Announcement

Collapse
No announcement yet.

DotA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Από τις αλλαγές που μου άρεσαν, κρατάω αυτές που αφορούν κάποια items, όπως πχ το boost του Sange & Yasha, το 16% Aura Damage στο Vladmir's Offering και οι αλλαγές στο Guinsoo's Scythe of Vise.[/b]
    Την aura αυτήν την είχε το Vladmir's και πριν την έκδοση 6.50.

Κατά τα άλλα, ούτε οι αλλαγές στα Guinsoo's Scythe of Vyse / Eul's Scepter of Divinity μου άρεσαν, αλλά ούτε και αυτή στο Orchid Malevolence.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Είχε 16% και μόνο 300 gold η συνταγή; Δεν νομίζω...
      OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Είχε 16% και μόνο 300 gold η συνταγή; Δεν νομίζω...
        [/b]
        Την aura την είχε, αλλά η συνταγή του είναι πλέον πιο φθηνή, όπως σωστά παρατήρησες.

Comment

Ε πότε θα οργανώσουΕΜ κανένα game όλοι μαζί; Απλά εγώ για τα επόμενα δύο σαββατοκύριακα δεν θα μπορώ μετα τις 7:00 γιατί συμμετέχω σε μία θεατρική "παραγωγή" του σχολείου μου και τζι τζι.
          "to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω! "

by Chaoscrow

Comment

Αύριο τελειώνει και η εξεταστική μου άρα είμαι διαθέσιμος για όποια μέρα θέλετε(θεωρητικά ).
            Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Πολύ καιρό έχουμε να κάνουμε οργανωμένο παιχνίδι, δεν νομίζετε; Γιατί τόση ησυχία;

Για απόψε μπορεί κανένας; Αν όχι, το άλλο Σαββατοκύριακο θέλω να δω οπωσδήποτε κάποιους στο BattleNet, αλλιώς θα γίνει χαμός. :icon_twisted:

Comment

Εγώ 99,9% θα λείπω το τριήμερο αλλα αμα θέλετε μπορώ για Παρασκευή βράδυ κατα τις 8 - 8:30

"to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω! "

by Chaoscrow

Comment

Την εβδομάδα που διανύουμε η βάρδιά μου στην δουλειά είναι 16:00 - 00:30. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ είτε νωρίτερα, είτε κατά τις 01:00. Είναι μάλλον δύσκολο και αμφίβολο αν μπορεί κάποιος άλλος αυτές τις ώρες, αλλά αν τυχόν συμπίπτουν διαθέσεις και ωράρια, ενημερώστε με και παίζουμε!

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Την εβδομάδα που διανύουμε η βάρδιά μου στην δουλειά είναι 16:00 - 00:30. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ είτε νωρίτερα, είτε κατά τις 01:00. Είναι μάλλον δύσκολο και αμφίβολο αν μπορεί κάποιος άλλος αυτές τις ώρες, αλλά αν τυχόν συμπίπτουν διαθέσεις και ωράρια, ενημερώστε με και παίζουμε!
                    [/b]
                    Να υπενθυμίσω (σε όλους) πως εγώ, τουλάχιστον, είμαι διαθέσιμος από τις 10:00 μέχρι τις 1:00, εκτός απροόπτου και αρκεί να κανονίσουμε δυο με τρεις μέρες πιο νωρίς.

Comment

• Pfff..An den kanonisei o Treetop tpt...
                      Tespa kanonizoume apo tin epomeni vdomada re np;)

Comment

• Λόγω της χρονικής διαφοράς το Πρωταπριλιάτικο αστείο στην DotA δεν κράτησε ολόκληρη τη μέρα σήμερα.Όσοι το πρόλαβαν,αν έμπαιναν στη σελίδα www.getdota.com από όπου κατεβάζεις το παιχνίδι θα έβλεπαν το συγκεκριμένο video που παραθέτω πιο κάτω (το κομμάτι του video με τη μουσική απο το FFX είναι όλα τα λεφτά ) αντί για τα κλασικά links με τα map downloads. Στη συνέχεια στο forum το θέμα πήρε πολύ μεγάλη έκταση ακόμη και από τους forum moderators και τους beta testers με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι είναι αλήθεια και τη ψέμα...Κατά τη γνώμη μου και οι κοκορομαχίες και το βρισίδι που διαδραματίστηκαν στο forum του DotA Allstars και το δήθεν Πρωταπριλιάτικο map που ετοιμάζανε ήταν όλα στημένα απλά για να δημιουργηθεί όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το πιο δημοφιλές mod map του WCIII.Time will tell...

