Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Άμα το πάρω θα ειναι το πρώτο FF που θα έχω αγοράσει

Οσοι έχουν παιξει το παιχνίδι στις κονσόλες, πόσες ώρες διαρκεί; επισης ο χάρτης τι μέγεθος έχει; μιλάμε για μεγέθη Witcher 3 ή έστω GTAV; εχει περιεχόμενο και δραστηριότητες;

τρεις εικόνες απο το ντέμο, το TAA ναι μεν προσφέρει εξαιρετικο antialiasing αλλα μου φαινεται πως θολώνει λιγο την εικόνα, απο την άλλη το FXAA εχει κακιστη εφαρμογη με πολυ aliasing

Last edited by BigBOSS; 02-03-2018, 03:51 PM.

Leave a comment:

• Soldier76
    replied
    Episis lene oti stoxos einai ta 2 mil agores sto steam. https://www.pcgamesn.com/final-fanta...sy-xv-pc-sales
    makari na to petuxoun

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ωπ, τώρα το είδα αυτό. Βλέπω πως είχαν πει για 3 επεισόδια το 2018, τώρα λένε για 4 επεισόδια ως το 2019. Ο Tabata βλέπω λέει είδε πως ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος και δεν θέλει να το αφήσει έτσι. Δεν ξέρω αν είναι PR αηδίες ή τα πιστεύουν και θα τα κάνουν, όμως αν είναι για να γίνει καλύτερο το παιχνίδι, οκ, τι να πω, εδώ θα είμαστε για να το κρίνουμε. Ελπίζω να μην βγάλουν απλά επεισόδια χαρακτήρων και να βελτιώνουν με updates τεχνικά προβλήματα που έχουμε αναφέρει εδώ μέσα κατά καιρούς.

Υ.Γ.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ακούω πάντως ότι είναι πολύ καλά optimized το παιχνίδι, όλοι λένε πολύ καλά λόγια. Όπως είπα και πιο πριν, θα το πιάσω όταν ξεμπερδέψω από το Xenoblade.

Επίσης, ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα συνεχίσουν να βγαίνουν dlcs για το παιχνίδι... τόσο το 2018 όσο και το 2019.

Πάντως, παρόλο που δεν μου αρέσουν γενικά τέτοιες πρακτικές, το 15 είναι η μόνη περίπτωση που το δέχομαι, το παιχνίδι έχει απίστευτο potential και ίσως να το φτάσει αν συνεχίσει να αναβαθμίζεται. Η Squareenix φαίνεται να έχει όλη την καλή διάθεση πάντως.

Leave a comment:

• Soldier76
    replied
    To demo fenete na einai meros tou paixnidiou. Egw eixa stutters sto benchmark alla den eixa tetia themata sto demo. Akousa oti an to baleis se hdd kai oxi se ssd tha exeis kapia thematakia

nai kai egw me 1080ti kai 1440p eimai sta ~80-90fps all max.
    Last edited by Soldier76; 01-03-2018, 06:36 PM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ε οκ, τα ηχεία θα τους ξέφυγαν, λογικά θα τα φτιάξουν στο τελικό παιχνίδι. Είχατε κατεβάσει το benchmark; Σε σχέση με εκείνο πώς είναι το τελικό; Επειδή διαβάζω πως υπάρχουν μερικές διαφορές (προς το καλύτερο). Π.χ. σε κάποιους να έδειχνε πως δεν παίζει και τόσο καλά, όμως το demo παίζει πιο smooth κλπ. Επίσης ξέρουμε αν το demo είναι μέρος του παιχνιδιού ή είναι «έξτρα story» όπως το Platinum Demo που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα; Αν είναι π.χ. απλά το πρώτο κεφάλαιο ξέρω 'γω, μην το ξανακατεβάσω, κρίμα είναι .

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Ναι πράγματι τρέχει πολύ καλά, άνετα πιανω αρκετά πάνω απο 60fps με i7 6700k στα 4.5 Ghz GTX 1070 16GB με σχεδον ολα τέρμα, ανάλόγα και τι fps θέλω να πιάσω. Παιζω σε 1080p/144hz οθόνη.

Leave a comment:

• Soldier76
    replied
    to epexa . apisteuto , fenete oti den einai apla ena port apo konsola se PC alla epese sobari douleia. trexei mia xara , poly smooth. day 1 buy for me

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Το κατέβασα στον ssd αλλά ουσιαστικά δεν το έπαιξα ακόμη. Απο το λίγο που είδα τρέχει πολύ καλά, αν και τα γραφικά του δεν μου φάνηκαν κατι το ιδιαίτερο πχ το Witcher 3 ειναι πολύ πιο εντυπωσιακό. Επίσης το ντέμο δεν δίνει ήχο σε ακουστικά (headset) παραμόνο σε ηχεία

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Βγήκε το Demo για PC. Όποιος δεν φοβάται να κατεβάσει 20 γιγαντάκια στον σκληρό του, ας το δει και ας μας πει κι εμάς πώς του φαίνεται .

Leave a comment:

• Soldier76
    replied
    http://www.eurogamer.net/articles/20...nal-fantasy-15 LOL

Leave a comment:

• Soldier76
    replied
    [MENTION=56]Deus[/MENTION] katebase to benchmark kai des pws tha trexei peripou to game sto pc sou http://benchmark.finalfantasyxv.com/na/

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Απαντάω ετεροχρονισμένα, κλασσικά...
    Φαντομ λογικά απαιτείται ιντερνετ για να κατεβούνε όλα τα dlcs ή/και για το multiplayer mode comrades. Υποθέτω βέβαια, δεν το έχω ψάξει, αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας διαφωτίσει.

Τώρα παίζω το Xenoblade Chronicles 2, όταν το τελειώσω έχω σκοπό να πιάσω την royal edition και να το ξεκινήσω επιτέλους, ναι το αποφάσισα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, my body is ready και όλα τα σχετικά.

Μετά από έναν χρόνο θα κυκλοφορήσει η 100% ολοκληρωμένη έκδοση βέβαια αλλά δεν βαριέσαι, αφενός θα έχω ευκαιρία να ρίξω replay αφετέρου θα δοκιμάσω επιτέλους και το gaming pc που έχω το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου.

Leave a comment:

• Soldier76
    replied

Leave a comment:

• Soldier76
    replied
    In a special message to the Steam community, director Hajime Tabata revealed that the PC version of Final Fantasy XV was not ported from consoles but rather built from the ground up, and that it is a generation ahead of the console version that was released in 2016. As Tabata said, the team is currently … Continue reading Final Fantasy XV for the PC was built from the ground up, is a generation ahead of the console version →

Leave a comment:

Working...
X