Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cyberpunk 2077

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cyberpunk 2077 has over a million concurrent players on Steam

Fallout 4 previously held Steam's record for most players in a singleplayer game, with 472,962 people playing Bethesda's open-world game at launch in 2015.

https://www.pcgamer.com/cyberpunk-20...y7I_pdSbwg_99U

Δεν θα το ξεκινησω σήμερα γιατι συνεχιζω Death Stranding, το οποίο μετά απο περιπου 60 ώρες παιχνιδιού το άφησα για καμιά τρεις εβδομάδες καθως αρχισα να ξαναπαιζω Star Citizen, οπότε αφου τερματίσω το Death Stranding (πρέπει να ειμαι προς το τέλος) θα το αρχίσω.
    Last edited by BigBOSS; 10-12-2020, 11:37 AM.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Σε απλά ps4 xbox one, το παιχνιδι τρέχει χάλια, λογικό. Η καλύτερη λύση ειναι να παιχτει σε ps5 ή ακομη καλύτερα σε Xbox series next που βελτιώνει και τα γραφικά.

Cyberpunk 2077 is a mess on PS4 and Xbox One - and the memes have already begun

https://www.eurogamer.net/articles/2...5E0zHzG5zRxXv8

για αυτο δεν έδωσαν στους reviewers εκδοσεις απο τις κονσόλες

Last edited by BigBOSS; 10-12-2020, 02:33 PM.

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
        Η καλύτερη λύση ειναι να παιχτει σε ps5 ή ακομη καλύτερα σε Xbox series next που βελτιώνει και τα γραφικά.

Cyberpunk 2077 is a mess on PS4 and Xbox One - and the memes have already begun

https://www.eurogamer.net/articles/2...5E0zHzG5zRxXv8

για αυτο δεν έδωσαν στους reviewers εκδοσεις απο τις κονσόλες
        δεν εχει ερθει ακομα το next gen upgrade(2021) για τις κονσολες για αυτο δεν υπαρχουν reviews. Αυτο ειναι BC που ξεκλειδωσαν 2-3 πραγματα με patch για τους ανυπομονους.

Για την ωρα εγω δεν εχω ακομα ps5 οποτε θα παιξω την ''next gen'' version απευθειας λογικα οταν με το καλο θα γινει ξανα διαθεσιμο.

Κανονισε BB να μου εχεις παρει την σειρα, Στο αλλο forum ελεγες καποια στιγμη οτι σκεφτεσαι για PS5 (μουφες αλλα ποιος ξερει )
        Last edited by hideo; 10-12-2020, 02:46 PM.

Comment

Είδα τον Hideo Kojima μέσα στο game ! Έπος !

Comment

Εγω κατεληξα στο Silent Hill και δεν ξερω πως να βγω τωρα!

Comment

Το ξεκίνησα σήμερα στο base PS4 και έχω παίξει κάνα τρίωρο. Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις.

Βασικά η αρχή τουλάχιστον, είναι σαν να παίζεις futuristic GTA με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό. Βασικά πηγαινοέρχεσαι με ένα αμάξι και έναν NPC από μέρος σε μέρος και ακολουθείς το dot στον χάρτη. Τα missions, cop chases όλα είναι ίδια με του GTA, αλλά λογικά θα διαφοροποιηθεί αρκετά στην πορεία. Πάντως μου έκανε αρνητική εντύπωση ότι στην αρχή του παιχνιδιού μου έβγαλε απαγορευτική κατεύθυνση και με έκανε teleport στον "ίσιο" δρόμο. Τεσπά.
              Η night city είναι σίγουρα εντυπιωσιακή έτσι λίγο που την είδα, πολύ dense με μπόλικα σοκακιά και μαγαζιά, έχει πέσει τρελή δουλειά στα interiors. Το όλο art dimension βέβαια χάνεται λίγο λόγω του γενικά μέτριου οπτικού αποτελέσματος (επίσης δεν μπορούσαν να κάνουν μερικές ακόμα αφίσες; Βλέπεις τις 5 διαφορετικές που υπάρχουν ξανά και ξανά).
              Το UI είναι σχετικά καλύτερο από του Witcher 3 αv και πάλι σε ένα ΑΑΑ το text είναι μικροσκοπικό, τουλάχιστον είχαν το μυαλό να βάλουν text size στους υπότιτλους (αν και ξέχασαν ότι μπορείς να τους βάλεις να πιάνουν όλη την οθόνη και να μην στοιβάζονται στην μέση με αποτέλεσμα να κρύβουν τα dialogue options, λεπτομέρειες βέβαια).

Τα γραφικά στο PS4 θα έλεγα είναι σίγουρα άνω του μετρίου, αλλά καμία σχέση με αυτά που βλέπαμε στα promotional videos. Πιστεύω ότι το lighting είναι αρκετά ρηχό. Στην night city το framerate πέφτει σαν την βροχή ειδικά όταν οδηγάς, μπόλικα pop ups, freeze frames και πάει λέγοντας. Η μουσική είναι αρκέτα cyberpunk-y με μπόλικα darkwave κομμάτια αν και η υπερβολική δόση hip hop στο αμάξι προσωπικά με ξενίζει. Τα voice overs από την άλλη δεν είναι κάτι συγκλονιστικό.

Τώρα όσον αφορά τα bugs στις 3 πρώτες ώρες που σκάσανε:
              -Μέτα το τέλος της εκπαίδευσης ο χαρακτήρας μου περπάταγε χωρίς να κρατάς τον μοχλό.
              -Ένα objective κόλλαγε και ξεκόλλαγε σαν non complete μέχρι που κόλλησε μόνιμα και έπρεπε να κάνω restart την αποστολή να ξεκολλήσει
              -Είχε κολλήσει η κάμερα στο αμάξι και δεν μπορούσα να την αλλάξω
              -Το παιχνίδι μου κράσαρε και όταν ξαναμπήκε μου είχε γυρίσει όλα τα settings στο default.
              -Στα settings δεν γίνονταν οι highlight επιλογές
              και κανά δυo ακόμα που δεν θυμάμαι. Ωραία αρχίσαμε...

Βασικά το παιχνίδι είναι έτοιμο να καταρρεύσει κάθε φορά που απλά στρίβεις την κάμερα, κάνει αυτό το freeze και load που λες τώρα θα κρασάρει, τώρα θα κρασάρει. Flashbacks από New Vegas στο PS3 μου ρχονται στο μυαλό.

Περισσότερα στην πορεία.

CDP ξεκίνα τα patches κακομοίρα μου!

Comment

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                  Το ξεκίνησα σήμερα στο base PS4 και έχω παίξει κάνα τρίωρο. Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις.

Βασικά η αρχή τουλάχιστον, είναι σαν να παίζεις futuristic GTA με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό. Βασικά πηγαινοέρχεσαι με ένα αμάξι και έναν NPC από μέρος σε μέρος και ακολουθείς το dot στον χάρτη. Τα missions, cop chases όλα είναι ίδια με του GTA, αλλά λογικά θα διαφοροποιηθεί αρκετά στην πορεία. Πάντως μου έκανε αρνητική εντύπωση ότι στην αρχή του παιχνιδιού μου έβγαλε απαγορευτική κατεύθυνση και με έκανε teleport στον "ίσιο" δρόμο. Τεσπά.
                  Η night city είναι σίγουρα εντυπιωσιακή έτσι λίγο που την είδα, πολύ dense με μπόλικα σοκακιά και μαγαζιά, έχει πέσει τρελή δουλειά στα interiors. Το όλο art dimension βέβαια χάνεται λίγο λόγω του γενικά μέτριου οπτικού αποτελέσματος (επίσης δεν μπορούσαν να κάνουν μερικές ακόμα αφίσες; Βλέπεις τις 5 διαφορετικές που υπάρχουν ξανά και ξανά).
                  Το UI είναι σχετικά καλύτερο από του Witcher 3 αv και πάλι σε ένα ΑΑΑ το text είναι μικροσκοπικό, τουλάχιστον είχαν το μυαλό να βάλουν text size στους υπότιτλους (αν και ξέχασαν ότι μπορείς να τους βάλεις να πιάνουν όλη την οθόνη και να μην στοιβάζονται στην μέση με αποτέλεσμα να κρύβουν τα dialogue options, λεπτομέρειες βέβαια).

Τα γραφικά στο PS4 θα έλεγα είναι σίγουρα άνω του μετρίου, αλλά καμία σχέση με αυτά που βλέπαμε στα promotional videos. Πιστεύω ότι το lighting είναι αρκετά ρηχό. Στην night city το framerate πέφτει σαν την βροχή ειδικά όταν οδηγάς, μπόλικα pop ups, freeze frames και πάει λέγοντας. Η μουσική είναι αρκέτα cyberpunk-y με μπόλικα darkwave κομμάτια αν και η υπερβολική δόση hip hop στο αμάξι προσωπικά με ξενίζει. Τα voice overs από την άλλη δεν είναι κάτι συγκλονιστικό.

Τώρα όσον αφορά τα bugs στις 3 πρώτες ώρες που σκάσανε:
                  -Μέτα το τέλος της εκπαίδευσης ο χαρακτήρας μου περπάταγε χωρίς να κρατάς τον μοχλό.
                  -Ένα objective κόλλαγε και ξεκόλλαγε σαν non complete μέχρι που κόλλησε μόνιμα και έπρεπε να κάνω restart την αποστολή να ξεκολλήσει
                  -Είχε κολλήσει η κάμερα στο αμάξι και δεν μπορούσα να την αλλάξω
                  -Το παιχνίδι μου κράσαρε και όταν ξαναμπήκε μου είχε γυρίσει όλα τα settings στο default.
                  -Στα settings δεν γίνονταν οι highlight επιλογές
                  και κανά δυo ακόμα που δεν θυμάμαι. Ωραία αρχίσαμε...

Βασικά το παιχνίδι είναι έτοιμο να καταρρεύσει κάθε φορά που απλά στρίβεις την κάμερα, κάνει αυτό το freeze και load που λες τώρα θα κρασάρει, τώρα θα κρασάρει. Flashbacks από New Vegas στο PS3 μου ρχονται στο μυαλό.

Περισσότερα στην πορεία.

CDP ξεκίνα τα patches κακομοίρα μου!
                  Εχω παιξει παραπανω σε pc και δεν συναντησα τιποτα απο αυτα που λες, ειναι τερμα smooth το παιχνιδι μεχρι στιγμης. Ισως να περιμενετε patches στην εκδοση για κονσολες.

Comment

Νομίζω είχε day one patch κάπου στα 30 GB. Επίσης θα ήθελα να μπορείς να αλλάξεις το fov μιας και μου φέρνει μία κάποια ζαλάδα. Νομίζω ούτε στο PC μπορείς.

Comment

30gb day one patch; καμια 10gb ήταν.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                        Νομίζω είχε day one patch κάπου στα 30 GB. Επίσης θα ήθελα να μπορείς να αλλάξεις το fov μιας και μου φέρνει μία κάποια ζαλάδα. Νομίζω ούτε στο PC μπορείς.
                        Εκανα pre-load steam και κατεβασε αλλα 3gb extra μετα τα 57gb και τιποτε αλλο, εχει FOV option εγω το εχω 90 οσο βαζω συνήθως σε single player fps αλλα και με 100 κομπλε ειναι.

Comment

Enpsty μέτρια γραφικά; έπαιξα πριν λιγο 10 λεπτά στην πολη και το παιχνιδι ειναι πολύ ομορφο ειδικά οταν οδηγεις δειχνει εντυπωσιακο και η πολη πειθει απόλυτα. Ούτε stuttering ουτε τιποτα. Και δεν το παιζω maxed αλλά high/medium. Aκομη και στην πολη το παιχνιδι τρέχει πολύ καλά,δηλαδή 60fps ή καπου εκει κοντά.

Ενα bug που συναντησα στο ελάχιστο που έπαιξα ηταν σε εναν npc που καθοταν σε καρεκλα.

Η μουσικη ναι τα σπαει.
                          Last edited by BigBOSS; 10-12-2020, 11:06 PM.

Comment

Enpsty μέτρια γραφικά; έπαιξα πριν λιγο 10 λεπτά στην πολη και το παιχνιδι ειναι πολύ ομορφο ειδικά οταν οδηγεις δειχνει εντυπωσιακο
                            Ρε παιδια αφου ειπε ο ανθρωπος το παιζει στο base ps4, η αναλυση λενε οτι 720-900p και τα frames πεφτουν στα 15 ανα σημεια, τι ωραια γραφικα και 60fps του λετε? Αφου το παιζετε σε διαφορετικα συστηματα. Λογικο δεν ειναι να εχετε διαφορετικη εμπειρια? Τελος παντων απ'οτι φαινεται στις κονσολες το παιχνιδι θελει κανα 6 μηνο ακομα για να ισiωσει λιγο, αν και για να ειμαι ειλικρινής χλωμο μου φαινεται να πιασει καποια βασικα standards στα base συστηματα οσο ρετους και να πεσει. Μαλλον δεν θα ερθει ποτε στο switch .

Edit: BB κοιτα τι ωραια γραφικα εχει
                            Last edited by nooto; 10-12-2020, 11:43 PM.

Comment

Σε 240p ισως να τρεξει σε switch

Comment

Οπτικα ενω ειναι πολυ ομορφο το παιχνιδι δεν βλεπω κατι που δεν θα μπορουσε να τρεξει στις last gen κονσολες ικανοποιητικα. Πιθανον (απο οτι ειδα και σε ενα σημειο του βιντεο) το παιχνιδι δεν ειχε καθαρο προσανατολισμο τις last gen γιατι φαινεται να εδωσαν βαση σε cpu. Οποτε κλαταρει το συστημα.

Comment

Working...
                                X