 τελικα . Αλλο game θα παιξουμε σε κανα χρονο απο τωρα.
    Attached Files
    Last edited by nooto; 17-01-2018, 01:05 AM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    • An all-new dungeon - Insomnia City Ruins: Expanded Map
    • New features such as first person mode, new gear, and new bosses.
    • Armiger Unleashed – after you collect all 13 royal arms, a more action-oriented mode of the Armiger is unlocked
    • Royal Vessel – the boat from FFXV is now a controllable vehicle. The same body of water (between Cape Caem and Altissia) can now be freely explored.
    • All season pass content – Episode Gladiolus, Episode Prompto, Multiplayer Expansion: Comrades, and Episode Ignis.
    • Over a dozen pieces of DLC, including weapons, Regalia car skins, and item sets.
    • The critically acclaimed game – FINAL FANTASY XV.

Από τιμή τώρα τι παίζει με αυτό; Βλέπω 50€. Άρα πάει λογικά 20€ upgrade; Γνωρίζουμε σίγουρα; Θα κυκλοφορήσει σε δισκάκι ή μόνο ψηφιακά; Πρόσθεσαν περιεχόμενο στο chapter προς το τέλος που έλεγαν ή όχι; Η έκδοση για το PC θα περιέχει το πακέτο ή θα είναι η απλή έκδοση; Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα Βέβαια απ' ό,τι καταλαβαίνω θα πάνε και για δεύτερη γύρα updates, DLC κλπ, επομένως η Complete Edition θα αργήσει. Μάλλον θα περιμένω έως τότε, σε κάνα δυο χρόνια δηλαδής

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Sigh...
    *Βγάζει από το πορτοφόλι ένα 20ευρω και ετοιμάζεται για replay το Μάρτιο.*

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Multiplayer DLC που διαδραματίζεται μετά το chapter 13 και πριν το 14. Φτιάχνεις δικό σου χαρακτήρα και παίρνεις μέρος σε αποστολές μαζί με άλλα τρία άτομα ή το AI.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Όντως, δεν το είχα παρατηρήσει, μια χαρά. Και βλέπω πως τα δείχνει κανονικά όλα, drops, exp, αδυναμίες κλπ. Τελικά καλά έκανα και είχα σταματήσει να ασχολούμαι, επειδή περνούσε πιο γρήγορα ο καιρός Τώρα άντε να περιμένεις να βγουν τα πάντα.

Το Comrades τι είναι;

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Τώρα διάβαζα πως όντως έχουν ανακοινωθεί updates / DLC και για το 2018. Πολλά ακούγονται, επομένως κρατάω μικρό καλάθι και αναμένουμε. Ένα που μου έπιασε την προσοχή, είναι ότι μπήκε σφήνα σε update η ικανότητα να παίρνεις έως και 10 hunts ταυτόχρονα. Αν ισχύει, τέτοια πραγματάκια είναι πολύ σημαντικά. Αν τους κόψει και βάλουν και beastiary θα είμαστε τρέλα Από την άλλη, διαβάζω πως σκέφτονται για πολλαπλά endings κλπ, μπορεί να βγουν καλά αλλά για εμένα είναι αχρείαστα. Αλλά οκ, καλά να είμαστε και εδώ πέρα θα είμαστε για να τα δοκιμάσουμε και να κρίνουμε.
    Έχει bestiary νομίζω από τον Οκτώβριο

Edit: Ρε παιδιά κάνα Comrades θα παίξουμε;

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Τώρα διάβαζα πως όντως έχουν ανακοινωθεί updates / DLC και για το 2018. Πολλά ακούγονται, επομένως κρατάω μικρό καλάθι και αναμένουμε. Ένα που μου έπιασε την προσοχή, είναι ότι μπήκε σφήνα σε update η ικανότητα να παίρνεις έως και 10 hunts ταυτόχρονα. Αν ισχύει, τέτοια πραγματάκια είναι πολύ σημαντικά. Αν τους κόψει και βάλουν και beastiary θα είμαστε τρέλα Από την άλλη, διαβάζω πως σκέφτονται για πολλαπλά endings κλπ, μπορεί να βγουν καλά αλλά για εμένα είναι αχρείαστα. Αλλά οκ, καλά να είμαστε και εδώ πέρα θα είμαστε για να τα δοκιμάσουμε και να κρίνουμε.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ναι και εγω αυτο περιμενω, γενικα προσφατα ανακοινωσαν οτι θα υπαρξει και year 2 για το παιχνιδι μετα την ολοκληρωση των 3 dlc και θα περιεχει και αρκετο δωρεαν υλικο. Οπως και να εχει ναι και εγω θα ριξω ενα ακομα playthrough ισως τον επομενο χρονο που υποθετω θα εχει ολοκληρωθει και 100% το ολο development.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Σώπα ρε, κοίτα πράγματα, το μπουκώσανε κι άλλο το παιχνίδι, μπράβο. Deus, στο youtube tag μην βάζεις όλο το λινκ, μόνο το τελευταίο κομμάτι που αλλάζει σε κάθε βίντεο, δηλαδή στην προκειμένη το «ec-UZJLAQ9c». Το βάζω κι εγώ για να φανεί σωστά.

Βέβαια όσο και να καταευχαριστήθηκα τις ~120 ώρες που έριξα στο παιχνίδι, νιώθω ριγμένος όσο να 'ναι που βλέπω πως έμειναν απ' έξω τέτοια πράγματα. Βέβαια από την άλλη όσο το έπαιζα δεν ένιωθα πως έλειπε κάτι ουσιαστικό, ήταν μια ολοκληρωμένη εμπειρία μπορώ να πω. Τέσπα, από την άλλη είναι καλό που βγάζουν πολύ πράμα σε updates και όχι μόνο σε DLC επί πληρωμή. Πάντως θα παιχτεί New Game + και θα πούμε και ένα τραγούδι όταν τελειώσουν τα πάντα όλα, να δούμε αλλαγές κλπ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Εγώ δεν αξιώθηκα ακόμα να το παίξω. Ο λόγος; Μια το πολύ βαρύ πρόγραμμά μου και μια η μετέπειτα πορεία του τίτλου με τις συνεχείς αναβαθμίσεις. Έτσι, αποφάσισα να παίξω την ολοκληρωμένη έκδοσή του μια και καλή.

Όσον αφορά τα dlcs δεν μπορώ να κατατοπίσω όμως ξέρω ότι έχουν βγει αρκετά updates που προσθέτουν υλικό στην ιστορία, αναμένεται να βγουν και άλλα και το κερασάκι σου το αφήνω για το τέλος.

Nαι, καλά καταλάβατε, θα μπορούμε να αλλάζουμε τον χαρακτήρα που ελέγχουμε!!!

Το gameplay των Ignis, Prompto, Gladio θα είναι το ίδιο με το αντίστοιχο των dlcs τους... Τεράστια αλλαγή για τον τίτλο αναμφισβήτητα. Επίσης θα υπάρξουν και άλλα pdate μέσα στο 2018, όποιος το παίξει στο τέλος της άλλης χρονιάς θα έχει παίξει εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έχει παίξει κανένας τα επεισόδια DLC που έβγαλαν; Είναι να βγουν κι άλλα; Ξέρουμε γενικά σε ποια φάση βρισκόμαστε; Έχω χάσει τελείως επαφή

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Πάμε και για VR

Leave a comment:

• straier
    replied
    Warp με first person κάμερα; Vomit simulator;

Leave a comment:

Working...
X