Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cyberpunk 2077

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ουτε στο Fallout 76 δεν ειχαν γίνει αυτά.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • Καταλαβαινω τι λες, εγω θα συνεχιζα αν δεν ειχε κανει κοιλια το story και το gameplay, τις πρωτες ωρες με ειχε ρουφήξει το παιχνιδι και παρεβλεπα perf/bugs κλπ αλλα απο ενα σημείο και μετα να πω οτι βαρεθηκα. Ωραια η night city αλλα δεν υπαρχει τιποτα next-gen, βασικα εκτος απο το να χαζευεις τις neon επιγραφες δεν εχεις να κανεις και πολλα σε αντιθεση με το GTA πχ, βαρεθηκα επισης το gunplay και το συνεχόμενο loot/dismantle. Βγηκα εκτος στην ερημο και τα γραφικα ειναι κατα πολυ χειροτερα απο rdr2, η ποιοτητα εκτος πολης δεν ειναι η ιδια σε καμια περιπτωση.

      Φανταζομαι οτι η Sony και η ms δεν μπορουν να κανουν δικο τους QA για την ποιοτητα του παιχνιδιου αλλα μονο αυτο που ανεφερε ο Enpsty

      Comment


      • Εγω στην θεση σας θα το αφηνα εντελως για τους επομενους μηνες παντως.

        Comment


        • Τα γραφικά στην πολη ειναι εξαιρετικά, σιγουρα η εντυπωσιακοτερη πολη που εχω δει σε vg, πολύ πιο πολυεπιπεδος και πολύπλοκος ο σχεδιασμος απο το GTAV που εξάλλου ειχε και ελαχιστους εσωτερικους χώρους. Επισης το παιχνιδι έχει ενα εξαιρετικο anti aliasing και δε βλέπεις jaggies πουθενα στα τοσα πραματα που απεικονιζονται στην οθόνη. Σημαντικο bugs, που να προκαλει προβλημα δεν εχω συναντησει εως τώρα. Το παιχνιδι τρέχει πολύ καλά στην 4,5 ετών GTX 1070 χωρις ιχνος κολλήματος η stuttering, πολύ ομαλή η εμπειρια. Ευχαριστη έκπληξη για μενα ειναι η οδηγηση, δε περιμενα τόσο καλη αισθηση.
          Last edited by BigBOSS; 18-12-2020, 11:36 PM.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • Originally posted by BigBOSS View Post
            Τα γραφικά στην πολη ειναι εξαιρετικά, σιγουρα η εντυπωσιακοτερη πολη που εχω δει σε vg, πολύ πιο πολυεπιπεδος και πολύπλοκος ο σχεδιασμος απο το GTAV που εξάλλου ειχε και ελαχιστους εσωτερικους χώρους. Επισης το παιχνιδι έχει ενα εξαιρετικο anti aliasing και δε βλέπεις jaggies πουθενα στα τοσα πραματα που απεικονιζονται στην οθόνη. Σημαντικο bugs, που να προκαλει προβλημα δεν εχω συναντησει εως τώρα. Το παιχνιδι τρέχει πολύ καλά στην 4,5 ετών GTX 1070 χωρις ιχνος κολλήματος η stuttering, πολύ ομαλή η εμπειρια. Ευχαριστη έκπληξη για μενα ειναι η οδηγηση, δε περιμενα τόσο καλη αισθηση.

            Δεν γίνεται να συγκριθεί η ρεαλιστική πόλη του gta με την επιστημονικής φαντασίας πόλη του cyberpunk λόγο (scfi) αρχιτεκτονικής. Ας βάλουν πρώτα στο cyberpunk της πραγματικές πόλης του σήμερα και μετά μιλάμε ποιος έχει περισσότερο ρεαλισμό δίκαια.


            Το Gta5 είναι καλύτερο σε ρεαλισμό από το cyberpunk



            Last edited by majorfox; 19-12-2020, 05:54 AM.

            Comment


            • Αυτοί που έπαιξαν 15-20 ώρες και έγραψαν και κριτική.....

              Έφθασα τις 20 ώρες και δεν πρέπει να έχω δει ούτε καν το μισό του μισού απο αυτό που έχει να δώσει το παιχνιδι. Αρχικά ήμουν λιγο έξω απο τα νερά μου, μέχρι να συνηθισω λίγο τα menu, το skill tree κτλ αλλά πλέον νομίζω πως έχω μπει πλήρως στο κλίμα του παιχνιδιού.

              Μέχρι στιγμής λοιπόν, εξαιρετικά γραφικά χωρις να παιζω με ολα τέρμα αλλά medium/high, όμορφο art design, εξαιρετικής ποιότητας voice overs και διάλογοι, quests με νόημα και εδώ εννοώ τα δευτερεύοντα με ενδιαφέρουσες ιστορίες απο πισω που συνεισφέρουν στο γενικότερο κλίμα και σε εντάσσουν ακομη περισσότερο στο κόσμο του παιχνιδιού, πολύ καλή αίσθηση της οδήγησης, ούτε σαν τις βάρκες του GTA4 ή υπερβολικά arcade σαν το GTA5 αλλά κάτι στο ενδιάμεσο, πολύ καλή μάχη και shooting κομμάτι, ακόμη και στο medium που παιζω δεν ειναι να κάνεις γιουργια, βεβαια δεν ξέρω τι ισχύει εάν ανεβώ πολύ lvl και δυναμώσω.

              Εώς το σημείο που έπαιξα και με την έκδοση του παιχνιδιού να ειναι η 1.06 δεν συνάντησα σοβαρό bug που να χαλάει την εμπειρία, για την ακριβεια συνάντησα λιγα bugs οπως για παράδειγμα npc να παιζει κιθάρα χωρις η κιθάρα να φαινεται στα χέρια του, τέτοια πράματα δηλαδη.
              Last edited by BigBOSS; 24-12-2020, 01:00 PM.
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

              Comment


              • Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • Καταρχήν Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά!

                  Όσο περισσότερο παιζω, καταλήγω πως το παιχνίδι ειναι για 10καρι. Εχω φθάσει τις 50 ώρες και το παιχνιδι ειναι πραγματικά απόλαυση, μου αρέσουν σχεδόν τα πάντα, κύρια ιστορία, τα καταπληκτικά side quests (καλύτερα απο τα sides του Witcher 3), τα gigs, διαφορες δραστηριοτητες πάνω στο χάρτη, η καταπληκτική μουσική, τα πανεμορφα γραφικά, το shooting κομμάτι.Επίσης στο pc που παιζω, μετά απο τοσες ώρες gameplay δεν με πέταξε ούτε μια φορά έξω το παιχνιδι, ούτε ενα crash δηλαδή. Επιπλέον το παιχνιδι ειναι πολύ ομαλή εμπειρία στο 4.5 ετών pc μου, ανέβασα και σχετικό βίντεο στο yt. Δυστυχώς πολύς κόσμος μιλούσε μόνο και πάλι μόνο για το πόσο χάλια τρέχει το παιχνίδι στις κονσόλες και μάλιστα πιστεύω πως αρκετοί το θάψαν στην συνειδήση τους εξαιτίας αυτου του γεγονότος. Δε ξέρω τι περιμεναν κάποιοι, αλλά τελικά αυτοι που δεν διάβαζαν κάθε γραμμή από αυτά που υπόσχονταν οι της CD Projekt, έκαναν την καλύτερη δουλειά, το παιχνίδι έχει τρομερή ποιότητα, ειναι καταπληκτικό και ναι είναι από τα παιχνίδια που αξίζουν το δεκάρι.

                  Η μαλακία τώρα ειναι πως μου χαλασε το 360 χειριστήριο (εντάξει κράτησε καμια 6-7 χρονια), κοπηκε στο πάνω μέρος το καλωδιακι με αποτέλεσμα να αποσυνδέεται, με m+k δεν θέλω να παιξω το συγκεκριμένο παιχνίδι, περιμένω λοιπόν το νέο xbox 360 χειριστήριο, ελπίζω να έλθει σύντομα.
                  Last edited by BigBOSS; 01-01-2021, 04:04 PM.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • Originally posted by Raf View Post
                    Μετά το Gleamlight, το Cyberpunk 2077 αφαιρείται επίσης από το PS Store. Νομίζω η πιο αποφασιστική κίνηση από κάποιον παράγοντα σχετικά με αυτή την υπόθεση, κι αν είχε γίνει πιο γρήγορα θα είχε περισσότερο νόημα. Το σημαντικό είναι να γίνει κατανοητό πως δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει χωρίς συνέπειες.
                    Offtopic, όμως τι παίχτηκε με το Gleamlight; Το έψαξα λίγο, μου έμοιασε σαν Hollow Knight expansion αλλά στο Steam βλέπω πως είναι από άλλη εταιρία με αρνητικές κριτικές

