Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Evil Within

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • nooto
    replied
    Στο One ειναι η καλυτερη εκδοση, παιρνει 83

    Leave a comment:


  • i Have no Equal
    replied
    While investigating the scene of a gruesome mass murder, Detective Sebastian Castellanos and his partners encounter a menacing and powerful force. After witnessing the slaughter of fellow officers, Sebastian is ambushed and knocked unconscious. When he awakens, he finds himself in a deranged world where hideous creatures wander among the dead. Facing unimaginable terror, and fighting for survival, Sebastian embarks on a daunting journey to unravel that which is behind this evil force.


    Περισσοτερες οι αρνητικες και δικαιολογημενα, το παιχνιδι ειναι broken στα ορια του unplayable.

    Leave a comment:


  • Chief
    replied
    Το 5 και ειδικά το 6 ήταν εξαιρετικά μέτρια έως κακά action games.


    Το 5 ήταν κακό ως horror, ως action όμως ήταν συμπαθητικότατο.

    Leave a comment:


  • Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Το αφησα chapter 4, φόλα απο τις λιγες..
    Δοκίμασα τα πρώτα 2 chapters σε PC και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Είναι αρκετά εγκεφαλικό παιχνίδι καθώς δεν σου συμβαίνει το ίδιο πράγμα 2 φορές ενώ δεν έχεις πολλά πυρομαχικά για να κόβεις κόσμο. Θέλει να κινείσαι συνεχώς σκυφτός, να σκοτώνεις με stealth και να παρατηρείς τον χώρο. Το πρόβλημα δεν είναι οι μπάρες αλλά η κοντινή κάμερα που κρύβει το field of view με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις μακριά. Πρέπει να έχει βγει patchaκι που το φιξάρει αυτό. Θεωρώ ότι ένα σωστό survival horror έτσι πρέπει να φιτάχνεται. Να σε κάνει να νιώθεις ευάλωτος, λιλιπούτειος μπροστά στον κίνδυνο. Ο χειρισμός θα θυμίσει σε πολλούς το Resident Evil 4 χωρίς όμως το κινούμενο οπλοστάσιο που κουβαλάει ο Leon και γαζώνει τα πάντα.

    Τώρα για κάποιες αρνητικές κριτικές δεν μπορώ να τους πάρω σοβαρά. Ο κόσμος σήμερα έχει αποθρασυνθεί από braindead games, που σε παίρνουν από το χεράκι όλη την ώρα και αποτρέπουν από τον πειραματισμό. Στα έχουν όλα έτοιμα στο πιάτο και απλά σου γεμίζουν τα games με κινηματογραφικά σεκανς και σουπερ ντούπερ εκρήξεις.

    Αν το παρόν και το μέλλον των gamers ζει για zombiemind oriented games καλύτερα θα ήταν να αποχωρήσουν από το χόμπυ και να πάνε να φυτέψουν κανά μαρούλι, μπας και στρώσει λίγο ο εγκέφαλος.

    Προσωπικά, μετά από τόσες ώρες Diablo 3 νιώθω ότι ο εγκέφαλός μου έχει γίνει σαν κινούμενος οχετός. Δεν θέλω να ξαναπιάσω τέτοιο game για τα επόμενα 20 χρόνια. Απορώ πως μερικοί games ασχολούνται χροοοοοοοοόνια. Δεν χάνουν frames από το μυαλό τους;

    Leave a comment:


  • i Have no Equal
    replied
    Το αφησα chapter 4, φόλα απο τις λιγες..

    Leave a comment:


  • paixtis
    replied
    Originally posted by BigBOSS
    To πιο αρνητικό για εμένα ειναι οι μαύρες μπάρες, οι οποιες ομως συνηθιζονται απο ένα σημείο και μετά. Τα γραφικά σε καμια περίπτωση δεν τα λες άσχημα, ειναι καλά χωρις να ειναι και το Crysis 4. To κακό frame rate λένε υπάρχει στις κονσολες. Στο pc μπορεις να παιξεις και με 60+fps ακομη και να βγάλεις τις μπάρες, διορθώνοντας και το fov. Eγώ θα βάλω την εντολή να παιζω με 60fps, τώρα ειδικά το διορθωμα του fov για 16:9 εικονα απαιτει μια μεγαλυτερη διαδικασια την οποία δεν θα την κάνω. Με το παιχνίδι θα ασχοληθω σοβαρά λιγο αργοτερα καθως ξεκινησα Dragon Age Origins και δεν θέλω να το παρατήσω. Πάντως απο τα λιγα λεπτά που έπαιξα δειχνει πως έπρεπε να ειναι περιπου τα Resident Evil μετά το RE4. Το 5 και ειδικά το 6 ήταν εξαιρετικά μέτρια έως κακά action games.
    Fixed!

