15 dollaria den isoutai me 15 Euro...
13 Evrw ton mhna einai h syndromh tou TESO alla opws DEN diavases ta prwhgoumena posts mou, lew pws den einai anagh na plhrwneis me ton mhna, mporeis na plhrwseis me to trimhno, to eksamhno kai isws kai me ton xrono opou yparxoun sovares ekptwseis stis times.
Egw plhrwnw gia to FFXIV 10 evrw ton mhna, gia to eksamhno plhrwnw 45 evrw.
Enas kanonikos syndromhths plhrwnei 11 ton mhna kai 50 evrw to eksamhno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls Online
Collapse
X
-
Den yparxei MMO pou na xrewnei 180 evrw ton xrono.
Kserw akrivws apo pou vgazoun lefta ta mh syndromhtika MMOs giafton akrivws ton logo lew oti den einai dynaton na parexoun tis yphresies enos syndromhtikou.
AN ta katafernoun sto GW2 good for them, alla den isxyei gia ola ta MMOs afto, ta syndromhtika panta tha einai kalytera se afton ton tomea.
Leave a comment:
-
Στο ESO αυτή τη στιγμή αγοράζεις το παιχνίδι με 30 μέρες και από εκεί και ύστερα διαλέγεις πακέτο χρόνου. Αν δω ότι βάλουν μαγαζάκι γωνία που δίνοντας χρήματα μπορείς να αγοράζεις game changers, όπως για παράδειγμα γρηγορότερα time-sinks, τότε χάρηκα για τη γνωριμία και από 'δω πάνε κι άλλοι. Άσχετα εάν έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό που παίζω.
Καλώς κάνεις που θα πλήρωνες συνδρομή εάν είχε το GW2. Ξαναλέω, εμένα σαν παίχτη ένα τέτοιο παιχνίδι δεν με κράτησε σε βάθος χρόνου, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με συνδρομή ή μη.
Leave a comment:
-
Ε με βάση το 90/100 που εχει μεσο όρο στο Metacritic, με το game να εχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό απο την κυκλοφορία, και απο τις ώρες που έχω παιξει εγώ δεν του λεπει ουτε ποιότητα ουτε ποσότητα.Originally posted by Ground_zero View PostDen mporw na milhsw 100% gia to GW2, alla amfivalw poly gia to an antagwnizetai ena syndromhtiko MMO oson afora to content, oute se quality oute se quantity.
Ektos kai an h kataskevastria etairia doulevei 24/7 astamathta wste na parexei KAI quality content KAI vanity items apo ta opoia vgazoun to kerdos tous.
Για αυτό που λες με το 24/7 ασταμάτητη δουλεία, και οι ίδιοι οι παιχτες του GW2 απορούνε πότε προλαβαίνουνε και βάζουνε τοσα events και νέο περιεχόμενο. Προφανώς εργάζονται δύο και τρεις ομάδες. Επισης κάνουνε και συχνά lives στο twich που εξηγούνε τις νέες προσθήκες ή αλλαγές και απαντάνε σε ερωτήσεις.
Tέλος εάν το GW2 ζητούσε 180 ευρώ συνδρομή καθε χρόνο για να το παιξω θα έλεγα όχι εάν ειχε συνδρομή 50 ευρώ ναι με χιλια. Oτι επιπλέον λεφτά βγάζουνε τα βγάζουνε μέσω store απο το οποίο αγοράζεις διακοσμητικά κτλ που δεν σε κάνοουνε δυνατότερο η δίνουν πλεονέκτημα και τα οποία μπορεις να αγοράσεις και με gold που μαζεύεις παιζοντας.
Leave a comment:
-
Ola ta syndromhtika MMOs exoun ekptwseis analoga me to poso makroxronies syndeseis theleis na exeis.
To 50 evrw ton xrono isxyei, yparxoun kai fthinoteres times se alla MMOs.
To thema einai pws ean to GW2 htan sybdromhtiko amfivalw ean tha epaizes eite to aksize eite oxi.
Ta mona MMOs pou aksizoun einai ta syndromhtika, afto einai kanonas (xwris na shmainei oti den yparxoun eksaireseis pou na epivevaiawnoun ton kanona omws).
Den mporw na milhsw 100% gia to GW2, alla amfivalw poly gia to an antagwnizetai ena syndromhtiko MMO oson afora to content, oute se quality oute se quantity.
Ektos kai an h kataskevastria etairia doulevei 24/7 astamathta wste na parexei KAI quality content KAI vanity items apo ta opoia vgazoun to kerdos tous.
