Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ωραία ήταν σήμερα αλλά βγήκαν οι άλλοι νωρίς όταν μπήκα!Δεν ξεκίνησα καλά αλλά στην πορεία βελτιώθηκα όσο φεύγανε.Το game είναι εξαιρετικά broken όσο περισσότεροι παίζουν.
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Το είχα σταματήσει πριν καν σκεφτώ να πουλήσω την κονσόλα. Δεν θέλω να εξαρτάται η ψυχική μου ηρεμία από τα καπρίτσια του προγραμματισμού του. Αν το πεθύμησα? Πολύ.

Comment

• Βασικα δεν βρηκα τροπο να σας επικοινωνησω - nintendo ποτε θα μεγαλωσεις;;; - βγηκα καποια στιγμη και ψαχνομουν με τα setting και κτλβ οτι ο Enpsty ειχε κανει tournament κι οχι room για friends γι αυτο και δεν ειχαμε voice chat στο lobby. Next time παμε σε room.

Paixtis μπηκες λιγο αργα ειναι η αληθεια, εγω επαιζα και Μ3D World νωριτερα και μου βγαλε λαμπακι, καλα 2 ωρες κρατα η μλκ;;;
        Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
          Βασικα δεν βρηκα τροπο να σας επικοινωνησω - nintendo ποτε θα μεγαλωσεις;;; - βγηκα καποια στιγμη και ψαχνομουν με τα setting και κτλβ οτι ο Enpsty ειχε κανει tournament κι οχι room για friends γι αυτο και δεν ειχαμε voice chat στο lobby. Next time παμε σε room.

Paixtis μπηκες λιγο αργα ειναι η αληθεια, εγω επαιζα και Μ3D World νωριτερα και μου βγαλε λαμπακι, καλα 2 ωρες κρατα η μλκ;;;
          2-2,5. Μεγάλη ξενέρα.

Comment

• Υπομονη μεχρι να παρω κι ενα pro. Αλλα οκ τουλαχιστον σπανια θελω να παιξω πανω απο 2 ωρες συνεχομενα.

Για πειτε για συνδιασμους τιποτα.

Ειδα οτι χρειαζεται να χεις μεγαλη ταχυτητα, δυσκολα τα πραγματα για μικρους, πανε οι εποχες που παιρνες Yosh & yoshi egg και ε σε εφτανε κανεις
            Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
              Υπομονη μεχρι να παρω κι ενα pro. Αλλα οκ τουλαχιστον σπανια θελω να παιξω πανω απο 2 ωρες συνεχομενα.

Για πειτε για συνδιασμους τιποτα.

Ειδα οτι χρειαζεται να χεις μεγαλη ταχυτητα, δυσκολα τα πραγματα για μικρους, πανε οι εποχες που παιρνες Yosh & yoshi egg και ε σε εφτανε κανεις
              Οι heavies και cruisers έχουν σίγουρο προβάδισμα. Βέβαια βλέπω κάτι γιαπωνέζους που παίζουν με babies και σου ρίχνουν γύρο. Οπότε όλα γίνονται. Φυσικά ο καλύτερος είναι ο μέγα Waluigi. WAH!

Comment

• Οι καλύτεροι είναι οι Morton,Bowser,Wario βάση stats.Με light για να νικήσεις έτσι(μεγάλη διαφορά)φαντάζομαι θα θέλει τέλειο frogging/fire hopping.

Comment

• Σήμερα το βράδυ ψήνεστε να μπούμε?

Comment

• Μαλλον θα αργησω να γυρισω αλλα αν ειμαι πισω στις 12 θα μπω μηπως ειναι κανεις μεσα.

Btw γαμιεται αχημα ο game, δε ξερει να χανει και κανει πουστιες, θα το σπασω το μπουρδελο.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Offline??Είναι βασικά το πιο εύκολο offline Mario Kart.Δυο,τρία κύπελλα θέλουν προσοχή στα 150cc και mirror και κατά τα άλλα πας με αυτόματο πιλότο για 3 stars!

Comment

• Καλο το online, μεσοβδομαδα αν παιξει ορεξη το επαναλαμβανουμε και αυτη τη βδομαδα αλλα να συντονιστουμε λιγο καλυτερα με τις ωρες.

Ωραιος ο Enpsty, σε κατι πιστες τον κυνηγουσα και δεν τον εφτανα με τιποτα, ενω εγω οταν ημουν μπροστα ολο και καποια γκαφα θα κανα μερικες φορες απο το πουθενα.
                        Paixtis μπηκες αργα και παιξαμε ελαχιστα.

Την επομενη φορα καντε lobby με voice chat κτλ, το δοκιμασαμε λιγο με Ramparter και ηταν πολυ καλυτερο απο ο,τι ειχε επιλεξει ο Enpsty.

Comment

• Excitebike arena για το πρώτο dlc pack.

Το layout θα αλλάζει κάθε φορά που παίζεις (εκτός των time trial).

Paixti δεν θα έχεις δικαιολογίες πλέον.

Comment

• Μόλις το είδα! Τέλεια νέα!
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Απαράδεκτο!!!Τίποτα άλλο δεν λέω...

Comment

• ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X