Announcement

Collapse
No announcement yet.

Biohazard Remaster HD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Μα το ίδιο ισχύει και στα DMC σαν χειρισμός. Δλδ κινείσαι σε περιβάλλοντα με fixed camera και εν συνεχεία αν αλλάζεις screen δεν αλλάζει κατεύθυνση ο χαρακτήρας. Είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω αν έχεις παίξει Devil may Cry νομίζω καταλαβαίνεις πρπ τι εννοώ- βέβαια δεν έχω το game ακόμη στα χέρια μου οπότε απλώς εικάζω το πώς λειτουργεί από ότι έχω διαβάσει.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Ren_of_Heavens
    Deus έχει trophy/achievement να βγάλεις όλο το παιχνίδι μόνο με το μαχαίρι. Γουστάρεις; Εγώ γουστάρω και όταν το πάρω σε πολύ χαμηλή τιμή θα το επιχειρήσω.
    Για να πω την αλήθεια όχι. Είμαι περίεργος να δω πως γίνεται αυτό, 'αντε στα ζομπια κάτι γίνεται, ενάντια στο tyrant,φίδι και hunters πως στο καλό θα την βγάλεις καθαρή με το μαχαιράκι; Ακόμα και αν γίνεται δεν μου φαίνεται διασκεδαστική σαν διαδικασία.

Αιον ωραίο ποστ μαν, το παιχνίδι όντως τα σπάει, το έβαλα πριν κάτι μήνες στον κύβο για να το δείξω σε κάτι φιλαράκια και κολλήσαμε. Από ατμόσφαιρα όλα τα λεφτά λέμε. Τι κρίμα που το 6 δεν βλέπεται με τίποτα.

Πάντως χάθηκε να κάνουν ένα resident evil 2 remake στο όπως κάνανε και για το 1;Είναι ένα από τα καλύτερα της σειράς και σίγουρα θα πουλούσε πάρα πολύ.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Καταλαβαίνω τι εννοείς, πολύ σωστή παρατήρηση. Από το λίγο που δοκίμασα όχι, έγινε καλή δουλειά. Συνεχίζει να πηγαίνει στην κατεύθυνση που πήγαινε εκτος και αν το αφήσεις.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Sinclair View Post
    Νομίζω υπάρχει επιλογή για tank controls ή κανονικά.
    Πως μπορεί να λειτουργήσουν νορμάλ controls με fix κάμερες; Δεν θα σου αλλάζει η κατεύθυνση σε κάθε νέα κάμερα;

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ευχαριστώ παιδιά.

Sinclair δεν έπρεπε να το πάρεις από play-asia επειδή τα έχει αρκετά πιο ακριβά. Για παράδειγμα το collector's που πήρες το έχει 65 ευρώ ενώ από αλλου 49. Μάλλον επειδή είναι το πιο διάσημο και γνωστό ασιατικό online shop για video games.

Enpsty υπάρχει στην αρχή επιλογή για τα νέα controls. Ούτε εγώ ήξερα τι είναι. Βασικά ο σταυρος δεν αλλάζει, όμως το analog stick κάνει θαύματα. Όπου το κουνάς κινείται ο χαραχτήρας ανάλαφρος και τρέχει (έχτος και αν το σπρώξεις ελάχιστα όπου θα περπατά). Παρολαυτά προτίμησα να το παίξω old school style με τον σταυρο, έτσι για την cultίλα! Δεν θα αρνηθώ όμως ότι, ακόμα και μετά από τόσα Biohazard που έπαιξα, με πονούσε ο αντίχειρας μου σε κάποιες φάσης και ήταν σαν να οδηγούσα λεωφορείο μέσα σε γραφικά δρομάκια ελληνικού νησιού.

Καταλαβαίνω καλύτερα πλέον για πιο λόγο θεωρούνται τόσο hardcore survival games τα παλιά. Επίσης τα κουμπιά δεν τα θυμάμαι έτσι. Για παράδειγμα για να κανεις interact με πράγματα/items πρέπει να πατάς το Ο όταν όμως στην συνεχεια σου το εμφανίζει στο inventory και σε ρωτά YES or NO για το αν θέλεις να το κρατήσεις πρέπει να πατήσεις το X και όχι το Ο επειδή θα γίνει cancel (πολύ μπέρδεμα λέμε). Επίσης δεν θυμόμουν σε αυτό του GameCube να σημάδευα με L1 και να πυροβολούσα με R1, ούτε ότι για να τρέξεις πρέπει να έχεις πατημένο το X. Ίσος επειδή είναι Japanese version, who knows.

Όπως και να έχει, τις επόμενες φορες μάλλον θα το παίξω με το analog stick. Δεν φαντάζεστε ποσο πιο εύκολο είναι, αν και ίσος να κάνει τον τίτλο να παρεκκλίνει λίγο από την αυθεντικότητα του.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Νομίζω υπάρχει επιλογή για tank controls ή κανονικά. Aion ωραίο post, μου ξύπνησες αναμνήσεις από τότε που έπαιζα το Resi 1, αλλά και το REmake με τον αδερφό μου( παράλληλα με το Eternal Darkness άλλο μεγάλο κάψιμο)
    Ελπίζω να αξίζει η αναμονή μέχρι να το παραλάβω από play-asia, αν και έχει άλλο game προτεραιότητα.( Θεού και ΕΛΤΑ θελόντων )

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Τα controls τα αλλάξανε; Πως λειτουργούν τώρα;

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Γιατί με trollάρις? Αφού δεν υπάρχει Resident Evil 6.

Αγοράστε το παιχνίδι. Αγοράστε το μπας και ανοίξει τα ματια της η CAPCOM.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Μπράβο Aion. Το χαίρομαι σαν να το παίζω εγώ. Βάλε τώρα το Resident Evil 6 για να έρθεις στα συγκαλά σου και να μην χάνεις επαφή με την σημερινή πραγματικότητα.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Πάει το πρώτο playthrough του Biohazard HD Remaster. Μετά από 12 χρονια ξαναείδα τους τίτλους τέλους.

Όπως βλέπετε και στην photo είμαι ο Χελονοτζίνι. Δεν υπάρχει άνθρωπος λέμε που να παίζει πιο turtle-ish από μένα. Έφαγα το σπιτάκι με το κουταλάκι, τσιγκουνίστικα, να το απολαύσω...

Σχόλια/Παρατηρήσεις:

Αλύπητο μαστίγωμα από το childhood. Συγκίνηση και δέος για την ατμόσφαιρα. Survival survival όχι μαλακίες. Ultra old school καταστάσεις λέμε, κάτι που δυστυχώς με κάνει να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να δούμε ξανά τέτοιο Biohazard παιχνίδι.

Τα γραφικά, αν και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν όπως τότε, ώρες ώρες κόβουν την ανάσα με την camera να παίρνει απίστευτα πλανα. Στέκουν καλά μετά από τόσα χρονια. Ο ήχος τρομερός, τα zombies, όπως νομίζω ανέφερα ξανά, ακούγονται σα να κάπνισαν 20 πακέτα τσιγάρα μονοκοπανιά, όμορφα πράματα.
    Ta soundtracks είναι απλά out of this world. Ρεσιτάλ. Όπως λέγαμε ψες με τον αδερφό μου, κανένας συνδυασμός λέξεων δεν θα μπορούσε να περιγράψει με τόση ακρίβεια τα τοπια και τις καταστάσεις στον βαθμό που το κάνει η μουσική. Πρέπει να υπήρχε πολύ μεράκι στην δημιουργία και την επιλογή τον κομματιών. Θα ήθελα να ήμουν στο συγκεκριμένο meeting, με διερμηνέα φυσικά , για να ακούσω τι έλεγαν και πως τα αποφάσισαν. Κρίμα που δεν βάζουν τέτοια extra features στα discs για να τα βλέπει ο κόσμος.

Αν και η ατμόσφαιρα και ο σχεδιασμός του όλου gameplay είναι η αφρόκρεμα του είδους, οι διάλογοι τα cutscenes οι εκφράσεις και κάποια notes μου φάνηκαν κάπως ξεπερασμένα, κάπως παιδικά "ψεύτικα" άτσαλα cheesy. Μέσα από αυτό συνειδητοποίησα πόση εξέλιξη έχει γίνει σε αυτούς τους παράγοντες στον χορό τον video games τα τελευταία χρονια.

Μου φάνηκε πολύ εύκολο. Έκανα ντού χωρίς πολλά πολλά με κλασσικά τα περισσότερα ammo και herbs/first aid spray μέσα στο μπαούλο. Στο τέλος δεν ξέρω τι "λάθος" έκανα αλλα, παρόλο που έσωσα την Jill, δεν πάλεψα τον Tyrant στην ταράτσα. Μου είχε σφαίρες και herb στο προηγούμενο δωμάτιο, αλλα στην συνεχεια όταν έριξα τα flairs ήρθε ο Brad με το ελικόπτερο και απλά μας πήρε και φύγαμε. WTF? Μου έκοψε την χαρά! Θα ψάξω online τι γίνετε, να φρεσκάρω την μνήμη μου, και θα αρχίσω να ισοπεδώνω ένα-ένα τα trophies (invisible mode here I come!).

Verdict: Μια θαυμάσια εμπειρία ενός αθανατου τίτλου μιας πεθαμένης σειράς.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by thunderjohn View Post
    ^My bad! Εννοούσα αν η κάμερα είναι static ή κάνει scrolling όπως στο Zero?
    μήπως εννοείς το code veronica;

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    ^My bad! Εννοούσα αν η κάμερα είναι static ή κάνει scrolling όπως στο Zero?

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ren_of_Heavens με φώναξες? Εδώ λέμε θα παίξω το invisible mode!

thunderjohn καράβι? WTF? Η camera είναι η πατροπαράδοτη στάσιμη.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Κινείται συνέχεια η camera ή έχεις και επιλογή για static? Από τα trailer φαίνεται σαν να παίζεις μέσα σε καράβι.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Deus έχει trophy/achievement να βγάλεις όλο το παιχνίδι μόνο με το μαχαίρι. Γουστάρεις; Εγώ γουστάρω και όταν το πάρω σε πολύ χαμηλή τιμή θα το επιχειρήσω.

Leave a comment:

Working...
X