Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)
Collapse
X
-
Μπορω να δωσω αρκετες logic based απαντησεις στο ποστ σου αλλα φοβαμαι πως θα αναλωθουμε στο να με πεισεις πως και αυτες ειναι luck based.
-
Γιατί τι έχεις να πεις εσύ ας πούμε?Κοίτα εμείς έχουμε ασχοληθεί και 110 ώρες ας πούμε και έχουμε το δικαίωμα να εκφέρουμε μια άποψη..Παίξε λίγο περισσότερο και τα λέμε...
Leave a comment:
-
Κανενας φυσιολογικος ανθρωπος που θελει να παιξει για χαβαλε εδω περα υπαρχει ή μπα;
Στην αρχη ξενερωσα που κανεις δεν εγραφε τιποτα αλλα προτιμω τελικα το τιποτα απο αυτα που διαβαζω πιο πανω.
Leave a comment:
-
Για πλάκα με φίλους ναι.Αλλά παρατηρούνται τα ίδια φαινόμενα προφανώς!
Leave a comment:
-
Να παίξετε για πλάκα με φίλους σας δεν παίζει;
Ε ρε Little Big Planet που σας χρειάζεται.
Leave a comment:
-
Το'χω παρατηρήσει κι εγώ αυτό.
Όποτε λέω θα παίξω για να νικήσω συνήθως παίρνω τα τρία μου. Όποτε παίζω χαλαρά χωρίς σκοτούρες τα πάω καλύτερα.
Leave a comment:
-
Εγώ πρέπει να έχει πάνω από 20 ημερες να παίξω. Αν και πεθύμησα, θέλω την ψυχική μου γαλήνη. Απότι κατάλαβα η τύχη είναι pre-calculated κάθε φορα που βάζει κάποιος το παιχνίδι. Υπήρχαν φορες που ήμουν σε πολύ καλή ψυχική διάθεση και ένιωθα να είμαι σε "φόρμα" και αφού έμπαινα στο παιχνίδι μετά από μιση ώρα ήμουν έξαλλος από τις κακουχίες και τα misfortunes. Άλλες φορες πάλι δεν ένιωθα να θέλω να παίξω ιδιαιτερα, δεν με πολυένοιαζε, και τα πήγαινα ας πούμε ok.
Τα skills πάνε σε δεύτερη μοίρα άμα προγραμματίζεται η τύχη από πριν.
Leave a comment:
-
Εγω ειμαι μεσα για βραδακι πχ 10-11. Ας απαντησει και κανας αλλος βεβαια και βλεπουμε. Ποιοι το εχουν ηδη το παιχνιδι, Sinclair, Aion, Enpsty, ΙΗΝΕ;
Leave a comment:
-
Αν δεν κλεινουμε ουτε 4αδα ζητω που καηκαμε.. οποιος αλλος παιζει να ψηθει ας το πει.
Αντε να παιρνουμε μπρος (με το επος
):
Leave a comment:
Leave a comment: