Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cyberpunk 2077

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Η αληθεια ειναι πως σε μια "απατεωνια" η ευθυνη ειναι κοινη μεταξυ του απατεωνα και του θυματος. Κι η απαντηση της CDPR ειναι αναλογη του επιπεδου του καταναλωτη.

Το quote Ραφ ειναι ορθοτατο και συμφωνω. Ομως ειναι η μιση αληθεια.

Η αλλη μιση ειναι η "προπαραγγειλαμε ενα παιχνιδι που εφαγε πολλες καθυστερησεις εν μεσω πολυ πιεστικου crunching χωρις να εχουμε δει πως τρεχει στις τωρινες κονσολες και καναμε επιθεση σε οσους εξεφραζαν αμφιβολιες ή κριτικη στη CDPR ενω επιτεθηκαμε και σε reviewers που δε το αποθεωσαν, και τωρα ζηταμε τα ρεστα"

ΥΓ: Μπορω μονο να γελασω με τα πρωτογονα υπανθρωπα που κραζαν σε καθε ανακοινωση καθυστερησης του τιτλου. Καποιοι φταναν και σε απειλες "θα σας σκοτωσουμε αν δε το βγαλετε" και τετοια. Λοιπον αυτη ειναι η καταντια της κοινωνιας μας. Κριμα που τους δινουν και refunds, η σωστη απαντηση θα ταν "fuck you, we got your money"
    Ζητω ο ακρατος φιλελευθερισμος.
    Do a barrel roll!

Comment

10αρι απο gameover.gr pc έκδοση

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
        Η αληθεια ειναι πως σε μια "απατεωνια" η ευθυνη ειναι κοινη μεταξυ του απατεωνα και του θυματος. Κι η απαντηση της CDPR ειναι αναλογη του επιπεδου του καταναλωτη.

Το quote Ραφ ειναι ορθοτατο και συμφωνω. Ομως ειναι η μιση αληθεια.

Η αλλη μιση ειναι η "προπαραγγειλαμε ενα παιχνιδι που εφαγε πολλες καθυστερησεις εν μεσω πολυ πιεστικου crunching χωρις να εχουμε δει πως τρεχει στις τωρινες κονσολες και καναμε επιθεση σε οσους εξεφραζαν αμφιβολιες ή κριτικη στη CDPR ενω επιτεθηκαμε και σε reviewers που δε το αποθεωσαν, και τωρα ζηταμε τα ρεστα"

ΥΓ: Μπορω μονο να γελασω με τα πρωτογονα υπανθρωπα που κραζαν σε καθε ανακοινωση καθυστερησης του τιτλου. Καποιοι φταναν και σε απειλες "θα σας σκοτωσουμε αν δε το βγαλετε" και τετοια. Λοιπον αυτη ειναι η καταντια της κοινωνιας μας. Κριμα που τους δινουν και refunds, η σωστη απαντηση θα ταν "fuck you, we got your money"
        Ζητω ο ακρατος φιλελευθερισμος.
        Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρολλάρεις ή όχι, στα τελευταία αρκετά ποστ σου, και δεν ξέρω αν μ' αρέσει να είμαι ειλικρινής.

Comment

Το παιχνιδι σαν παιχνιδι καθαρα ειναι παρα πολυ καλο, ειμαι στις 10 ωρες περιπου στο story και εχει αρχισει να ανεβαζει στροφές. Οι χαρακτηρες ειναι παρα πολυ καλοι και το shooting αν και στην αρχη μου φανηκε καπως bland τωρα ειμαι σε φαση "it grows on you" και μου αρεσει, κανω focus σε handguns και headshots και θα ελεγα οτι με ικανοποιει αρκετα. Ολα αυτα που ανεφερε ο Enpsty ισχυουν και συναντησα και εγω αρκετα.

Αυτο που με χαλασε ειναι οτι σε μια ας το πουμε "δυνατη στιγμη" του story το παιχνιδι buggare εντελως με αποτελεσμα να μου σπασει το immersion, γενικα δεν ειναι ετοιμο αλλα η pc version θα ελεγα οτι ειναι καλη στο 80-85% απο θεμα bugs καθως ομως και οτι ειναι αδικαιολογητα βαρια. Αυτο που εννοω ειναι οτι αυτο που βλεπω εγω προσωπικα δεν δικαιολογει τις απαιτησεις που εχει.

