Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)
Collapse
X
-
Παίξαμε και με τον paixtis. Ωραίος player, ωραίες μάχες. Next time περισσότεροι ελπίζω.
Leave a comment:
-
Λοιπόν μπαίνω online με τον ξάδερφο και τον αδερφό μου. Όσοι πιστοί...
Αυτό. Του το είπα πριν κάποιες ώρες, ελπίζω να αλλάξει γνώμη και να μπει να παίξουμε.Originally posted by Altair View PostΟ Παίχτης αν δεν επιβεβαιώσει ότι μπορεί να βγει πρώτος δε θα παίξει μαζί σας.
Leave a comment:
-
Ο Παίχτης αν δεν επιβεβαιώσει ότι μπορεί να βγει πρώτος δε θα παίξει μαζί σας.
Leave a comment:
-
Ο αντίχειρας έχει επανέλθει.Παίζω με wiimote+nunchuck.Μάλλον θα καταλήξω σε lakitu+gold kart+ελαφριές ρόδες.Θα το τεστάρω online και βλέπουμε.
Leave a comment:
-
Αν και ήμασταν μονο 3 είχε την πλακα του. Next time ας ελπίσουμε να είμαστε περισσότεροι, να μας κάνει και την τιμή και ο παίχτης να δούμε τι καπνό φουμάρει.
Leave a comment:
-
Στην αρχή φοβήθηκα γιατί πραγματικά δεν μπορούσα να σε πιάσω γι'αυτό και άλλαξα σε Waluigi που έχει καλύτερη τελική.Originally posted by Aion View PostΡε Enpsty δεν πρόλαβα να ξαναμπώ και το έκλεισα. Ο άλλος είναι ο ξάδερφος μου. Πολύ γερές μάχες ρε, χαχαχα. Είσαι ο νικητής της νύχτας. Αμάν με αυτό το Bowser's Castle, αμάν!
Άντε παιδιά κανονίστε την επομενη φορα να είμαστε περισσότεροι.
Αλλά ναι θέλει πιο πολύ κόσμο για να έχει χαβαλέ.
Δεν το αλλάζω με τίποτα.Αμάν με αυτό το Bowser's Castle, αμάν!
Leave a comment:
-
Ρε Enpsty δεν πρόλαβα να ξαναμπώ και το έκλεισα. Ο άλλος είναι ο ξάδερφος μου. Πολύ γερές μάχες ρε, χαχαχα. Είσαι ο νικητής της νύχτας. Αμάν με αυτό το Bowser's Castle, αμάν!
Άντε παιδιά κανονίστε την επομενη φορα να είμαστε περισσότεροι.
Leave a comment:
-
Αυτό που θέλω να αλλάζει είναι οι πίστες και να κάνουν προσπάθειες για πιο τεχνικό game με περιορισμό των items και όχι να βάζουν επιπλέον όρους τύχης αλλάζοντας εντελώς το gameplay!Originally posted by Altair View PostΠαίχτη,ειδικά εσύ που έχεις λιώσει,θα έπρεπε να χαίρεσαι που άλλαξε τους κανόνες και πρέπει να το μάθεις από την αρχή.Ή σου αρέσει να έχει πρόκληση ο τίτλος ή είσαι νουμπάς.Άμα θες να συνεχίσεις να παίζεις όπως έμαθες τόσα χρόνια,μείνε στο 7.
Leave a comment:
-
Παίχτη,ειδικά εσύ που έχεις λιώσει,θα έπρεπε να χαίρεσαι που άλλαξε τους κανόνες και πρέπει να το μάθεις από την αρχή.Ή σου αρέσει να έχει πρόκληση ο τίτλος ή είσαι νουμπάς.Άμα θες να συνεχίσεις να παίζεις όπως έμαθες τόσα χρόνια,μείνε στο 7.
Leave a comment:
Leave a comment: