Announcement

Collapse
No announcement yet.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Crash Bandicoot 4: It’s About Time

    2 Οκτωβρίου 2020
    PS4, XBOX ONE, XBOX SERIES X




    ΤΟΜΠΟΛΑ




















    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

  • #2
    Raf Δικό σου . OP για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

    Crash Bandicoot N' Sane Trilogy
    Crash Team Racing: Nitro Fueled

    Είδα αναλυτικά το trailer, είδα και την ανάλυση του Cadiccarus στο stream και γενικά νομίζω πως μπορεί να βγει καλό αποτέλεσμα, όμως είναι μερικά πραγματάκια που με προβληματίζουν. Έχουν προσθέσει αρκετά νέα στοιχεία, και καλά έκαναν επειδή δεν θα είχε νόημα να ξαναπαίζαμε ένα νέο Crash 3, όμως δεν ξέρω κατά πόσον θα καταφέρουν να νιώθουν φυσικά. Πρόσθεσαν λέει 4 νέες μάσκες με νέες δυνάμεις, αυτό καλό ακούγεται στην πράξη, όμως έδειξαν μερικά σημεία που πρέπει να σταματήσεις τον χρόνο προκειμένου να σταματήσεις κάτι βράχους που πέφτουν, για να περάσεις έναν γκρεμό. Αν δεν έχεις τη μάσκα, τι γίνεται; Υποθέτω θα το έχουν σκεφτεί.

    Υπάρχουν επίσης σημεία που αντιστρέφεται η βαρύτητα και πρέπει να τρέχεις ανάποδα. Αυτό τώρα πώς θα το χειρίζεσαι; Θα έχεις ανεστραμμένους χειρισμούς ή κανονικούς; Θα προτιμούσα κάτι πιο ζόρικο, αλλά πιο κατανοητό στον απλό χρήστη. Ίσως να το κάνουν και καλό, θα δείξει. Άλλαξαν και το σχέδιο του Crash λίγο, δεν με χαλάει αυτό. Γενικά φαίνεται καλό, όμως τα πάντα θα κριθούν όταν το πιάσω στα χέρια μου, αλλιώς δεν μπορώ να κρίνω τίποτα απολύτως.

    Επίσης έκαναν μόκο για «μικρο»συναλλαγές με κανονικά χρήματα. Το έκαναν στο Crash Team Racing, άρα η λογική λέει πως θα προσπαθήσουν να το εφαρμόσουν κι εδώ. Το καλό που τους θέλω να μην κλειδώσουν κόσμους / πίστες / δυνάμεις, και να το αφήσουν σε επίπεδο που δεν επηρεάζει το gameplay. Που κι εκεί εμετός είναι, στο CTR αν δεν θέλεις να grindάρεις δεκάδες ώρες, χρειάζεσαι να πληρώσεις αρκετές εκατοντάδες ευρόπουλα χωρίς υπερβολή, όμως τουλάχιστον είναι κυρίως για skins και δεν σου κλειδώνει το gameplay. Καρκίνος η Activision γενικά, ευελπιστώ να διαψευστώ και να δούμε ένα άρτιο παιχνίδι στα πλαίσια της πρώτης remake τριλογίας που ήταν πραγματικά διαμάντι.
    Last edited by Phantom Duck; 22-06-2020, 06:32 PM.

    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

    Comment


    • #3
      Αυτό το game το 1999 το είχα σαν γκόμενοπαγίδα για μια συμμαθήτρια

      Comment


      • #4
        Έχει πολύ θράσος το μάρκετιγκ (βλ. τέλος του τρέιλερ). Κανονικά θα με ενοχλούσε αλλά βλέπω πως υπάρχουν προοπτικές για ένα σωστό σίκουελ, συν του ότι όπως είπαμε η τριλογία ριμέικ ήταν καλή.

        Originally posted by Phantom Duck 07-09-19
        Πιστεύω πως μόλις καταλαγιάσει λίγο το πράμα, θα δούμε συνέχεια σε στυλ Crash Bandicoot 4, με νέες πίστες στο στυλ του remake. Το κακό είναι πως θα είναι βασισμένο σε σύστημα οικονομίας μικροσυναλλαγών με αντιστοιχία αληθινών χρημάτων σε wumpa coins, και θα...

        Last edited by Raf; 22-06-2020, 10:54 PM.

        Comment


        • #5
          Φάντομ λογικά το σύστημα με τις μάσκες θα λειτουργεί όπως το Mario Galaxy, θα βρίσκεις δηλαδή την αντίστοιχη μάσκα λίγο προτού συναντήσεις κάποιο από τα σημεία που δεν μπορείς να περάσεις αλλιώς.