Τα υπολοιπα περι shady πρακτικης στα pre-orders κλπ τα εχετε αναφερει λεπτομερως και θα ελεγα οτι συμφωνω με Chief οποτε θα γραψω ξανα οταν προχωρησω στο παιχνιδι.

Comment

Originally posted by Raf View Post

Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρολλάρεις ή όχι, στα τελευταία αρκετά ποστ σου, και δεν ξέρω αν μ' αρέσει να είμαι ειλικρινής.
            Θα στο κανω ευκολο. Δε τρολλαρω. Πιστευω οτι ο κοσμος πρεπει να ωριμασει κι οχι να δρα απερισκεπτα κι επειτα να κλαιγεται. Δε πιστευω κανεις εδω μεσα να περιμενε οτι το παιχνιδι δε θα χε προβληματα στις τωρινες κονσολες οταν μαλιστα δε το χαν δειξει καθολου να τρεχει σ αυτες.

Αρα τι; Να κανουμε τους χαζους και να πουμε "ναι αλλα αυτοι επελεξαν να το βγαλουν ετσι. ναι αλλα μπορουσαν να το καθυστερησουν κι αλλο." και αλλα τετοια. Συγγνωμη Ραφ, αυτη τη σταση τη βρισκω υποκριτικη.
            Do a barrel roll!

Comment

Όχι, δεν ήταν καθόλου δεδομένο πως ο τίτλος θα έτρεχε απαράδεκτα στις απερχόμενες κονσόλες. Ούτε συνιστά επιχειρηματολογία το να βάλεις στο μπλέντερ τις κραυγές του κάθε πικραμένου (μέχρι και death-threats ανέφερες, που είναι σήμερα κοινός τόπος στο ίντερνετ). Εδώ έχουμε να κάνουμε με αθέμιτες εταιρικές πρακτικές πολύ συγκεκριμένες και με πολύ συγκεκριμένη στόχευση και σκοπό. Μπορούμε να μιλήσουμε για την ανωριμότητα του ιντερνετικού όχλου όσο θες, αλλά όχι σε αυτή την κουβέντα. Πραγματικά τέτοιο κοινωνικό αυτοματισμό εκ μέρους σου δεν περίμενα.

Comment

lol κοινωνικος αυτοματισμος λεει. Τελος παντων ας μην αρχισουμε το παιχνιδι των χαρακτηρισμων, δεν τιμαει κανεναν. Εγω θα συνεχισω να κανω υπευθυνα τις επιλογες μoυ και να μη παριστανω το θυμα απατης.

Στο τελος, υπαρχουν τα refunds και οσοι εξαπατηθηκαν θα παρουν τα χρηματα τους πισω και θα αγορασουν το Valhalla ή το Immortals.

ΥΓ: Μακαρι να λαμβανε την ιδια εκσταση το θεμα του crunching και το ποσο σκιστηκαν ανθρωποι για να βγει εστω κι ετσι ο τιτλος τωρα.
                Do a barrel roll!

Comment

lol κοινωνικος αυτοματισμος λεει. Τελος παντων ας μην αρχισουμε το παιχνιδι των χαρακτηρισμων, δεν τιμαει κανεναν. Εγω θα συνεχισω να κανω υπευθυνα τις επιλογες μoυ και να μη παριστανω το θυμα απατης.

Στο τελος, υπαρχουν τα refunds και οσοι εξαπατηθηκαν θα παρουν τα χρηματα τους πισω και θα αγορασουν το Valhalla ή το Immortals.

ΥΓ: Μακαρι να λαμβανε την ιδια εκσταση το θεμα του crunching και το ποσο σκιστηκαν ανθρωποι για να βγει εστω κι ετσι ο τιτλος τωρα.
                  Κανείς προσωπικός χαρακτηρισμός παρ' όλα αυτά. Μπορείς να καταλάβεις ότι σε σέβομαι πέρα από αυτά, κι ας γελάς με τον σοφιστικέ ορισμό που χρησιμοποίησα. Αλλά ούτε μπορώ να πάρω στα σοβαρά τη φράση «ζήτω ο άκρατος φιλελευθερισμός», έπειτα τη ρητή διαβεβαίωση πως δεν τρολλάρεις, κι έπειτα την ευαισθησία για το crunching.

