Announcement

Collapse
No announcement yet.

Castlevania: Order of Ecclesia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Εγώ το ευχαριστήθηκα άπειρα το Order of Ecclesia. Δεν το συνηθίζω, αλλά σε αυτό έχω ένα 100% σχεδόν σε όλα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Καλά εκεί μου βγήκε η πίστη να το βγάλω.Απορώ τι σκέφτονταν όταν το φτιάχνανε...Παρανοικό!!!

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ναι εννοειται γι αυτο το ανεφερα, αλλα πρεπει να εξαιρεσουμε το ενα απο τα δυο bonus dungeons με τα platforming στοιχεια, δεν βοηθαει και πολυ εκει το grinding

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ναι αλλά με grinding όλα αυτά γίνονται πανεύκολα και αν τερματίσεις το παιχνίδι το grinding δεν είναι τόσο πολύ δύσκολο.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Θεωρώ πως το Order of Ecclesia, αν το δεις απόλυτα και όχι συναισθηματικά, είναι σαφώς ανώτερος τίτλος απο το Symphony.
    Συνφωνω, να προσθεσω οτι χρησιμοποιησε την φορμουλα που αρχισε το sotn καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο 2d castlevania,imo ειναι το ποιο αρτιο και το ωριμο 2d castlevania απο πολλες αποψεις, το grinding που εχει μειωθει στο ελαχιστο απο τους προκατοχους του ειναι το σημαντικοτερο του +
    Οπως και η δυσκολια που ητανε αυξημενη.
    Βεβαια πρεπει να εξαιρεσω τους εφιαλτες που εχω ακομα απο τα δυο bonus dungeons του ecclesia

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Συμφωνώ καθώς έπαιξα και τους δυο τίτλους πέρσυ και παρατήρησα πολλές αδυναμίες του symphony έναντι όχι μόνο του order of ecclesia αλλά οποιουδήποτε castleoid.Το βρήκα αρκετά εύκολο το symphony σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα που έφτυσα αίμα ιδιαίτερα στο order.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Θεωρώ πως το Order of Ecclesia, αν το δεις απόλυτα και όχι συναισθηματικά, είναι σαφώς ανώτερος τίτλος απο το Symphony.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Imo den paizei

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μέχρι το πρώτο μισό μου άρεσε αρκετά,αλλά πλέον που έχω μπει στο κάστρο του Δράκουλα βλέπω πως όσο περισσότερο παίζω τόσο περισσότερο πρέπει να αλλάζω τακτικές και να πειραματίζομαι για να βγάζω τα διάφορα Αφεντικά,κάτι που το βρίσκω αρκετά ευχάριστο και θεωρώ πως ήταν ένα σωστό βήμα/άλμα μπροστά για τη σειρά.ντρέπομαι να ομολογήσω πως στην αρχή δεν μου άρεσε τόσο όσο παλιότεροι τίτλοι αλλά πλέον το έχω λατρέψει.ΙΜΟ το Symphony μόλις ξεπεράστηκε (αν και για συναισθηματικούς λόγους θα παραμείνει το αγαπημένο μου).

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ο τυπάς με το πιστόλι δεν είναι ίδιος ο Bathier;[/b]
    Eτοιμαζόμουν να γράψω ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Πάντως η εισαγωγή τα σπάει όπως και το νέο art direction!!

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Ο τυπάς με το πιστόλι δεν είναι ίδιος ο Bathier;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το intro είναι φοβερό. Άλλαξαν art director;

Γενικά το παιχνίδι μου φαίνεται πολύ καλό και ανανεωμένο.

Και η μουσική είναι πολύ καλή. Can't wait.

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Castlevania: Order of Ecclesia
    hands-on

http://ds.ign.com/articles/888/888646p1.html

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Νέο 7 λεπτο gameplay footage από το Interactive & Digital Entertainment Festival στις Κάννες
    http://www.dsfanboy.com/2008/06/25/seven-m...ed-castlevideo/

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Λοιπόν είμαι αρκετά αισιόδοξος για το Order και χαίρομαι που ακούω οτι το φτιάχνει η ομάδα του Portrait of Ruin. Επίσης με ενθουσιάζει το νέο artwork και η Shanoa. Νομίζω οτι πρόκειται για ό,τι καλύτερο.

Leave a comment:

Working...
X