          Όσον αφορά τα microtransactions μου φαίνεται εντελώς παράλογο το ότι θα βάλουν σε platform game, σε κάποιο με ανταγωνιστικό χαρακτήρα πες οκ, υπάρχει και η ανάγκη να δείξεις ότι την έχεις μεγαλύτερη από τον άλλο (την ικανότητα στο game ), εκεί πες δικαιολογείται κάπως, αν όμως υπάρξει τέτοιο σύστημα εδώ δεν θα στέκει με την καμία και σίγουρα θα τους κράξουν.

          Θεωρώ πάντως πως το studio έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά με την ανάπτυξη των remake αλλά τώρα θα φανεί η πραγματική αξία τους ως developers, για πρώτη φορά τώρα σχεδιάζουν από την αρχή levels.


          Tidy!

          Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

          Comment


          • #6
            Χαχαχα, το είχα ξεχάσει αυτό, κι εγώ κάθομαι τώρα και διαβάζω τα παλιότερα threads. Βάζω και το άλλο που βρήκα:

            Originally posted by Phantom Duck 26/07/2019
            Το μόνο κακό είναι που οι νέοι μηχανισμοί πετσόκοψαν το Sewer Speedway, την καλύτερη πίστα του παλιού που τώρα δεν μπορείς να κουνηθείς, και πως η Activision το έχει στήσει έτσι ώστε να βασίζεται πολύ στα microtransactions στο Pit Stop, τα οποία θα προσθέσουν στο παιχνίδι αργότερα, αφού βγουν τα reviews που θα τους αποθεώνουν [...]
            Εντάξει, δεν είναι να πεις πως ήταν και τελείως απρόβλεπτο, Activision είναι αυτή, θα βρει τρόπο να αρπάξει φράγκα από τα πάντα. Απλώς έπεσα μέσα όχι μόνο στη γενική ιδέα αλλά ακόμαι και στις μικρολεπτομέρειες . Για ποιο κομμάτι στο τέλος αναφέρεσαι; Τα κουστούμια; Οκ, λίγο πολύ το φανταζόμασταν, όμως πόνταρα σε pre-order bonus, όμως τώρα τα παίρνεις μόνο αν το αγοράσεις ψηφιακά, ξεφτιλίκια, εμετός κλπ κλπ. Ευτυχώς έχω μάθει να αγνοώ αυτές τις παντελώς ανάξιες χαζομαρούλες που προσφέρουν γενικά σαν δωράκια.

            PK World - Τα πάντα για Disney comics!

            Comment


            • #7
              Για ποιο κομμάτι στο τέλος αναφέρεσαι; Τα κουστούμια;
              Στον διάλογο με τη μάσκα που λέει απέξω απέξω ξεχάστε τα υπόλοιπα που βγήκαν αυτό είναι το σίκουελ.

              Comment


              • #8
                Α οκ σιγά, αυτό εγώ το γούσταρα. Εξ άλλου λίγο πολύ, σκουπίδια ήταν σχεδόν όλα τα μετέπειτα, δεν μπόρεσα να ασχοληθώ. Αυτό έχει τα φόντα να είναι σωστός τίτλος, εξ άλλου εκεί πήγαινε η δουλειά μετά από το remastered trilogy. Το θέμα είναι να κάνουν καλή δουλειά.

                PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                Comment


                • #9
                  Ναι το ίδιο είπα κι εγώ

                  Comment


                  • #10
                    Welp

                    Screenshot_45.png
                    This game leverages Smart Delivery allowing access to both the Xbox One title and the Xbox Series X|S title*. Buy digitally and get the Totally Tubular Skins for Crash and Coco**. It’s About Time - for a brand-wumping new Crash Bandicoot™ game!



                    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                    Comment


                    • #11
                      Βλέπουμε μια σύγχυση σχετικά με τα microtransactions στο Crash Bandicoot 4 και θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν υπάρχουν microtransactions στο Crash 4. Ως μπόνους, τα Totally Tubular skins περιλαμβάνονται σε όλες τις ψηφιακές εκδόσεις του παιχνιδιού
                      Απο Gameover.gr
                      https://www.gameover.gr/news/41194-x...t-s-about-time

                      Comment


                      • #12
                        Ναι, έβγαλαν ανακοίνωση στο twitter, ακούγεται καλό. Βέβαια Activision είναι αυτή, ποτέ δεν ξέρεις, ας είμαστε έτοιμοι για τα πάντα.

                        PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                        Comment


                        • #13
                          Έστω ότι βάζουν microtransaction, τι θα μπορούσες να ξεκλειδώνεις μέσω αυτών σε ένα single player game; Επιπλέον ζωές;


                          Tidy!

                          Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

                          Comment


                          • #14
                            Θέλετε να δείτε αν σας αρέσει το παιχνίδι για να αποφασίσετε αν θα το αγοράσετε; Καλά νέα. Βγήκε το demo του παιχνιδιού. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να προ-αγοράσετε το παιχνίδι από το PSN

                            PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                            Comment


                            • #15

                              Comment

                              Working...
                              X