Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls Online

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    logika to idio setup pou thelei kai to ffxiv, den vlepw megales diafores peran tou oti einai fp.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Kainourio WoW den tha yparksei pote.
    Αυτό να μου πεις.

Πάντως στο video που έβαλα λένε ενδιαφέροντα πράγματα. Προοριζόταν για το τέλος του 2013, όμως τελικά πήγε για 2014, κάπου στην Άνοιξη νομίζω. Ο λόγος πιστεύω είναι οι κυκλοφορία τον νέων consoles που θα επηρέαζε τον τίτλο.

Τι PC setup λέτε να χρειάζεται για να το παίζει στο full?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kainourio WoW den tha yparksei pote.
    To paixnidi afto xreiazetai 600k me 1 mil subs gia 1 me 2 xronia gia na poume pws htan petyxhmeno.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Eίναι ενός εσωτερικού στούντιο της Zenimax (κατόχου της Bethesda) που συστάθηκε το '07 για να φτιάξει το παιχνίδι.

Προσωπικά θα ήθελα να το δω και γιατί όχι να ασχοληθώ αν μου αρέσει. Δεν είμαι κάνας τρελός φίλος των Elder Scrolls, ένα MMO όμως εφάμιλης ποιότητας έχει κάτι να μου πει, θεωρητικά πάντα. Θα δείξει.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Απ'όσο ξέρω δεν το φτιάχνει η Bethesda σωστά;

Leave a comment:

• Aion
    started a topic The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online

Μέσα στο νέο χρόνο θα έχουμε αυτό το επικότατο παιχνίδι online, έτοιμο να καταβροχθίσει τις ζωές μας. If Skyrim was the greatest adventure, imagine this.:dwarf:

Λέτε να έχουμε νέο WoW? Ποιοι ετοιμάζεστε να δώσετε με τα μούτρα? Προσωπικά το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία, αν και δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ μαζί του και καταντήσω lifeless.

Ευτυχώς θα υπάρχει monthly fee και δεν θα έχει in-game παπαριές όπως αυτές που άρχισαν να κάνουν οι νέες κονσόλες.
Working...
X