Εγώ δύσκολο να προλάβω σήμερα,αλλά και πάλι μεσοβδόμαδα όποτε κανονίσετε μάλλον θα είμαι ΟΚ!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
DotA
Collapse
X
-
/ δημαγωγός mode on
Χαίρεται φίλοι μου
/ δημαγωγός mode off
Α) Να ξέρετε οτι όλοι θα γίνεται grunts απλά εκείνη την ημέρα δεν γινόταν. Θα μπώ τώρα να δώ αν μπορώ να το κάνω
Β) Όσο για τους shaman που πρότεινε ο Psycho περιμένω να δώ αν συμφωνείτε ή όχι για να το κάνω και αυτό.
Γ) Όπως θα ξέρετε αυτή την Τετάρτη είναι των Τριών Ιεραρχών και δεν θα έχουμε σχολείο. Θέλετε να μπούμε την Τρίτη για μερικά παιχνίδια (μετά τις 8);
Δ) Τα replay τα κρατάω εγώ αυτόματα γιατί έχω banlist.Mόνο που θα πρέπει να θυμαστε ημερομηνία γιατί τα αποθηκεύει με ονομα την ημερομηνια.
"to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"
by Fyge 114 Amaliada edition
"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω!"
by Chaoscrow
Comment
-
Αρα ποιοί θα είστε μέσα σήμερα; Εγώ επαναλαμβάνω οτι θα μπώ κατα τις 8-8:30 μαζί με τον TheCursed και τον cloudostrife.
"to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"
by Chaoscrow
Comment
-
<div align="center">Every member of the GOD clan is now officialy considered a Grunt.
</div>
Τώρα πρέπει να αποφασίσετε ποιους 3 (για την ώρα) θέλετε για Shaman. Συνολικά κάθε clan μπορεί να έχει ως πέντε (αλλα τώρα να είναι οι μισή Shaman δεν λέει ΙΜΟ). Πρέπει να μαζευτούμε μια μέρα στο channel όλοι μαζι και να κάνουμε εκλογές.
by Chaoscrow
Comment
-
Bασικά πρέπει να ξέρετε οτι λόγο βρισίματος της αδερφής μου απο μέρος μου δεν έχω modem μέχρι την Παρασκευή. Τζαστ σοου γιου νοου
by Chaoscrow
Comment
-
Μεσοβδόμαδα στις 9 το βράδυ να τρέχω στο νετ; ΟΕΟ;
by Chaoscrow
Comment
-
Βασικά και εγώ θα μπορούσα να το κάνω αλλα το μόνο Internet cafe κοντά στο σπίτι μου είναι λίγο γτπ και μόνο ένας απο τους υπολογιστές έχει access στο Bnet και τέλος και η σύνδεσή του είναι επίσης γτπ. Έτσι το μόνο αξιοπρεπές net cafe είωαι στα είκοσι λεπτά με μισή ώρα.... Καλυνήχτα δηλαδή."to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"
by Chaoscrow
Comment
-
Den kserw an iparxei problima me ta greeklish den eimai kai poli fun sto na diavazw kanones se forum...an iparxei peite mou na ta allaksw...loipon den kserw ti psifizete eseis egw an opws lete thelete 3 shammans psifizw emena -.- ... Cuorion kai Sorrow stin teliki...mporoume na mazeutoume kai na ginei i diadikasia basi ton games an kai den einai kai toso isaksio auto gia olous giati einai vasi tou team kiolas...anyway...latersss
Comment
-
Από την στιγμή που ο Chieftain έχει "τεχνικό πρόβλημα" ψηφίζω, ως γνήσιοι πολεμιστές ότι πρέπει να τον προκαλέσουμε σε μάχη και όποιος τον κερδίσει να πάρει την αρχηγία! ΛωΛ ΛωΛ ΛωΛ!!!
Εγώ, πριν μπούμε σε διαδικασίες "εκλογών" που τις σιχαίνομαι γενικότερα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Τα παιδιά που μπήκαν απλώς για να συμπληρωθούμε, όπως ο Skatokefalos και οι άλλοι, θα παραμείνουν στην Clan? Ή, όπως αναφέρθηκε, έπαιζαν με άλλους και τώρα θα ήθελαν να επιστρέψουν εκεί; Αν ισχύει αυτό, τότε η δική μου πρόταση, μεταβάλλεται ελαφρώς.
Επειδή δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός ανάμεσα σε ισότιμα και ισάξια μέλη, προτείνω -μιας και το BattleNet επιτρέπει μέχρι 5 Shamans σε κάθε clan, να αλλάζουμε ranks ανά εβδομάδα ή δύο εβδομάδες. Αυτό θα έδινε ένα ακόμα πιο αναρχοδημοκρατικό στοιχείο στην Clan μας. Αν υπήρχε περίπτωση δε, να συντηρήσουμε Clan χωρίς τον Chieftain, εγώ θα τασσόμουν υπέρ αυτού. Επειδή όμως οι αγώνες θέλουν θυσία και οι θυσίες αγώνες, κι επειδή δεν μπορώ να τα βάλω με την Blizzard και το BattleNet, τότε θα ανεχτώ την παρουσία του Chieftain, αλλά με τον τρόπο που είπα. Κάθε εβδομάδα (ή δύο) ο Chieftain θα αλλάζει τους Shamans, και για λόγους πρακτικούς -όπως new member invitations- και για λόγους εικόνας και feeling.
Θα πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε το κομμάτι που λέει, πόσοι τελικά θα είμαστε ενεργά μέλη και ποιοι.
Από την μεριά μου, έχω σίγουρα ακόμα 3 παιδιά, που θα ήθελαν να συμμετέχουν. Δεν είναι μέλη του φόρουμ, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Ίσως γίνουν, ίσως όχι, στην πορεία.
EDIT: tsoum ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι με την λέξη Chieftain δεν αναφέρομαι σε εσένα, αλλά στον βαθμό και στον διαχωρισμό που προξενεί, γενικώς. Για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις!OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί
Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη
Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar
Comment
Comment