    Leave a comment:


  • BigBOSS
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Ναι, και αυτοί που το παίζουν μιλάνε για κακό frame rate και για μέτρια έως αδιάφορα γραφικά που κουράζουν πολύ τα ματια με ενοχλητικές άνω και κάτω μπάρες.
    To πιο αρνητικό για εμένα ειναι οι μαύρες μπάρες, οι οποιες ομως συνηθιζονται απο ένα σημείο και μετά. Τα γραφικά σε καμια περίπτωση δεν τα λες άσχημα, ειναι καλά χωρις να ειναι και το Crysis 4. To κακό frame rate λένε υπάρχει στις κονσολες. Στο pc μπορεις να παιξεις και με 60+fps ακομη και να βγάλεις τις μπάρες, διορθώνοντας και το fov. Eγώ θα βάλω την εντολή να παιζω με 60fps, τώρα ειδικά το διορθωμα του fov για 16:9 εικονα απαιτει μια μεγαλυτερη διαδικασια την οποία δεν θα την κάνω. Με το παιχνίδι θα ασχοληθω σοβαρά λιγο αργοτερα καθως ξεκινησα Dragon Age Origins και δεν θέλω να το παρατήσω. Πάντως απο τα λιγα λεπτά που έπαιξα δειχνει πως έπρεπε να ειναι περιπου τα Resident Evil μετά το RE4. Το 5 και ειδικά το 6 ήταν εξαιρετικά μέτρια έως κακά horror games.

    Leave a comment:


  • paixtis
    replied
    Το gameplay μετράει.Όταν πέσει η τιμή του από κανένα bargain στο steam θα το χτυπήσω.Ούτε κατάλαβα πότε βγήκε!

    Leave a comment:


  • Aion
    replied
    Ναι, και αυτοί που το παίζουν μιλάνε για κακό frame rate και για μέτρια έως αδιάφορα γραφικά που κουράζουν πολύ τα ματια με ενοχλητικές άνω και κάτω μπάρες. Μάλιστα είδα κάποιος να έστειλε message σε αυτούς που κάνουν το The Order: 1886 και τους παρακάλεσε να μην κάνουν το ίδιο λάθος με μπάρες (λένε ότι θέλουν να δώσουν cinematic feeling). Για το gameplay άλλοι το βρίσκουν ok άλλοι άσχημο, κανέναν όμως δεν είδα να τρελαίνεται.

    Εγώ δεν το έπαιξα καθόλου, ίσος στο μέλλον μεταχειρισμένο.

    Leave a comment:


  • thunderjohn
    replied
    Ωχ αμαν! Τα πρώτα reviews το κράζουν!

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Μια χαρά γραφικά έχει.Τίποτα ιδιαίτερο,αλλά από τη στιγμή που ο τίτλος είναι καλός,μηδαμινή σημασία έχει.

    Leave a comment:


  • Aion
    replied
    Μέτρια έως καλούτσικα reviews. Κάποιοι μιλάνε για κακό gameplay, άλλοι για ΡΕ4 κλώνο, όμως όλοι συμφωνούν για κακά γραφικά.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Ήδη το έχουν στείλει και περιμένω να επιστρέψω σπίτι για να το λιώσω.


    Τα πρώτα ρηβιούς είναι κυμαίνονται από μέτρια εώς πολύ καλά,αλλά δεν πτοούμαστε.Θα παιχτεί και θα λιωθεί όπως πρέπει.Πάμε ρε Μικάμι,δυνατά.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Όσο πάει φαίνεται και πιο σάπιο.

    Leave a comment:


  • sOLiD SNAKE
    replied
    Να που τελικά θα παίξουμε την hook man version του RE4

    Leave a comment:

Working...
X