Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ο ένας είναι ο αδερφός μου, παίζαμε μαζί στην ίδια tv. Ο άλλος ο ξάδερφος μου, και ο άλλος ένας Κύπριος που γνώρισα απόψε.

Να βάλω και εδώ τον κωδικό του room που δημιούργησα (απέφυγα να χρησιμοποιήσω αυτό που έκανε ο Enpsty καθώς υποτίθεται είναι για μέλη του Gamers Odyssey), και όταν δεν έχει κόσμο στο ένα μπορείτε να μπαίνετε στο άλλο το οποιο δημοσίευσα και σε Κυπριακό page για video games στο facebook.

Comment

• Luigi In 'Mario Kart 8' Is Straight-Up Evil, And Here's Why: An Underdog's Story

Nintendo has come out with its latest edition of everyone's favorite childhood racing game, Mario Kart 8 — but it's not the same game you played when you were 10. Developed for the Wii U, Mario Kart 8 features all the familiar characters and…

Enough is enough ρε!

Comment

• Τι θα γίνει? Θα κανονίσουμε απόψε κανα ματσάκι?

Comment

• Μέσα. Πείτε ώρα και θα μπω.

Comment

• Είμαστε μέσα τώρα. Κανε με join.

Comment

• Τρώω και μπαίνω. Σε ποιο από τα 2 rooms είστε;

Comment

• Μπες στο δικό μου μπας και μπει και κανεις από το page που το έβαλα.

Comment

• Σόρρυ για το ragequit αλλά δεν αντέχω άλλο. 2 καβούκια μίνιμουμ σε κάθε γύρο. Δεν τολμάω να περάσω κάποιον έχει red shell. Τι στο διάολο, άλλο δώρο δεν σας δίνει; Έμενα με τάραξε στα coins.

Comment

• Γιατί βγήκατε απ΄το room,ρε; Πήγα να κατουρήσω και ξανάρθα.

Comment

• Έχει φορες που όταν παίζω online μπορεί να κάνω 1-2 γύρους πρώτος δίνοντας μου μονο coins και στο τέλος κάποιος μου ρίχνει μια μ*λακια και με περνά. Η μαγεία του Mario Kart φιλε μου.

Απόψε πάλι μπορεί να μπούμε.

Comment

• Ρε σεις φτάνει με τα κόκκινα. Φτάνει!!! 7 μου ρίξατε στην Royal Raceway! 7! Συν blue shell!

Comment

• Ok βγήκαμε και εμείς. Μπορεί να μπούμε απόψε πάλι. Καλύτερα να κάνουμε join πάνω σε κάποιον για να μην είμαστε μονο 4, να έχει και από άλλες χώρες.

Comment

• Άμα βρείτε room πείτε να μπω κι εγώ.

Comment

• Comment

• What the... !!!
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X