Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Ναι αυτό οκ, και το Extreme έπαιξε αμέσως μετά, επομένως you get the point

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ο Ramuh αποκεφάλισε τον Ixion; Καλή φάση! Δεν το είχα προσέξει.
    Μου αρέσει που τα τέρατα είναι τόσο οργανικά. Στο 13 μου την είχε σπάσει που ήταν ρομποτοειδή.
    το "Maybe I'm a lion", το τραγούδι της τελικής Ultimecia αν θυμάμαι καλά
    Είναι το τραγούδι που παίζει όταν κάνει junction στον Griever. Το άλλο λέγεται "The Extreme".

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Λίγο που είδα στην αρχή ήταν πολύ ωραίο, αλλά κάτι άκουσα για Summon, που δεν ξέρω πώς αξιοποιούνται μέσα, επομένως το έκλεισα πριν φάω σπόιλερ

Αργά αλλά σταθερά, μπήκα στο 3ο κεφάλαιο και επιτέλους οδηγάω το αμάξι. Το οποίο αμάξι μόλις παρατήρησα πως μπορείς να το τροποποιήσεις μέχρι αηδίας. Καλή φάση. Εν τω μεταξύ, μόλις άκουσα πως έχει φάρμα για Chocobo, τα παράτησα όλα και πήγα κατ' ευθείαν εκεί. Είναι αγάπη μεγάλη τα Chocobo σε όλα τα παιχνίδια. Τέλος πάντων, ακολουθούσα τα μπλε checkpoints στον χάρτη και έλεγα πως πού θα πάει, σε κάποια φάση θα μου δώσει ένα να καβαλήσω. Τώρα, το πώς έγινε και κατέληξα να παλεύω ένα τεράστιο Behemoth ΝΑ ένα πράμα με το συμπάθιο, ο Θεός και η ψυχή τους το ξέρει.

Πολύ ωραία γενικά η όλη φάση με το Deadeye Behemoth, από την αρχή ως το τέλος. Με το που τελείωσα, έκανα save και το έκλεισα. Το καλό που τους θέλω τώρα,να μου δώσουν ένα Chocobo χωρίς πολλά πολλά, για να αρχίσω να κόβω βόλτες στον κόσμο. Εκεί είναι που θα ξεχαστώ τελείως και δεν θα τερματίσω ποτέ το παιχνίδι

EDIT
    Πρέπει να γράψω για το ταξίδι με το αμάξι (πάλι). Η S-E δίνει ρέστα. Και μόνο που σε βάζει να αρμενίζεις έναν τεράστιο, φανταστικό κόσμο και να επιλέγεις τραγούδια από όλα τα FF, είναι instant win για κάποιον που έχει μία βασική γνώση έστω. Για τους καμένους πάλι, είναι ό,τι καλύτερο. Είσαι με την παρέα σου στο αμάξι, κόβετε βόλτες για μία αποστολή να σώσετε το βασίλειό σας, και στο ταξίδι σου έρχονται αναμνήσεις από όλα τα σκηνικά, από όλα τα FF. Πριν λίγο νίκησα ένα boss, και καθώς γυρνούσα πίσω το ράδιο έβαλε το theme του Laguna και το "Maybe I'm a lion", το τραγούδι της τελικής Ultimecia αν θυμάμαι καλά, του FF VIII. Με αφορμή το boss που μόλις νίκησα, μου ήρθαν μνήμες από όοοολη την περιπέτεια που είχα ζήσει τότε πριν 10+ χρόνια, και τα ζόρια που είχα τραβήξει για το κάστρο της Ultimecia, που ήταν η πρώτη φορά που είχα συμβουλευτεί οδηγό επειδή το dungeon ήταν απάλευτο, κλπ.

Οι τύποι έκαναν κίνηση ματ. Και μάπα να ήταν το υπόλοιπο παιχνίδι, μόνο και μόνο για τα ταξίδια, αξίζει για έναν φαν. Πόσο μάλλον τώρα, που είναι αξιοπρεπέστατο και στους υπόλοιπους τομείς. Κάποιος που δεν έχει παίξει προηγούμενους τίτλους, προφανώς και θα βρει πολλά τραγούδια που θα του αρέσουν από το όλο soundtrack, αλλά η εμπειρία του θα είναι διαφορετική. Και ο νέος στην σειρά, και κάποιος που έχει μία μακρόχρονη επαφή μαζί της, θα παίξουν το ίδιο παιχνίδι, όμως η συνολική εμπειρία πιστεύω πως θα είναι αρκετά διαφορετική.
    Last edited by Phantom Duck; 18-12-2016, 03:33 AM.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πολύ ωραίος . Πολύ κρίμα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρο πάντως μέσα στο παιχνίδι. Κι εγώ βγάζω αρκετά σε διαφορά σημεία, αλλά τις μισές φορές είναι απλά κατα τύχη λόγω κάμερας και του χαμού στη μάχη. Θα ήταν ιδανικό αν υπήρχε ένα εναέριο recover μετά από χτύπημα όπως στα ΚΗ, το οποίο να σου έδινε τη δυνατότητα να συνεχίσεις το combo. Το εναέριο blink μου φαντάζει πολύ δύσκολο στην εκτέλεση και λίγο ανούσιο.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εφτιαξα το πρωτο video σημερα, εχω βαλει πολλα απο αυτα που λεγαμε σαν demonstration σε actual battle. Προφανως δεν παιζω ετσι σε καθε αντιπαλο αλλα καποιους του εχω μαθει και μου φαινεται σαν rythm game. Μεσα εχει