Comment

Θα στο κανω ευκολο. Δε τρολλαρω. Πιστευω οτι ο κοσμος πρεπει να ωριμασει κι οχι να δρα απερισκεπτα κι επειτα να κλαιγεται. Δε πιστευω κανεις εδω μεσα να περιμενε οτι το παιχνιδι δε θα χε προβληματα στις τωρινες κονσολες οταν μαλιστα δε το χαν δειξει καθολου να τρεχει σ αυτες.

Αρα τι; Να κανουμε τους χαζους και να πουμε "ναι αλλα αυτοι επελεξαν να το βγαλουν ετσι. ναι αλλα μπορουσαν να το καθυστερησουν κι αλλο." και αλλα τετοια. Συγγνωμη Ραφ, αυτη τη σταση τη βρισκω υποκριτικη.
                    Κατσε ρε συ με βαση τις τωρινες κονσολες δεν φτιαχνοταν το παιχνιδι?? Ειπαν ποτε οτι "ξερετε θα ειναι next-gen και θα προσπαθησουμε για το καλυτερο δυνατο στις υπολοιπες". Οτι ο καταναλωτης ειναι ανωριμος ισχυει αλλα δεν βλεπω γιατι αυτο δικαιολογει μια "beloved" εταιρεια να χρησιμοποιει τετοιες τακτικες για να κρυψει το χαλι των ps4/xone εκδοσεων και εκει νομιζω ειναι το προβλημα οχι οτι το παιχνιδι δεν τρεχει καλα και εχει bugs.

Το crunch επειδη το αναφερουμε συχνα απλα θα πω οτι ειναι κατι δεδομενο (κακως για εμενα) για ΑΑΑ παραγωγες, no way around it, το εκανε η R* με το RDR2 το εκανε η ND με το TLOU2 το εκανε η game freak με το pokemon, αυτο δεν το δικαιολογει σε καμια περιπτωση αλλα νομιζω ξερεις τι να περιμενεις οταν δουλευεις πανω σε ενα τετοιο project. Η CDPR δεν φαινεται οτι εκανε κατι extreme παντως σε σχεση με τις αλλες.

Comment

Ο μεσος gamer δεν νοιαζεται καν για το γυρω γυρω, το παρασκηνιο, αν βγηκε gameplay video η οχι στα PS4/One. Aγορασε την κονσολα του για να παιζει σταθερα τελειωμενες εκδοσεις παιχνιδιων οπως συμβαινει παντα. Tο vocal minority που απαιτει/γκρινιαζει με αρρωστο τροπο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο των gamers. Ουτε εμεις ειμαστε ομως που εχουμε ανοιξει συζητησεις(η καπου εχουμε διαβασει τεσπα) για το γιατι και πως δεν υπαρχει gameplay στις last gen, για το crunch κτλ. Oι υποψιασμενοι δηλαδη.

H πλειοψηφια ειναι λογικο να νιωθει ξενερωμενη. Αυτος ο χ gamer που βαζει απλα το δισκακι και περιμενει. Ουτε φορουμς ουτε tweets.
                      Last edited by hideo; 14-12-2020, 05:03 PM.

Comment

Εχω ηδη φτασει στις 30 ωρες (ειπαμε ας ειναι καλα η αδεια και η καραντινα) οποτε ωρα για ουσιαστικες εντυπωσεις.
                        Ξεκιναμε με τα θετικα

