Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Last of Us Part II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Erotisi pagida apo Boss. Well played. Pados de trexei tipota more. Ena mikro kuma omofovikon, antifeministon einai. Tipota na doume h na sxoliasoume. Pame parakato. Paixnidara, grafikares, high production values, 9/10. De tou bazo 10/10 giati to 10 einai gay.

    Comment


    • #17
      Έχω περιέργεια να δω γνώμες από τα ψύχραιμα μέλη του φόρουμ, αν το παιχνίδι όντως τρίβει στη μούρη ακτιβισμό σε βάρος της ποιότητας ή όλος αυτός ο ντόρος έγινε τζάμπα και απλώς συμπεριλαμβάνει μη στρέιτ χαρακτήρες και κάτι έγινε.

      Comment


      • #18
        Μια χαρά επιχειρηματολογεί ο solid οποίος διαφωνεί εκεί είναι να τον αντικρούσει. Δεξιά και αριστερά μπηχτές και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι χωρίς να έχει επιτεθεί προσωπικά σε κανέναν χρήστη μόνο ώριμη αντιμετώπιση δεν δείχνει από τους σημαιοφόρους της ταμπελοποιησης.

        Comment


        • #19
          Ας μη μεταφέρουμε εντάσεις. Υπάρχει ποστ σχετικό αν θες να μιλήσεις για το θέμα.

          Comment


          • #20
            Μολις τελειωσα και το left behind το οποιο δεν ειχα παιξει καθολου, ετοιμαζομαι για το part 2 σιγα σιγα. 🙃

            CzJ7rNT.jpg
            wodbJlf.jpg

            Comment


            • #21
              Τι είναι αυτά ρε, τι 3 μέσο όρο; Οι κριτικές δεν το είχαν αποθεώσει; Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ SPOILER τι έχει παιχτεί; Με ιντριγκάρει να το ξεκινήσω κι εγώ με όλα αυτά που ακούω, όμως δεν θέλω να δώσω τόσα φράγκα. Θα το πάρω δανεικό από κάναν φίλο κάποια στιγμή αργότερα.

              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

              Comment


              • #22
                Φάντομ δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει για να σου απαντήσω, εξάλλου είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση, άλλοι λένε πως τα spoilers που διέρρευσαν ισχύουν, άλλοι πως ισχύουν εν μέρει και άλλοι πως δεν ισχύουν καθόλου. Εγώ από ότι κατάλαβα δύο είναι οι λόγοι που συμβαίνει αυτή η υπερβολή στο Metacritic.

                1) Πολλοί ξενέρωσαν λόγω της πλοκής. Έμαθαν κάποια σημαντικά spoilers, δεν τους άρεσε η τροπή που παίρνει η ιστορία και έβγαλαν μένος εναντίον των δημιουργών.
                2)Θεωρούν πως ο Neil Druckman έχει φεμινιστική ατζέντα, πως είναι social justice warrior και πως προσάρμοσε το game και την ιστορία του για να προωθήσει φεμινιστική/πολιτική ατζέντα για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Μάλιστα, θεωρούν πως έχει επηρεαστεί βαθύτατα από την γνωστή και μη εξαιρετέα Anita Sarkeesian, η οποία, κατά την γνώμη τους, μπαινόβγαινε στην Naughty Dog και συμβούλευε τους βασικούς συντελεστές. Κάτι το οποίο είναι εντελώς απαράδεκτο για αυτούς.

                Το παιχνίδι τώρα το κατεβάζω, αύριο θα έχει κατέβει και θα το ξεκινήσω αμέσως. Εννοείται πως θα γράφω εδώ. Άντε να δούμε, έχω ακούσει τόσα πολλά, είμαι πραγματικά πολύ περίεργος να το παίξω και να δω γιατί έχει ξεσηκώσει τόσες αντιδράσεις.


                Tidy!

                Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

                Comment


                • #23
                  Εκτός από τις τεχνολογικές εξελίξεις των γραφικών και της κινηματογράφησης Κάποια σημεία είναι απογοητευτικά στο story και στο gameplay και δεν είναι άριστο σε όλους τους τομείς του.
                  Αν είχαμε δίπλα το πρώτο game με το ύφος του δεύτερου το πρώτο θα ήταν μπροστά με διαφορά και ας ήταν η ηρωηδα πρωταγωνίστρια
                  προσωπικα ο director είναι για βρεγμένη σανίδα που το πλασάρει με τέτοιο τρόπο .