Stagger
    Blindstrike
    Linkstrike
    Blink
    Airstep Blink
    Attack Cancel - Riposte
    Και ενα Summon στο τελος για κλεισιμο

Σε καποια σημεια φαινεται και το θεμα που εχει η καμερα φυσικα, εχω προσθεσει slow motion στα blinks. Πειτε μου αν σας αρεσει

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Σε original PS4 παίζω, δεν αγόρασα pro μιας και δεν έχω 4K τηλεόραση. Του χρόνου, με την ολοκλήρωση του διδακτορικού μου (που συμπέφτουν με τα 30α γεννέθλιά μου ) μάλλον θα κάνω το βήμα για μία 65άρα, αλλά μέχρι τότε θα μείνω με αυτά που έχω . Διάβαζα πάντως ότι το Lite mode του pro δεν έχει frame pacing issues.

Στα άλλα τι να πω, εγώ ακόμα βρίσκομαι chapter 8 και κάνω λίγες αποστολές από εδώ κι από εκεί. Λογικά όταν ξεμπερδέψω με μερικές θα προχωρήσω, μιας και θέλω πολύ να δω το σενάριο πριν ασχοληθώ με τα πάντα. Με όλα αυτά που ακούω βέβαια μάλλον δεν αξίζει καθόλου η όλη εμπειρία, οπότε ίσως κι απλώς να go with the flow κι όπως μου βγει XD .

Για αυτό το dungeon που λες ΙΗΝΕ έχω διαβάσει πολλά στο neogaf και οι περισσότεροι το περιγράφουν ως τον απόλυτο πόνο, χωρίς να καταλαβαίνω αν το λένε θετικά ή αρνητικά. Το να μην μπορείς να κάνεις save στο ενδιάμεσο είναι σίγουρα μεγάλη μαλακία, ελπίζω όμως να υπάρχουν shortcuts, όπως είναι το ασανσέρ στα mines κοντά στο Quay. Υπάρχουν; XD

Επίσης, αν κατάλαβα καλά υπάρχουν δύο εκδόσεις του (regular και sealed νομίζω). Για πες .

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τελειωσα ενα end game dungeon, Θα μου πηρε και 4 ωρες με 99 healing items, πονος πραγματικα.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Θέλω να σας δω όλους που λέτε για το framerate, να δοκιμάζετε το Last Guardian σε απλό PS4

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Εγώ πάλι το αντίθετο ρε παιδια, στο bloodborne δε με ενόχλησε ενώ εδώ μου φαίνεται καραμπινάτο :Ρ .
    Σε τι το παιζεις? Στο pspro προς το παρον εχει το χειρότερο frame pacing ολοι βαζουν lite mode που ειναι στην ουσια το OG ps4.. Εμενα στο bloodborne επειδη ήθελες καλο timing και fluid motion στις μαχες με ενόχλησε πολυ, εδω ενταξει πολλες φορες δεν το παρατηρω καν τι να πω..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ πάλι το αντίθετο ρε παιδια, στο bloodborne δε με ενόχλησε ενώ εδώ μου φαίνεται καραμπινάτο :Ρ .

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ουτε εμενα μου χτυπαει οσο το bloodborne το frame pacing, γενικα θα ελεγα οτι ειναι smooth εκτος απο εκεινη την περιοχη.

End game ειμαι και δεν παιζω σχεδον καθολου με magic παντως, εχω βρει το playstyle μου και μενει να παρω ενα weapon και να παω τον ignis level 10 cooking για να ολοκληρωσω το build, ειναι με fast crit hits και κανει τρελο dps.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Καλα παιδια εννοειται οτι συμφωνω απολυτα πως το παραπανω ειναι πολυ δυσκολο σε actual battle αυτη τη στιγμη. Οσο για μαχη σε κλειστο χωρο που λεει ο evans πραγματικα ας το αφησουμε (εχει ενα hunt μεσα στο εργοστασιο στη Lestalium που απλα ηταν απαραδεκτο αν το παιξεις χωρις μαγεια). Btw για τα air steps και air evade που αναφερατε πριν υποθετω οτι η λογικη ειναι αντιστοιχη με το αν εισαι on the ground, το να αφησεις τον κυκλο και να κανεις mid air perfect guard ή attack cancel+perfect guard δεν σπαει το combo counter αλλα πραγματοποιει ενα additional μπλε airstep που σε διατηρει στον αερα και απο κει και επειτα μπορεις να συνεχισεις την επιθεση σου on air. Το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο αλλα οσες φορες το πετυχα ηταν φανταστικα εντυπωσιακο (μπορειτε να κανετε δοκιμες στους iron giants τη νυχτα ξεκινωντας με warp strike στο χερι ή στο κεφαλι, το λεω γιατι εκει ειναι πιο ξεκαθαρο το optical clue για τα evades). Γενικα αν διορθωθουν καποια πραγματα ωστε ο παικτης να μπορει να διατηρει το momentum και το combo flow υπο πιο νορμαλ συνθηκες πιστευω το συστημα θα ειναι κορυφαιο, πχ το dungeon που λες evans ειναι πραγματικα απιστευτο και εγω ξενερωνα με το boss και το σπασιμο του flow ετσι οπως ηταν δομημενη η μαχη (btw εγω εφαγα και ενα bug και κολησε η καμερα σε καποια φαση μεσα στο dungeon και το επαιζα σαν resident evil 1 , δεν μπορουσα να χαζεψω την τοποθεσια οπως ηθελα).

Εγω ειμαι στις 50 ωρες και ακομα chapter 8 οπου και κανω sides για την ωρα. Btw το εβαλε και ο evans αλλα το βαζω και εγω,

Κυκλοφορει σε μια βδομαδα τελικα στις 22, πολυ ωραια παμε και θελω να δω τι θα παιζει με το ng+.

Για το frame pacing που λετε, δεν ξερω, δεν το πιανει το ματι μου (και ηθελα να το σχολιασω θετικα ), πιθανον εσεις εχετε και πιο εμπειρα ματια λογω pc. Απλα ηθελα να γραψω σε προηγουμενο post οτι δεν μου χτυπαει κατι οπως πχ στο Bloodborne ή στο DSIII που τα frames εκανε μπαμ οτι ηταν ανισα κατανεμημενα στο window του δεπτερολεπτου. Για frame drops δεν εχω φτασει ακομα στην altisia ελπιζω να μη ειναι game breaking (στον χαρτη παντως το παιχνιδι μου φαινεται smooth, αλλα τονιζω ξανα οτι εχω peasant eyes ).
    Last edited by nooto; 17-12-2016, 03:10 AM.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Το βαζω εδω σαν δειγμα λιγο αυτου που λεω

Δειτε ποσο εντυπωσιακο ειναι το perfect guard και το attack cancel (ειναι στη μεση του βιντεο) almost bloodborne like Το κανω practice μαζι με καποια απο τα tips που εδωσε ο evans για τα combos των οπλων.
    Αυτο θα ειχε νόημα σε 1 vs 1 με τέτοιο αντίπαλο η σε pvp φαση, καλη τυχη να το κανεις οταν εισαι με 10 η πολεμάς ενα τεράστιο mob/boss και η καμερα ειναι στο θεο. Μπορει να ειχαν καλες ιδεες αλλα ειναι άσχημα εκτελεσμένες, το παιχνιδι μοιαζει unfinished σε αρκετα σημεία. Εχει frame pacing issues αλλα το μοναδικό σημειο που πεφτει τοσο το frame rate ειναι

η altissa που δεν κανεις και πολλα πράγματα εκει περα ετσι και αλλιως, λιγο χρονο περνας

Εγω το τερμάτισα παντως, πηγα level 99 και ακούμπησα λιγο end game, οι περισσότεροι το βαζουν ez mode εκει και φορμάρουν ετσι. Το combat το παιζω ακομα οπως σας ειχα πει, δεν αλλαξαν και πολλα μονο το timing μου εγινε καλυτερο. Ο τερματισμός μου αρεσε αν και δεν καταλαβα κατι συγκεκριμενο, παντως δεν εχει καμια σχεση με την "light-hearted" φαση του roadtrip, δεν λεω τίποτα αλλο μεχρι να το τελειώσετε και εσεις. Παντως και εκει καπως unfinished μοιάζει νομίζω μπορούσαν να πουν πολυ περισσότερα.

Γενικα καλες εντυπώσεις μου αφησε αλλα οπως ειναι τωρα παιρνει ενα 7.5/10 εχει potential ομως να παει αρκετα παραπανω.
    Last edited by i Have no Equal; 16-12-2016, 01:56 PM.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Από neogaf:

Holiday Pack Plus

A bunch of accessories helpful for playing FFXV and a pack of carnival tickets for the January event.
    Accessories include:

Protect Ring
    Command Booster (Only for Noctis)
    Phantom Booster (Only for Noctis)
    Instant Kill Victory Song
    Battle Skill Victory Song
    Key of Fortune
    Stamina Anchor (Only for Noctis)
    Carnival Style (Only for Noctis)
    Photo Frame (Holiday Pack Limited Edition)
    Limited Time Carnival Tickets+

Note the carnival tickets are the same ones includes with the free pack. Those who pick up the Plus pack will also be eligible for the Holiday Pack free version as well.

Holiday Pack (Free Version)

A bunch of accessories helpful for playing FFXV and a pack of carnival tickets for the January event.
    Accessories include:

Level Stopper
    Victory Song of Annihilation
    Mog Choco T-shirt (Only for Noctis)
    Limited Time Carnival Tickets

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το holiday pack τι είναι; Πότε βγαίνει και τι κάνει; Για πείτε λεπτομέρειες

Leave a comment:

Working...
X