Announcement
Collapse
No announcement yet.
Castlevania: Order of Ecclesia
Collapse
X
-
Εγώ το ευχαριστήθηκα άπειρα το Order of Ecclesia. Δεν το συνηθίζω, αλλά σε αυτό έχω ένα 100% σχεδόν σε όλα.
-
Καλά εκεί μου βγήκε η πίστη να το βγάλω.Απορώ τι σκέφτονταν όταν το φτιάχνανε...Παρανοικό!!!
Leave a comment:
-
ναι εννοειται γι αυτο το ανεφερα, αλλα πρεπει να εξαιρεσουμε το ενα απο τα δυο bonus dungeons με τα platforming στοιχεια, δεν βοηθαει και πολυ εκει το grinding
Leave a comment:
-
Ναι αλλά με grinding όλα αυτά γίνονται πανεύκολα και αν τερματίσεις το παιχνίδι το grinding δεν είναι τόσο πολύ δύσκολο.
Leave a comment:
-
Συνφωνω, να προσθεσω οτι χρησιμοποιησε την φορμουλα που αρχισε το sotn καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο 2d castlevania,imo ειναι το ποιο αρτιο και το ωριμο 2d castlevania απο πολλες αποψεις, το grinding που εχει μειωθει στο ελαχιστο απο τους προκατοχους του ειναι το σημαντικοτερο του +Originally posted by Raphael View PostΘεωρώ πως το Order of Ecclesia, αν το δεις απόλυτα και όχι συναισθηματικά, είναι σαφώς ανώτερος τίτλος απο το Symphony.
Οπως και η δυσκολια που ητανε αυξημενη.
Βεβαια πρεπει να εξαιρεσω τους εφιαλτες που εχω ακομα απο τα δυο bonus dungeons του ecclesia
Leave a comment:
-
Συμφωνώ καθώς έπαιξα και τους δυο τίτλους πέρσυ και παρατήρησα πολλές αδυναμίες του symphony έναντι όχι μόνο του order of ecclesia αλλά οποιουδήποτε castleoid.Το βρήκα αρκετά εύκολο το symphony σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα που έφτυσα αίμα ιδιαίτερα στο order.
Leave a comment:
-
Θεωρώ πως το Order of Ecclesia, αν το δεις απόλυτα και όχι συναισθηματικά, είναι σαφώς ανώτερος τίτλος απο το Symphony.
Leave a comment:
-
Μέχρι το πρώτο μισό μου άρεσε αρκετά,αλλά πλέον που έχω μπει στο κάστρο του Δράκουλα βλέπω πως όσο περισσότερο παίζω τόσο περισσότερο πρέπει να αλλάζω τακτικές και να πειραματίζομαι για να βγάζω τα διάφορα Αφεντικά,κάτι που το βρίσκω αρκετά ευχάριστο και θεωρώ πως ήταν ένα σωστό βήμα/άλμα μπροστά για τη σειρά.ντρέπομαι να ομολογήσω πως στην αρχή δεν μου άρεσε τόσο όσο παλιότεροι τίτλοι αλλά πλέον το έχω λατρέψει.ΙΜΟ το Symphony μόλις ξεπεράστηκε (αν και για συναισθηματικούς λόγους θα παραμείνει το αγαπημένο μου).
Leave a comment:
-
Eτοιμαζόμουν να γράψω ακριβώς το ίδιο πράγμα.Ο τυπάς με το πιστόλι δεν είναι ίδιος ο Bathier;[/b]
Πάντως η εισαγωγή τα σπάει όπως και το νέο art direction!!
Leave a comment:
-
Το intro είναι φοβερό. Άλλαξαν art director;
Γενικά το παιχνίδι μου φαίνεται πολύ καλό και ανανεωμένο.
Και η μουσική είναι πολύ καλή. Can't wait.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Νέο 7 λεπτο gameplay footage από το Interactive & Digital Entertainment Festival στις Κάννες
http://www.dsfanboy.com/2008/06/25/seven-m...ed-castlevideo/
Leave a comment:
-
Λοιπόν είμαι αρκετά αισιόδοξος για το Order και χαίρομαι που ακούω οτι το φτιάχνει η ομάδα του Portrait of Ruin. Επίσης με ενθουσιάζει το νέο artwork και η Shanoa. Νομίζω οτι πρόκειται για ό,τι καλύτερο.
Leave a comment:
Leave a comment: