Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Με συγχωρείτε για το double post, αλλά μόλις έπαιξα ένα arem στο οποίο έδωσα ρεσιτάλ με Crystal Maiden. Aghanim's Scepter, Kelen's Dagger of Escape, Black King Bar, Power Treads (Intelligence) και Guinsoo's Scythe of the Vyse (πήγαινα για Buriza-do-Kyanon) με οδήγησαν σε ένα επικό 13-0, το οποίο μπορεί να μην φτάνει ούτε καν κοντά στο ρεκόρ μου (πάνω από 30 kills έχω κάνει), ωστόσο ο τρόπος παιχνιδιού μου με έκανε ξανά να βρω την αυτοπεποίθηση που είχα χάσει τον τελευταίο καιρό, μετά από κάποια μέτρια από πλευράς μου παιχνίδια.
Στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν τρεις (Crystal Maiden, Butcher και Obsidian Destroyer) εναντίον τεσσάρων (Pandaren Brewmaster, Beastmaster, Spectre και Tormented Soul), αλλά η Spectre έπρεπε να φύγει σε κάποια φάση και το έκανε. Στο κέντρο είχαμε χάσει τον πύργο και τα βασικά κτίρια, όμως κρατούσαμε μια χαρά και από την στιγμή που έφυγε η Spectre το παιχνίδι έτεινε να γυρίσει μέχρις ότου έφαγα... disconnect, οπότε και δεν μπόρεσα να κάνω save replay...
Αν νομίζετε ότι το γνωστό και μη εξαιρετέο 3 vs 3 που παίξαμε μεταξύ μας ήταν επιπέδου σεμιναρίων, έπρεπε να είχατε δει αυτό... :icon_twisted: Ασφαλώς ένα από τα κορυφαία που έχω κάνει και ένα από τα καλύτερα παιξίματα που έχω δει γενικότερα.
Paidia epeidei sinevei ena poli distixes fenomeno stin zoi mou me enan filo mou den ksero an tha mporeso na hostaro game.. Opote as hostarei kapoios allo kai isos na mpo kai ego poio meta...
Ωραία παιχνιδάκια,αν και η μη ύπαρξη lag πιστεύω πως θα τα έκανε ακόμα πιο ωραία και ενδιαφέροντα.Το 1ο ήταν λίγο τσόντα υπέρ μας,το 2ο ήταν λίγο τσόντα κατά μας(καταραμένε Meepo...) και το 3ο ήταν αρκετά ισορροπημένο και ωραίο παιχνίδι,αλλά τα χάλασε όλα το γεγονός ότι πέταξε τον Psyco.
Κατά τ'αλλα καλορίζικη η UBER clan μας και καλά παιχνίδια από εδώ και στο εξής(πότε θα ξαναπαίξουμε??? :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: ).
Επίσης δηλώνω ότι στο 2ο game που το έλουσα λίγο το έκανα επίτηδες για να μην γίνω imba και με φοβηθείτε και δε θέλετε να ξαναπαίξετα ποτέ ξανά μαζί μου! ΟΥΓΚ!!! Ο John Rambo μίλησε!
Κάποια άτομα στη clan πρέπει να γίνουν Shamans και τα υπόλοιπα να αναβαθμιστούς σε Grunds.
Οι Shamans έχουν το δικαίωμα να κάνουν invite νέα μέλη. Το ποιοι θα γίνουν Shaman θα πρέπει να αποφασισθεί από καθαρά πρακτικό χαρακτήρα. Προτείνω τους
Sakentelis
newfarsand
omega-beta
SorrowChant
Λόγος; Έχουν αρκετούς friends που μπορούν να κάνουν invite.
Μόνο κάνε κάτι Mr_Uber γιατί όταν είμαστε Peons, ένα Frozen Throne να παίξουμε όπως καλή ώρα πριν λίγο με τον Sakenteli και τον Time_Assassin, δεν το μετράει!!
EDIT: Κορυφαία "τραγική ειρωνεία" όταν φώναξα στην αρχή του παιχνιδιού "Meepo" στο All και μου λέει ο Nel "κάντον swap"...
Κάποια άτομα στη clan πρέπει να γίνουν Shamans και τα υπόλοιπα να αναβαθμιστούς σε Grunds.
Οι Shamans έχουν το δικαίωμα να κάνουν invite νέα μέλη. Το ποιοι θα γίνουν Shaman θα πρέπει να αποφασισθεί από καθαρά πρακτικό χαρακτήρα. Προτείνω τους
Sakentelis
newfarsand
omega-beta
SorrowChant
Λόγος; Έχουν αρκετούς friends που μπορούν να κάνουν invite.
Μόνο κάνε κάτι Mr_Uber γιατί όταν είμαστε Peons, ένα Frozen Throne να παίξουμε όπως καλή ώρα πριν λίγο με τον Sakenteli και τον Time_Assassin, δεν το μετράει!!
EDIT: Κορυφαία "τραγική ειρωνεία" όταν φώναξα στην αρχή του παιχνιδιού "Meepo" στο All και μου λέει ο Nel "κάντον swap"...