Ορίστε και το video

Comment

• Κρούω το κόδωνα παιδιά. Σήμερα το Clan channel μου έδωσε προειδοποίηση:

Your clan is in danger of expiration due to inactivity of your clan leader.

Comment

• Κρούω το κόδωνα παιδιά. Σήμερα το Clan channel μου έδωσε προειδοποίηση:

Your clan is in danger of expiration due to inactivity of your clan leader.
                            [/b]
                            Αυτό το πρόβλημα λύθηκε, προς το παρόν. Νομίζω, όμως, πως ήρθε η ώρα να εξετάσουμε κάποια άλλα πραγματάκια.

Εγώ, όπως και οι περισσότεροι απ' ότι βλέπω, δεν είχαμε φοβερές προσδοκίες από αυτήν την clan. Έγινε στα πλαίσια της παρέας και καθαρά για λόγους διασκέδασης. Το θέμα είναι ότι ούτε αυτό επετεύχθει. Τα πραγματικά ενεργά μέλη δεν ήταν πολλά, αλλά και αυτά απ' ότι καταλαβαίνω έπαιζαν σε τελείως διαφορετικές ώρες, με αποτέλεσμα να έχω να παίξω με μέλος της clan πάνω από βδομάδα, να έχουν περάσει δυο εβδομάδες από την τελευταία φορά που έπαιξα με δυο μέλη της clan ενώ μιλώντας για τρία ή περισσότερα, πάμε πίσω περίπου έναν μήνα. Ούτε λόγος, βέβαια, για παιχνίδι με πέντε και πάνω μέλη.

Στην ουσία, λοιπόν, από την δικιά μου οπτική η clan υπήρχε για να υπάρχει και αυτό πρέπει να αλλάξει. Οι κινήσεις που προτείνω είναι οι εξής:

1) Προαγωγή δυο ακόμα μελών σε Shaman, ώστε να εισαχθούν περισσότερα νέα μέλη.

2) Λίγη περισσότερη συμμετοχή από πλευράς όσων μας εγκατέλειψαν τελείως αυτόν τον καιρό.

3) Λίγη περισσότερη οργάνωση, ώστε οι ώρες κατά τις οποίες παίζουμε να συμπίπτουν όσο γίνεται.

4) Άμεση αφαίρεση των δυο "εικονικών μελών" της clan, τα οποία στην ουσία αποτελούν δεύτερα accounts ατόμων που είναι ήδη μέλη.

Δεν περιμένω και πολλά, βέβαια, για να είμαι ειλικρινής. Το επόμενο διάστημα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για μαθητές και φοιτητές, άλλωστε. Αλλά τουλάχιστον, σιγά - σιγά μπορούμε να καταφέρουμε κάτι, μήπως και μέσα στο καλοκαίρι, ή έστω από Σεπτέμβρη, φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε.

Comment

• Ας διοργανώσουμε μερικά παιχνιδάκια έστω μέσα στο Πάσχα και μετά από αυτό μέχρι να αρχίσουμε το διάβασμα για εξεταστικές-Πανελλήνιες και μετά από καλοκαίρι πάλι.Απλά να οργανώσουμε συναντήσεις γιατί αν περιμένουμε πότε και αν θα συναντήσουμε κάποιον on-line...τρέχα γύρευε.Εγώ μπαίνω αρκετά συχνά DotA,αλλά συνήθως μετά τις 12 το βράδυ και κάποιες φορές όταν βρίσκουμε άτομα στο gnet λιώνουμε στα local με κάτι γκοσάδες που ξημεροβραδιάζονται εκεί

Comment

• elate na diorganosoume kanena dota game!! blepw exei poly kairo na patisei to podi tou kapoios edw ..! loipon ti lete ?^^

Comment

Working...
                                X