                  Deus αν είναι αλήθεια αυτό με την αννιτα επειδή έχει υπονοούμενο για συνέχεια , βάζω στοίχημα ότι στην επόμενη θα μπαινοβγαίνει η Milo Moire ως σύμβουλος του μαλακα...
                  Last edited by majorfox; 20-06-2020, 02:08 AM.

                  Comment


                  • #24
                    Ναι οκ, κατάλαβα. Δεν λέω, κι εγώ αποφεύγω τα spoilers όπως ο διάολος το λιβάνι, όμως ακόμα και αν μάθεις πως «στο τέλος γίνεται αυτό», είναι διαφορετικό να το βλέπεις να χτίζεται μπροστά σου. Είναι η μουσική, η αισθητική, τα γραφικά, οι χαρακτήρες, οι διάλογοι, κλπ. Δηλαδή ένα μήνα τρωγόμαστε με βάση κάποια spoilers που βγήκαν, και τώρα που άνοιξαν οι καταχωρήσεις του metacritic, έπεσαν day one τα review bombs για να ξεθυμάνουν τα αίματα που έβραζαν εδώ και τόσες εβδομάδες, χωρίς κανένας να παίξει το παιχνίδι πρώτα. Οκ, κατάλαβα τα πάντα, say no more, η αρένα θέλει αίμα, το έχουμε ξαναδεί το έργο πολλάκις .

                    Το άσχημο είναι πως ύστερα από τόσο ψηφιακό μελάνι που χύθηκε online, τα δύο στρατόπεδα που θα παίξουν το παιχνίδι θα είναι προκατειλημμένα ένθεν και ένθεν σε μεγάλο βαθμό, σιγά μην αλλάξουν γνώμη ύστερα από τόσον καιρό τσακωμών, σε εμποδίζει και ο εγωισμός από ένα σημείο και μετά. Peace, βιντεοπαιχνίδια παίζουμε για να περνάμε καλά.

                    Τέσπα, θα δω μου φαίνεται εν συντομία μερικά σκηνικά από το πρώτο στο Tube για να θυμηθώ την πλοκή, και να πάω ψημένος στο δεύτερο. Είμαι υπερβολικά περίεργος, δεν έχω δει κανένα trailer, δεν γνωρίζω πραγματικά τίποτα, νομίζω θα είναι πολύ ιδιαίτερη εμπειρία.
                    Last edited by Phantom Duck; 20-06-2020, 02:21 AM.

                    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                    Comment


                    • #25
                      Βασικα Phantom, αν και τα ειπε ο Deus, αυτο που εγινε και που τελος παντων συζηταγαμε στο αλλο topic, ειναι οτι με τα leaks βγηκε προς τα εξω πως η ιστορια του παιχνιδιου απομακρυνεται απο τη θεματολογια του πρωτου τιτλου και γυροφερνει μια SJW αντζεντα που δεν εχει και τοσο σχεση με το franchise. Μετα απο αυτο αρχισαν να κακοφαινονται στον κοσμο τα φιλια μεταξυ των πρωταγωνιστριων καθως και οτι οι γυναικες στο παιχνιδι μοιαζουν με αντρες (lol), γιατι θεωρησε οτι δεν εχουν να κανουν απλα με καλλιτεχνικες επιλογες αλλα οτι οι developers χρησιμοποιουν το παιχνιδι ως μεσο προωθησης της συγκεκριμενη αντζεντας σε βαρος του ιδιου του παιχνιδιου. Ε μετα βγηκε και οτι η Sarkeesian που εχει κανει το φεμινιστικο-αντιρατσιστικο κίνημα μπιζνα ειναι κολλητη με τον σκηνοθετη, εκανε και ο σκηνοθετης κατι δηλωσεις επιπεδου το Μario ειναι φαλοκρατικο παιχνιδι επειδη ο υδραυλικός σωζει την πριγκίπισσα, μπηκαν οι fans στα καναλια του youtube και τους κραζανε, μπηκαν μετα οι της Naughty Dog μεσα και εσβηναν τα σχολια, βγηκε μετα και ενας απο τους ηθοποιους στο παιχνιδι που ειναι τρανσεξουαλ και εκραζε και αυτος τους anti-sjw, μπηκαν οι anti-sjw και εφτιαξαν 10.000 video που ελεγαν ποσο μαπα ειναι το παιχνιδι πριν κυκλοφορησει, ε και η φαση εγινε, ε και τους ειπαμε εμεις ετσι, και μετα αυτοι μας ειπαν οτι οχι δεν ειναι ετσι, ε και μετα εμεις τους ειπαμε οτι οχι ετσι ειναι (εδεσσαικος φαση), ε και καταληξαμε στο να παρει 0 το παιχνιδι απο το κοινο στο metacritic .
                      Last edited by nooto; 20-06-2020, 01:35 PM.