Synithws olo to ergatiko dynamiko teinei na doulevei gia ton tomea tou paixnidiou pou apoferei kerdh kai oxi gia afton pou den tous dinei tipote.
Leave a comment:
-
εάν αξίζει το ESO μηνιαία συνδρομή τότε τι αξίζει το GW2 που απο την κυκλοφορία, τον αύγουστο το 2012 έως τώρα, έχουνε λαβει χώρα 30 eventsOriginally posted by deus_d0pe View PostΩραίος αν σε κρατά το GW2. Προσωπικά το βαρέθηκα. Σχετικά με τη συνδρομή, μια χαρά την αξίζει το Elder Scrolls.
, ενώ και η γενικότερη υποστήριξη με μικρότερες και μεγαλύτερες προσθήκες/βελτιώσεις όπως το σύστημα με τα achievements ειναι αδιάκοπη απο την Arenanet. Και τώρα τον Απρίλιο θα μπει το Αpril feature pack. Oπότε απο την στιγμή που ασχολούμαι με ενα mmorpg που μου αρέσει και δεν πληρωνω καθε μήνα πολύ δύσκολα θα πάω σε ένα mmorpg με μηνιαία συνδρομή. Το πιο τίμιο κατά την γνώμη μου, εαν πάση θυσία ήθελαν συνδρομή, θα ήταν να έβαζαν μια ετήσια συνδρομη της ταξης των 50 ευρώ. Τότε μάλλον θα το αγόραζα χωρίς πολύ σκέψη και πιστεύω θα ασχολιόνταν πολύ περισσότερος κόσμος και ακόμη περισσότερος εάν δεν είχε καθόλου συνδρομή και για να βγάζουνε κάποια επιπλέον λεφτά θα μπορούσανε να ειχανε ενα online store απο το οποίο θα μπορούσες να αγοράσεις διάφορα διακοσμητικά τα οποία όμως θα είχες την δυνατότητα να αγοράσεις και με gold ή κάτι άλλο που θα μάζευες παιζοντας. Οταν υπηρεσίες σαν το Plus με 50 ευρώ σου δίνουν 50 games το χρόνο μου κάθεται στο λαιμό να δώσω 100+ ευρώ το χρόνο για ένα μονο game. Απο εκεί και πέρα ο καθένας ακολουθεί και παιζει ότι πιστεύει πως αξίζει και τον κάνει να περνάει ευχάριστα.
Leave a comment:
-
Ωραίος αν σε κρατά το GW2. Προσωπικά το βαρέθηκα. Σχετικά με τη συνδρομή, μια χαρά την αξίζει το Elder Scrolls.
Leave a comment:
-
Aν δεν υπήρχε Guild Wars 2 ίσως και να ασχολιόμουνα αν δεν υπήρχε η συνδρομή. Λέω ίσως γιατί αν και elder scrolls fan προσωπικά δεν μου αρκεί μόνο η απουσία συνδρομής (με τίποτα δεν δινω συνδρομή καθε μήνα για κανένα game) αλλά και η παρουσία ένος καλύτερου battle system απο αυτό που ειδα στην beta και που εκτος απροόπτου έτσι θα ειναι και στο τελικό game. Eιδικά η μάχη σε κάμερα πρωτου προσώπου μου φάνηκε πολύ άγαρμπη, δεν μου άρεσε η παρουσία σταυρού στο τρίτο πρόσωπο με το animation να ειναι ψιλομέτριο. Επίσης αυτό το πανε στον τάδε να παρεις το quest για να σφάξεις πέντε σαύρες, μετά έλα πισω για να παρεις το ζεστό, δεν το μπορώ πλέον σε mmorpg, συνήθισα στο live world quest συστημα του GW2.Originally posted by deus_d0pe View Postπαίζει κάνας;
Συγκριτικά με το GW2 το συστημα μάχης του ESO μου φάνηκε πολύ πρωτόγονο, άγαρμπο και πολύ αργό. Τα γραφικά και ο κόσμος φαινονται πολύ ωραία αλλά και πάλι σχεδιαστικά το GW2 βρίσκεται πολύ μπροστά και δεν δινεις ευρώ πέρα απο την αγορά του.
Leave a comment:
-
Δεν ξέρω τι λέει σαν game αλλά από trailer μια χαρά τα πάει. Ορίστε και δεύτερο CG trailer:
[YOUTUBEHD]I8wAHOWPggo[/YOUTUBEHD]
Leave a comment:
-
Oxi paidia, edw den maresoun Oblivion kai Skyrim, to MMO tha paiksw?
Aplws hthela na exw mia gnwmh kai to dokimasa gia ligo.
Leave a comment:
. Καλύτερα να έκαναν ταινία.
Leave a comment: