Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Evil Within

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Το πως πρέπει να είναι ένα παιχνίδι,το ορίζει ο δημιουργός και το όραμά του.
    Τα user score δεν τα λαμβάνω ποτέ υπόψιν.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν το βρίσκω τόσο τραγικό πάντως, απλά κόψαν λίγο πάνω κάτω για να είναι πιο ατμοσφαιρικό, πραγματικά αυτή είναι η εξήγηση...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι FoV fix με cheat engine, οκ ειπαμε να γραψουμε 2 commands στο console μεχρι εκει. Θα περιμενω κατι πιο επισημο.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Βασικα τις μπαρες γιατι τις εβαλαν (μην απαντησει κανενας ''πιο κινηματογραφικο'' διοτι δεν υφισταται σαν επιχειρημα)? Απ'οτι βλεπω στη φωτο του BB δεν γινεται αναγωγη σε αλλη αναλογια (16:9) αλλα περιοριζεται το fov, πραγμα απαραδεκτο...Ας υπηρχε cineφιλ επιλογη ξερω γω αν με το στανιο ηθελαν να το εχουν και με μπαρες.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    τροποι για να ξεφορτωθειτε μαύρες μπάρες και fοω fix

οπως έπρεπε εξαρχής να ειναι το παιχνίδι

"not this shit"

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Από 73 εώς 83 ανάλογα την πλατφόρμα η βαθμολογία του στο metacritic που ανέφερες,τι 5 λες;
    Μια ζωή υπερβολικός.Όσα ρηβιού έχω διαβάσει το βαθμολογούν με 7-8.5 και είναι από άτομα που μεγάλωσαν με τα πρώτα Resident Evil.Οι υπόλοιποι,είναι άτομα που μεγάλωσαν με το COD και το RE5.Οπότε,ξέρω τι να περιμένω.Έναν αξιοπρεπή τίτλο με κάποια προβληματάκια.Big deal.
    Kαταρχήν προφανώς αναφερόμουνα στο metacritic user score της PC ΕΚΔΟΣΗΣ που έως τώρα ειναι μόλις 5,4/10 με το metascore να ειναι 73/100 οποτε γενικά να εισαι πιο προσεκτικός.

Επισης νομιζω διατηρω το δικαιωμα να μην μου αρεσει τοσο πολύ το παιχνίδι που σε καμια περιπτωση δεν το θεωρώ αισχος αλλά δεν ειναι και το εξαιρετικό εως διαμάντι που περιμενα, με τις προσδοκιες αυτές να μου τις έχουνε δημιουργήσει τα βιντεο προ της κυκλοφοριας του.

Συνοψιζοντας το παιχνίδι έχει αρκετά μειον για μένα τα οποία ειναι τα παρακάτω:

-αδυνατει να σε φοβισει και έχει περισσοτερο survivor τονο
    -οι μαύρες μπάρες και η ανυπαρξια επιλογής για την αφαιρεση τους ηταν μεγάλο λάθος
    -τα 30 fps και στην pc έκδοση αν και αυτο αλλάζει εύκολα στα 60fps μεσω console command
    -τα προβληματικά controls με το κακιστο FoV εξαιτιας του οποιου δεν βλέπεις καλά με την στοχευση να ειναι ιδιαιτερα προβληματική
    -το story το οποιο δειχνει να ειναι οτι ναναι, χωρις νοημα , προχωράς μεσα στο παιχνίδι χωρις λογο, δεν εξηγειται τιποτα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το παιχνιδι εκτος απο τα προβληματακια με τις μπαρες(στο pc βγαινουν) εχει σοβαρο θεμα με το story και το gameplay(στο shooting part) απο κει και περα οποιον δεν τον ενοχλει τιποτα απο ολα αυτα μπορει και να του αρεσει. Για παραπανω απο 6-6.5 δεν ειναι σε καμια περιπτωση ετσι οπως το κυκλοφορησαν και εχω μεγαλωσει με τα RE και τα εχω τελειωσει ολα αρκετες φορες. Οποιος περιμενει στυλ old school RE πιστευω οτι θα απογοητευτει εκτος αν διψαει τοσο πολυ για horror παιχνιδι.

Τωρα για κινηματογραφικη αισθηση και τα λοιπα ειναι απλα χαζομαρες, χανεις real estate χωρου σε 16:9 το οποιο με το αθλιο FoV που εβαλαν(και δεν αλλαζει) ειναι πολυτιμο.

Απλα παιξτε το πρωτα πριν αρχισετε τους χαρακτηρισμους σε αυτους που το παιζουν ηδη.. Κλασσικα πραγματα βεβαια..