[/b]
Συμφωνώ για τα άτομα που προτείνεις για shamans,αλλά και όλοι οι υπόλοιποι να γίνουμε Grunts!
Σχετικά με το Meepo,όντως,έλεος η φάση,αλλά επειδή μπορεί και να μην κατάλαβες εννοούσα να μου τον κάνεις εμένα swap,σαν αστειάκι Δεν ξέρω αν κατάλαβες αυτό ή αν κατάλαβες ότι εννοούσα να τον δώσεις αλλού γιατί και καλά δεν τον θεωρώ καλό ήρωα.Προσωπικά θεωρώ τον Meepo από τους πιο imba(αν και αρκετά εύθραυστος αρχικά)ήρωες αν τον ευνοήσουν λίγο οι περιστάσεις.
Λογικά κι εγώ θα μπορέσω, αν και θα δουλεύω από σήμερα το βράδυ ως το μεσημέρι αύριο. Ε, συνήθως, τις Κυριακές, γύρω στις 19:30 με 20:00 ξυπνάω για φαγητό, οπότε, για ένα με δύο games θα μπορέσω.
Να πάρουμε και την ρεβάνς, διότι την τελευταία φορά, ήμουν τελείως λάσπη, με τις 3 ώρες ύπνο που είχα από την προηγούμενη μέρα... Αν και το τελευταίο παιχνίδι, εδώ που τα λέμε, δεν ήταν και τόσο ισορροπημένο. Την στιγμή που ο Psyco έφαγε το d/c είχαμε το πάνω χέρι και νομίζω πως ήσασταν 2 στους 4 dead.
Οπότε, δύο ή το πολύ τρία push ήταν όλη η ιστορία. Εν πάσει περιπτώσει, ίσως έπρεπε να γίνει αυτό που είπα εκείνη την ώρα, να το λήξουμε και να το θεωρήσουμε ισσοπαλία, καθώς, αφενός οι 3 δεν αντέξαμε, αφετέρου ο Cuorion καθόταν και κοίταζε, ενώ εμείς παίζαμε ένα "καμμένο" παιχνίδι...
Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar
Αν και το τελευταίο παιχνίδι, εδώ που τα λέμε, δεν ήταν και τόσο ισορροπημένο. Την στιγμή που ο Psyco έφαγε το d/c είχαμε το πάνω χέρι και νομίζω πως ήσασταν 2 στους 4 dead.
Οπότε, δύο ή το πολύ τρία push ήταν όλη η ιστορία.
[/b]
Θανάση, με όλον τον σεβασμό, μάλλον δε μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι.
Σ' αυτό για το οποίο μιλάω εγώ, μας είχατε άνετα στην αρχή, με το ζόρι στην μέση και ήδη είχαμε αρχίσει να το γυρνάμε δειλά - δειλά όταν έφαγε disconnect ο Psycomaniac. Ακόμα και αν ήμασταν δυο στους τέσσερις νεκροί εκείνη την στιγμή, προηγουμένως είχαμε κερδίσει δυο, τουλάχιστον, συνεχόμενα combats σχετικά εύκολα, οπότε αμφιβάλλω για το κατά πόσο τα "δυο ή τρία push" που θα κάνατε θα είχαν αποτέλεσμα. Ήταν και οι ήρωες τέτοιοι, άλλωστε, που όσο περνούσε η ώρα ευνοούμασταν.
Απ' την άλλη, δεν υπονοώ ότι λόγω της αύξουσας απόδοσης της ομάδας μου θα κερδίζαμε οπωσδήποτε αργά ή γρήγορα, καθώς υπάρχει πάντα ο παράγοντας του προσωπικού λάθους (βλέπε το γνωστό και μη εξαιρετέο 3 vs 3 που από τέτοιο κρίθηκε) και επίσης, είχατε έναν παραπάνω πύργο στην μέση.
Καλώ άπαντες να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα παραπάνω, ανάλογα με την κρίση τους.
Από την στιγμή που υπάρχει πλέον Clan και εφόσον όλοι συμφωνούν, μπορούμε να αναλύουμε στρατηγικές, τακτικές, συνδυασμούς ηρώων και τα σχετικά, προτείνω, για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους, να κρατάμε τα replay, κάθε αγώνα.
Όχι γιατί διαφωνώ και με βγάζεις από τα ρούχα μου όσον αφορά το τελευταίο προχθεσινό παιχνίδι, αλλά γιατί πιστεύω πως όλοι θα ωφεληθούμε. Οι περισσότεροι έχουν το WarCraft III στο PC τους, ή τέλος πάντων, αυτοί που ενδιαφέρονται για DotA σίγουρα το έχουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι το όνομα του map (γιατί αλλιώς τα replays δεν παίζουν) και αν μπορεί ο sub_zero να μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε attach τα αρχεία των replays, γιατί αφενός είναι πολύ μικρά σε μέγεθος, αφετέρου δεν υπάρχει λόγος να τα σηκώνουμε από αλλού.
Έχω κατά νου να γράψω έναν "οδηγό" για τον Dwarven Sniper, αλλά με την δουλειά και το τρέξιμό μου, ακόμα δεν έχω προλάβει. Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να το κάνω, αν και προειδοποιώ ότι είναι πολύ ανορθόδοξος. Ο Cuorion με έχει δει να τον χρησιμοποιώ και νομίζω πως μπορεί να δώσει διαπιστευτήρια για την αποτελεσματικότητα του.
Τέλος, πιστεύω πως προκειμένου να γίνεται "προπόνηση" σε combos και settings (ό,τι απαιτείται δηλαδή για μια αξιοπρεπή συμμετοχή σε τουρνουά) καλό θα είναι να παίζουμε -ap ή -apem modes. Και χωρίς παρεξήγηση, ένας διαχωρισμός σχετικά τοπικιστικός, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, τουλάχιστον σε περιπτώσεις συμμετοχής σε τουρνουά όπως ανέφερα πιο πριν, καθώς το να παίξουμε εγώ κι ο tsoum ή ο Neltharion συμπαίκτες σε μια τέτοια περίπτωση, είναι μάλλον δύσκολο.
Περιμένω τις γνώμες σας, κι έχω ακόμα κάποιες προτάσεις, αν θέλετε να τις μοιραστούμε.
Τέλος, για το παιχνίδι σήμερα είμαι μέσα, αν και δεν είδα ακόμα ιδιαίτερη συμμετοχή. Ίσως όχι από τις 19:30, αλλά γύρω στις 21:00 είναι πολύ πιθανόν να εισέλθουμε στο BattleNet.
Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar
Από την στιγμή που υπάρχει πλέον Clan και εφόσον όλοι συμφωνούν, μπορούμε να αναλύουμε στρατηγικές, τακτικές, συνδυασμούς ηρώων και τα σχετικά, προτείνω, για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους, να κρατάμε τα replay, κάθε αγώνα.
Όχι γιατί διαφωνώ και με βγάζεις από τα ρούχα μου όσον αφορά το τελευταίο προχθεσινό παιχνίδι, αλλά γιατί πιστεύω πως όλοι θα ωφεληθούμε. Οι περισσότεροι έχουν το WarCraft III στο PC τους, ή τέλος πάντων, αυτοί που ενδιαφέρονται για DotA σίγουρα το έχουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι το όνομα του map (γιατί αλλιώς τα replays δεν παίζουν) και αν μπορεί ο sub_zero να μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε attach τα αρχεία των replays, γιατί αφενός είναι πολύ μικρά σε μέγεθος, αφετέρου δεν υπάρχει λόγος να τα σηκώνουμε από αλλού.
Έχω κατά νου να γράψω έναν "οδηγό" για τον Dwarven Sniper, αλλά με την δουλειά και το τρέξιμό μου, ακόμα δεν έχω προλάβει. Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να το κάνω, αν και προειδοποιώ ότι είναι πολύ ανορθόδοξος. Ο Cuorion με έχει δει να τον χρησιμοποιώ και νομίζω πως μπορεί να δώσει διαπιστευτήρια για την αποτελεσματικότητα του.
Τέλος, πιστεύω πως προκειμένου να γίνεται "προπόνηση" σε combos και settings (ό,τι απαιτείται δηλαδή για μια αξιοπρεπή συμμετοχή σε τουρνουά) καλό θα είναι να παίζουμε -ap ή -apem modes. Και χωρίς παρεξήγηση, ένας διαχωρισμός σχετικά τοπικιστικός, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, τουλάχιστον σε περιπτώσεις συμμετοχής σε τουρνουά όπως ανέφερα πιο πριν, καθώς το να παίξουμε εγώ κι ο tsoum ή ο Neltharion συμπαίκτες σε μια τέτοια περίπτωση, είναι μάλλον δύσκολο.
Περιμένω τις γνώμες σας, κι έχω ακόμα κάποιες προτάσεις, αν θέλετε να τις μοιραστούμε.
Τέλος, για το παιχνίδι σήμερα είμαι μέσα, αν και δεν είδα ακόμα ιδιαίτερη συμμετοχή. Ίσως όχι από τις 19:30, αλλά γύρω στις 21:00 είναι πολύ πιθανόν να εισέλθουμε στο BattleNet.
[/b]
Μέσα για όλα όσα λες. Αναλαμβάνω την ευθύνη να κάνω εγώ τα save replays, εκτός κι αν φάω disconnect, οπότε θα πρέπει να το κάνει κάποιος άλλος.
Επιπλέον, θα κάνω save replay και σε όσα παιχνίδια θεωρώ πως παίζω υποδειγματικά τον ήρωα που έχω. Προς το παρόν έχω ένα με Necrolyte, το οποίο θα ανεβάσω αργότερα. Μπορεί να μην έπαιξα σεμιναριακά, αλλά το ότι επέλεξα τον συγκεκριμένο ήρωα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και οι συνέπειες τις επιλογής αυτής, πιστεύω πως είναι άξιες μελέτης.
Comment