Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls Online

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    δυστυχως επαιξα πολυ λιγο (λογω ενος αλλου game που ειχε loot weekend) ομως απο αυτα που ειδα και αλλα τοσα που διαβασα θα το εχω στα υποψην, ελπιζω να ξανανοιξει η beta να το δω καλυτερα το κακο ειναι οτι βγαινει εξι μερες μετα την κυκλοφορια του reaper of souls

οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι: στην αρχη νομιζα οτι επαιζα skyrim πολυ λειτουργικο interface και ευκολο να εγκληματιστεις με τα quests που εχουν ενδιαφερον script, τα γραφικα δεν με εντυπωσιασαν αλλα κανουν την δουλεια τους,το art και η αισθητικη πιστα στα elder scrolls και στο skyrim περισσοτερο, ta voice overs ειναι σε καλα επιπεδα,η αναπτυξη των χαραχτηρων ανοιχτη αλλα τa animations στο combat λιγο off, το aggro επισης λιγο out of place πρεπει να εισαι κολλητα με τα mobs για να σε παρουνε χαμπαρι

deus για πες λιγο παραπανω τι ειδες ειδικα απο content και ροη των quests, crafting εκανες?
    Ρε για μένα δεν υπάρχουν αλλα παιχνίδια όταν κυκλοφορήσει. Έχω 4 Zelda σπίτι που δεν έπαιξα όμως απότι φαίνεται θα αργήσω να τα αγγίξω.

Αυτό που λες ότι είναι Skyrim online το ξανάκουσα από ακόμα έναν και με ενθουσιάζει! Κακό AI όμως ε? Γραφικά λογικά θα είναι λίγο χειρότερα από του Skyrim μιας και είναι online το παιχνίδι, έτσι? Δεν πρόλαβα να παίξω και δεν σκοπεύω να το κάνω άμεσα.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Δεν το έβαλα ακόμα. Δοκίμασε όμως ένας φίλος μου να μπει και δεν τον βάζει. Τι έγινε?

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δυστυχως επαιξα πολυ λιγο (λογω ενος αλλου game που ειχε loot weekend) ομως απο αυτα που ειδα και αλλα τοσα που διαβασα θα το εχω στα υποψην, ελπιζω να ξανανοιξει η beta να το δω καλυτερα το κακο ειναι οτι βγαινει εξι μερες μετα την κυκλοφορια του reaper of souls

οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι: στην αρχη νομιζα οτι επαιζα skyrim πολυ λειτουργικο interface και ευκολο να εγκληματιστεις με τα quests που εχουν ενδιαφερον script, τα γραφικα δεν με εντυπωσιασαν αλλα κανουν την δουλεια τους,το art και η αισθητικη πιστα στα elder scrolls και στο skyrim περισσοτερο, ta voice overs ειναι σε καλα επιπεδα,η αναπτυξη των χαραχτηρων ανοιχτη αλλα τa animations στο combat λιγο off, το aggro επισης λιγο out of place πρεπει να εισαι κολλητα με τα mobs για να σε παρουνε χαμπαρι

deus για πες λιγο παραπανω τι ειδες ειδικα απο content και ροη των quests, crafting εκανες?

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Εσύ κατάφερες να παίξεις;

Προσωπικά κι εγώ μπήκα υποψιασμένος στο παιχνίδι μιας και το hype ήταν αρκετά αρνητικό. Θα αρκεστώ να σου πω ότι μου άρεσε πολύ ότι έπαιξα, με καθήλωσε το μοτίβο του και στεναχωρήθηκα πολύ που έκλεισε η beta και δεν μπορώ να παίξω άλλο.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο ή το δεύτερο θετικό σχόλιο που είδα. Δεν έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα, όμως με τόσο έντονη αρνητική στάση που υπάρχει από τόσους αν τελικά βγει καλο θα γίνει του troll το κάγκελο. Απλά δεν γίνετε ρε φιλε να είναι όσο χαλια λένε. Τα bugs δεν είναι έκπληξη για beta version ενός παιχνιδιού τέτοιου είδους.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Έπαιξα και μου άρεσε πολύ. Θα το αγοράσω σίγουρα όταν βγει, για συνδρομή βλέπουμε.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Αντικατεστησε το "μολις" με "αν" και ετοιμο.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Χμ... Τα περισσότερα σχόλια που ακούω είναι αρνητικά. A είσαι σίγουρος ότι θα γίνει και free το play. Μάλιστα...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Λιγο το ειδα και δεν μου αρεσε, ουτε το συστημα μαχης ουτε το art. Μολις γινει f2p μπορει να το ξαναδω.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Έχετε δοκιμάσει το beta? Πήρα κωδικό όμως δεν το δοκίμασα ακόμα. Τι λέει?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Εάν δεν είχε συνδρομή θα το αγόραζα 100%.

Originally posted by Aion View Post
    Δηλαδή? Το Skyrim είναι πανέμορφο και massive, όσο περισσότερο παίζεις τόσο πιο πολύ βαραίνει.
    Τι εννοείς βαραίνει;

Η pc έκδοση του Skyrim με τα διάφορα graphic mods γίνεται τρεις φορές πάνεμορφη (HD textures, more grass, lighting, καλύτερο draw distance και ένα τόνο άλλα) Πέρα απο αυτά κάποιοι φτιάχνουνε και quests με ολόκληρα σενάρια. Γενικά το skyrim έχει τρομερή modding κοινότητα.

Κάποιοι κάνουνε remake του Morrowind με την μηχανή γραφικών του Skyrim, το λεγόμενο Skywind.

[YOUTUBEHD]uJwpaVwOaHM[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ορίστε και η συλλεκτική του παιχνιδιού:

The Elder Scrolls Online Physical Imperial Edition includes:
    • Molag Bal Statue. A 12” statue featuring Molag Bal, Daedric Prince of domination and enslavement.
    • The Improved Emperor’s Guide to Tamriel. A 224-page illustrated guide annotated by the Imperial scholar, Flaccus Terentius.
    • Physical Map of Tamriel. A 21” x 26” printed map detailing Alliance-controlled zones and the ultimate conquest: Cyrodiil.
    • Steelbook™ Packaging. A limited edition steel case decorated in the color of the Imperials.
    • Exclusive Collection of Digital Content.
    • Play as an Imperial: Become an Imperial and play in any Alliance. Gain unique bonuses, crafting styles, gear, and more.
    • White Imperial Horse: Summon this Imperial mount and journey through Tamriel with speed.
    • Mudcrab Vanity Pet: Explore Tamriel with a mudcrab pet scuttling along by your side.
    • Rings of Mara: Complete the Ritual of Mara with a friend and receive an experience bonus when you play together.

Η παρουσίαση του IGN:

Το trailer που βγήκε μαζί με την ανακοίνωση:

Φαίνεται πολύ ωραία συλλεκτική έκδοση, και σε σχετικά καλή τιμή (99 ευρώ). Πρώτη φορα βλέπω πάντως να υπάρχει physical και digital collector's edition.

Η ΜΕΓΑΛΗ μ*λακια είναι ότι και πάλι το game.co.uk θα το έχει αποκλειστικότητα και πάνω από 1 κιλό items δεν στέλνει εκτος UK, έτσι άντε να το βρείς να το αγοράσεις. Αν κάποιος το βρει σε κάποιο site ας το αναφέρει εδώ, εγώ αρχίζω το ψάξιμο.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Good point. Ελπίζω να πλησιάζουν τουλάχιστον αυτά του Skyrim, μιας και πάει καιρός από τότε που κυκλοφόρησε. Το PC μου το έπαιζε μια χαρά πάντως. Δεν λέει να συμβιβάζεσαι σε τέτοια παιχνίδια.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ena online game den tha exei pote ta grafika enws offline, opote mhn perimeneis skyrim quality.
    Afto shmenei oti an to PC sou trexei to Skyrim tote nai tha to trexei kai afto aneta.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Δηλαδή? Το Skyrim είναι πανέμορφο και massive, όσο περισσότερο παίζεις τόσο πιο πολύ βαραίνει. Δεν νομίζω να θέλεις setup Crysis 3, όμως θέλεις κάτι close enough, έτσι?

Leave a comment:

Working...
X