Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls Online

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Έπαιξα και μου άρεσε πολύ. Θα το αγοράσω σίγουρα όταν βγει, για συνδρομή βλέπουμε.
    sigpic

Comment

Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο ή το δεύτερο θετικό σχόλιο που είδα. Δεν έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα, όμως με τόσο έντονη αρνητική στάση που υπάρχει από τόσους αν τελικά βγει καλο θα γίνει του troll το κάγκελο. Απλά δεν γίνετε ρε φιλε να είναι όσο χαλια λένε. Τα bugs δεν είναι έκπληξη για beta version ενός παιχνιδιού τέτοιου είδους.

Comment

Εσύ κατάφερες να παίξεις;

Προσωπικά κι εγώ μπήκα υποψιασμένος στο παιχνίδι μιας και το hype ήταν αρκετά αρνητικό. Θα αρκεστώ να σου πω ότι μου άρεσε πολύ ότι έπαιξα, με καθήλωσε το μοτίβο του και στεναχωρήθηκα πολύ που έκλεισε η beta και δεν μπορώ να παίξω άλλο.
        sigpic

Comment

δυστυχως επαιξα πολυ λιγο (λογω ενος αλλου game που ειχε loot weekend) ομως απο αυτα που ειδα και αλλα τοσα που διαβασα θα το εχω στα υποψην, ελπιζω να ξανανοιξει η beta να το δω καλυτερα το κακο ειναι οτι βγαινει εξι μερες μετα την κυκλοφορια του reaper of souls

οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι: στην αρχη νομιζα οτι επαιζα skyrim πολυ λειτουργικο interface και ευκολο να εγκληματιστεις με τα quests που εχουν ενδιαφερον script, τα γραφικα δεν με εντυπωσιασαν αλλα κανουν την δουλεια τους,το art και η αισθητικη πιστα στα elder scrolls και στο skyrim περισσοτερο, ta voice overs ειναι σε καλα επιπεδα,η αναπτυξη των χαραχτηρων ανοιχτη αλλα τa animations στο combat λιγο off, το aggro επισης λιγο out of place πρεπει να εισαι κολλητα με τα mobs για να σε παρουνε χαμπαρι

deus για πες λιγο παραπανω τι ειδες ειδικα απο content και ροη των quests, crafting εκανες?

Comment

Δεν το έβαλα ακόμα. Δοκίμασε όμως ένας φίλος μου να μπει και δεν τον βάζει. Τι έγινε?

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
              δυστυχως επαιξα πολυ λιγο (λογω ενος αλλου game που ειχε loot weekend) ομως απο αυτα που ειδα και αλλα τοσα που διαβασα θα το εχω στα υποψην, ελπιζω να ξανανοιξει η beta να το δω καλυτερα το κακο ειναι οτι βγαινει εξι μερες μετα την κυκλοφορια του reaper of souls

οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι: στην αρχη νομιζα οτι επαιζα skyrim πολυ λειτουργικο interface και ευκολο να εγκληματιστεις με τα quests που εχουν ενδιαφερον script, τα γραφικα δεν με εντυπωσιασαν αλλα κανουν την δουλεια τους,το art και η αισθητικη πιστα στα elder scrolls και στο skyrim περισσοτερο, ta voice overs ειναι σε καλα επιπεδα,η αναπτυξη των χαραχτηρων ανοιχτη αλλα τa animations στο combat λιγο off, το aggro επισης λιγο out of place πρεπει να εισαι κολλητα με τα mobs για να σε παρουνε χαμπαρι

deus για πες λιγο παραπανω τι ειδες ειδικα απο content και ροη των quests, crafting εκανες?
              Ρε για μένα δεν υπάρχουν αλλα παιχνίδια όταν κυκλοφορήσει. Έχω 4 Zelda σπίτι που δεν έπαιξα όμως απότι φαίνεται θα αργήσω να τα αγγίξω.

Αυτό που λες ότι είναι Skyrim online το ξανάκουσα από ακόμα έναν και με ενθουσιάζει! Κακό AI όμως ε? Γραφικά λογικά θα είναι λίγο χειρότερα από του Skyrim μιας και είναι online το παιχνίδι, έτσι? Δεν πρόλαβα να παίξω και δεν σκοπεύω να το κάνω άμεσα.

Comment

eimai apto kinito twra, 8a grapsw argotera entypwseis. mporeis an 8eleis na
                diavaseis to antistoixo keimeno pou anevike sto gameover, ekei grafw kapoia pragmata. den mporeis na mpeis giati to stress test elikse x8es to vrady.
                sigpic

Comment

καλα μη σε βαλω σε κοπο, ωραιο κειμενο σαν να ησουν μεσα στο μυαλο μου οτι εχεις γραψει

Comment

Αυτή την αίσθηση μου έδωσαν τα πρώτα levels Vaynard. Αργεί λίγο να ρολλάρει αλλά όταν το έκανε μου έφερε τούμπα το mmo mindset και άρχιζα περισσότερο να το απολαμβάνω.
                    sigpic

Comment

To epaiksa shmera kai exw aporia.
                      Mporei na mou eksghsei kapoios to pws tha ftiaksoun boss tactics ta opoia leitourgoun kai me optikh tritou proswpou kai me optikh prwtou proswpou?
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Έφαγα πάνω από μιάμιση ώρα να κάνω χαραχτήρα. Πολλά τα options (Heroic/Soft face? Χαχαχα πρωτοπόρο!) και τα ονόματα είναι όλα πιασμένα! Αν είναι δυνατόν! Hotmail και δεν είναι έτσι!

Τελοσπάντων, έπαιξα κάνα δίωρο. Ομόλογο ότι με χάλασε πολύ η παρουσίαση του παιχνιδιού, χαλια. Αυτό μονο έχω να πω προς το παρόν. Βγήκα στην πλατειούλα και το αφίσα ως εκεί.
                        P:S: Μου κακοφάνηκαν τα γραφικά. Ήξερα ότι θα είναι Skyrim και κάτω, όμως όχι τόσο.

Comment

Egw vrhka kala ta grafika, einai MMO eksalou.
                          Ean ksereis perissotera epi tou thematos tha katalaveis pws den einai dynaton na yparksei MMO me 300+ taftoxrones maxes kai 1000+ xarakthres se kathe perioxh kai na exei ta grafika tou Skyrim h akomh kai paraplhsia.

To prwto version tou FFXIV eixe ta kalytera grafika se MMO mexri twra kai htheles thyria PC gia na to trekseis sta mesaia settings...
                          Stoxos twn Devs einai na mporei na treksei to game me kala settings se oso to dynaton perissotera PC ginetai.

Pera apo afta omws gelasa otan anakalypsa oti ta xorta sto game exoun panta mia opsh.
                          Den einai 3D koitane panta pros ta esena, an kaneis kyklous gyrw tous gyrizoun kai afta, an koitakseis apo panw tous ksaplwnoun

Emena me provlhmatizei to gameplay vevaia, nai moiazei me Elder scrolls, alla metafrazetai afto to pragma se MMO?
                          Den me exei peisei akomh...
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

Αχαχα αυτό με τα χόρτα δεν υπάρχει λέμε! Που το στραβώθηκες?

Λοιπόν, έπαιξα λίγο ακόμα, έκανα κάποια quests, και δεν με έπεισε ακόμα. Δεν μου άρεσε, δεν ξέρω γιατί. Θα του δώσω μια ακόμα γεμάτη ευκαιρία αύριο, θα παίξω κάμποσες ώρες, και θα αποφασίσω αν θα πάρω τελικά την collector's.

Δεν νιώθεις isolated feeling καθόλου, όπου πας έχει εκατό μονοστεφανους να τρέχουνε τριγύρω. Σαν απόδραση από το Alcatraz είναι. Ok, ίσος επειδή δεν υπάρχουν ξεχωριστοί servers ακόμα, όμως δεν γίνετε να μπαίνω σε shrine για να σκοτώσω ένα μάγο και να είναι νεκρός πριν τον αγγίξω. Έπρεπε αυτά να τα σκεφτούνε και να μην υπάρχει interaction με άλλους εκτος και αν κάνετε group.

Comment

Den mporei na ta zhtas afta apo ena MMO, apla den mporei...
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

Γιατί όχι? Στο WoW γιατί δεν ήταν έτσι? Τελοσπάντων το βάζω πάνω τώρα και θα δείξει πως θα πάει το πράμα.

Comment

Working...
                                X