Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)
Collapse
X
-
Ρε σεις φτάνει με τα κόκκινα. Φτάνει!!! 7 μου ρίξατε στην Royal Raceway! 7! Συν blue shell!
-
Έχει φορες που όταν παίζω online μπορεί να κάνω 1-2 γύρους πρώτος δίνοντας μου μονο coins και στο τέλος κάποιος μου ρίχνει μια μ*λακια και με περνά. Η μαγεία του Mario Kart φιλε μου.
Απόψε πάλι μπορεί να μπούμε.
Leave a comment:
-
Σόρρυ για το ragequit αλλά δεν αντέχω άλλο. 2 καβούκια μίνιμουμ σε κάθε γύρο. Δεν τολμάω να περάσω κάποιον έχει red shell. Τι στο διάολο, άλλο δώρο δεν σας δίνει; Έμενα με τάραξε στα coins.
Leave a comment:
-
Luigi In 'Mario Kart 8' Is Straight-Up Evil, And Here's Why: An Underdog's Story
Nintendo has come out with its latest edition of everyone's favorite childhood racing game, Mario Kart 8 — but it's not the same game you played when you were 10. Developed for the Wii U, Mario Kart 8 features all the familiar characters and…
Enough is enough ρε!
Leave a comment:
-
Ο ένας είναι ο αδερφός μου, παίζαμε μαζί στην ίδια tv. Ο άλλος ο ξάδερφος μου, και ο άλλος ένας Κύπριος που γνώρισα απόψε.
Να βάλω και εδώ τον κωδικό του room που δημιούργησα (απέφυγα να χρησιμοποιήσω αυτό που έκανε ο Enpsty καθώς υποτίθεται είναι για μέλη του Gamers Odyssey), και όταν δεν έχει κόσμο στο ένα μπορείτε να μπαίνετε στο άλλο το οποιο δημοσίευσα και σε Κυπριακό page για video games στο facebook.
Leave a comment:
-
Όχι δεν μπορείς να έχεις τα προνόμια του nintendo club!Πού τους βρήκες όλους αυτούς ρε?Καλοί ήταν όλοι τους(για τα δεδομένα του 8).Μου τη σπάει που δεν μπορώ να ξεχωρίσω βέβαια.Συνεχίζουμε practice,practice,practice!
Leave a comment:
-
Καλά τώρα είσαι τρελός? Καλά ρε παιδιά μα που πήγε η πλακα? Εξάλλου νομίζεις ότι όλοι όσοι μπαίνουμε είμαστε top? Άσε που η τύχη πολλές φορες καθορίζει τα πάντα. Μπες να γουστάρουμε ρε! ;)Originally posted by Grimmtak View Postθελω και εγώ να μπω αλλά είμαι τέρμα noob.
Πάντως κρατήσαμε απουσίες. Next time σύννεφο όλοι πάνω σου.Originally posted by Enpsty View PostΔυστυχώς σήμερα δεν μπορούσα, αύριο ρεπάρω θα είμαι εκεί.
Ναι ρε. Όλοι Κύπριοι ήμασταν. Απλά βάλαμε Αγγλία επειδή δεν υπάρχει support για Κύπρο. Όταν βάλεις Ελλάδα υπάρχουν όλα τα προνόμια που έχουν αυτοί που βάζουν Αγγλία? Αν ναι τότε να το αλλάξω.Originally posted by paixtis View PostΉσουν ο Shavoc?Άγγλος?Ήταν κανένας άλλος Έλληνας εκεί μέσα?
Leave a comment:
Leave a comment: