Announcement

Collapse
No announcement yet.

DotA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Θα ήθελα τη Παρασκευή να παίξω έναν Omniknight ή έναν Lord of Avernus...

Πάντως με τον Lion είχαμε κάνει δύσκολη τη ζωή της Lanaya... Ήμουν εγώ με Wind Walk, έβλεπα τη Lanaya που έκανε Meld, πήγαινα καθόμουν στο ίδιο σημείο και ο Lion έκανε Impale.

Σημείωση στα μικρά γράμματα: Είχα "ξελαρυγγιαστεί" (... γράφοντας) να σου φωνάζω συνέχεια για τα impale...

Comment

Ρε αν θυμάσαι εγω πήγαινα b επειδή με είχαν ξεκολλιάσει. Όταν ήρθατε εχεις είπα να κυνηγήσω και εγώ λίγο και δεν είχα δει οτι είχε κάνει meld. Έτσι δεν το είχα πάρει χαμπάρι και όπως σου εξήγησα τότε έγραφα κάτι και γι'αυτό, δεν είχα προσέξει τι μ'ελεγες :S.

Sorrow Chant πρέπει να σου πώ οτι τότε είχα ψιλεκνευριστεί με το πηγαινε-έλα σου με αποτέλεσμα το μόνοπου γινότανε να τις τρώμε κατω. Επίσης θελώ να διευκρηνίσω κάτι, τα λόγια μου δεν θα τα περιέγραφα ως "θρασιά". Και επειδή ήξερα οτι ήσουν απο το φόρουμ δεν εβρισα και πολύ. Άλλοι, τελείως άσκετοι, έχουν φάει τρελό βρίσιμο επειδή κάνουν.... μαλακίες. Δεν λέω δεν έπαιξα και πολύ καλα και οσο θα'πρεπε :S. Όσο για τα impale είπα οτι γενικά με τον ήρωα δεν τα πολυχρησιμοποιώ γιατί μέχρι να το ρίξει έχουν φύγει οι ήρωες.

Τέλος θέλω δύο πράγματα να πώ α) θα κάνω host εγώ την κυρικαή και

β) το mode να είναι apem.

"to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω! "

by Chaoscrow

Comment

Chill Guys.Για ένα παιχνίδι μιλάμε.Κι εγώ έχω βριστεί άπειρες φορές στο συγκεκριμένο παιχνίδι(πιστεύω πως η DotA μπορεί να σου βγάλει το χειρότερο σου εαυτό πολλές φορές),αλλά μόνο όταν με έχουν προκαλέσει άλλοι με τον ίδιο τρόπο.Γενικά δεν ανέχομαι να με βρίζουν - προσβάλλουν για ένα παιχνίδι στο οποίο στην τελική δεν είμαι και άσχετος.Κακά παιχνίδια μπορεί να κάνει ο καθένας ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Τελικά την Παρασκευή δε θα μαζευτούμε?Επειδή αναφέρει ο tsoum για Κυριακή.Προσωπικά δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με το "apem" αν και είναι τα 2 modes που με εκνευρίζουν περισσότερο.Γενικά "em" δεν μου αρέσει σαν mode,γιατί ευνοεί τους early game και mid game ήρωες και αν μείνεις πίσω δύσκολα μπορείς να το ανατρέψεις,αλλά και το "ap" ευνοεί ακόμη περισσότερο αυτήν την κατάσταση.Είναι κάποιοι standard ήρωες που δυστυχώς αποτελούν πάντα No1 επιλογές σε "ap" games.Ίσως πιο δίκαιο mode από το "ap" θεωρώ το "rd" γιατί και επιλογή κάνεις ανάμεσα σε αρκετούς random ήρωες και η επιλογή αυτή γίνεται με συγκεκριμένη σειρά,εναλλάξ ανάμεσα στα μέλη των 2 ομάδων.Αλλά ok στην τελική για το χαβαλέ θα παίξουμε,το θέμα είναι να μαζευτούμε και το mode μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
        Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Συμφωνώ απόλυτα με το RD. Τελευταία, τείνει να γίνει το αγαπημένο μου mode.

tsoum, no hard feelings εννοείται. Αλλά, να σου κάτσει ο καινούργιος Naix, με αυτούς τους αντιπάλους και σε μη -em mode, είναι λίγο τσιβί. Για αυτό και τα πάνε έλα, στην βάση και στα δεντράκια. Αλλά, εννοείται πως δεν παρεξηγώ, σε καμία περίπτωση. Άλλωστε, είχε τόσο χαβαλέ η συνάντηση, που δεν υπήρχε περίπτωση να με χαλάσει κάτι.

Καλά, ο Psycomaniac που καθόταν δίπλα μου, όντως είχε ξελαρυγγιαστεί για τα impale. Καθώς, τόσο αυτός, όσο και ο Vlad_Nirki, καθόντουσαν σε διπλανά pc και εκφράζαμε εκατέρωθεν τις απορείες μας για διάφορα κουλά που βλέπαμε στο game.

Neltharion, μια από τα ίδια και για μένα. Πραγματικά, μπορεί να ξεφύγεις όταν δέχεσαι προσβολές χωρίς λόγο. Και είναι το μεγάλο μου παράπονο, γιατί ειδικά όταν παίζω με Σκανδιναβους, είναι όλοι τους, πέρα από περιπτώσεις σνομπισμού, πολύ καλοί συμπαίκτες, αλλά και γνώστες του τι θα πει multiplayer gaming.
          OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Paraskevi stis 8 hostaro ego game...
            Prepare to die (again) 0xa0xa0a0a0x!

Comment

ΑΡΑ για την παρασκευή ποιοί είναι μέσα;
              "to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Chaoscrow

Comment

Paraskevi 25 ianouariou stis 8
                1)Treetop
                2) Mr_Uber
                3) Omega-beta
                4) Cloudostrife
                5)SorrowChant
                6)Jumaruuuuu
                7)Nikiforos
                (tha to ananeono simfona me tis simetoxes..)

Comment

2) Mr_Uber
                  3) Omega-beta
                  4) Cloudostrife

Δηλώνω για αυτούς ;)

by Chaoscrow

Comment

SorrowChant (για Παρασκευή 25/01)

και δεν ξέρω για τον Vlad Nirki. Αν παίξουμε μετά τις 21:00 που τελειώνει η εξέταση του, τότε σίγουρα θα έρθει!

Psyco, τον Techies μην ξεχάσεις να πεις!!!!!

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή,λοιπόν,για την Παρασκευή 25/1 στις 8.Nickname Jumaruuuuu.Ίσως φέρω και κάτι φίλους μόνο αν έχει χώρο,αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα.Και Psyco μην φέρεις τον techies pls.Τον μισώ αυτόν τον ήρωα Μη με αναγκάσεις να πάρω gem...

Comment

Nel μαζί σου. Κι εγώ τον απεχθάνομαι. :icon_twisted: Ο συγκεκριμένος παίκητς πάντως, ήταν εξαιρετικός. Δεν άφησε ρούνο, για ρούνο στο ποτάμι. Αλήθεια, απαγορεύεται ή όχι από κάποιον κανόνα, η τοποθέτηση νάρκης στα secret shops; Υπήρξε μια διαφωνία με τον Psyco περί αυτού...

Μιας και πιάσαμε το θέμα με τα Goblin Techies, καλό θα ήταν να κάνουμε και συζητήσεις περί counter-heroes, στρατηγικής και ιδεών. Το έναυσμα το παίρνω από την αναφορά στο συκεκριμένο ήρωα, αλλά και στο counter με το gem of true sight.

Απίστευτο ζευγάρι με τα Goblin κάνει η Vengeful Spirit. Swap position μέσα στις νάρκες, magic missile και stun, με suicide kill από τα Goblin και gg, όπως λέμε στην DotA. Με δύο μόνο προοπτικές. Και οι δύο να έχουν Boots of Travel, κι ο ένας τουλάχιστον Arcane Ring (κατά προτίμηση τα Techies).

Με την Vengeful Spirit κάνει εκπληκτικό ζευγάρι και ο Centaur Warchief. Αν έρθει ο Vlad Nirki την Παρασκευή, θα σας κάνουμε μια μικρή επίδειξη!

Αναλυτικότερα στην συνέχεια. Ούτως ή άλλως, η στρατηγική στην DotA δεν είναι κάτι που με 2-3 γραμμές καλύπτεται.

Comment

Ας παίξουμε μερικά ακόμα παιχνιδάκια και μετά ας αρχίσουμε να παίζουμε και πιο οργανωμένα.

Παρεμπιπτόντως, έχει πέσει ιδέα για clan, είναι κανείς μέσα;
                          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Εγώ είμαι ο Cuorion και θα έρθει κι ένας φίλος (Erebos). Μπορούμε να κάνουμε και πάνω από ένα games ταυτόχρονα...

Χτες αφού έφυγαν ο Omega-Beta και ο Cloudostrife ήρθαν δύο άτομα BnB και μας είπαν για LAN.

Ήταν 3v2 τα games.

Game Τέταρτο
                            All Random / Easy Mode / No Bottom

Sentinel
                            Buthcer
                            Spectre

Scourge
                            Morpling (εγώ)
                            Δεν έχει σημασία οι υπόλοιποι.

Βλέπω ότι είναι όλοι melee - special crazy build.
                            Αδειάζω ΟΛΟ το strength, αγοράζω 1 μποτάκι, 4 circlet of nobility και 1 ironwood και πάω up όπου βρίσκω τη spectre. 270 HP εγώ... Στο level 4 είχα βάλει 1 level το wave και 2 τη δεύτερη. 2 hits - wave - δεύτερη - first blood. Η spectre έχει ξενερώσει τη ζωή της οπότε στέλνει τον butcher επάνω και με παίρνει ένα οριακό kill στο level 6 (τον άφησα με 30HP). Τελειώνω το treads σε strength και κάνω τα δύο circlet wrath bands και τα άλλα δύο bracers. συνεχίζω έτσι ως το 10 level, όπου και κάνω άλλα δύο απανωτά kills τη spectre. Χαλιέται τόσο πολύ ο τύπος που κάνει leave! Αποφασίζουμε να μείνουμε για 1v1 εγώ με τον Butcher. Μετά τις αγοραπωλησίες σκάει μύτη με δύο Perseverence (μάλλον είχε ένα και το άλλο το πήρε από Spectre) και ένα Sange and Yasha. Σκάω μύτη με Satanic. Το Strength παραμένει αδειασμένο αλλά μετά το γέμισμα των δύο active skills άρχισα να βάζω stats, φτάνοντας στο level 11 να έχω 1000HP με μόλις 1 base strength και πάνω από 100 agility. Πολύ απλά δεν μπορούσε να μου πάρει το 1kHP που είχα λόγω life-steal. Μέχρι να το παρατήσει είχα μετατρέψει τα δυο wrath bands σε butterflies...

Aftermath: Για πλάκα νίκη με τον Morphling.

Comment

σήμερα μου ήρθε στο σπίτι η σύνδεση οπότε κυριακή λογικά εκτός απροόπτου είμαι μέσα.το νικ μου είναι MORLUN.

WARNING ALERT
                              I AM A NOOB!!!
                              Carpe diem

Comment

Μιας και πιάσαμε το θέμα με τα Goblin Techies, καλό θα ήταν να κάνουμε και συζητήσεις περί counter-heroes, στρατηγικής και ιδεών. Το έναυσμα το παίρνω από την αναφορά στο συκεκριμένο ήρωα, αλλά και στο counter με το gem of true sight.
                                [/b]
                                Πιστεύω ένας άλλος "καλός" τρόπος να αντιμετωπίσεις το Goblin της αντίπαλης ομάδας,είναι αντί για gem,που κάνει τα πράγματα λίγο εύθραυστα,να βάλεις τον intelligence της παρέας να αγοράσει ένα Necronomicon(level 3).Εκτός από όλα τα Benefits που του δίνει,έχει και το True Sight που κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα ;)

P.S. Άσχετο,αλλά αν αύριο παίξουμε "ap" τελικά(Vote for "RD" pls ),έχω μεγάλη όρεξη να παίξω Magnataur.Προετοιμαστείτε...

Comment

Working...
                                X