                    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                    Comment


                    • Το Gleamlight το αγόρασα day 1 για τα lolz αφού ήμουν σίγουρος πως θα ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που έφαγε hype λόγω ομοιότητας με το Hollow Knight. Τελικά έκανα λάθος, ήταν παραπάνω από αυτό. Ένα κακό, άψυχο, μισοτελειωμένο παιχνίδι με σπασμένους μηχανισμούς που δεν βγάζει κανένα νόημα σε καμιά πτυχή του, που σε βάζει να ακολουθείς μια ώρα γραμμικού level design για να δεις τα credits, έπειτα να γυρίσεις πίσω από τα ίδια δωμάτια στην αρχή για να τελειώσεις το παιχνίδι δεύτερη φορά (ως εδώ έχω πάει), κι έπειτα απ' όσο έψαξα σου ζητάει να διαγράψεις το αρχείο σου για να προχωρήσεις. Το μόνο που αξίζει από αυτό το παιχνίδι είναι η εμφάνισή του. Παίζει να είναι ξέπλυμα χρήματος.

                      Comment


                      • Σκεφτομουν να ριξω μια ματια στο Cyberpunk αλλα εχει 8% χαμηλοτερο steam rating απο το Shenmue 3 (79 vs 87 % positive), οποτε μαλλον θα περιμενω να το βρω στο bargain bin σε μερικους μηνες.

                        Comment


                        • Originally posted by Xeno View Post
                          Σκεφτομουν να ριξω μια ματια στο Cyberpunk αλλα εχει 8% χαμηλοτερο steam rating απο το Shenmue 3 (79 vs 87 % positive), οποτε μαλλον θα περιμενω να το βρω στο bargain bin σε μερικους μηνες.
                          Savage!
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                          Comment


                          • Περα απο τα bugs, μια κριτικη για τα πολλα θεματα του παιχνιδιου.

                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • Αυτή η κατάσταση είναι η καλύτερή μου. Κάθε μέρα ψάχνω για Cyberpunk και κάθε μέρα εξακολουθώ να βρίσκω εκπλήξεις, η χαρά των youtubers αυτό το παιχνίδι . Έχω λυθεί στο γέλιο με αυτά που βλέπω, επειδή ύστερα από ένα σημείο κι έπειτα δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά. Ευτυχώς που το παιχνίδι δεν ήταν του στυλ μου και δεν με πόνεσε πολύ. Βλέπω άλλοι φαν, ειδικά στις αρχές δεν μπορούσαν να πιστέψουν την φάπα που έφαγαν, ήταν στα πρόθυρα της κατάθλιψης, όχι αστεία

                              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                              Comment


                              • Δέχομαι όλη την κριτική και τα παράπονα που (δικαιλογημένα) λέγονται για τον τίτλο όμως πιστεύω πως σαν rpg game, αφού φυσικά διορθωθούν τα bugs και κυκλοφορήσουν τα απαραίτητα upgrades, θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία. Απλά θα πρέπει να το δούμε σαν μια πολύ καλή rpg πρόταση και όχι σαν ένα επαναστικό blockbuster videogame. Εξάλλου υπάρχουν πολλά εξαιρετικά rpgs που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν blockbusters και το επόμενο βήμα στην βιομηχανία και έχουν και τα θέματά τους αλλά προσέφεραν εξαιρετική rpg εμπειρία και αγαπήθηκαν από το κοινό. Fallout New Vegas και Vampire the Masquarede Bloodlines είναι δύο πολύ καλά παραδείγματα. Φυσικά και ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που χειρήστικε το όλο θέμα η CD- Project, να μην παρεξηγηθώ, απλά θέλω να πω πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.


                                Tidy!

                                Do not blame me.Blame yourself or God.
                                In Matsuno we trust.

                                Comment

                                Working...
                                X