                      Comment


                      • #26
                        Χαχαχα, παράνοια. Τέσπα, σημασία έχει το παιχνίδι να είναι καλό. Καλά όλα αυτά, μπορεί αρκετά να έχουν βάση όντως, όμως τα εξετάζουμε όταν με το καλό τερματίσουμε το παιχνίδι, αλλιώς δεν έχει και πολύ νόημα νομίζω. Εμένα αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση μέχρι στιγμής, είναι πως μεταγλωττίστηκε και στα ελληνικά, και μάλιστα με πολύ καλό αποτέλεσμα απ' ό,τι βλέπω. Μου φαίνεται πως θα το δοκιμάσω έστω στα ελληνικά, και αν μου αρέσει, θα το συνεχίσω έτσι. Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω από το Sly Cooper: Thieves in time είχαμε να δούμε κάτι αντίστοιχο, και εκεί πέρα είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά. Για να δούμε.



                        PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by nooto View Post

                          Μπες εδω και θα καταλαβεις.
                          https://gamers-odyssey.net/forum/gam...84%CE%B5%CF%82



                          Ποτε προλαβε και εγινε αμφιλεγομενο, σημερα κυκλοφορησε . Το σκορ ειναι τελειως αναμενομενο, μπηκαν απλα μεσα οι anti-sjw να πουν τον πονο τους.
                          ειχα ριξει μια μάτια στο θέμα πριν ένα μηνα (αν και τώρα θα το διαβάσω προσεκτικα, πολλά δεν τα διάβασα), αλλά δεν φανταζομουνα πως το ξενέρωμα απο μεγαλο μέρος του κοσμου θα έπαιρνε τέτοια έκταση.
                          Last edited by BigBOSS; 20-06-2020, 12:59 PM.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • #28
                            Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω από το Sly Cooper: Thieves in time είχαμε να δούμε κάτι αντίστοιχο, και εκεί πέρα είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά. Για να δούμε.
                            Το τελευταιο μεγαλος project που ειχε ελληνικη μεταγλώττιση ειναι το GoW στο ps4 αν δεν κανω λαθος.Το κυνηγανε γενικα στη Sony Hellas αυτο το θεμα και προς τιμην τους, τωρα βεβαια νομιζω οτι δυστυχως ειμαστε σχετικα πισω σαν χωρα σε αυτον τον τομεα. Δεν φταινε οι ηθοποιοι βεβαια, εχει να κανει περισσοτερο με τις δομες και οτι ποτε δεν ειχαμε κουλτουρα στο να αντιμετωπισουμε τη διαδικασια των voice overs σε animation (και τους ανθρωπους που δουλευουν εκει) σοβαρα. Εξαιρεση ειναι ισως ο τομεας της διαφημισης.καθως και καποιες απο τις ταινιες της Disney (υποθετω πως εκει οι συνθηκες εργασιας ειναι τελειως διαφορετικες).
                            Last edited by nooto; 20-06-2020, 01:29 PM.

                            Comment


                            • #29
                              Ειμαι στις 3 ωρες περιπου, το παιχνιδι μεχρι στιγμης ξεκιναει αργα σε στυλ RDR2 αλλα γενικα το γραψιμο ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο, δεν θελω να μπω στη διαδικασια να γραψω ακομα για spoilers και για pivotal στιγμες της ιστοριας. Καθαρα σαν παιχνιδι δεν υπαρχει μεγαλη εξελιξη σε σχεση με το 1 οι μηχανισμοι ειναι πανω κατω οι ιδιοι με τη διαφορα οτι ο ελεγχος των χαρακτηρων ειναι λιγο πιο "ελαφρυς" να το πω ετσι. Στο 2 ο ελεγχος ειναι αρκετα βαρυς και ταιριαζει σε ενα τετοιο παιχνιδι, γενικα εκτος απο αυτη τη λεπτομερεια ολα τα υπολοιπα ειναι σε κορυφαια επιπεδα.

                              Παντως με τα 100 accessibility options για εμένα το gameplay γίνεται trivial εντελώς, φυσικά δεν σε υποχρεώνει κανεις να τα βάλεις αλλά και πάλι δεν είναι κάτι το αξιομνημόνευτο το παίζεις περισσότερο για την ιστορία έτσι και αλλιώς.

                              Comment


                              • #30
                                Η αγαπημένη μου σκηνή μέσα στο παιχνίδι
                                (χωρίς spoilers)

                                Comment

                                Working...
                                X