Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grimmtak
    replied
    θελω και εγώ να μπω αλλά είμαι τέρμα noob.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Παίξαμε και με τον paixtis. Ωραίος player, ωραίες μάχες. Next time περισσότεροι ελπίζω.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Λοιπόν μπαίνω online με τον ξάδερφο και τον αδερφό μου. Όσοι πιστοί...
    Originally posted by Altair View Post
    Ο Παίχτης αν δεν επιβεβαιώσει ότι μπορεί να βγει πρώτος δε θα παίξει μαζί σας.
    Αυτό. Του το είπα πριν κάποιες ώρες, ελπίζω να αλλάξει γνώμη και να μπει να παίξουμε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ο Παίχτης αν δεν επιβεβαιώσει ότι μπορεί να βγει πρώτος δε θα παίξει μαζί σας.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ο αντίχειρας έχει επανέλθει.Παίζω με wiimote+nunchuck.Μάλλον θα καταλήξω σε lakitu+gold kart+ελαφριές ρόδες.Θα το τεστάρω online και βλέπουμε.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Αν και ήμασταν μονο 3 είχε την πλακα του. Next time ας ελπίσουμε να είμαστε περισσότεροι, να μας κάνει και την τιμή και ο παίχτης να δούμε τι καπνό φουμάρει.
    Πονάνε οι αντίχειρες του τώρα δεν μπορεί να παίξει. :xp:

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Αν και ήμασταν μονο 3 είχε την πλακα του. Next time ας ελπίσουμε να είμαστε περισσότεροι, να μας κάνει και την τιμή και ο παίχτης να δούμε τι καπνό φουμάρει.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Ρε Enpsty δεν πρόλαβα να ξαναμπώ και το έκλεισα. Ο άλλος είναι ο ξάδερφος μου. Πολύ γερές μάχες ρε, χαχαχα. Είσαι ο νικητής της νύχτας. Αμάν με αυτό το Bowser's Castle, αμάν!

Άντε παιδιά κανονίστε την επομενη φορα να είμαστε περισσότεροι.
    Στην αρχή φοβήθηκα γιατί πραγματικά δεν μπορούσα να σε πιάσω γι'αυτό και άλλαξα σε Waluigi που έχει καλύτερη τελική.
    Αλλά ναι θέλει πιο πολύ κόσμο για να έχει χαβαλέ.

Αμάν με αυτό το Bowser's Castle, αμάν!
    Δεν το αλλάζω με τίποτα.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ρε Enpsty δεν πρόλαβα να ξαναμπώ και το έκλεισα. Ο άλλος είναι ο ξάδερφος μου. Πολύ γερές μάχες ρε, χαχαχα. Είσαι ο νικητής της νύχτας. Αμάν με αυτό το Bowser's Castle, αμάν!

Άντε παιδιά κανονίστε την επομενη φορα να είμαστε περισσότεροι.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Μπαίνω.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ok μπήκα. Μονος μου είμαι. Hellooo!?

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Πως κάνω join στο room? Που βάζω τον κωδικό?

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Παίχτη,ειδικά εσύ που έχεις λιώσει,θα έπρεπε να χαίρεσαι που άλλαξε τους κανόνες και πρέπει να το μάθεις από την αρχή.Ή σου αρέσει να έχει πρόκληση ο τίτλος ή είσαι νουμπάς.Άμα θες να συνεχίσεις να παίζεις όπως έμαθες τόσα χρόνια,μείνε στο 7.
    Αυτό που θέλω να αλλάζει είναι οι πίστες και να κάνουν προσπάθειες για πιο τεχνικό game με περιορισμό των items και όχι να βάζουν επιπλέον όρους τύχης αλλάζοντας εντελώς το gameplay!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    To room φτιάχτηκε.
    Κωδικός 5561-2352-6937

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Παίχτη,ειδικά εσύ που έχεις λιώσει,θα έπρεπε να χαίρεσαι που άλλαξε τους κανόνες και πρέπει να το μάθεις από την αρχή.Ή σου αρέσει να έχει πρόκληση ο τίτλος ή είσαι νουμπάς.Άμα θες να συνεχίσεις να παίζεις όπως έμαθες τόσα χρόνια,μείνε στο 7.

Leave a comment:

Working...
X