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Από 73 εώς 83 ανάλογα την πλατφόρμα η βαθμολογία του στο metacritic που ανέφερες,τι 5 λες;
    Μια ζωή υπερβολικός.Όσα ρηβιού έχω διαβάσει το βαθμολογούν με 7-8.5 και είναι από άτομα που μεγάλωσαν με τα πρώτα Resident Evil.Οι υπόλοιποι,είναι άτομα που μεγάλωσαν με το COD και το RE5.Οπότε,ξέρω τι να περιμένω.Έναν αξιοπρεπή τίτλο με κάποια προβληματάκια.Big deal.
    Τα οποία μπορούν να φτιάξουν με patches...

Leave a comment:

• Altair
    replied

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Όταν φτιάξει το game από τα bugs τα ξαναλέμε.Και οι μπάρες προστέθηκαν για να το κάνουν πιο κινηματογραφικό και για να κρύβουν πράγματα ώστε να φοβάσαι περισσότερο.Τώρα εσένα αν δεν σου αρέσει είναι άλλο θέμα.Το παιχνίδι έπρεπε να βγει από την capcom.Κρίμα που έφυγε ο mikami από εκεί.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Γιατι ειμαστε στο 2014 και δεν μπορεις να αναγκαζεις με το στανιο κάποιον να παιξει το παιχνίδι σου οταν έχει πάνω κάτω μαύρες μπάρες οταν αυτος ο χωρος θα μπορούσε να χρησιμοποιθεί για να δειχνει περισσοτερα πραματα μέσα απο το παιχνίδι και έτσι και το παιχνίδι θα έδειχνε καλυτερο και πιο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ στο μάτι. Έπρεπε να υπηρχε επιλογη αφαιρεσης των μαύρων μπαρων οπως υπάρχει για το film grain. Aλλα τελικά παιζοντας λιγες παραπάνω ωρες δεν με πειραξαν μονο οι μαύρες μπάρες, το παιχνίδι ειναι μετριοτατο, εχοντας προβλήματα και στα controls οπως πρανέφερα και εάν περιμένεις να παιξεις κατι εξαιρετικο μαλλον θα απογοητευτεις. Το 50 κάτι τοις εκατο στο metacritic δεν ειναι καθολου υπερβολή.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Για όλους εσάς που παραπονιέστε για τις μπάρες για ποιο λόγο ακριβώς σας πειράζουν τόσο πολύ?Σας χαλάνε στο μάτι?Έλεος δηλαδή να παρατήσεις ένα παιχνίδι γι'αυτό το λόγο!Μεγάλη υπερβολή.Δεν με χάλασαν στο RE4 δεν θα με χαλάσουν ούτε εδώ πιστεύω!
    Κατά τα άλλα το παιχνίδι έπρεπε να βγει το 2015 χωρίς bugs.Δεν καταλαβαίνω τη βιασύνη.Αχ αυτή η Bethesda!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Tελικά δεν άντεξα τις μπάρες, οι οποιες ειναι ιδιαίτερα εκνευριστικές, και προς το παρον τουλάχιστον το παράτησα. Το παιχνίδι γενικά πάσχει, μέχρι και το σύστημα σκοπευσης έχει προβλημα καθώς έχει ιδιαίτερα μικρό FOV και αντι να σε βοηθήσει σε μπερδεύει. Tα controls γενικά δεν ειναι και τα καλυτερα και δεν έχουνε και τοσο άμεση αποκριση πράμα που χειροτερεύει ακομη περισσοτερο την όλη κατάσταση.

Τα γραφικά πάντως δειχνουνε καλυτερα απο τα gameplay videos.

Kριμα πάντως για τις μαύρες μπάρες, το καταστρέφουνε το παιχνίδι, παρα πολύς κοσμος καν δεν ασχολήθικε λογω αυτου του στοιχείου. Ελπιζω να κατάλαβε ο Μικάμι τι χοντρη μαλακία έκανε.

Αν το βαθμολογούσα θα του εδινα ένα 6.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ε αυτο ηθελα να πω, οτι ο τροπος που γινεται το collection των βαθμολογιων και η σημασια που δινεται (απο ολη την βιομηχανια) στο τελικο νουμερο (ή χρωμα) που προκυπτει απο το συγκεκριμενο site ειναι τελειως για γελια.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Στο One ειναι η καλυτερη εκδοση, παιρνει 83
    Σας γλεντάει ο Phill έτσι;
    Πέρα από την πλάκα για μένα ο τίτλος θα αγοραστεί όοοοοοοοταν πάρω καινούρια κονσόλα διότι αυτό που έπαιξα μου άρεσε. Δεν βασίζομαι στις γελοιότητες του metacritics που το έχουν κάνει σαν το καφενείο των φιλάθλων.

Leave a comment:

Working...
X