-Οπως ειπα απο πλευρας αρχιτεκτονικης η night city δεν εχει αντιπαλο. Πραγματικα νοιωθεις οτι ειναι μια κανονικη πολη, η αρχιτεκτονικη, ο σχεδιασμος της κυκλοφοριας, τα παμπολα σοκακια, τα μπολικα μαγαζια, ξενοδοχεια, εργοστασιακες εγκαταστασεις, ολα μοιαζουν τελειως ρεαλιστικα.
                        -Η ιστορια εχει πολυ ενδιαφερον και σε ιντριγκαρει να δεις τι θα γινει στην πορεια. Τα side quests μεχρι στιγμης ειναι ωραια χωρις ομως κατι το συγκλονιστικο.
                        -Το συμπαν εχει πολυ ζουμι. Βρισκεις παντου shards που ειναι μικρα lore notes που αν τα διαβασεις μαθαινεις πολλα για τον κοσμο (εγω κλασικα βαριεμαι να ασχοληθω ).
                        -Οι εσωτερικοι χωροι ειναι προσεγμενοι στην εντελεια, ιδιαιτερα αυτοι που σχετιζονται με τα βασικα quests. Γενικα υπαρχουν αρκετοι εσωτερικοι χωροι διασπαρτοι στην πολη οποτε δεν ειναι ολα τα κτηρια κλειστα. Επισης οπως ειπα τα γραφικα στους εσωτερικους χωρους ειναι πολυ πιο προσεγμενα τουλαχιστον στο ps4 με λιγα framedrops και καλυτερους φωτισμους.
                        -Στο gameplay τωρα το shooting κομματι ειναι ικανοποιητικο και με το παραπανω. Λιγο πολυ οτι περιμενεις απο ενα fps σημερα. Η ποικιλια στα οπλα ειναι πολυ μεγαλη και ολα ειναι ικανα ειτε ειναι shotguns ειτε handguns. Το ΑΙ των εχθρων μας τα χαλαει λιγο αλλα οκ.
                        -Το melee ειναι σχετικα πιο απλο και μαλλον αρκετα OP. Χρειαστηκα σε μια αποστολη να χρησιμοποιησω katana και πεφτανε σαν τις μυγες και ολα αυτα χωρις να εχω αναπτυξει καθολου το melee tree μου.
                        -Το stealth τωρα ειναι το κλασικο που βλεπουμε σε ολα απολυτως τα games εξαιρουμενου των καθαροαιμων stealth. Δηλαδη αν δεν εισαι φατσα με τον εχθρο δεν σε βλεπει δεν πα να του ψυθιριζεις στο αυτι. Απο την αλλη αν εισαι στην ευθεια σε βλεπουν απο χιλιομετρο. Με την χρηση του hacking μπορεις να αποπροσανατολισεις του εχθρους, αλλα να πω την αληθεια τουλαχιστον τωρα στις αρχικες ωρες ειναι ψιλοαχρηστο. Πιστευω πιο ευκολα βγαινει αν πας full blast τουλαχιστον στο normal που παιζω.
                        -Το hacking εχει ενδιαφερον αλλα μονο σαν συνοδευτικο. Φουλ netrunner build ειναι αρκετη ταλαιπωρια χωρις λογο πιστευω,
                        -Η μουσικη επι το πλειστον ειναι αρκετα καλη.

Παμε και στα αρνητικα.
                        -Με διαφορα το ποιο buggy game που εχω παιξει. Ποια Besthesda, στο ps4 απλα δεν παλευεται. Και δεν μιλαω για τα t-poses, τα glitches, τα crashes αντε με αυτα γελας και λιγο. Μιλαμε για gamebreaking bugs. Ποσα quests μου εχουν κολλησει δεν λεγεται. Αν δεν υπηρχαν τα autosaves απλα δεν θα μπορουσα να προχωρησω. Κολλας σε κτιρια, κολλας στον δρομο, κολλας παντου. Τα settings απεργοποιουνται μονα τους. Πολλα συστηματα σταματουν να λειτουργουν μονα τους. πχ μου ειχε κολλησει το charged shot, για κανα δυο ωρες δεν κανανε reload τα οπλα, το hacking σταματησε να δουλευει. Οτι μπορεις να φανταστεις. Να φανταστειτε μου εχουν μεινει στο hud commands απο το inventory! (και δεν βλεπω να φευγουν πλεον). Το παιχνιδι ειναι πραγμα early access δεν το πιστευω οτι κυκλοφορησε ετσι.
                        -Οπως ειπα το ΑΙ ειναι φτωχο ειτε μιλαμε για npcs, ειτε για τους εχθρους. Για τα αμαξια ειπαμε δεν υπαρχει ΑΙ.
                        -Το police system επισης οπως ειπα απλα δεν υπαρχει. Μπορεις να εισαι σε ταρατσα και εμφανιζονται αστυνομικοι...
                        -Επισης οπως ειπα η πολη δεν εχει και τιποτα να κανεις εκτος απο τυχαια events. Ουτε δραστηριοτητες, ουτε mini games, ουτε καν collectibles περα των tarrot. Δεν υπερβαλω αν πω πως μου φερνει την πολη του LA Noire δλδ ενα ωραιο σκηνικο για να μετακινεισαι αναμεσα στις αποστολες. Δυστυχως οσο και να μου αρεσει να την εξερευνω η ιδεα οτι το μονο που θα βρω ειναι loot με χαλαει αρκετα. Κριμα γιατι το setting ηταν οτι πρεπει για τρελα activities.
                        -Το character creator ειναι αχρηστο και λογω fιrst person perspective και γενικα ειναι φτωχο. Το πεος σου δεν φαινεται ποτε in game, ακομα και αν αφαιρεσεις ολα σου τα ρουχα εμφανιζεσαι με εσωρουχο οποτε πιο πολυ διαφημιστικο κολπο ηταν.
                        -Τα αρχικα τρια paths που μπορεις να επιλεξεις δεν επηρεαζουν καθολου το παιχνιδι εξαιρεμενου του πρωτου μισαωρου. Η μονη διαφορα ειναι τα αποκλειστικα dialogue options που βγαινουν που και που αλλα κι αυτα δεν επηρεαζουν τα quests,
                        -Στους διαλογους τωρα οι παραλαγγες ειναι α λα Fallout 4 δλδ παραλλαγες της ιδιας φρασης χωρις να επηρεαζει το quest. Βασικα σχεδον ολα τα quests εχουν εναν τροπο επιλυσης (μονο ενα εχω πετυχει που μπορεις να διαλεξεις μικρους παραμετρους).
                        -Το crafting τουλαχιστον στην αρχη δεν χρειαζεται ισως πιο μετα δεν θα το κρινω.

Ψεματα δεν θα πω σαν παιχνιδι ειναι αρκετα εθιστικο. Αν δεν υπηρχαν τα bugs θα του εβαζα μεχρι στιγμης ενα 8/10, για παραπανω δεν το βλεπω μιας και δεν κανει κατι το συγκλονιστικο. Το αστειο ειναι πως προσφατα επαιξα το Fallout 4 και περα της πολης σπαω το κεφαλι να σκεφτω τι κανει καλυτερα το C2077 (για την ιστορια μου αρεσε παρα πολυ το F4).

Περισσοτερες εντυπωσεις αρκετα πιο μετα.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                          Το πεος σου δεν φαινεται ποτε in game,
                          Unplayable, θα εκανα refund αμεσα.

Comment

Sorry αλλα η απατη ειναι απατη ανεξαρτητα απο το αν εσυ ή ο οποιοσδηποτε πεσει θυμα της ή οχι. Ξαναλεω, δεν εχουν σημασια τα bugs, ουτε το performance, σημασια εχει οτι υπηρξε ελεγχος του τυπου και ψευδεις δηλωσεις, που ειχαν δολο, σχετικα με το σε τι κατασταση ειναι το παιχνιδι. Το αν εσυ καταλαβες τι παιζει δεν εχει καμια σημασια και ουτε αλλαζει το γεγονος.

Δε πιστευω κανεις εδω μεσα να περιμενε οτι το παιχνιδι δε θα χε προβληματα στις τωρινες κονσολες οταν μαλιστα δε το χαν δειξει καθολου να τρεχει σ αυτες.
                            Η λογικη που εχεις περι ωριμοτητας του κοσμου, και οτι αυτος ειναι που ευθυνεται ειναι απιστευτα επικίνδυνη γιατι ειναι τελειως ασπρομαυρη. Ο κοσμος ειναι ο μονος που ευθυνεται? Δηλαδη αν εδειχναν video απο το pc και ελεγαν οτι αυτο που βλεπετε τρεχει σε ps4 (και πηγαινε ο κοσμος να το αγορασει), εκει τι θα λεγες? Οτι παλι ο κοσμος φταιει και οτι εσυ το καταλαβες? Ε οκ εγω μπορει να μην το καταλαβα. Και τελος παντων το ξαναγραφω, δεν εχει σημασια αν το καταλαβες ή οχι, μπορει να το καταλαβαιναν ολοι και να μην αγοραζε κανενας. Και παλι η κινηση της CDPR θα ηταν ασχημη, και παλι θα την σχολιαζαμε.
                            Last edited by nooto; 14-12-2020, 08:26 PM.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post

Το πεος σου δεν φαινεται ποτε in game, ακομα και αν αφαιρεσεις ολα σου τα ρουχα
                              Παιδιά μην αγχώνεστε παίξτε το παιχνίδι γυμνοί

Comment

Originally posted by majorfox View Post

Παιδιά μην αγχώνεστε παίξτε το παιχνίδι γυμνοί
                                Μισή ώρα πάλευα να φτιάξω το τέλειο junk που θα ζήλευε και ο Lexington Steele και μου το στερούν;

Comment

Working...
                                X