Guys kykloforoun kwdikoi dwrean pantou, tous dinei me to tsouvali to game, se opoiodhpote gaming site mpeite tha deite 300 beta keys gia plaka se kathe post.
Just saying.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls Online
Collapse
X
-
Ωραίος. Προσωπικά μπορώ να παίξω όμως δεν μου γέμισε το μάτι την πρώτη φορα... Χμ... What the hell, άντε για χάρη του post σου μπαίνω τώρα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.
Leave a comment:
-
Μάγκες πήρα τον κωδικό για ένα φιλαράκι,αλλά ο ένας δίνει εξετάσεις και ο άλλος θα φύγει,οπότε ορίστε ο κωδικός για την beta όποιος θέλει,του τον χαρίζω.
6ERMN34XYC5W5E7WFFA7
Κι εδώ έχει οδηγίες κλπ.
Leave a comment:
-
Από τη στιγμή που με τις "ειδικές" εκδόσεις δίνει τη δυνατότητα επιλογής φυλής ανεξαρτήτα Συμμαχίας, μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι πληρώνει κάποιος επιπλέον για υλικό που δεν υφίσταται με άλλο τρόπο.Originally posted by Ground_zero View PostPistepse me deus eimai apo tous teleftaious pou theloun ta pay to play games na ginoun free, ta sygxainomai ta free.
Alla syzhtousa me kati filous shmera pou paizoun poio poly apo emena kai eida kai to review tou Angry Joe kai vlepw pws hdh yparxoun mesa sto paixnidi oi vaseis gia epipleon yphresies epi extra plhrwmhs, pragma pou proswpika thewrw adianohto gia paixnidi pou KAI agorazeis KAI plhrwneis mhniaia.
Elpizw na vgw lathos, alla proswpika den eimai poly sigouros, edw oute gia to FFXIV den eimai pou mas lene kathe mera oti den tha to kanoun free to play.
Επίσης ακούγεται έντονα η ύπαρξη cash shop για cosmetics, έχω την αίσθηση ήταν λόγια της Zenimax και ανακυκλώνεται η φήμη.
Λογικό μου φαίνεται να υπάρχει back-up plan, προσωπικά όμως το απεύχομαι μιας και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το free-to-play που ενδεχομένως έχουν στο μυαλό τους θα μοιάζει με εκείνο που επέβαλε η ΕΑ στο Star Wars, μια free trial ουσιαστικά με περιεχόμενο και πολύ βασικές λειτουργίες κλειδωμένες που εάν δεν πλήρωνες κανονικά τη συνδρομή σου απλούστατα έπαιρνες ένα κατακερματισμένο παιχνίδι.
Τι να πω, ευελπιστώ στη περίπτωση της Zenimax να έχουμε να κάνουμε με σοβαρή εταιρία που δεν πατά συνεχώς Need/Greed με το "αγιοποιημένο" f2p μοντέλο των ημερών μας.
Leave a comment:
-
Μάλιστα. Άρα θα είναι playable το Diablo 3 με το κλείσιμο του online shop. Θα το δοκιμάσω soon, μαζί με το LoL.
Τώρα όσο για το TESO. Όσο πάει γίνετε κάπως καλύτερο. Είμαι σε πιο ανοιχτό κόσμο, πανέμορφο, εξωτικό. Μου θύμισε λίγο Namek φάση. Παρολαυτά με έχασε. Ίσος ξανασχοληθώ τον επόμενο χειμώνα.
Leave a comment:
-
Sto Diablo 3 opoios exei ta fraga exei kai ton kalytero xarakthra, poly apla einai ta pragmata.
Twra ton Martio tha kleisoun to online shop.
To Dota 2 pote den tha ginei LoL opws kanena MMO pote den tha ginei WoW.
Leave a comment:
-
Το Diablo 3 γιατί? Είχε store in game και αποφάσισαν με το νέο update να το διαγράψουν, κάτι τέτοιο άκουσα. Δεν το έψαξα όμως. Το Dota 2 πάλι πολλοί το προτιμούν από το LoL.
Το πολύ πολύ να ξαναρχίσω WoW στην εσχατη περίπτωση.
Leave a comment:
-
To LoL einai apo ta liga free to play games pou actually doulevoun isaksia gia olous, eite plhrwneis eite oxi.
To Diablo 3 htan h megalyterh klepsia ths dekaetias, h Blizzard exwse stis tsepes ths polla franga opote oxi den anhkei se afthn thn kathgoria.
Kanena apo afta den einai MMO, to mono MMO pou apoti kserw den se klevei einai to Guildwars 2.
Leave a comment:
-
Diablo 3/Dota 2/LoL τα αγοράζεις όμως δεν πληρώνεις κάτι άλλο και είναι καλά παιχνίδια έτσι? Ειδικά το LoL δεν χρειάζεται καν να το αγοράσεις νομίζω. Σιχαίνομαι και εγώ τα free το play και αυτά που έχουν in game fees. Το LoL το μονο που έχει να αγοράζεις είναι στολές και τέτοια νομίζω, που δεν επηρεάζουν το balance του παιχνιδιού.
Leave a comment:
-
Pistepse me deus eimai apo tous teleftaious pou theloun ta pay to play games na ginoun free, ta sygxainomai ta free.
Alla syzhtousa me kati filous shmera pou paizoun poio poly apo emena kai eida kai to review tou Angry Joe kai vlepw pws hdh yparxoun mesa sto paixnidi oi vaseis gia epipleon yphresies epi extra plhrwmhs, pragma pou proswpika thewrw adianohto gia paixnidi pou KAI agorazeis KAI plhrwneis mhniaia.
Elpizw na vgw lathos, alla proswpika den eimai poly sigouros, edw oute gia to FFXIV den eimai pou mas lene kathe mera oti den tha to kanoun free to play.
Leave a comment:
-
Αυτό σε bold βασικά. Πολύ θα ήθελα, αν δουν ότι δεν τραβήξει το συνδρομητικό μοντέλο, να το γυρίσουν σε buy-to-play παρά σε free-to-play. Στα υπόλοιπα που αναφέρεις θα συμφωνήσω στη μη λειτουργικότητα της first person κάμερας. Θέλησα πολύ να την κάνω να δουλέψει όμως δεν. Η αντίληψη του χώρου που σου δίνει η third-person είναι απλά τεράστιο ατού σε mmo περιβάλλον.Originally posted by Ground_zero View PostEmena proswpika den mou aresei na pw thn alhtheia opws den mou aresei kanena elder scrolls game.
To gameplay ypothetw oti ftaiei, den mou aresei h First person camera, den mou aresei to action systhma maxhs me ton stavro sto kentro kai ton xarakthra sto plai kai opws eipa prin den mporw na fantastw Boss tactics to opoio tha einai challenging kai tha doulevei gia first person view kai third person view.
Den tha paiksw to game genika pantws, den mporw na plhrwnw 2 MMO, an kai den tou dinw poly mexri na ginei dwrean, hdh exei shmantika pragmata locked mono se special ekdoseis.
Aion αν στη σπάει ο αργός ρυθμός, unistall και τσέκαρε Wildstar αν ψάχνεις νέο MMO. Oι τοποθεσίες δεν είναι random, εξαρτάται τι Aliiance Θα επιλέξεις. Κάθε Alliance έχει εντελώς διαφορετικές περιοχές και quests.
Leave a comment:
-
Αυτός ο argos ρυθμός μου την σπάει, βαρεμάρα. Είμαι στην απόδραση τώρα, και ψάχνω την τελευταία κοπέλα που δεν δείχνει στον χάρτη. Any idea?
Εντωμεταξύ μετά την φυλακή σε βγάζει σε random τοποθεσία (υπάρχουν τουλάχιστον 2 διαφορετικές, μια στο νησί και μια στο πλοίο).
Leave a comment:
-
Emena proswpika den mou aresei na pw thn alhtheia opws den mou aresei kanena elder scrolls game.
To gameplay ypothetw oti ftaiei, den mou aresei h First person camera, den mou aresei to action systhma maxhs me ton stavro sto kentro kai ton xarakthra sto plai kai opws eipa prin den mporw na fantastw Boss tactics to opoio tha einai challenging kai tha doulevei gia first person view kai third person view.
Den tha paiksw to game genika pantws, den mporw na plhrwnw 2 MMO, an kai den tou dinw poly mexri na ginei dwrean, hdh exei shmantika pragmata locked mono se special ekdoseis.
Leave a comment:
-
Για μένα το θέμα με το παιχνίδι είναι ότι αργεί να πάρει μπρος. Μετά την απόδραση από τη φυλακή βγαίνεις σε ένα μικρό, tutorial ουσιαστικά, νησί και φεύγοντας από εκεί πηγαίνεις σε μια λιγάκι μεγαλύτερη περιοχή πριν τελικά καταλήξεις έξω στα λιβάδια όπου και ανοίγει διάπλατα το πράγμα.
Ευτυχώς έχουν ανακοινώσει ότι το πρώτο, τουλάχιστον, νησάκι θα είναι προαιρετικό στο release.
Κατά τα άλλα, μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Μου αρέσει που δεν είναι pick-up & play, παίρνεις το χρόνο σου εντρυφώντας σιγά σιγά, επενδύεις στο χαρακτήρα σου.
Αν και συνεχίζω να βλέπω bugs στα animations της μάχης, πράγμα που πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουν σε μια τόσο ακριβή παραγωγή, προσωπικά τάσσομαι υπέρ της. Δεν με χαλάει ή ενοχλεί καθόλου αυτός ο πιο αργός ρυθμός που υπάρχει και στο σύστημα μάχης. Αρκεί να λειτουργεί ως οφείλει.
Γενικότερα "i dig" που λένε και στο χωριό μου τους ρυθμούς στους οποίους κινείται το παιχνίδι. Νομίζω χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων είναι η κατανομή δραστηριοτήτων στη ροή του gameplay, όπου στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν κάνεις μάχες όπως τα περισσότερα MMO του είδους.
Αναλογικα θα έλεγα ότι, τουλάχιστον μέχρι τα 12 level, ένα 70% καταναλώνεται σε κουβέντα με npc's + περπάτημα + μάζεμα υλικών + ψαχτική για βιβλία και σεντούκια + crafting και μόλις ένα 30% σε μάχες.
Leave a comment:
Skyrim??? HERESY!!!:phil:
Leave a comment: